Het Complot

Mitt Romney waste drugsgeld wit voor Bushkartel (video)

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eenieder die de volgende video bekijkt zal waarschijnlijk eisen dat per direct een arrestatiebevel wordt uitgevaardigd tegen Mitt Romney en het hele Bushkartel.

Ik heb het vertrouwen gewonnen van een selecte groep mensen omdat ik mezelf heb bewezen op een manier waar ik nu mogelijk spijt van heb, aldus Romney.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij heeft bewezen één van hen te zijn, een man die heeft laten zien dat hij zijn hand nergens voor om draait, een man die heeft laten zien dat hij geen respect heeft voor menselijk leven, de mensheid minacht, een man die in de voetsporen van Dick Cheney en Henry Kissinger trad, een ‘superieure man’ net als Bush, iemand die op ons, onze kinderen en kleinkinderen neerkijkt als ‘nutteloze mee-eters’, nog geen kannonnenvoer.

Net als vele andere Amerikanen die in de ‘geheime wereld’ verwikkeld zijn geraakt werd Romney vaak opgeroepen om iets af te handelen voor grote namen, soms voor leden van de Bush-familie, soms voor anderen die fouten maakten, die de verkeerde persoon hadden omgebracht of een paar miljard van de verkeerde rekening hadden gestolen.

De film laat zien dat Romney niet daar zou staan waar hij nu staat, als hij niet iets zou hebben gedaan om het vertrouwen te winnen van de ergste mensen op de aardbol.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BB
BB
11 jaren geleden

Hoewel Romney and Obama allebei ‘puppets’ zijn in het toneelstuk wat we bekijken, heb ik toch altijd het gevoel dat Obama waar hij mogelijkheden ziet, net even iets meer anti oorlog is en net even iets meer op ‘onze’ hand is dan de andere presidenten(kandidaten).

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Deze wolf in schaapskledij heeft zichzelf al door middel van een nog openstaande camera, waar ook de microfoon nog van openstond, al laten zien en horen wie hij is.Geen Haar beter dan onze Bush met zijn 9/11 streekjes.Geef die Palling ff een handje sukkel.glibberig he??

Natsu
Natsu
11 jaren geleden

@1[quote name=”BB”]Hoewel Romney and Obama allebei ‘puppets’ zijn in het toneelstuk wat we bekijken, heb ik toch altijd het gevoel dat Obama waar hij mogelijkheden ziet, net even iets meer anti oorlog is en net even iets meer op ‘onze’ hand is dan de andere presidenten(kandidaten).[/quote]

Idd Obama is een puppet en ik geloof dat Romney nu ook in “containment” zit van de GF voor de daden die hij heeft gedaan en nu langzamerhand steeds meer licht krijgt. Obama is altijd al een lichtwerker geweest maar kan zich natuurlijk niet zo openlijk erover uiten, hopelijk vervalt deze blokkade heel snel en zien we eindelijk dat het allemaal niet meer kan zoals het nu gaat.
Namaste

Peter ♥
Peter ♥
11 jaren geleden

Wat voor een zin heeft het om zijn arrestatie te eisen? Ik was een van de eerste destijds die de arrestatie van Bush, Blair, Berlusconi en Balkenende eiste, zitten die nu in het gevang? Nee dus en zo zal hij ook nooit het gevang zien tenzij hij iets in het openbaar doet dat strafbaar is. Als je het goed bekijkt interesseert het de meeste mensen gewoon weg niet. Ze weten immers dat je druk maken om dit soort types geen enkele zin heeft. Wij kunnen ze nu niet pakken maar het recht zal altijd zege vieren, is het niet in dit leven dan wel in een volgende. Namastè

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x