Paranormaal

VIDEO: Monteur wordt na ernstig ongeluk ‘gered door engelen’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaat op dit moment een verhaal rond op internet over een man die na een ongeval zou zijn gered door engelen. Monteur Bruce Van Natta werkte op 16 november 2006 aan een vrachtwagen toen de krik onder het gevaarte plotseling van zijn plek schoot.

De vooras belandde als een soort guillotine op zijn buik en drukte de onderkant van zijn lichaam tegen de betonnen vloer. Hij smeekte de chauffeur van de vrachtwagen om hem onder de as vandaan te halen. Die weigerde omdat hij wist dat Van Natta een gebroken rug had.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De monteur probeerde zichzelf onder de vrachtauto vandaan te trekken, maar de pijn was bijna ondraaglijk. Toen riep hij tot twee keer toe: “Heer, help me.” Plotseling voelde Bruce geen pijn meer. Hij raakte buiten bewustzijn. “Mijn geest verliet mijn lichaam en zweefde naar het plafond,” vertelde Van Natta aan het Christian Broadcasting Network. “Mijn geest keek van bovenaf neer op de plek van het ongeluk.”

“De man waar ik mee werkte boog zich over mijn lichaam en zei dingen als ‘Het spijt me, het spijt me’. Maar aan weerszijden van hem zag ik enorme engelen. Ze waren ongeveer 2,5 meter lang. Ze hadden geen vleugels, maar wel hele brede schouders,” legde Van Natta uit. Hij voegde toe dat de armen van de engelen naar zijn lichaam gericht waren.

Het volgende moment was hij weer bij bewustzijn en werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Artsen waren er niet zeker van of hij zou overleven. Zijn ribben waren gebroken, zijn alvleesklier en milt gescheurd en ook waren zijn slagaders op vijf plaatsen doorgesneden.

De monteur zou binnen enkele minuten moeten zijn doodgebloed. “Ik denk dat de engelen me op de één of andere manier in leven hebben gehouden,” zei Van Natta.

Na negen lange maanden in het ziekenhuis was Bruce uiteindelijk in staat om zelf te eten. Drie kwart van zijn dunne darm was geplet door de as van de vrachtwagen en moest worden verwijderd. Toen hij het ziekenhuis verliet was een aanzienlijk deel van de dunne darm weer aangegroeid. “Mijn darmen werken nu twee keer zo goed als normaal,” zei hij. “Mijn alvleesklier herstelde uit zichzelf. Ook mijn milt herstelde uit zichzelf.”

Bruce heeft een boek geschreven over bovennatuurlijke genezing getiteld Saved by Angels. In onderstaand filmpje uit 2010 vertelt hij zijn verhaal in het tv-programma The 700 Club.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
8 jaren geleden

dat heb ik jaren geleden al zien passeren..engelen? waar zitten die dan bij de gruwelijkheden die dagelijks gebeuren in de rest van de wereld?? als ze jan met de pet kunnen helpen kunnen ze ook tussenkomen bij ergere dingen zoals het levend in brand steken van mensen/kinderen of onthoofdingen e.d., niet?? en eens eindelijk duidelijk maken wie de echte ‘goden’ zijn zodat deze gruwel eindelijk eens kan stoppen.

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Engelen of niet. Deze meneer heeft heel erge mazzel gehad.

een lezer
een lezer
8 jaren geleden

Ik heb ook eens een buitenlichamelijke ervaring gehad, toen ik vijf dagen lang enkel gekookte en gestoofde groenten at, en rauw fruit met wat bio bruin brood. Met enkel water.
Ik ging ’s avonds op mijn rug liggen, armen en benen los, niet gevouwen, sloot dan mijn ogen en onmiddellijk erna een knal in het achterhoofd. Dan kwam mijn geesteshoofd los, met onmiddellijke terugslag, lag het aan het bruin bio brood (gluten)?

users.telenet.be/aura.oasis/jml.htm
Jean-Marie Lavaughe was een man die beweerde dat hij in half-trance … een rit te gaan maken door Parijs terwijl hij zeer effectief geblinddoekt zou zijn. Verder …

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Ik heb ook een keer een uittreding gehad. Niet door een ongeluk, maar ik lag in bed en was oververmoeid na een weekje kamp. Ik was rond de 15 jaar. Ik verliet mijn lichaam en zag mezelf liggen. Ik vond dat eng en toen schoot ik meteen terug in mijn lichaam. Verklaring: mijn lichaam en geest werden compleet stil gelegd door oververmoeidheid, waardoor mijn geest los kwam? Maar dit heeft niks met engelen te maken of wel, de ziel kan dus gaan zweven.
Ik geloof wel engelen. Ik denk dat iedereen oude zielen bij zich heeft. Een opa, oma enz. die al heen zijn gegaan. Zij beschermen je en anderen.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x