Buitenland

“Vlucht MS804 van EgyptAir verdwijnt exact 804 dagen na vermissing MH370”

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisterochtend stortte EgyptAir-vlucht MS804 in de Middellandse Zee. Het leek er even op dat het vliegtuig gevonden was, maar die melding was voorbarig. Vandaag gaat de zoektocht naar het vliegtuig en naar de oorzaak van de crash verder.

Vlucht MS804 was op weg van Parijs naar Caïro. Kort voordat het contact met het toestel verloren ging, maakte de Airbus meerdere manoeuvres en daalde het van 11 naar drie kilometer hoogte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wat er precies met de Airbus is gebeurd, is onderwerp van speculatie. Wat er gebeurd is blijft voorlopig een groot raadsel. EgyptAir houdt alles opties open. De Egyptische minister van Luchtvaart zei gisteren wel dat de kans groter is dat het toestel is getroffen door een aanslag, dan dat er sprake is van een technisch mankement.

Groot mysterie

Er zijn reddingsdiensten uitgestuurd naar de plek waar het vliegtuig voor het laatst gesignaleerd is. In het gebied kan het water zo’n twee kilometer diep zijn. De bergingsteams zullen proberen de zwarte dozen te vinden. Die kunnen meer duidelijkheid geven.

Normaal gesproken worden wrakstukken vrij snel gevonden, maar soms wordt er nooit iets teruggevonden, zoals bij Malaysia Airlines-vlucht MH370 die op 8 maart 2014 van de radar verdween. De oorzaak van die crash blijft tot op vandaag een groot mysterie.

In de Airbus A320 van EgyptAir zaten 66 mensen. De meeste inzittenden kwamen uit Egypte. Ook waren 15 Fransen aan boord van het vliegtuig.

Verbijsterend toeval

Op internet wordt druk gespeculeerd over de mogelijke oorzaak van de crash. Ook complottheoretici mengen zich in de discussie. Zo schrijven numerologen op Reddit dat vlucht MS804 exact 804 dagen na de verdwijning van vlucht MH370 vermist raakte.

MH370 verdween op 8 maart 2014 van de radar, MS804 op 19 mei 2016. Reddit-gebruiker rbmw263 schrijft: “Dat zou een verbijsterend toeval zijn.”

Iets sinisters

Reddit-gebruiker Love_And_Light33 wijst erop dat het vliegtuig rond de 33e breedtegraad is verdwenen met 66 passagiers aan boord. Redditor konspirate reageert: “CNN meldt dat er 66 mensen aan boord zijn. Hoe dan ook interessante getallen.”

Redditor mineben256 denkt dat er iets sinisters achter zit. “De mainstream media berichten al de hele dag over de crash. Waarom? Wordt er gestreefd naar meer veiligheid ten koste van vrijheden? Een andere mogelijkheid is dat er iets anders gebeurt, iets wat niet naar buiten mag komen. Ze kunnen dus de aandacht afleiden. Hoe dan begin ik de mainstream media op deze manier nog meer te wantrouwen.”

[Heavy]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dimmer
dimmer
8 jaren geleden

Sjonge jonge jonge jonge joooonguh je kan ook overal wat achter zoeken natuurlijk!!!!!!

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

Met cijfers kun je alles onderbouwen wat je wil.

John Emack
John Emack
8 jaren geleden

Misschien het vermelden waard maar vlucht 804 is om 11:09 opgestegen, ofwel achterstevoren het magische 911. http://time.com/4341317/egyptair-crash-ms-804-paris-cairo/

B.
B.
8 jaren geleden

Er zijn is nog een opmerkelijk gegeven wat betreft de locatie.
de coördinaten waar het vliegtuig verdwenen is zijn 33.404280, 28.936157, deze opgeteld komt op 65 = 11.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x