UFO

Hillary Clinton: “Ik zal de waarheid over UFO’s en Area 51 onthullen als ik de volgende president van Amerika word”

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton heeft gezegd dat ze tot op de bodem zal uitzoeken wat de overheid weet over UFO’s en aliens als ze de nieuwe president van Amerika wordt.

Ze deed deze belofte tijdens een gesprek met Daymond Steer van The Conway Daily Sun in New Hampshire. In 2007 zei ze dat de meeste Wob-verzoeken die haar man Bill Clinton kreeg, betrekking hadden op UFO’s. “Ik ga het tot op de bodem uitzoeken,” zei Hillary tegenover The Sun.

In 2014 vertelde Bill Clinton aan tv-presentator Jimmy Kimmel dat hij niet verbaasd zou zijn als blijkt dat aliens de aarde bezoeken.

‘Mogelijk al bezocht’

Tijdens het gesprek zei Hillary verder: “Mogelijk zijn we al bezocht. We weten het niet zeker.” Ze voegde toe dat ze ook Area 51 onder de loep wil nemen. Op de vliegbasis in Nevada worden volgens geruchten aliens bewaard.

De manager van Hillary’s presidentscampagne is niemand minder dan John Podesta, die na zijn laatste werkdag als beleidsadviseur van Obama twitterde: “Mijn grootste mislukking van 2014, wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren.”

Rockefeller Initiative

“Hij heeft me doen beloven dat we deze informatie samen naar buiten brengen,” zei Clinton. “Misschien kunnen we een speciale eenheid naar Area 51 sturen.”

In 1993 vroeg miljardair Laurance Rockefeller toenmalig president Bill Clinton om alle UFO-files vrij te geven. De president had in 1996 een ontmoeting met Rockefeller over het zogeheten ‘Rockefeller Initiative’. Dit initiatief moest ervoor zorgen dat geheime UFO-stukken openbaar gemaakt zouden worden.

[Conway Daily Sun, Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
6 jaren geleden

Doe geen moeite mevrouw Clinton. Presidenten die eveneens ooit deze belofte gemaakt hebben om de waarheid over UFO’s en Area 51 naar buiten te brengen hebben allemaal gefaald. Er zou zelfs een president voor vermoord zijn. Maar ik ben hoopvol. Gezien de toenemende waarnemingen wereldwijd geloof ik sowieso dat 2016 het disclosure jaar zal zijn. Nog mijn beste wensen voor het nieuwe jaar aan allen.

Iubuntu
Iubuntu
6 jaren geleden

dat hebben alle presidenten tot heden ons wijsgemaakt.

Loki
Loki
6 jaren geleden

ha ha ha ha ha, die Hillary toch. Mevrouw Illuminati tracht op deze manier zieltjes te winnen. Dream on!!!!

Sathos
Sathos
6 jaren geleden

Leuk! Donald Trump wil de echte daders van 9/11 vervolgen, en Hillary wil de UFO-files openbaar.
Klinkt als een win-win situatie 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x