Buitenaards

VIDEO: Zijn de belangrijkste uitvindingen te danken aan buitenaardsen?

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zijn de belangrijkste uitvindingen vanaf de twintigste eeuw het resultaat van reverse engineering van buitenaardse technologie? Uit documenten blijkt dat de snelle technologische ontwikkelingen zijn gerelateerd aan materialen die in de jaren veertig zijn gevonden op plekken waar UFO’s zouden zijn neergestort.

MUFON doet onderzoek naar de mogelijke invloed van buitenaardsen op onze technologie, van de geboorte van de transistor in de jaren vijftig tot militaire UFO’s in het Midden-Oosten. Is onze moderne samenleving gebouwd op een fundament van geleende of gestolen technologie?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boudewijn
Boudewijn
10 jaren geleden

Back engineering van buitenaardse technologie bestaat niet. Het is de dekmantel als antwoord op de vraag waar deze nieuw techniek dan wel vandaan komt. Het zogenaamde back engineering moet verhullen dat nieuwe techniek rechtstreeks aan de mensheid wordt gegeven. De rede voor deze gift is onze ontwikkeling te versnellen, omdat er voor de mensheid nog maar weinig tijd overblijft.
Voorbeeld van de onmogelijkheid van back engineering is het plaatsen van een moderne computer in de middeleeuwen. Die gaan dan zonder elektriciteit, de juiste materialen en zonder enige kennis een computer dupliceren & monteren en aansluiten op internet….waarvan het doel en gebruik voor hun een compleet raadsel is?

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De wereld is een eenheid, we hebben recht op technologische ontwikkeling en of deze nu een buitenaardse komaf heeft of niet, dat maakt allemaal niet uit. Als buitenaardsen veel verder zijn ontwikkeld in o.a. technisch opzicht, dan hebben zij in dat opzicht dito het recht om hun kennis overdrachtelijk te maken naar veel mindere beschavingsvormen en zoals wij, de aarde en zijn mensen..

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De mensen zij te blind om te zien dat innovatieve technologie afkomstig is van buitenaardsen.

CtrlAltDelete
CtrlAltDelete
10 jaren geleden

Na de UFO crash in Roswell 1947 werd nucleaire technologie uitgevonden door reversed alien technology???
De bom op Hiroshima viel op 6 augustus 1945 en de ander atoombom op 8 augustus 1945.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x