CoronaMens en Dier

Robert Malone trekt aan de bel: coronavaccins kunnen ziekte juist verergeren

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Coronavaccins kunnen ziekte verergeren omdat ze zich richten op een oude variant van het coronavirus. Dat zegt uitvinder van de mRNA-technologie dr. Robert Malone.

“De data laten zien dat vaccinatie het risico op besmetting met de omikronvariant mogelijk vergroot,” zei Malone in een interview met de krant The Epoch Times. Hij wees erop dat gevaccineerden in sommige landen, waaronder Schotland en Nieuw-Zeeland, vaker met corona in het ziekenhuis belanden dan ongevaccineerden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Veel zorgen

Uit een recente studie is gebleken dat twee of drie doses van het vaccin de bescherming juist verlagen. Een ander onderzoek laat zien dat ongevaccineerde mensen met natuurlijke immuniteit beter beschermd zijn dan gevaccineerden.

In de begintijd van de ontwikkeling van het coronavaccin waren er veel zorgen over mogelijke ‘vaccine-associated enhanced disease’ (VAED), wat betekent dat vaccinatie ziekte kan verergeren. “Dat is wat de data nu al enkele maanden laten zien,” zei Malone.

Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) en de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA identificeerden VAED als een mogelijk risico voor de coronavaccins.

38 overlijdens

Uit een document van Pfizer blijkt dat er tussen december 2020 en februari 2021 138 gevallen van VAED zijn gemeld. Van deze 138 mensen moesten 16 in het ziekenhuis worden opgenomen, liepen 13 levensgevaar en stierven er 38.

Volgens een woordvoerder van het CDC, het Amerikaanse RIVM, is er ‘geen causaal verband vastgesteld’ tussen coronavaccinatie en VAED. Ook de FDA ziet geen verband tussen de vaccins en een ernstiger ziekteverloop.

[The Epoch Times]

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Underground
Underground
2 jaren geleden

Vertel eens iets, wat we nog niet weten! Dit is al 2 jaar duidelijk.

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Naast VAED straks ook VAIDS. Vaccine acquired immuno deficiency syndrome.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Ook de FDA ziet geen verband tussen de vaccins en een ernstiger ziekteverloop. Maar ik zag dat al in dec. 2019 en probeerde de gene die ik lief heb te waarschuwen, het was niet zo zijden ze en hebben graag het vaccin genomen. Nu krijgen ze elke x corona. Dan zeg ik lekker hé dat vaccin. En antwoorden zij; maar het is nu minder erg dankzij het vaccin. Ik heb het gehad in januari 2021 zonder vaccin met overgewicht en copd. Het vis mij allemaal mee en heb het daarna nooit meer gehad en dat zonder vaccin. Mooi hè, zo’n goed werkend eigen immuunsysteem.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Wat een goede uitvinding heeft hij gedaan. Zo gek wij wisten dit allang! Wappies zijn dus hele slimme mensen!

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x