Homepagina » Buitenland » “Vlucht MS804 van EgyptAir verdwijnt exact 804 dagen na vermissing MH370”
"Vlucht MS804 van EgyptAir verdwijnt exact 804 dagen na vermissing MH370"

“Vlucht MS804 van EgyptAir verdwijnt exact 804 dagen na vermissing MH370”

Gisterochtend stortte EgyptAir-vlucht MS804 in de Middellandse Zee. Het leek er even op dat het vliegtuig gevonden was, maar die melding was voorbarig. Vandaag gaat de zoektocht naar het vliegtuig en naar de oorzaak van de crash verder.

Vlucht MS804 was op weg van Parijs naar Caïro. Kort voordat het contact met het toestel verloren ging, maakte de Airbus meerdere manoeuvres en daalde het van 11 naar drie kilometer hoogte.

Wat er precies met de Airbus is gebeurd, is onderwerp van speculatie. Wat er gebeurd is blijft voorlopig een groot raadsel. EgyptAir houdt alles opties open. De Egyptische minister van Luchtvaart zei gisteren wel dat de kans groter is dat het toestel is getroffen door een aanslag, dan dat er sprake is van een technisch mankement.

Groot mysterie

Er zijn reddingsdiensten uitgestuurd naar de plek waar het vliegtuig voor het laatst gesignaleerd is. In het gebied kan het water zo’n twee kilometer diep zijn. De bergingsteams zullen proberen de zwarte dozen te vinden. Die kunnen meer duidelijkheid geven.

Normaal gesproken worden wrakstukken vrij snel gevonden, maar soms wordt er nooit iets teruggevonden, zoals bij Malaysia Airlines-vlucht MH370 die op 8 maart 2014 van de radar verdween. De oorzaak van die crash blijft tot op vandaag een groot mysterie.

In de Airbus A320 van EgyptAir zaten 66 mensen. De meeste inzittenden kwamen uit Egypte. Ook waren 15 Fransen aan boord van het vliegtuig.

Verbijsterend toeval

Op internet wordt druk gespeculeerd over de mogelijke oorzaak van de crash. Ook complottheoretici mengen zich in de discussie. Zo schrijven numerologen op Reddit dat vlucht MS804 exact 804 dagen na de verdwijning van vlucht MH370 vermist raakte.

MH370 verdween op 8 maart 2014 van de radar, MS804 op 19 mei 2016. Reddit-gebruiker rbmw263 schrijft: “Dat zou een verbijsterend toeval zijn.”

Iets sinisters

Reddit-gebruiker Love_And_Light33 wijst erop dat het vliegtuig rond de 33e breedtegraad is verdwenen met 66 passagiers aan boord. Redditor konspirate reageert: “CNN meldt dat er 66 mensen aan boord zijn. Hoe dan ook interessante getallen.”

Redditor mineben256 denkt dat er iets sinisters achter zit. “De mainstream media berichten al de hele dag over de crash. Waarom? Wordt er gestreefd naar meer veiligheid ten koste van vrijheden? Een andere mogelijkheid is dat er iets anders gebeurt, iets wat niet naar buiten mag komen. Ze kunnen dus de aandacht afleiden. Hoe dan begin ik de mainstream media op deze manier nog meer te wantrouwen.”

[Heavy]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Sjonge jonge jonge jonge joooonguh je kan ook overal wat achter zoeken natuurlijk!!!!!!

  18 likes
  • Inlichtingendiensten hebben plannen ontdekt voor aanslagen op toeristen op de Zuid Europese stranden. Dus mocht u deze zomer veilig aankomen in Barcelona of Marseille, dan is de kans aanwezig dat u zelfs op het strand op een erg vervelende manier met ISIS geconfronteerd kan worden. Welkom in de wereld van de religie van de vrede, islam.

   Maar alvast een prettige vakantie gewenst…

   7 likes
  • De Israëlische inlichtingen- en defensiespecialisten van DEBKAfile melden dat inderdaad een (tijd)bom van ISIS het toestel van EgyptAir heeft vernietigd

   Groetnnn uut Nunspeed.

   3 likes
  • Tjonge jonge jonge, man man man.. je kan ook alles maar aannemen. Eerlijk is eerlijk, dat is wel het makkelijkste wat je kunt doen in je leven. Ja toch, niet waar? Proost dan maar he, het is weekend 😉

   Wat toevallig dat het weer Frankrijk is.

   0 likes
 2. Misschien het vermelden waard maar vlucht 804 is om 11:09 opgestegen, ofwel achterstevoren het magische 911. http://time.com/4341317/egyptair-crash-ms-804-paris-cairo/

  14 likes
 3. Als je de tijd van vermissing erbij zet kom je op 803 dagen uit.

  http://www.timeanddate.com/date/duration.html

  Maar ja, niet verrassend dat er weer wat verzonnen moet worden 🙂
  Ik vind het nog laat.

  9 likes
 4. Sommige mensen zien overal wel iets, net zoals de Franse regering al op voorhand (gisteren) komt verkondigen dat het zeker een aanslag is geweest.
  Hoe kunnen ze dat weten, er zijn pas vandaag brokstukken gevonden, er is nog eens geen onderzoek gevoerd naar wat er gebeurd is.

  Het stinkt allemaal, dat wel, nu kunnen ze onder het mom van nog meer rechten van de mensen pikken!!

  8 likes
 5. Iedere kip snapt wat de oorzaak is.. Maar laten we vooral direct vrijmetselaars/nwo de schuld geven. Dan schreeuwen we 3 keer valse vlag en kunnen we het echte probleem negeren.

  3 likes
  • “Dan schreeuwen we 3 keer valse vlag en kunnen we het echte probleem negeren.”

   En laat me raden, ‘het echte probleem’ zijn moslim terroristen? Maar waarom dan niet een vliegtuig neerhalen vol met ‘Satanische’ Westerlingen of nog beter Israeli’s, ipv tientallen Egyptische geloofsgenoten?

   Oh jee, nu moet je zomaar zelf ‘nadenken’ en dat heb je (klaarblijkelijk) al jaren niet meer gedaan!

   2 likes
   • Als malafide terrorist short gaan op egypt air en dan een bom plaatsen.. Het moslim broederschap is op zijn plek gezet door al-sisi en het egyptische leger dus dit past helemaal in het salafistische plaatje hoor.. Misschien je eens verdiepen in de egyptische politiek en en de situatie in sinai? Of denk ik nu niet na?

    3 likes
 6. Met cijfers kun je alles onderbouwen wat je wil.

  7 likes
 7. Ja, zo kan ik er ook nog wel een bedenken.
  804

  Komt natuurlijk van….. 8 van macht, want ze laten hun macht zien en wat rijmt er op macht? Juist! acht!
  Het is nu 21 mei, mei is de 5e maand. 2+1+5 = 8
  Als dat geen toeval is!

  De 0 is voor de koppeling zij koppelen namelijk altijd hun macht aan iets. 0 is alles en niets. 0 is niks, maar iets delen door nul is onmogelijk. Dit gaat weer samen met de 8, van de macht

  De 4 is overduidelijk van het vliegtuig. Als je het cijfer 4 uit elkaar vouwt, kan je er een vliegtuig van maken. Vorige maand was het april! Dus 4.

  Het kuifje album was vlucht 714. Maar als je de middelste 1 bij de 7 optelt krijg je 804.
  Als dat geen toeval is dan weet ik het ook niet meer!

  7 likes
 8. Het ttip verdrag misschien de opstand in Italië ertegen mensen moeten voor hun vrijheid vechten. Vrijheid is er niet zomaar. En we raken het kwijt.

  6 likes
 9. Er zijn is nog een opmerkelijk gegeven wat betreft de locatie.
  de coördinaten waar het vliegtuig verdwenen is zijn 33.404280, 28.936157, deze opgeteld komt op 65 = 11.

  5 likes
 10. Vraag me dan gelijk af wat er 370 dagen voor de verdwijning van de MH370 is gebeurd

  4 likes
 11. En ja wat heeft fie 804 dagen te betekenen ja ik weet het gewoon 804 dagen geleden dat het andere vliegtuig verdween verdweende complotdenkers grijpen werkelijk alles aan im overal uet misterieus te naken dit rudulteerd in oaraboide gesachten

  4 likes
 12. Ik zie Horus op het vliegtuig. En dat was de zoon van…. Enfin, toeval bestaat niet.

  3 likes
 13. Zoeken we toch, dan moeten we misschien afvragen: zat er een belangrijk persoon op die vlucht? De anti-christ misschien?

  2 likes
 14. De geschiedenis leert dat vrijwel alle terreur werk is van inlichtingendiensten.
  Dat geldt zeker ook voor vliegtuig’ongelukken’. Lockerbie, flight 103, was een CIA-operatie. (zeg maar de moeder alle vliegtuigongelukken). MH17 wordt TOT OP HEDEN volgens het zelfde script uitgevoerd.
  Zulke grote verkeersvliegtuigen zijn extreem luchtwaardig, met een super zweefvermogen. In een keer uit de lucht vallen, is haast onmogelijk.

  Overigens, met de Twin Towers is bewezen dat grote objecten totaal verpulverd kunnen worden in een paar tellen. De modernste explosieven, enegie wapens. Is speculeren,
  maar wist u dat zwarte dozen gewoon niet onvindbaar KUNNEN zijn. Die zenden autonoom ‘pings’ uit.

  We zagen het met MH17 – de media meteen wereldwijd SIMULTAAN vol op het orgel – massahysterie creeren. 24/7 werden we met nep-nieuws gebombardeerd.

  Niet zomaar, dat was om de genocide op Gaza in alle stilte te kunnen starten en doorzetten.

  Dus mensen, blijf opletten – net als een bij een goochelaar – de clue zit ‘m precies daar waar hij uw aandacht van afleidt.

  Weer onschuldige vliegtuigpassagiers de klos.
  Nu we het er toch over hebben: dit is hartverscheurend; iedereen al gelezen? lees:
  http://joostniemoller.nl/2015/01/brekend-dringende-open-brief-van-nabestaande-mh17/

  Niks overal spoken zien, complotten/opzet fantaseren – politiek is in wezen perse een kwestie van complotten, coalities, corruptie en congsi’s; hier hoe u en ik als burger tussen de raderen van de deelnemers van die complotten kunnen komen:
  http://joostniemoller.nl/2015/01/brekend-dringende-open-brief-van-nabestaande-mh17/

  Overins, dit in het verleden heeft er al eens een CIA-operatie een Egyptischc verkeertoestel naar bendeden gehaal, ook boven zee.
  Nou, da’s eigenlijk een moet weten. ff kijken of ik het bestand kan vinden en hier plakken. Die operatie was teven een generale repetitie voor het remote control vliegen van een Boeing in de opmaak van 9/11.
  Nee, niet op deze memory stick. Surf het web maar. Aan boord waren tevens een paar Egyptische legerofficieren.

  Nog iets – landen die niet kruipen voor de globalisten – vrijwel zonder uitzondering, worden getrakteerd op wraakacties.
  Dat was zo met Maleisië, 2 toestellen, Libië, Syrië, Rusland, Venezuela, pas nog Brazilië, Hongarije, Polen, Zwitserland

  Nu is het zo dat generaal Sisi, de president, net als Janoekovitsj destijds, betere deals met Rusland kan sluiten dan de VOC-joeSA hen opdringt. Er is sprake van de bouw van een kerncentrale.
  Dan worden de globalisten pisnijdig.
  Iedere kerncentrale onder hun bewind, dient ter oogsten van plutonium voor hun kernbommen.
  ‘Yield’ wordt dat in die industrie genoemd.
  Ook Borsele en Doel stoken ‘MOX’. Dat is onverantwoord. Risico’s, schade, aansprakelijkheid 100% voor de belastingbetaler. Zo snapt u de waanzin van de globalisten als een land niet in hun kartel wil.
  En ze kunnen met hun fout schaliegas en teerzand geen kant op. Niemand die het – voor niks nog niet – wil hebben. Alleen met het mes op de keel (EU: TTIP!!) kunnen ze het afzetten.
  Desnoods starten ze een coup, burgeroorlog of zelfs genocide. Dat is dan iig. niet voor het eerst.

  In dit geval niet speculeren, doch wees kritisch wat het nep nieuws aan feitenvrije ‘bewijzen’ over ons uitstort.

  Niet om te speculeren, maar we weten dat globalisten tot alles wat God verboden heeft blij in staat zijn. Airbus is hartstikke succesvol, de enige echte concurrent van Boeing. Thans woedt er – olv. de globalisten – oorlog tegen Europese dieselmotoren, Duitse m.n.. Houdt het in de gaten. ‘stille’ oorlog in en tegen de EU woedt al in alle hevigheid. TTIP, IMF/ECB, biometrisch paspoort, uitwisseling bank-, passagiersgegevens en metadata. Nogmaals, ogen open.

  1 likes
 15. ja je kan natuurlijk ook full-time complot theoreticus zijn. De ervaring bij full-time jobs is dat het kan lijden tot burn outs en het missen van een aantal dingen die er toe doen.
  Ik heb trouwens wel heel sterk het vermoeden, dat het vliegtuig is neergestort.

  0 likes
 16. yep! Open ogen worden wij gemanipuleerd deze mesen , de elite gaat letterlijk over lijken. Ik heb de Egypt air crash globaal gelezen en had mijn bedenkingen van een terroristische aanslag omdat de vliegtuig vertrokken was van Frankrijk. Wij moeten wakker worden en ervoor zorgen dat er geen NWO komt. Ze zijn er bijna even Europa destabiliseren en dan heb je in heel Europa de Marshal LAW, net als nu in Frakrijk. Hebben julli trouwens de statement gelezen van band leider? Ik kan zo door gaan mesen maar ik wens jullie allemaal heel veel wijsheid toe. Mooie avond.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers in opstand tegen Macron: ‘Wij zijn wanhopig. Wij geloven niet meer in u’

Nu de Franse lockdown stapje voor stapje ...

macron

Deze bizarre beelden van Macron zijn tekenend voor de situatie in Frankrijk

Op social media circuleren momenteel beelden die ...