CoronaBuitenland

‘Doden liegen niet’: Zorgmedewerkers over de hele wereld maken vreemde dingen mee

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

De cellen liegen niet. Het bloed liegt niet. De doden liegen niet. Het weefsel vol spike-eiwitten liegt niet. Dat zei patholoog Ryan Cole, die enkele van zijn grootste klanten is kwijtgeraakt omdat hij zich uitspreekt, in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Cole maakt veel vreemde dingen mee en hij is niet de enige. Oncologen van over de hele wereld – Frankrijk, Engeland, de Verenigde Staten – pathologen, artsen, radiologen maken hetzelfde mee.

99 procent geprikt

Tijdens een Zoom-gesprek hoorde de patholoog dat talloze twintigers en dertigers binnenkomen met borstkanker en dat 99 procent daarvan geprikt is. Een radioloog zei dat hij twee gevallen van borstkanker had vastgesteld bij 31-jarige vrouwen, die enkele weken daarvoor hun booster hadden gehaald.

De hoofdoncoloog van een groot ziekenhuis in Florida zei tegen hem dat hij normaliter eens per decennium een geval van agressieve hersenkanker vaststelt bij een jonge patiënt. Vorige maand heeft hij er al vijf vastgesteld, na de boosters.

Het klopt

Overal waar ik kom, begint de medische gemeenschap zich te roeren en bevestigen ze wat ik zie, aldus Cole. In Engeland en Ierland zeiden artsen en verpleegkundigen tegen hem dat het klopt wat hij zegt. Jonge patiënten met agressieve vormen van kanker. Daarnaast keert bij patiënten die al jaren kankervrij zijn na hun booster de kanker weer terug.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
9 maanden geleden

Levenden ook niet; die zijn alleen hun collectieve geheugen kwijt.

Jan.
Jan.
9 maanden geleden

Top Raisa, hopelijk worden mensen nou eindelijk wakker.en gaan inzien dat onze regering voor een groot deel bestaat uit geesteszieke figuren en meelopers het is een kliek volksverlakkers.

jan de wit
jan de wit
9 maanden geleden

Ik roep al jaren dat borstkanker grotendeels het gevolg is van vaccinatie in de kindertijd. Is zo ontzettend gevoelig weefsel. Ik vergeet nooit roos van linda roos en jessica. Amper 32 volgens mij. Nee net als kinder leukemie. Nee krijg je niet als je de eerste 18 maanden van je leven gewoon met rust gelaten wordt. Al die prikken in die maanden dat kan gewoon niet goed zijn. Kan gewoon niet. Mijn zoon is prikvrij en 5 jaar oud. Kerngezond. Super helder in zn kop. geen vage sociale problemen, behalve dan wat,bij een 5 jarige hoort haha. Heel dat autisme is ook een ding sinds we aan de cocktails begonnen. Pak een foto van babies en jonge kinderen uit de jaren 50 erbij en van nu. ze zagen er toen zoveel gezonder en vitaler uit

jopie
jopie
9 maanden geleden

Degenen die liegen dat ze zwart zien, zijn rutte, kaag, de jonge, enz. Iedereen kent ze. Behalve FVD en nog een aantal die de juiste informatie geven. .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x