Homepagina » Propaganda » VIDEO: Alle regeringen worden geleid door leugenaars en niets van wat ze zeggen moet worden geloofd
VIDEO: Alle regeringen worden geleid door leugenaars en niets van wat ze zeggen moet worden geloofd

VIDEO: Alle regeringen worden geleid door leugenaars en niets van wat ze zeggen moet worden geloofd

Eén van de gevolgen van de verkiezing van Donald Trump is dat de mainstream media onder een vergrootglas worden gelegd.

Emmy-winnaar Fred Peabody maakte hierover de documentaire All Governments Lie – Truth, Deception and The Spirit of I.F. Stone.

In de documentaire is te zien hoe grote zenders en kranten als CNN, Fox News, de New York Times en de Washington Post zich tijdens de Vietnam- en Irakoorlog en de drone-politiek van Obama hebben laten inpakken door machthebbers.

Belang

In de film vertellen mensen als Noam Chomsky, Amy Goodman (Democracy Now) en Matt Taibbi (Rolling Stone) over het niet te onderschatten belang van onafhankelijke journalistiek.

I.F. Stone, die als onderzoeksjournalist veel opzienbarende artikelen schreef, onderscheidde zich door als één van de eersten de Koude Oorlog-politiek van Harry Truman en communistenjager McCarthy op de korrel te nemen.

Hij zette zich daarnaast in voor burgerrechten en was fel gekant tegen de Amerikaanse oorlog in Vietnam.

Leugenaars

Zijn motto was: “Alle regeringen worden geleid door leugenaars en niets van wat ze zeggen moet worden geloofd.”

Hij voegde daar later nog aan toe: “Ik zou dat uitbreiden met ondernemingen, want het geldt niet alleen voor regeringen, maar voor iedereen met macht.”

Hieronder is een trailer te zien van de documentaire All Governments Lie:

[360magazine]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • War on Error schreef:

  De NOS draaide de beeldvorming 180graden om.
  Volgens de ‘spin’ van de onze nationale propagandazender is Trump een dictator, die de vrije pers [Big Media!??] het belet het Amerikaanse volk te informeren.

  NUL Kamervragen. Ze zijn hun koffers al aan het pakken voor het einde Jaars reces. Terwijl de ons land nu al van alle kanten wordt aangevallen door de globalsiten, cq. EU, subversieve lobby’s en hun ngo’s.

  Toch zijn er ook heel veel aanwijzingen Trump met de nodige argwaan te volgen.
  Er zijn lijntjes tussen Trump en de partijen in de EU die door buitenlanders worden gefinancierd om te surfen op de sentimenten van onvrede, protest, boosheid.
  Deze lijntjes omspannen de hele wereld; het zijn de ergste der globalisten:

  “MEPs in Strasbourg have voted on a non-legislative resolution which calls for the EU to “respond to information warfare by Russia.” RT and Sputnik news agency are alleged to be among the most dangerous “tools” of “hostile propaganda.”
  The document places Russian media organizations alongside terrorist groups such as Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL).
  >> !!
  the document was written by Andrew Foxall, the Director of the Russia Studies Centre at the conservative think tank, the Henry Jackson Society. (HJS) !!<<
  http://on.rt.com/7vux

  The report makes an interesting link between HJS and Nina Rosenwald,
  “Another donor is Nina Rosenwald, whose Abstraction Fund donated $10,000 to HJS via a US fundraising arm, the American Friends of the Henry Jackson Society.

  Kortom, we zijn getuigen – en doelwit tegelijk – van de Bolsjewiekse Revolutie; die in Rusland nu geen voet aan de grond krijgt.
  Maar in het Westen des te makkelijker. Verwacht met Kerst – als allle parlementen op de latten staan, of in de zon liggen, dat de Bolsjewieks onder ons het net verder aantrekken.
  Perle is listed on the HJS website as an international patron. The HJS’s link with Netanyahu and his party does not end here. "
  https://coolnessofhind.wordpress.com/2015/01/01/henry-jackson-society-funded-by-the-islamophobia-industry-must-be-stripped-of-its-charitable-status/

  "Mass Media is the cutting edge of Psychologic warfare" – Alex Jones:
  'sychology of control State of Mind' – Top Documentary: https://www.youtube.com/watch?v=afsmIKpJQwQ

  6 likes
  • Zamunda schreef:

   War on Error, ik lees je stukken altijd met interesse, maar laat Alex Jones weg ajb, dat maakt onze zaak zwakker. Die rat is niet voor niets zo bekend geworden.

   > William Cooper is degene die in juni 2001 meldde dat er een terreuraanslag zou plaatsvinden en Osama daarvoor zou worden beschuldigd. Jones had een interview met hem toen Cooper al jaren bezig was met de plannen van de bankiers bloot te leggen. Na het interview noemde Jones Cooper een paranoide dronkaard. Cooper is wat mij betreft een van de weinigen die oprecht was en geen deel van de plannen. Jones is na de dood van Cooper in 2001 als een raket gestegen in de alternatieve kringen en heeft een gelikte disinformatie show Infowars.
   > Jones blijft erbij dat 9/11 is gebruikt door de neoconservatieven, niet gepland dus. Hij zegt dat het gevaar van de moslims groot is en houdt hiermee de leugen in stand dat Bin Laden het heeft gedaan.
   > Jones verdedigt Putin, terwijl we weten dat Putin ook een deel van het spel is. Putin kwam aan de macht in 1999 toen de bommen in Rusland afgingen en de oorlog tegen Tsjetsjenie werd gestart. Het lijkt er erg op dat de FSB zelf die bommen heeft geplaatst. Daarnaast is Putin een vriend van Bush, in ieder geval is ie bij Bush op een verjaardagspartijtje geweest in Texas in 2007.
   > Jones heeft Trump meerdere keren in de show gehad, nog recent zelfs. Zijn reporters stonden ook in San Bernardino na de zogenaamde aanslagen door een radicale moslim.

   Jones is een verkochte ziel die nooit de vinger op de kern legt, maar er omheen draait zoals van hem wordt verwacht als stille CIA agent.

   7 likes
   • Rose schreef:

    Een ieder die de politiek al jaren volgt ziet dat vanaf het beroemde ” polderen ” van Wim Kok de hele democratie is ingestort. Misschien al eerder maar vanaf die tijd werden alle belangrijke beslissingen in de achterkamertjes genomen. Alleen ” debatten” over bijv. zwarte Piet worden in de kamer genomen.

    Klopt stemmen heeft geen zin , democratie is een leugen. Zie keer op keer hoe na de verkiezingen de regeringen ons belazeren, zie hoe referendums de vuilnisbak in gaan !!!

    Mensen wordt eens wakker. Ons land wordt geregeerd door een schaduwregering die bestaat uit : BV Oranje, de banken, multinationals, Big Pharma.

    Regeringen, vakbonden, Justitie etc etc staan allemaal onder controle van deze schaduwregeringen !

    Ik ga weer stemmen na de revolutie, als het volk het voor het zeggen heeft.

    6 likes
    • Rose schreef:

     Zelfs de partij voor de dieren krijgt mijn stem niet …. niemand !

     3 likes
     • Zamunda schreef:

      Hallo Rose, ik zie ook geen opties meer.
      Sinds ik kon stemmen ben ik van de VVD naar Groenlinks en toen naar de SP gegaan. Mijn laaste stemrondes op de SP zijn eigenlijk alleen maar proteststemmen geweest om de grote established partijen niet te steunen en omdat ik Marijnissen en Roemer wel zie als eerlijke kerels waarmee ik gezellig een biertje zou kunnen drinken.
      Sinds alle TK leden van SP op de nieuwe donorwet positief hebben gestemd, twijfel ik ook aan hun oprechtheid (misschien is het gewoon naiviteit). Ik ben zelf wel donor, maar je moet niet mensen automatisch op de lijst zetten, we zijn geen batterijen!

      We gaan het zien volgend jaar.

      3 likes
    • robbertje schreef:

     Rose, het lijkt erop dat ik een fan van jou geworden ben, want je slaat weer de spijker op de kop.
     Onze hele regering voert een toneelspel op voor het publiek onder het mom van dat zij zo begaan zijn met het volk.
     In werkelijkheid voert zij een eigen agenda uit die vijandig en zelfs gevaarlijk is voor het volk.
     Lees de artikelen maar eens over Chemtrails, moslimimmigratie, Oekraine-verdrag enz.

     2 likes
 • rob schreef:

  ja wat geloof niet wel kan doen…tweedracht is hun zaaigoed…inderdaad dat geldt voor iedere macht ..
  en die word in het zadel gehouden ja door het volk, ze geloven de machthebbers ..het woordje zegt het al hebbers van de macht ..met hun ziekelijke bezigheid…zaaien ze leugens/ bedrog en als het hun uitkomt de dood…die door het volk in het zadel word gezet…met ja leugens…geloof geen een leider meer van welk organisatie ook… een ieder die het geloof dient , dient de leugen..

  5 likes
  • mario schreef:

   ik ben altijd verbijsterd als ik zie hoe iedereen weer op de knop drukken met stemmen.
   ik ben eigenlijk geen voorstander om niet te gaan stemmen ,maar ik denk dat er niets anders op zal zitten.
   het zal toch een keer moeten gebeuren dat het volk weer zeggenschap krijgt over wie en wie capabel is om op het pluche zitten.

   5 likes
   • Cisco schreef:

    Als je wilt dat het volk weer zeggenschap krijgt zou ik zeker niet gaan stemmen op een elite die hier eigenlijk schijt aan heeft.

    Als je eigenlijk geen voorstander bent, maar denkt dat er wel niets anders op zal zitten dan te stemmen, maakt het jou tot een volgzaam mens en dit is precies waar men op speculeert.

    De politici voeden zich door volgzame en onzekere mensen, als niemand zou stemmen hebben ze geen voedingsbodem om te kunnen bestaan en zullen dus moeten verdwijnen, zo simpel is het.. !!

    3 likes
   • be.coming schreef:

    yo Mario, dit is mijn idee over stemmen en verkiezen:
    stem met je hart en kiezen op elkaar,
    teken een mooi rood hart op je stembiljet met het idee van: lieve dames en heren politici, ik hou van jullie maar geef je niet mijn stem, als ik mijn stem niet weggeef heb ik hem/haar altijd om zelf te spreken, als ik mijn stem weggeef heb ik niets meer te zegen/kan ik niets meer praten. interessant is dan het percentage ongeldige stembiljetten, op naar de 30/40%.
    een anarchist is geen onruststoker maar een vrijdenker met verantwoordelijkheid.

    2 likes
 • Jaya schreef:

  En moet een nieuwe elite komen bestaande uit niet-leugenaars.

  6 likes
 • Wim schreef:

  Die Twan Huys ook bij de WDD, en maar kritiek leveren op Trump, het volk had gesproken. En je woont ook niet in Amerika. Ik had hem ook een tweet gestuurd, bek houden.

  7 likes
 • Faith schreef:

  Ik zie Roemer niet op de foto staan. Maar die wordt dan ook geregeerd door sbs’ser Peter R. de Vries in hoogst eigen persoon. Hoe is het mogelijk mensen.
  Dat dit snel wordt terug gedraaid, dat snapt iedereen die normaal kan denken.

  5 likes
 • Arwijn schreef:

  Tijd dat onze eigen Nederlandse Trump vinden!

  4 likes
 • Derek schreef:

  Ik denk dat de het aanstellen van Trump dit allemaal bewust in de media wordt gebracht “ordo ab chaos”

  2 likes
 • Benhur schreef:

  Onbenulligheid is hun kunnen. Een wedstrijd wie het beste kan liegen behoort ook tot hun pakket. Dom lachen en de clown uithangen als een entertainer of als Obama.

  2 likes
 • Rose schreef:

  Belgie bewees het met 541 dagen zonder regering dat het land beter af was zonder regering !!!

  2 likes
 • wolfje schreef:

  ze lachen zich rot zo te zien. ik kan het ergens wel begrijpen

  1 likes
 • En nu maar hopen dat de kiezer voor volgend jaar zo verstandig is om eens met z’n verstand te kiezen en een lange neus te trekken naar Pinokkio. Het is algemeen bekend dat politici mogen liegen maar voor sommigen is het een sport.

  1 likes
 • Onno schreef:

  De reden is psychopathie.

  Wij herkennen deze optelsom van ware krankzinnigheid niet en dus komen de (logisch) intelligente (doch moreel debiele en fundamenteel = proactief ‘pure evil’ liegende) exemplaren steevast en overal op sleutelposities van de macht terecht.

  Integendeel tot wat (van staatswege evt. via, via,via…..uiteraard) wordt beweerd, hebben psychopaten onder de normale VWO/gymnasium populatie, het aanzienlijk gemakkelijker dan hun klasgenoten die wel een complexe tot soms verpletterende emotionele wereld met zich meetorsen, en halen of i.c. beter: BEMACHTIGEN ze, buitengewoon gericht op “macht en controle” (en kennis is macht) bosjes officiële diploma’s en nogal eens ‘cum laude’.

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  arts

  Vlaamse arts schrijft open brief: ‘De ‘experts’ die het coronabeleid bepalen zijn geen experts’

  Met toenemende frustratie zie ik sinds maart ...

  >