Buitenaards

Buitenaardsen onder Internationale luchthaven Denver? (video)

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bevindt zich een stad onder de Internationale luchthaven Denver? Er bestaan verschillende samenzweringstheorieën over het op negen na drukste vliegveld van de wereld.

Toets ‘DIA Conspiracy’ in op YouTube en je krijgt meer dan 80.000 resultaten. Wat ligt er werkelijk onder het vliegveld verscholen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Er zijn zo veel verschillende samenzweringstheorieën over de Internationale luchthaven Denver,” zei communicatiedirecteur van het vliegveld Stacey Stegman. “Sommige mensen zeggen dat de geheime overheid onder het vliegveld huist, dat er verborgen buitenaardse bouwwerken zijn te vinden, of dat er wordt geëxperimenteerd met psychologische oorlogsvoering. Mensen zetten vraagtekens bij de muurschilderingen en bij de kunst.”

Bagagesysteem

“Volgens één van de theorieën zou je precies uitkomen bij de Internationale luchthaven Denver als je de coördinaten invoert die het buitenaardse ras in de film Close Encounters of the Third Kind aan de mensen geeft,” zei Stegman. “De coördinaten komen echter overeen met een plaats op 81 kilometer ten noordwesten van het vliegveld. De film kwam uit in 1977, 16 jaar voordat het vliegveld werd gebouwd. Er is helaas geen verband tussen het vliegveld en de Hollywoodfilm.”

En dan de oude bagageruimtes. Het bagagesysteem staat nog altijd op zijn plaats, maar wordt niet langer gebruikt. Daar doen ook de nodige geruchten over de ronde.

“Sommigen hebben gezegd dat de ruimte werd gebruikt om lichamen te vervoeren,” zei Stegman. Volgens haar is het systeem alleen gebruikt om tassen te transporteren.

Tunnels

Mensen hebben ook hun eigen theorieën over de tunnels, en dan met name over de hoogte van de tunnels. “De tunnels zijn zo hoog omdat het bagagesysteem erin moest passen,” legde Stegman uit.

Eén van de populairste theorieën is dat onder het vliegveld een stad ligt. “Ik denk dat mensen erg teleurgesteld zouden raken als ze wat tijd onder het vliegveld zouden doorbrengen,” zei Stegman. “Met de duizenden werknemers die zich iedere dag op en rond het vliegveld begeven zou het vrij lastig zijn om geheime activiteiten te verbergen.”

Op de willekeurige handafdrukken op de muren, het buitenaardse wezen dat door een werknemer op een muur is geschilderd en het oude bagagesysteem na is er niets vreemds onder het vliegveld te bekennen, zo concludeert 9NEWS.

Bron: 9news.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Ik kende deze theorie niet maar als ik het stukje lees dan blijkt wel weer dat sommige mensen overal een buitenaardse hand in zien.

De tunnels zijn zo hoog, en het oude niet meer gebruikte bagagesysteem staat nog op zijn plaats. En sommige mensen concluderen dan dat er een basis onder het vliegveld zou moeten zitten.

Hoe krijg je het verzonnen.

DingieM
DingieM
11 jaren geleden

[quote name=”Wesley”]Ik kende deze theorie niet maar als ik het stukje lees dan blijkt wel weer dat sommige mensen overal een buitenaardse hand in zien.

De tunnels zijn zo hoog, en het oude niet meer gebruikte bagagesysteem staat nog op zijn plaats. En sommige mensen concluderen dan dat er een basis onder het vliegveld zou moeten zitten.

Hoe krijg je het verzonnen.[/quote]

Het gaat over tunnels zoals beschreven in Dulce Book. Kun je gewoon lezen op het internet. En dan zijn geen kleine tunneltjes.

“Ik kende deze theorie niet maar als ik het stukje lees dan blijkt wel weer dat sommige mensen overal een buitenaardse hand in zien.”. Zucht, denk wel dat je dat kent want je bent al maanden op deze website aan het trollen.

T R Hunter
T R Hunter
11 jaren geleden

Nou en of er een ondergrondse basis onder het vliegveld en zelf onder de terminal ligt ! Er is met een lift waarvan de onderste vloeren alleen te bereiken zijn met Iris scan en pincode een niveau te bereiken waar een ruimte is waar satelieten worden gevolgd ! Dit is info van eerste hand van iemand die hier die lift instapte en zelfs een job aangeboden kreeg hier in die ruimte ! Dus voordat je zo negatief bent Wesley … Er word overigens helemaal niet beweerd dat het een ET basis is maar wel voor de Illuminati, de murals spreken trouwens boekdelen.

Plien
Plien
11 jaren geleden

Laatst lag er een buitenaardse onder mijn bed, toen ik het bemerkte en zei kom er maar onder vandaan want ik zie je al een tijdje, toen plots veranderde het in een geleiachtige substantie en verdween het in de vloer.

De plek onder het bed waar het zich bevond zit nu een piepkleine sinkhole.

Ik wil foto en/of filmpje wel uploaden mocht iemand interesse hebben in dit fantasieverhaal.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x