Homepagina » Buitenland » “Vlucht MS804 van EgyptAir verdwijnt exact 804 dagen na vermissing MH370”
"Vlucht MS804 van EgyptAir verdwijnt exact 804 dagen na vermissing MH370"

“Vlucht MS804 van EgyptAir verdwijnt exact 804 dagen na vermissing MH370”

Gisterochtend stortte EgyptAir-vlucht MS804 in de Middellandse Zee. Het leek er even op dat het vliegtuig gevonden was, maar die melding was voorbarig. Vandaag gaat de zoektocht naar het vliegtuig en naar de oorzaak van de crash verder.

Vlucht MS804 was op weg van Parijs naar Caïro. Kort voordat het contact met het toestel verloren ging, maakte de Airbus meerdere manoeuvres en daalde het van 11 naar drie kilometer hoogte.

Wat er precies met de Airbus is gebeurd, is onderwerp van speculatie. Wat er gebeurd is blijft voorlopig een groot raadsel. EgyptAir houdt alles opties open. De Egyptische minister van Luchtvaart zei gisteren wel dat de kans groter is dat het toestel is getroffen door een aanslag, dan dat er sprake is van een technisch mankement.

Groot mysterie

Er zijn reddingsdiensten uitgestuurd naar de plek waar het vliegtuig voor het laatst gesignaleerd is. In het gebied kan het water zo’n twee kilometer diep zijn. De bergingsteams zullen proberen de zwarte dozen te vinden. Die kunnen meer duidelijkheid geven.

Normaal gesproken worden wrakstukken vrij snel gevonden, maar soms wordt er nooit iets teruggevonden, zoals bij Malaysia Airlines-vlucht MH370 die op 8 maart 2014 van de radar verdween. De oorzaak van die crash blijft tot op vandaag een groot mysterie.

In de Airbus A320 van EgyptAir zaten 66 mensen. De meeste inzittenden kwamen uit Egypte. Ook waren 15 Fransen aan boord van het vliegtuig.

Verbijsterend toeval

Op internet wordt druk gespeculeerd over de mogelijke oorzaak van de crash. Ook complottheoretici mengen zich in de discussie. Zo schrijven numerologen op Reddit dat vlucht MS804 exact 804 dagen na de verdwijning van vlucht MH370 vermist raakte.

MH370 verdween op 8 maart 2014 van de radar, MS804 op 19 mei 2016. Reddit-gebruiker rbmw263 schrijft: “Dat zou een verbijsterend toeval zijn.”

Iets sinisters

Reddit-gebruiker Love_And_Light33 wijst erop dat het vliegtuig rond de 33e breedtegraad is verdwenen met 66 passagiers aan boord. Redditor konspirate reageert: “CNN meldt dat er 66 mensen aan boord zijn. Hoe dan ook interessante getallen.”

Redditor mineben256 denkt dat er iets sinisters achter zit. “De mainstream media berichten al de hele dag over de crash. Waarom? Wordt er gestreefd naar meer veiligheid ten koste van vrijheden? Een andere mogelijkheid is dat er iets anders gebeurt, iets wat niet naar buiten mag komen. Ze kunnen dus de aandacht afleiden. Hoe dan begin ik de mainstream media op deze manier nog meer te wantrouwen.”

[Heavy]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dimmer
dimmer
4 jaren geleden

Sjonge jonge jonge jonge joooonguh je kan ook overal wat achter zoeken natuurlijk!!!!!!

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  dimmer
4 jaren geleden

De Israëlische inlichtingen- en defensiespecialisten van DEBKAfile melden dat inderdaad een (tijd)bom van ISIS het toestel van EgyptAir heeft vernietigd

Groetnnn uut Nunspeed.

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  dimmer
4 jaren geleden

Inlichtingendiensten hebben plannen ontdekt voor aanslagen op toeristen op de Zuid Europese stranden. Dus mocht u deze zomer veilig aankomen in Barcelona of Marseille, dan is de kans aanwezig dat u zelfs op het strand op een erg vervelende manier met ISIS geconfronteerd kan worden. Welkom in de wereld van de religie van de vrede, islam.

Maar alvast een prettige vakantie gewenst…

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  dimmer
4 jaren geleden

Tjonge jonge jonge, man man man.. je kan ook alles maar aannemen. Eerlijk is eerlijk, dat is wel het makkelijkste wat je kunt doen in je leven. Ja toch, niet waar? Proost dan maar he, het is weekend 😉

Wat toevallig dat het weer Frankrijk is.

pleiadian
pleiadian
4 jaren geleden

Met cijfers kun je alles onderbouwen wat je wil.

John Emack
John Emack
4 jaren geleden

Misschien het vermelden waard maar vlucht 804 is om 11:09 opgestegen, ofwel achterstevoren het magische 911. http://time.com/4341317/egyptair-crash-ms-804-paris-cairo/

B.
B.
4 jaren geleden

Er zijn is nog een opmerkelijk gegeven wat betreft de locatie.
de coördinaten waar het vliegtuig verdwenen is zijn 33.404280, 28.936157, deze opgeteld komt op 65 = 11.

Ph
Ph
4 jaren geleden

Sommige mensen zien overal wel iets, net zoals de Franse regering al op voorhand (gisteren) komt verkondigen dat het zeker een aanslag is geweest.
Hoe kunnen ze dat weten, er zijn pas vandaag brokstukken gevonden, er is nog eens geen onderzoek gevoerd naar wat er gebeurd is.

Het stinkt allemaal, dat wel, nu kunnen ze onder het mom van nog meer rechten van de mensen pikken!!

ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

Iedere kip snapt wat de oorzaak is.. Maar laten we vooral direct vrijmetselaars/nwo de schuld geven. Dan schreeuwen we 3 keer valse vlag en kunnen we het echte probleem negeren.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

“Dan schreeuwen we 3 keer valse vlag en kunnen we het echte probleem negeren.”

En laat me raden, ‘het echte probleem’ zijn moslim terroristen? Maar waarom dan niet een vliegtuig neerhalen vol met ‘Satanische’ Westerlingen of nog beter Israeli’s, ipv tientallen Egyptische geloofsgenoten?

Oh jee, nu moet je zomaar zelf ‘nadenken’ en dat heb je (klaarblijkelijk) al jaren niet meer gedaan!

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

Als malafide terrorist short gaan op egypt air en dan een bom plaatsen.. Het moslim broederschap is op zijn plek gezet door al-sisi en het egyptische leger dus dit past helemaal in het salafistische plaatje hoor.. Misschien je eens verdiepen in de egyptische politiek en en de situatie in sinai? Of denk ik nu niet na?

Roy
Roy
4 jaren geleden

Als je de tijd van vermissing erbij zet kom je op 803 dagen uit.

http://www.timeanddate.com/date/duration.html

Maar ja, niet verrassend dat er weer wat verzonnen moet worden 🙂
Ik vind het nog laat.

Saharah
Saharah
4 jaren geleden

Het ttip verdrag misschien de opstand in Italië ertegen mensen moeten voor hun vrijheid vechten. Vrijheid is er niet zomaar. En we raken het kwijt.

VE
VE
4 jaren geleden

Ik zie Horus op het vliegtuig. En dat was de zoon van…. Enfin, toeval bestaat niet.

Berenbotje
Berenbotje
4 jaren geleden

Zoeken we toch, dan moeten we misschien afvragen: zat er een belangrijk persoon op die vlucht? De anti-christ misschien?

x

Check Also

londen

Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’

Vandaag zijn twee dingen duidelijk geworden: Europa ...

frankrijk

Enorme opstand in Frankrijk op nationale feestdag: ‘Revolutie! Revolutie!’

Op de nationale feestdag van Frankrijk, de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x