CoronaMens en Dier

Fleur Agema is coronagekte beu: ‘Knettergek om dit te gebruiken als voorwaarde voor toegang!’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Zorgminister Ernst Kuipers wil de coronareispas nog niet volledig afschaffen. In een Kamerdebat over de verlenging van het digitaal coronacertificaat (DCC) zei hij dat hij ‘een stok achter de deur wil houden’ voor als het aantal coronabesmettingen weer gaat stijgen, ondanks dat de huidige situatie ‘gunstig’ is.

Kuipers steunt de door de Europese Commissie voorgestelde verlenging tot 1 juli volgend jaar. De minister wil de pas weer kunnen inzetten als de ‘besmettingen’ stijgen. “Met een verlenging kunnen we Nederlanders blijven faciliteren in de EU te reizen,” zei de minister.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Knettergek

Wel wil hij zo snel mogelijk af van de coronareispas voor jongeren. Die zouden een booster moeten halen om te kunnen reizen, maar de Gezondheidsraad vindt het aanbieden van een boosterprik aan alle jongeren niet nodig.

“Er is geen reden voor een coronapas voor wie dan ook. Zeventigplus krijgt al bijna de vierde prik aangeboden omdat die prikken telkens uitgewerkt raken. Knettergek om dat te gebruiken als voorwaarde voor toegang!” reageert Kamerlid Fleur Agema (PVV).

Volstrekt zinloos

Ook anderen reageren kritisch. “De QR-code op EU-niveau wordt gebracht als een manier om reizen mogelijk te maken én te houden, maar is in werkelijkheid juist een beperking daarvan: je moet immers de QR-code laten zien, je gezondheidsstatus verifiëren, anders kom je de grens niet over,” stelt jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Stop het Europese digitale paspoort. Oftewel DCC. Alleen met prik/boosters mag je de grens over. Dat leidt tot ellende en is volstrekt zinloos. Niemand wil deze opmaat naar een (mogelijk?) sociaal kredietsysteem.”

4.9 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Natuurlijk steunt Kuipers de door de Europese Commissie voorgestelde verlenging tot 1 juli volgend jaar.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Fleur Agema zegt: 70plus is binnenkort toe aan de tweede booster. Dus in concreto de VIERDE prik. En eigenlijk kun je daar beter de zesde prik van maken, want in oktober vorig jaar hebben deze zelfde mensen ook nog een griepprik en pneumokokkenprik mogen ontvangen.

Wat een verschrikking! Binnen de tijd van een jaar maar liefst ZES prikken in de wel of niet gezonde 70-plussers.

Als DAT niet de manier is om zoveel mogelijk van deze (in de ogen van de overheid) nutteloze uitvreters af te komen, dan weet ik het niet.

IK ben in ieder geval blij, dat mijn man en ik tot nu toe de druk hebben weten te weerstaan. En wij zijn inmiddels zó ver, dat wij dat ook nooit zullen gaan doen.

Zoals de meesten van jullie weten, is mijn man kort geleden ECHT behoorlijk ziek geweest. 3 Weken van koorts, hoofdpijn, hoesten.

Met de hulp op afstand van een homeopathische arts is hij er weer helemaal bovenop gekomen.

Er wordt hier in dit verhaal vooral gesproken over reizen binnen de EU, straks zéér waarschijnlijk alleen maar mogelijk met je QR-code.

Ofschoon mijn man en ik, voordat deze hele shitshow begon , zéér reislustig waren, is dat reizen NU absoluut geen prioriteit meer.

Natuurlijk is het een ongelooflijke schande, dat wij hier in Europa als vrije burgers straks die mogelijkheid niet meer hebben. Laat daar geen misverstanden over bestaan.

MAAR….. zelf denk ik dat het vrije reizen peanuts is vergeleken bij wat er allemaal nog verder over ons uitgestort gaat worden.

Héél simpel: reizen zal voor de meesten van ons niet meer zijn weggelegd. Die tijd kan IK mij nog goed herinneren.

Ik ben opgegroeid in de vijftiger jaren en een dagje naar Zandvoort met de trein was voor mijn zusje en mij een fantastische ervaring.

Mijn ouders hebben nooit de financiële mogelijkheden gehad om met ons op vakantie te gaan. Laat staan naar het buitenland.

Ik was negentien jaar, toen ik voor de eerste keer met een vliegtuig naar Mallorca ging. Zelf gespaard van mijn verdiende centen.

Die tijd van TOEN komt nu in rap tempo dichterbij, maar dan in het kwadraat.

Er werd gisteren gesproken over een inkomensverlies van, ik dacht bijna 3%. Dat klopt volgens mij niet. Ik denk dat dat zó gekleurd is als maar kan.

Er zijn nu al mensen, die de gaskraan zo laag mogelijk open zetten. Liever 3 truien over elkaar dan de kans je rekening niet meer te kunnen betalen.
ALS ze nog een auto hebben, dan zal deze waarschijnlijk zo meteen méér aan de kant staan, dan dat deze zal rijden.
En wat betreft het voedsel: dat heb je uiteraard iedere dag nodig, maar daar zal ook flink op bezuinigd worden.

En weten jullie wat ik dan nog het meest schandalige vind? Dat is, dat het vooral de gezonde producten zijn, die het meeste geld kosten.

Dus zullen mensen hun toevlucht nemen tot goedkoop voedsel, dat heel vaak zo ongezond is als de pest.

Nojojo
Nojojo
2 jaren geleden

Die hele Corona gekte had vanaf begin gestopt moeten worden. Prikken en boosters verplichten , QR codes enz. is waanzinnig. Partij voor de vrijheid heeft grote kans laten liggen want er was geen vrijheid meer alleen hypnose, mensen bang maken. Neem een onafhankelijk arts en viroloog in de arm en laat de mensen weten wat voor rommel en experiment er wordt uitgevoerd voor de nieuwe wereld orde.

André
André
2 jaren geleden

Knettergek land met knetter gekke politici

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x