Homepagina » UFO » Hillary Clinton: “Ik zal de waarheid over UFO’s en Area 51 onthullen als ik de volgende president van Amerika word”

Hillary Clinton: “Ik zal de waarheid over UFO’s en Area 51 onthullen als ik de volgende president van Amerika word”

De Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton heeft gezegd dat ze tot op de bodem zal uitzoeken wat de overheid weet over UFO’s en aliens als ze de nieuwe president van Amerika wordt.

Ze deed deze belofte tijdens een gesprek met Daymond Steer van The Conway Daily Sun in New Hampshire. In 2007 zei ze dat de meeste Wob-verzoeken die haar man Bill Clinton kreeg, betrekking hadden op UFO’s. “Ik ga het tot op de bodem uitzoeken,” zei Hillary tegenover The Sun.

In 2014 vertelde Bill Clinton aan tv-presentator Jimmy Kimmel dat hij niet verbaasd zou zijn als blijkt dat aliens de aarde bezoeken.

‘Mogelijk al bezocht’

Tijdens het gesprek zei Hillary verder: “Mogelijk zijn we al bezocht. We weten het niet zeker.” Ze voegde toe dat ze ook Area 51 onder de loep wil nemen. Op de vliegbasis in Nevada worden volgens geruchten aliens bewaard.

De manager van Hillary’s presidentscampagne is niemand minder dan John Podesta, die na zijn laatste werkdag als beleidsadviseur van Obama twitterde: “Mijn grootste mislukking van 2014, wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren.”

Rockefeller Initiative

“Hij heeft me doen beloven dat we deze informatie samen naar buiten brengen,” zei Clinton. “Misschien kunnen we een speciale eenheid naar Area 51 sturen.”

In 1993 vroeg miljardair Laurance Rockefeller toenmalig president Bill Clinton om alle UFO-files vrij te geven. De president had in 1996 een ontmoeting met Rockefeller over het zogeheten ‘Rockefeller Initiative’. Dit initiatief moest ervoor zorgen dat geheime UFO-stukken openbaar gemaakt zouden worden.

[Conway Daily Sun, Mirror]


Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Leuk! Donald Trump wil de echte daders van 9/11 vervolgen, en Hillary wil de UFO-files openbaar.
  Klinkt als een win-win situatie 🙂

  13 likes
 2. Doe geen moeite mevrouw Clinton. Presidenten die eveneens ooit deze belofte gemaakt hebben om de waarheid over UFO’s en Area 51 naar buiten te brengen hebben allemaal gefaald. Er zou zelfs een president voor vermoord zijn. Maar ik ben hoopvol. Gezien de toenemende waarnemingen wereldwijd geloof ik sowieso dat 2016 het disclosure jaar zal zijn. Nog mijn beste wensen voor het nieuwe jaar aan allen.

  39 likes
  • Ik denk dat als Miljoenen Amerikanen dat stemgedrag opzouden volgen zij straks bedrogen zullen uitkomen omdat Hillary Clinton dan met een koud gezicht gaat beweren dat er helemaal niks te melden is maar dat zij dan wel op de stoel zit als Presidente, Obama daar heb ik wel iets mee maar met deze dame heb ik mijn grote twijfels, een gevoel zegt mij dat ik haar niet vertrouw, gelukkig ga ik er niet over als kaaskop!

   4 likes
 3. ha ha ha ha ha, die Hillary toch. Mevrouw Illuminati tracht op deze manier zieltjes te winnen. Dream on!!!!

  39 likes
 4. Hahahaaa ze is zelf een ALIEN…
  Wat een grap deze vrouw!
  Allemaal Kinderen uit het grote MK Ultra project waar het compleet gestoorde spychopaten geworden zijn die bezeten zijn door moordlustige Domonen uit een ver verleden!

  Hele ENGE mensen politicus!
  Het totale systeem is zo verrot als het maar kan…
  Regeringen en Overheden werken niet meer in onze huidige ontwaken en de toekomst van ons mensheid! Ze schetsen steeds weer een verkeerd beeld met veel leugens en houden ons mensheid alleen maar compleet tegen in onze ECHTE EVOLUTIE…!

  Politicus WEG ERMEE…
  LEUGENNAARS

  16 likes
  • I agree dat ze alien is inclusief de rest van elke andere regering wereldwijd” . Allemaal troep. Heb vaker je berichtjes gelezen, je schrijft goede stukjes. Wat is je idee voor oplossing? Word t de hooivork of trying to boycot the news… Werkt alleen als iedereen wakker is. Aan de andere kant als je de slang de kop er af hakt… Als een speld in hart… Wat zeg jij mr.X

   3 likes
   • Beste AngelWarrior,
    veel dank voor jou leuke reactie!
    Wat ik te zeggen heb is eigenlijk niet zo belangrijk, het is VEEL belangrijker wat we als mensheid allemaal gaan inzien en vooral gezamelijk gaan DENKEN!

    Veel van ons worden langzaam wakker en beginnen langzaam te zien dat we al eeuwen bedonderd worden als mensheid! Sommige mensen zitten nog in een ontkenningsfase en zullen het uiteindelijk ook gaan inzien! Er zijn ook mensen die door het gemaakte systeem zo DOOF en BLIND zijn geworden dat ze iedereen voor GEK verklaren die niet volgens HUN aangeleerde gedachte blijven denken! De eeuwige ontkenners van hun eigen onbewuste leugens!
    Iedereen hoort een KLOK luiden maar niemand weet waar de klepel hangt?

    Voordat ik met oplossingen kom die jou vraag zal bevredigen, vraag ik je eerst waarom je een ander persoon nodig hebt, om een vraag te beantwoorden waar jezelf eigenlijk ook al een antwoord op kan geven?

    Iedereen moet heel goed gaan beseffen dat ALLES maar dan ook ECHT ALLES ooit bedacht en gemaakt is door GEDACHTEN!
    Onze gedachten zijn elektrisch geladen deeltjes, die aangemaakt worden door onze gedachten! Iets wat denkbaar is, is ook te realiseren hoe moeilijk de gedachte ook is! Doordat onze gedachten elektrisch geladen zijn, zullen deze gedacht WAT je ook DENKT of bedenkt kan, ergens bij een BRON terecht komen! Als wij de KERN zijn hebben we een BRON nodig om aan te ventileren en aan door te kunnen geven!

    Dit wat ik hier vertel is EIGENLIJK een groot GEHEIM, maar als IEDEREEN ter WERELD gaat beseffen en begrijpen dat we als mensheid allemaal afzonderlijke energieen zijn met een gezamelijke BRON, dan zou je met z’n alle ook 1 KERN kunnen aanmaken! Als GEDACHTE van 1 persoon of de GEDACHTEN van meerdere personen het zelfde is of zijn, dan zal de BRON meer energie ontvangen om de wensen van deze gezamelijke gedachten te realiseren!

    Begrijp dat ANGST niet bij het GOED toebehoord, maar dat dit een onderdeel van het KWAAD is! Vraag je dan eens af, waarom de mensheid COMPLEET in ANGST gebracht moet worden met HUN GEDACHTEN??? JUIST de KERN die naar de BRON gaat van ANGST is SLECHT! Onze gedachten worden opzettelijk in constante ANGST gebracht, waardoor deze vanzelf naar een negative BRON zullen gaan in plaats van de Positive BRON! ANGST is onze slechtste raadgeven LETTERLIJK!

    Ons Universum is heel complex en we willen heel graag weten wat en waardoor het ontstaan is! Waarom zover zoeken als de oplossing van het alles hier op aarde te vinden is!? Alles is gebaseerd op plus en min, links en rechts, hoog en laag, water en vuur en je raad het al GOED en KWAAD! Daar waar een Positive GOEDE BRON is MOET er ook gewoon een NEGATIVE SLECHTE BRON zijn! Als we dit gaan realiseren dan kunnen we door deze wetenschap ook onze GEHELE toekomst bepalen door onze eigen gedachten naar de juiste BRON!

    Iedere LEUGENNAAR weet zelf ook dat hij of zij LEUGENS verteld, omdat het een LEUGENNAAR is die gewoon LIEGT!
    Slechte mensen kunnen vaak goede mensen niet eens aankijken en zelfs in de beurt zijn van een open en eerlijk persoon! Omdat die Positive en Negative energieen zijn, die niet samen kunnen! Dat is gewoon zo bepaald net als een Magneet alleen met z’n positive kant kan aanplakken en Nooit iets te maken wil hebben met de Negative kant! Daarom trekken SLECHTE mensen ook alleen SLECHTE mensen aan en GOEDE gaan alleen met GOEDE mensen om!

    Maar wie bepaald nou wat GOED of kwaad is?
    Eigenlijk weten we dat allemaal al omdat we van een KERN zijn die ONZE bron ooit heeft aangemaakt! GOED of SLECHT beheren onze ziel!

    Nu om van een Lang verhaal een kort antwoord te geven kom ik met het volgende!
    Wij MENSHEID vecht NU geen gevacht tegen VLEES en BLOED!
    Hoe dwaas dit ook klinkt het zijn DEMONEN die onze wereld en de ELITE regeren en wij mensheid begrijpen en beseffen dit nogniet!
    DE ROT en het complete GEZWEL van onze samenleving en mensheid zijn verheven mensen of ENERGIEEN die zichzelf totaal boven alles en iedereen uit denken te staan! De ELITE zoals vele ze noemen zijn eigenlijk zielige kwade en slechte energieen die overal hun zin in willen krijgen en geen nee kunnen aanhoren!
    Ze kunnen ook alleen maar omgaan met energieen in hun eigen slechte en kwaadaadige niveau! Veel van deze mensen hebben hun ZIEL VERKOCHT aan de SLECHTE BRON waardoor ze vaak niet eens beter weten!
    Een DEMOON of SLECHTE GEEST zal NOOIT zomaar in positive of GOEDE mensen treden als er geen toegang is om binnen te treden! Hoe komen Demonen en slechte energieen dan wel binnen? Alleen als je een slechte gedacht heb of in ANGST bent en alles wat bij SLECHT toebehoord! SLECHT voed je met SLECHT!
    GOED voed je met GOED!

    HIER komt mijn antwoord nu: SLECHT bevecht je alleen met GOED!
    Geweld is wat de Illimunatie wil zodat er nogmeer mensen kunnen sneuvelen en kunnen opsluiten! Wat we Massaal WERELDWIJD moeten doen is proberen 1 gedachten te realiseren die de slechte bron doet verdwijnen!

    De KERN woorden zijn hiervoor: EERLIJKHEID, WAARHEID, GOED en LIEFDE!
    Dit zijn de woorden die het moeten gaan doen in onze gedachten om onze wereld te redden! Als we dit beseffen en gaan delen komt er een HELE Positive tijd aan voor ons mensheid en onze wereld!
    Waarom?
    OMDAT SLECHTE MENSEN HEEL GOED WETEN DAT ZE SLECHT ZIJN!
    Met of zonder Demoon of slechte geest, IEDERE ZIEL behoord tot een BRON en deze BRON “weet en kent” het verschil tussen GOED en KWAAD!

    Nu nog een laatste GOEDE RAAD!
    Volg altijd je HART want het KLOPT…!!!

    De WAARHEID is NIER MEER te STOPPEN!

    7 likes
 5. Ik zie liever dat Bush voor het gerecht komt voor zijn bijdrage aan 9/11. Er zijn door de overheid daar behoorlijk wat mensen om zeep geholpen.

  14 likes
 6. Jaja beloftes van politieke clowns zijn niks waard…. NEXT

  23 likes
 7. Het is toch eigenlijk heel vreemd dat top politici om een onderzoek vragen en daarmee te kennen geven niet te weten wat er in hun eigen land speelt. Alleen dat al is verbijsterend. Mevrouw Clinton speelt gedurfd spel want niet de elite waar u het steeds over heeft maar de scheppers van het gecultiveerde leven op aarde hebben de regie op deze planeet in handen. Zonder het dagelijks bestuur van buitenaardsen zou de aarde al lang en breed verdwenen zijn. Aliens bewaken de gang van de planeet en alles wat erop en aan is. Openheid kan pas worden gegeven zodra het spel tussen goed en kwaad is uitgespeeld. In Nederland hebben jullie het over een nep parlement. Echter alles is nep. Ook NASA met die old technology raketten en reizen naar Mars. Het is allemaal om de waarheid te verdoezelen, de bevolking zoet te houden en vooral de religie (big business) in stand te houden. Religie is een verzinsel (business model) van de mensen zelf en heeft niets met God en De Christus te maken.

  17 likes
 8. Natuurlijk.
  Een van de grootste landverraders ooit.(Benghazi)
  Ze weet dat ze het niet gaat winnen van Trump en nu komt ze met ‘spectaculaire’ zaken die zij wel eventjes gaat onthullen als president.NOT
  De peilingen zeggen genoeg.

  Trump for president!

  Make America great again!

  4 likes
  • Trump for president!
   Not!
   In de bloedlijn….

   Heeft Bush de verkiezingen op democratische stemmen gewonnen?
   En horen wij in Nederland ook niet steeds dezelfde beloftes bij verkiezingen die nooit nagekomen worden?

   4 likes
   • Nee, Bush was middels Florida.(Jeb Bush) alwaar valse stemmen zijn geteld aan de macht gekomen.
    Maar in de bloedlijn.Again.NOT.(zo ja, bewijs het)

    Wat wil je liever, weer zo’n Clinton die door special interests aan de macht komt om hun doel te dienen.Of iemand die met eigen geld zonder lobby’s en special interests zijn land wil gaan helpen.
    Mijn keuze is snel gemaakt.

    6 likes
 9. dat hebben alle presidenten tot heden ons wijsgemaakt.

  12 likes
 10. Hillary wordt hilarisch!

  9 likes
  • H. Clinton is het slechtste wat Amerika kan overkomen. Voor iedereen die daar twijfels over heeft adviseer ik eens te verdiepen in de schade die H. Clinton achterlaat als B. Clinton weer eens een sequeel slachtoffer heeft gemaakt. Of hoe Hillary Cinton aan de bijnaam ‘Bengazi Butcher’ komt…

   3 likes
 11. Leuk, maar zij wordt toch sowieso al de president van de VS. Dat is allemaal al bepaald en zal dus volgens planning verlopen. Donald Trump moet het allemaal bont maken, zodat het uiteindelijk Clinton wordt. Zoals je weet is de meeste aandacht ook vooral gericht op deze twee.

  Spannend hoor, aliens.

  10 likes
 12. Een dergelijke belofte kan zij natuurlijk makkelijk maken. Alles wat hier betrekking op heeft is staatsgeheim dus wat ze ook zegt, het valt toch niet te controleren.

  Dus of zij nu zegt dat er nog nooit contact is geweest of dat zij nu zegt dat we al jaren contact hebben, je zult mevrouw Clinton op haar blauwe ogen moeten geloven. Ze zegt dit natuurlijk alleen om stemmen te winnen van ufogekkies.

  8 likes
 13. Pppfffffffff jullie zijn mij allemaal voor 🙁

  8 likes
 14. Ja hoor, dit is dezelfde vrouw die onder andere heeft lopen roepen dat ze onder schot genomen was bij een van haar staatsbezoeken wat totaal gelogen was. Niks wat uit haar mond komt is te vertrouwen. Maar dat is ook niks nieuws want dat doen ze allemaal. Het zijn dan ook niet meer dan “puppets” (ook goed te herkennen aan het feit dat ze niet eens, zelfs verre van de hoogste “security clearance” krijgen als president (zitten nog 21 levels boven dat vd president, de zogenaamde commander and chief)).
  http://www.newsbusters.org/blogs/noel-sheppard/2012/10/16/flashback-2008-hillary-clinton-exposed-lying-about-being-under-sniper

  6 likes
  • Is niet de eerste die dat zegt een presidente in spe .

   Gaat haar nooit lukken,Holle retoriek
   hoort bij de verkiezingen en haar man weet er alles van!

   Er is een personen in het white huis die de security clearance hebben
   die verder gaat dan die van de president dat weet haar man ook!

   Een president mag eerder van security clearance op de rode knop drukken
   {atoombom} dan
   het openbaar maken van het buitenaardse geheimen en die staan boven het staatsgeheim.

   En Area 51 is niet meer zo geheim meer zoals het was, dus Nada! gaat niet gebeuren.

   Zal mooi zijn.

   1 likes
 15. Hillary Clinton: “Ik zal de waarheid over UFO’s en Area 51 onthullen als ik de volgende president van Amerika word”

  Kuch, kuch, kuch……..
  https://www.youtube.com/watch?v=WC0EU1ozYak

  7 likes
 16. hyporcriet, waarom nu niet onthullen?

  6 likes
 17. Wederom een politieke uitspraak. Zoals iedereen weet mag je liegen in de politiek, grootste bewijs hebben we in Den Haag zitten. Het huidige kabinet geeft Nederland gewoon weg, al het geld vliegt naar het buitenland en de pensioenfondsen zullen binnenkort zwaar gekort worden zodat diegene die al jaren hard gewerkt hebben straks totaal niets krijgen. En iedereen maar netjes op de praatjes stemmen van de VVD en PvdA. Bah!

  6 likes
 18. Zelfs de Russen en de Chinezen die het e.e.a. weten, zwijgen. Waar is men bang voor? Worden we intussen al geregeerd door Aliens?

  5 likes
 19. Nou ja, je kan zeggen wat je wilt… ze geeft iedereen ruim de tijd hierop te anticiperen.

  3 likes
 20. Is dit nou blinde paniek omdat zij het zeer waarschijnlijk niet gaat worden, of denkt zij nou werkelijk dat wij, nog steeds, allemaal koekoek zijn? http://www.zerohedge.com/news/2016-01-03/now-time-stand-armed-activists-militiamen-seize-federal-wildlife-refuge-office-orego

  2 likes
 21. Typisch.. voor wat hoort wat…

  2 likes
 22. Het zou wel noodzakelijk zijn, maar ja zij is een politica; wat is haar woord dan nog waard?

  2 likes
 23. Wie zoekt er tegenwoordig nog naar de waarheid? Dat is zoooo 1993. (Dus, voordat internet bestond.)

  0 likes
 24. Waarom zouden ze überhaupt geheimen voor ons hebben?
  Dit zou ik vragen aan har als ik de mogelijkheid zou krijgen

  1 likes
 25. Stel Dogon verhaal over amfibie achtige is waar. Dan is onze elite/bloedlijnen afkomstig van hen? Hillary Clinton zal dan zeggen, dat we aangevallen worden door buitenaardse. Maar ja, ze zijn natuurlijk al vanaf het begin al onder ons. Wij zijn zelf er onderdeel van. alleen wij zijn de werkmieren en zij zijn de gezagsvoerders. Ik hoop wel dat de mens zoals die nu is blijft bestaan. Wij zijn niet slecht. We worden gestuurd in richtingen, waardoor we verleidt worden door het slechte. zoals tweedeling schepen. Orde uit chaos. Wij nemen dus beslissingen uit dingen of maken dingen mee, die we niet zelf gecreëerd hebben.
  Tip: internet geloof/dimensies geloof is ook niet goed voor huidige mens.

  1 likes
 26. Ik kan Bill geen ongelijk geven dat hij een ander mondje zocht 🙂

  1 likes
 27. Ach … mevrouw Clinton … u praat met een gespleten tong.

  1 likes
 28. Wanhopige Hilarische Hillary

  0 likes
 29. Lees het scheppingsverhaal van de DOGON. http://www.africaspeaks.com. Volgens de Dogon zijn hun voorouders(nommos)met ruimteschepen vanaf Sirius naar Mali gekomen. Deze kosmonauten leken op amfibie achtige wezens. Met vissenstaart. Lees het hele verhaal.(kruisingen)Vooral dat van Sirius A/B/C is interessant. Het nibiru verhaal. Maar ook hun Sigi verering dat pas weer plaats vindt in 2027.(valt tussen de Agenda 20/30.) Sigi komt ook voor in de noordse mythologie. En dat in verschillende tijdperken van mythologie/geloven. Is dus geen toeval al die oude verhalen van verschillende culturen en mag niet zo maar aan de kant worden geschoven.
  Waar ik me wel zorgen over maak is. De experimenten die op ons worden uitgevoerd. Het schijnt dus op te maken uit het verhaal, dat de mens afstamt van die slechterik/opstandige. Dus men wil ons DNA veranderen, zodat er geen dualiteit meer bestaat. Voor de 1 een fijne gedachte(altijd vrede), maar voor de andere(zoals ik) een nachtmerrie.(alle mensen hetzelfde/geen keuzes meer maken/geen vrijheid/complete gestuurde werkmier dus enz.) Zijn we al aardig die richting aan het opgaan.
  Na het verhaal van de Dogon te gelezen hebben, snap ik nu ook waarom bepaalde vrouwen in Afrika besneden worden.
  Zou zeggen: lees die site eens en maak je eigen visie naar het nu.

  0 likes
 30. Lang geleden op you-tube een filmpje gezien van dacht ik een Japanse vrouw, die de gehele werking van een mierenkolonie had achterhaald. incl. de stofjes, die ervoor zorgen dat die mieren hun ding doen. Stel men maakt dat stofje zelf en plant het bij de mens in op 1 of andere manier, zodat het eigen wordt?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

Dankzij een Facebook-bug weten we nu wie de berichten van Greta Thunberg schrijft. Dit zijn haar poppenmeesters

Als gevolg van een Facebook-bug weet nu ...

klimaatverhaal

Klimaatverhaal als slimme pr-strategie: zo verdient de elite niet alleen aan de olie, maar ook aan het verbrandingsproduct CO2

Miljardairs hebben via een slimme pr-strategie het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.