Homepagina » Het Complot » Mitt Romney waste drugsgeld wit voor Bushkartel (video)
Mitt Romney waste drugsgeld wit voor Bushkartel

Mitt Romney waste drugsgeld wit voor Bushkartel (video)

Eenieder die de volgende video bekijkt zal waarschijnlijk eisen dat per direct een arrestatiebevel wordt uitgevaardigd tegen Mitt Romney en het hele Bushkartel.

Ik heb het vertrouwen gewonnen van een selecte groep mensen omdat ik mezelf heb bewezen op een manier waar ik nu mogelijk spijt van heb, aldus Romney.

Hij heeft bewezen één van hen te zijn, een man die heeft laten zien dat hij zijn hand nergens voor om draait, een man die heeft laten zien dat hij geen respect heeft voor menselijk leven, de mensheid minacht, een man die in de voetsporen van Dick Cheney en Henry Kissinger trad, een ‘superieure man’ net als Bush, iemand die op ons, onze kinderen en kleinkinderen neerkijkt als ‘nutteloze mee-eters’, nog geen kannonnenvoer.

Net als vele andere Amerikanen die in de ‘geheime wereld’ verwikkeld zijn geraakt werd Romney vaak opgeroepen om iets af te handelen voor grote namen, soms voor leden van de Bush-familie, soms voor anderen die fouten maakten, die de verkeerde persoon hadden omgebracht of een paar miljard van de verkeerde rekening hadden gestolen.

De film laat zien dat Romney niet daar zou staan waar hij nu staat, als hij niet iets zou hebben gedaan om het vertrouwen te winnen van de ergste mensen op de aardbol.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • BB schreef:

  Hoewel Romney and Obama allebei ‘puppets’ zijn in het toneelstuk wat we bekijken, heb ik toch altijd het gevoel dat Obama waar hij mogelijkheden ziet, net even iets meer anti oorlog is en net even iets meer op ‘onze’ hand is dan de andere presidenten(kandidaten).

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Deze wolf in schaapskledij heeft zichzelf al door middel van een nog openstaande camera, waar ook de microfoon nog van openstond, al laten zien en horen wie hij is.Geen Haar beter dan onze Bush met zijn 9/11 streekjes.Geef die Palling ff een handje sukkel.glibberig he??

  0 likes
 • Natsu schreef:

  @1[quote name=”BB”]Hoewel Romney and Obama allebei ‘puppets’ zijn in het toneelstuk wat we bekijken, heb ik toch altijd het gevoel dat Obama waar hij mogelijkheden ziet, net even iets meer anti oorlog is en net even iets meer op ‘onze’ hand is dan de andere presidenten(kandidaten).[/quote]

  Idd Obama is een puppet en ik geloof dat Romney nu ook in “containment” zit van de GF voor de daden die hij heeft gedaan en nu langzamerhand steeds meer licht krijgt. Obama is altijd al een lichtwerker geweest maar kan zich natuurlijk niet zo openlijk erover uiten, hopelijk vervalt deze blokkade heel snel en zien we eindelijk dat het allemaal niet meer kan zoals het nu gaat.
  Namaste

  0 likes
 • Peter ♥ schreef:

  Wat voor een zin heeft het om zijn arrestatie te eisen? Ik was een van de eerste destijds die de arrestatie van Bush, Blair, Berlusconi en Balkenende eiste, zitten die nu in het gevang? Nee dus en zo zal hij ook nooit het gevang zien tenzij hij iets in het openbaar doet dat strafbaar is. Als je het goed bekijkt interesseert het de meeste mensen gewoon weg niet. Ze weten immers dat je druk maken om dit soort types geen enkele zin heeft. Wij kunnen ze nu niet pakken maar het recht zal altijd zege vieren, is het niet in dit leven dan wel in een volgende. Namastè

  0 likes
 • joris schreef:

  hahahahahahàààààà….hij heeft er nu “mogelijk” (!!!) spijt van, jaja dat zal wel, met de verkiezingen in het vooruitzicht.Jammer dat er nog geen slachthuis bestaat voor de ergste varkens op deze aardkloot.Verdomd jammer…

  0 likes
 • Lil schreef:

  [quote name=”Natsu”]@1[quote name=”BB”]Hoewel Romney and Obama allebei ‘puppets’ zijn in het toneelstuk wat we bekijken, heb ik toch altijd het gevoel dat Obama waar hij mogelijkheden ziet, net even iets meer anti oorlog is en net even iets meer op ‘onze’ hand is dan de andere presidenten(kandidaten).[/quote]

  Idd Obama is een puppet en ik geloof dat Romney nu ook in “containment” zit van de GF voor de daden die hij heeft gedaan en nu langzamerhand steeds meer licht krijgt. Obama is altijd al een lichtwerker geweest maar kan zich natuurlijk niet zo openlijk erover uiten, hopelijk vervalt deze blokkade heel snel en zien we eindelijk dat het allemaal niet meer kan zoals het nu gaat.
  Namaste[/quote]

  Obama is niet voor niets president in deze tijd, hij is door door SPIRIT gekozen en wordt door SPIRIT begeleid en beschermt. Uitleg in deel 1 en 2

  http://www.unitynet.nl/steve%20beckow/obama1.htm
  In lak’ech

  0 likes
 • Xander schreef:

  in containment zit van de GF? Obama lichtwerker? Obama is waarschijnlijk een puppet van de Moslim Broederschap http://english.alarabiya.net/articles/2012/10/12/243401.html Denk maar niet dat hij Israël gaat helpen. Obama staat niet onder controle van de Zionisten en daarom moet hij de verkiezingen verliezen. Kan het fout hebben maar hij is echt geen lichtwerker anders had ie allang een kogel gehad.
  En Romney is de volgende Bush, wel onder controle. De laatste echte president was Kennedy. Ik ben bang dat je lang moet wachten tot de GF komt helpen, wij mensen moetten onszelf helpen er komt geen GF..

  0 likes
 • rakker schreef:

  Het mooie is, dat deze figuren in beweging moeten blijven,hun activiteiten kunnen ze niet stoppen, ze moeten draaien en acteren, als ze stoppen begint het onmiddelijk licht te worden om hen heen…

  0 likes
 • Aaltje schreef:

  [quote name=”Peter ♥”]Wat voor een zin heeft het om zijn arrestatie te eisen? Ik was een van de eerste destijds die de arrestatie van Bush, Blair, Berlusconi en Balkenende eiste, zitten die nu in het gevang? Nee dus en zo zal hij ook nooit het gevang zien tenzij hij iets in het openbaar doet dat strafbaar is. Als je het goed bekijkt interesseert het de meeste mensen gewoon weg niet. Ze weten immers dat je druk maken om dit soort types geen enkele zin heeft. Wij kunnen ze nu niet pakken maar het recht zal altijd zege vieren, is het niet in dit leven dan wel in een volgende. Namastè[/quote]

  Helemaal mee eens!
  Namastè

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  Ik denk dat we de rollen gewoon moeten omdraaien. Neerkijken op deze personen. Laten blijken dat je ze niet interessant vindt. Weinig aandacht geven. Ze leven (op) van aandacht (zowel negatieve als positieve), macht en hebzucht. Als ze geen aandacht krijgen, voelen ze zich klein en krimpen ze. Ze raken hun machtsgevoel kwijt doordat ze zo klein worden. En hun hebzucht is het enige wat overblijft en waar ze steeds aan moeten werken om aan dat te voldoen. En dan wordt het voor hun moeilijk, want wij zijn massaal aanwezig.

  0 likes
 • Yoop schreef:

  Laat Romney lekker gaan, het heeft geen nut om hem te veroordelen vanwege zijn eerder gepleegde daden, de persoon weet dat hij fout zit.
  Zijn Karma lost het probleem vanzelf wel op.

  0 likes
 • Conny Lans schreef:

  Waarom staat dit voor de verkiezingen, belangrijke artikel, niet op de engels site van Niburu

  0 likes
 • Abel schreef:

  [quote name=”Conny Lans”]Waarom staat dit voor de verkiezingen, belangrijke artikel, niet op de engels site van Niburu[/quote]

  Niburu heeft geen Engelse site. Er staat een vertaalknop linksboven (Google Translate) om artikelen te vertalen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  mediaveteraan

  Mediaveteraan geeft toe: ‘Wij zijn een kanker en er is geen geneesmiddel’

  Het vertrek van MSNBC-producent Ariana Pekary veroorzaakt ...

  >