Propaganda

VIDEO: Alle regeringen worden geleid door leugenaars en niets van wat ze zeggen moet worden geloofd

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén van de gevolgen van de verkiezing van Donald Trump is dat de mainstream media onder een vergrootglas worden gelegd.

Emmy-winnaar Fred Peabody maakte hierover de documentaire All Governments Lie – Truth, Deception and The Spirit of I.F. Stone.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

In de documentaire is te zien hoe grote zenders en kranten als CNN, Fox News, de New York Times en de Washington Post zich tijdens de Vietnam- en Irakoorlog en de drone-politiek van Obama hebben laten inpakken door machthebbers.

Belang

In de film vertellen mensen als Noam Chomsky, Amy Goodman (Democracy Now) en Matt Taibbi (Rolling Stone) over het niet te onderschatten belang van onafhankelijke journalistiek.

I.F. Stone, die als onderzoeksjournalist veel opzienbarende artikelen schreef, onderscheidde zich door als één van de eersten de Koude Oorlog-politiek van Harry Truman en communistenjager McCarthy op de korrel te nemen.

Hij zette zich daarnaast in voor burgerrechten en was fel gekant tegen de Amerikaanse oorlog in Vietnam.

Leugenaars

Zijn motto was: “Alle regeringen worden geleid door leugenaars en niets van wat ze zeggen moet worden geloofd.”

Hij voegde daar later nog aan toe: “Ik zou dat uitbreiden met ondernemingen, want het geldt niet alleen voor regeringen, maar voor iedereen met macht.”

Hieronder is een trailer te zien van de documentaire All Governments Lie:

[360magazine]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
7 jaren geleden

ja wat geloof niet wel kan doen…tweedracht is hun zaaigoed…inderdaad dat geldt voor iedere macht ..
en die word in het zadel gehouden ja door het volk, ze geloven de machthebbers ..het woordje zegt het al hebbers van de macht ..met hun ziekelijke bezigheid…zaaien ze leugens/ bedrog en als het hun uitkomt de dood…die door het volk in het zadel word gezet…met ja leugens…geloof geen een leider meer van welk organisatie ook… een ieder die het geloof dient , dient de leugen..

Derek
Derek
7 jaren geleden

Ik denk dat de het aanstellen van Trump dit allemaal bewust in de media wordt gebracht “ordo ab chaos”

War on Error
War on Error
7 jaren geleden

De NOS draaide de beeldvorming 180graden om.
Volgens de ‘spin’ van de onze nationale propagandazender is Trump een dictator, die de vrije pers [Big Media!??] het belet het Amerikaanse volk te informeren.

NUL Kamervragen. Ze zijn hun koffers al aan het pakken voor het einde Jaars reces. Terwijl de ons land nu al van alle kanten wordt aangevallen door de globalsiten, cq. EU, subversieve lobby’s en hun ngo’s.

Toch zijn er ook heel veel aanwijzingen Trump met de nodige argwaan te volgen.
Er zijn lijntjes tussen Trump en de partijen in de EU die door buitenlanders worden gefinancierd om te surfen op de sentimenten van onvrede, protest, boosheid.
Deze lijntjes omspannen de hele wereld; het zijn de ergste der globalisten:

“MEPs in Strasbourg have voted on a non-legislative resolution which calls for the EU to “respond to information warfare by Russia.” RT and Sputnik news agency are alleged to be among the most dangerous “tools” of “hostile propaganda.”
The document places Russian media organizations alongside terrorist groups such as Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL).
>> !!
the document was written by Andrew Foxall, the Director of the Russia Studies Centre at the conservative think tank, the Henry Jackson Society. (HJS) !!<<
http://on.rt.com/7vux

The report makes an interesting link between HJS and Nina Rosenwald,
“Another donor is Nina Rosenwald, whose Abstraction Fund donated $10,000 to HJS via a US fundraising arm, the American Friends of the Henry Jackson Society.

Kortom, we zijn getuigen – en doelwit tegelijk – van de Bolsjewiekse Revolutie; die in Rusland nu geen voet aan de grond krijgt.
Maar in het Westen des te makkelijker. Verwacht met Kerst – als allle parlementen op de latten staan, of in de zon liggen, dat de Bolsjewieks onder ons het net verder aantrekken.
Perle is listed on the HJS website as an international patron. The HJS’s link with Netanyahu and his party does not end here. "
https://coolnessofhind.wordpress.com/2015/01/01/henry-jackson-society-funded-by-the-islamophobia-industry-must-be-stripped-of-its-charitable-status/

"Mass Media is the cutting edge of Psychologic warfare" – Alex Jones:
'sychology of control State of Mind' – Top Documentary: https://www.youtube.com/watch?v=afsmIKpJQwQ

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

En moet een nieuwe elite komen bestaande uit niet-leugenaars.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x