CoronaMens en Dier

Dr. John Campbell duikt in Pfizer-documenten en is geschokt: ‘Dit is een groot schandaal’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

De populaire Britse YouTuber dr. John Campbell kreeg de afgelopen dagen veel vragen over de Pfizer-documenten die zijn vrijgegeven door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. Van 1 december 2020 tot 28 februari 2021 zijn er meer dan 42.000 meldingen van bijwerkingen en ruim 1200 sterfgevallen geregistreerd na vaccinatie. “Dit is nogal alarmerend,” aldus dr. Campbell in een video.

Hij vraagt zich af waarom deze informatie niet publiek toegankelijk was en waarom er een rechter aan te pas moest komen om de stukken boven tafel te krijgen. Campbell, die lange tijd werkzaam was als klinisch verpleegkundige, vindt het ook vreemd dat een gedeelte van de documenten is zwartgelakt. “Waarom hebben ze dat in vredesnaam gedaan?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Daar begrijp ik helemaal niets van

FDA-commissaris Janet Woodcock beweert dat het coronavaccin ‘veilig’ is, maar hoe kan zij dat zeggen als uit stukken waar de FDA over beschikt, blijkt dat er meer dan 1200 mensen zijn overleden na toediening van een coronavaccin? “Daar begrijp ik helemaal niets van. Ik word hier niet blij van.”

In de documenten staan vele honderden verschillende aandoeningen die optraden na vaccinatie. “Dat is een hele lange lijst medische aandoeningen,” zegt dr. Campbell terwijl hij door de pagina’s bladert. “De lijst is ongelooflijk lang.”

Groot schandaal

Zowel Pfizer als de FDA concludeerde dat de risicobatenanalyse gunstig was, maar dat valt volgens Campbell te betwisten, aangezien er in de eerste drie maanden meer dan 1200 mensen zijn overleden na de prik. Het is bovendien niet duidelijk hoeveel vaccins in die periode zijn gegeven.

Hij is ook verbaasd dat de mainstream media hier niet bovenop duiken. “Dit is een groot schandaal, vergelijkbaar met Watergate of de Profumo-affaire.”

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sigmar
Sigmar
2 jaren geleden

Ze zitten allemaal onder de plak van de grootste massamoordenaar in de historie van deze planeet: de Rothschild. Hij bezit alles op deze aarde, dus ook de media en die hebben opdracht gekregen om te zwijgen over deze massamoord op de wereldbevolking.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

De mainstream media? Laat me even niet lachen.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Dit is en wordt nog vele malen erger dan watergate.

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Alleen LICHT kan deze duistere machten verslaan. Èèn kaarsje verlicht een donkere ruimte maar het duister is niet bij machte een verlichte ruimte donker te maken.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x