CoronaMens en Dier

Dr. John Campbell duikt in Pfizer-documenten en is geschokt: ‘Dit is een groot schandaal’

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De populaire Britse YouTuber dr. John Campbell kreeg de afgelopen dagen veel vragen over de Pfizer-documenten die zijn vrijgegeven door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. Van 1 december 2020 tot 28 februari 2021 zijn er meer dan 42.000 meldingen van bijwerkingen en ruim 1200 sterfgevallen geregistreerd na vaccinatie. “Dit is nogal alarmerend,” aldus dr. Campbell in een video.

Hij vraagt zich af waarom deze informatie niet publiek toegankelijk was en waarom er een rechter aan te pas moest komen om de stukken boven tafel te krijgen. Campbell, die lange tijd werkzaam was als klinisch verpleegkundige, vindt het ook vreemd dat een gedeelte van de documenten is zwartgelakt. “Waarom hebben ze dat in vredesnaam gedaan?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Daar begrijp ik helemaal niets van

FDA-commissaris Janet Woodcock beweert dat het coronavaccin ‘veilig’ is, maar hoe kan zij dat zeggen als uit stukken waar de FDA over beschikt, blijkt dat er meer dan 1200 mensen zijn overleden na toediening van een coronavaccin? “Daar begrijp ik helemaal niets van. Ik word hier niet blij van.”

In de documenten staan vele honderden verschillende aandoeningen die optraden na vaccinatie. “Dat is een hele lange lijst medische aandoeningen,” zegt dr. Campbell terwijl hij door de pagina’s bladert. “De lijst is ongelooflijk lang.”

Groot schandaal

Zowel Pfizer als de FDA concludeerde dat de risicobatenanalyse gunstig was, maar dat valt volgens Campbell te betwisten, aangezien er in de eerste drie maanden meer dan 1200 mensen zijn overleden na de prik. Het is bovendien niet duidelijk hoeveel vaccins in die periode zijn gegeven.

Hij is ook verbaasd dat de mainstream media hier niet bovenop duiken. “Dit is een groot schandaal, vergelijkbaar met Watergate of de Profumo-affaire.”

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sigmar
Sigmar
10 maanden geleden

Ze zitten allemaal onder de plak van de grootste massamoordenaar in de historie van deze planeet: de Rothschild. Hij bezit alles op deze aarde, dus ook de media en die hebben opdracht gekregen om te zwijgen over deze massamoord op de wereldbevolking.

Boulie
Boulie
10 maanden geleden

en het gaat fijn de doofpot in…

wolfje168
wolfje168
10 maanden geleden

De mainstream media? Laat me even niet lachen.

Vlinder
Vlinder
10 maanden geleden

Dit is en wordt nog vele malen erger dan watergate.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x