Spiritueel

‘Dode’ Egyptenaar ontwaakt tijdens eigen begrafenis

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De begrafenis van een 28-jarige ober in het zuiden van Egypte veranderde in een feest toen hij weer tot leven kwam nadat hij was doodverklaard.

Artsen verklaarden Hamdi Hafez al-Nubi uit Naga al-Simman in de zuidelijke provincie Luxor dood nadat hij tijdens zijn werk een hartaanval had gekregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Rouwende familieleden namen hem mee naar huis waar het lichaam volgens islamitische traditie werd gewassen en voorbereid op de begrafenis op vrijdagochtend.

Warm

Een arts die zijn akte van overlijden moest ondertekenen vond het vreemd dat het lichaam van de jongeman nog warm was. Bij nadere inspectie ontdekte ze dat hij nog leefde.

Zijn moeder viel flauw toen ze het goede nieuws hoorde. Met hulp van de arts werden zowel al-Nubi als zijn moeder wakker gemaakt om feest te kunnen vieren met de gasten.

Vaker

Het gebeurt de afgelopen tijd vaker dat iemand opstaat uit de dood. Begin dit jaar kwam een 67-jarige Nigeriaanse grootmoeder 12 dagen nadat ze was doodverklaard weer tot leven.

Een 95-jarige vrouw uit de Chinese provincie Guangxi stelde haar buren voor een raadsel toen ze zes dagen na haar overlijden, een dag voor de begrafenis, uit haar doodskist stapte en ging koken. In februari stonden doktoren versteld toen een Schotse grootmoeder 45 minuten nadat ze van de beademing was gehaald weer tot leven kwam toen haar echtgenoot de woorden ‘ik hou van jou’ sprak.

Steven Thorpe uit het Engelse Warwickshire werd door vier artsen hersendood verklaard, maar herstelde op miraculeuze wijze nadat de ouders van de jongeman om een second opinion vroegen. Tot besluit werd in april een te vroeg geboren baby 12 uur nadat ze door artsen was doodverklaard levend gevonden in een mortuarium in het noordoosten van Argentinië.

Bron: Msnbc.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x