Homepagina » Buitenaards » Dr. Steven Greer: contact, disclosure en vrije energie (video)
Dr. Steven Greer

Dr. Steven Greer: contact, disclosure en vrije energie (video)

De Amerikaanse arts en oprichter van het Orion Project en het Disclosure Project Dr. Steven Greer onthult de agenda van geheimzinnige groepen als Majestic 12, Cosmic Ops en PI-40.

Hij maakt duidelijk waarom deze geheime genootschappen informatie over UFO’s en buitenaardsen weghouden bij het volk.

Dr. Greer gaat dieper in op de spiraal in Noorwegen, zijn eigen ervaringen met buitenaardsen en de inspanningen van het Orion Project om met een technologie te komen die een einde kan maken aan de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Greys

Volgens Greer zijn de zogenaamde Greys door mensen geprogrammeerde levensvormen (PLF’s). De ‘buitenaardse implantaten’ zijn ook vervaardigd door mensen, aldus Dr. Greer.

Hij legt uit waarom mensen massaal bang zijn gemaakt voor buitenaardsen en hoe ‘buitenaardse ontvoeringen’ zijn uitgevoerd door geheime groepen die worden aangestuurd door mensen.

Er wordt ontzettend veel desinformatie verspreid over buitenaards leven, weet Greer. En die desinformatie heeft het UFO-onderwerp besmet.

Scalaire wapensystemen

Dr. Greer heeft naar eigen zeggen ooit het lichaam van een buitenaards wezen in zijn handen gehouden. Het wezen was bijna 46 centimeter lang.

Rond de aarde draaien scalaire wapensystemenen die worden gebruikt tegen buitenaardse vaartuigen. Majestic 12, Cosmic Ops en PI-40 zouden het plan hebben gehad om een buitenaardse ‘aanval’ in scene te zetten op aarde.

CSETI

In werkelijkheid wordt buitenaards contact juist vaak op een hele positieve manier ervaren, zo laat Greer zien aan de hand van de experimenten die de organisatie CSETI heeft gedaan met buitenaardse vaartuigen.

Bron: YouTube/TheOpenNetworks

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

45 reacties

 1. Hoelang is dienen al nie aant zieveren?

  0 likes
 2. Dr Steven Greer for President!!!!!

  0 likes
 3. Dit kan net zo makkelijk des informatie zijn. Ik weet ook niet meer wat ik moet geloven, want hoe dieper je graaft hoe raarder het wordt. Bij mij bekruipt het gevoel van het zal allemaal wel. Er is zoveel informatie te vinden over dit onderwerp met uiteenlopende theorieën dat het onmogelijk is om het goede eruit te filteren. Ik ben er ook mee gestopt om dit te doen en ik raad iedereen aan om dit ook te doen. Probeer in het hier en het nu te leven, wees vriendelijk en respectvol voor je omgeving. Wie goed doet, goed ontmoet toch?

  0 likes
 4. @Sander Mischien is dit wel iets voor jou. Down to earth logica, waar ons (mensheid) lijden vandaan komt 😉

  Luister een keer naar een podcast van Mark Passio: http://whatonearthishappening.com/

  0 likes
 5. Steven Greeg blijft aardig bezig.
  Ik neem aan dat hij wordt betaald voor zijn presentaties. Zo langzamerhand bekruipt me het gevoel dat het daarom draait. Een soort liefdadigheidsfonds met een goed inkomen voor het bestuur.
  We komen geen stap verder.
  Mooie verhalen. Heel geloofwaardig.
  Zet je aan het denken, dat wel.

  0 likes
 6. Ik begrijp dat mensen verward raken van alle info stromen en vele verschillende berichten, belichtingen, visies en meningen..
  Het roept ook een zekere angst op. Een onveilige basis, als een zwaard van Damocles wat boven ons hoofd hangt en niemand weet of, wat en wanneer het zal vallen..
  Zelf zoveel mogelijk positive vibes verspreiden en anderen daarmee inspireren en motiveren… Om zo een sterke ketting van schakels te vormen die elkaar weten te vinden op het moment dat het nodig is..

  0 likes
 7. @Herman de Graaf,

  Ja hij krijgt hiervoor betaald, maar gebruikt zijn cash voor het grotere doel als je begrijpt wat ik bedoel.
  Ennuh, ik heb meer vertrouwen in Steven dan in SaluSa, hij is met zoveel passie vrije energie en disclosure aan het voorbereiden met gevaar voor eigen leven, nee als iemand het voordeel van de twijfel verdiend is hij het wel. In December is zijn film (gemaakt voor het volk en betaald door zijn volgers) The Sirius project klaar met de intentie te bewijzen dat zowel Disclosure als vrije energie gerealiseerd moet/kan worden.
  Wie weet is de premiere wel 21 December.
  En nee ik kan het niet hebben als er slecht gesproken word over iemand die zoveel moeite doet ons in te lichten cq verlichten…deze man verdiend respect en vertrouwen.
  http://www.sirius.neverendinglight.com/

  0 likes
 8. Dus wat kunnen wij zelf hieraan doen? Waar je je aandacht op richt zal groter worden en het andere zal “afsterven”. Blijven we onze aandacht richten op angstige dingen of richten we het zelf bewust op een wereld zoals we die graag zouden zien hier op aarde? Wel eens van Stadsverlichting gehoord? Dat is een heel mooi idee.. Mediteren in groepen (aandacht richten op bijv. liefdevolle omgang van een stad/land/wereld). Met zijn allen je intentie daarop zetten en focussen is enorm krachtig, krachtiger dan wanneer je dat in je eentje doet (al is dat ook krachtiger dan wanneer je dat niet doet of juist je aandacht richt op negativiteit).Dat heeft Dr. Masuro Emoto ook ondervonden toen hij met een hele groep mensen heeft gemediteerd op een vervuild meer en deze nadien schoon en helder was. Samen mediteren voor goede dingen is dus enorm krachtig en dat ligt in cirkel van invloed om met wijlen Steven Covey (seven habbits of highly effective people) zijn woorden te spreken.. Amen.

  0 likes
 9. stefan steenhouwer

  wat hij zegt zegt hij al jaren , kijk de oudheid was al bezig met dit soort zaken en je kan dit eeuwig door zeggen tot de mensheid het begint te snappen . nu voor wie hij ook werkt maakt niet uit wat uit maakt is wat hij zegt feiten zijn , hoe weet je dat als je het ervaren hebt weet je wat waarheid is . dus de opkomst van het naar buiten brengen van info is grotendeels te danken aan steven . je weet dat deze zaken realiteit zijn als je dit weet niet gelooft maar weet dan is het makkelijker om iemand te begrijpen waar hij het over heeft ook al ben je niet zeker voor wie hij werkt . en ja deze technologie zal en zal zeker beschikbaar zijn voor heel de mensheid de bal is al tientallen jaren aan het rollen beetje bij beetje komt het dichter bij de aankomst waar iedereen het kan waarnemen . maak je geen zorgen alles is al in orde ook al ervaar je het anders .

  0 likes
 10. Oh ja, @Kosmo74 Steven Greer vind ik idd een super coole dude, dus presidentschap vind ik wel een goeie 😉 May the force be with him 😉

  0 likes
 11. Kelly Cahill Encounter, het boek heb ik gelezen en in dit filmpje beschrijft zij haar ontmoeting met PLF’s. Ik zeg PLF’s omdat Greer bij mij het kwartje liet vallen nadat ik een artikel over hem las in het tijdschrift Spiegelbeeld, en omdat het wezens betreft die totaal geen blijk van emoties tonen en gebruikmaken van psychologische mindcontroltechnieken zoals zij dat heeft ervaren. Cahill heeft het in haar boek ook over zwarte helikopters in haar nabijheid en implantaten in haar lichaam, dus de link is gauw gelegd.

  http://www.youtube.com/watch?v=UeBIqChvNXw

  0 likes
 12. AHHH,er heeft weer iemand een fles azijn leeggezopen, leuk man lekker iedereen minnen en als je straks thuiskomt vanaf een ander ip adres nog een keer hetzelfde doen, lekker heeeelemaal los gaan….Niburu haal die plussen en minnen toch weg joh, worden we in het dagelijks leven niet genoeg ver(be)oordeeld?

  0 likes
 13. hoi allemaal,voor mijn gevoel is er iemand of meerdere die de rode duimpjes naar beneden doet,en zo ons doet laat twijfelen,er is zoveel via internet er uit te halen,en zo ons eigen visie trekken.ik heb zelf rode duimpjes ,maar ik heb er een naar gevoel er bij dat dit niet klopt .Als er iemand er niet mee eens is met een artikel dat deze dan een reaktie schrijf.

  0 likes
 14. Mee eens @Kosmo74, Mensen, Is it so hard to get a long with each other? Kom op hee! “All we are saying: Is give peace a chance!” (aldus the Beatles)

  0 likes
 15. [quote name=”Kosmo74″]AHHH,er heeft weer iemand een fles azijn leeggezopen, leuk man lekker iedereen minnen en als je straks thuiskomt vanaf een ander ip adres nog een keer hetzelfde doen, lekker heeeelemaal los gaan….Niburu haal die plussen en minnen toch weg joh, worden we in het dagelijks leven niet genoeg ver(be)oordeeld?[/quote]
  Hoi ,ja ik vertrouw het niet, ben je er voor ,en kan je ,je er in vinden gaat het duimpje omlaag, een beetje neutraal niks Niburu heb ik een Email gestuurt,laat de duimpjes weg.Laat de rode duimpjes maar reageren.

  0 likes
 16. Ik vond dit een verhelderende presentatie over het ufo onderwerp. Het verhaal maakt voor mij wel ‘sense’, en ik haal er ook samenhangende verbanden uit naar voren vergeleken met het ufo verhaal van Anton en Niburu. Zoals bijv. de verbanden met het mediteren.
  En mediteren houdt vervolgens weer verband met de juiste (de ware) interpretatie van de bijbel.

  Voor meer over mediteren raad ik een ieder aan de bijbelse interpretaties van Bill Donahue te bekijken, zeer interessant.
  http://www.youtube.com/user/bdona4556

  0 likes
 17. interessante feiten om met rekening te blijven houden tot het bewezen is voor de exopolitiek. Uitspitten tot op het bot is een noodzakelijkheid met al dan niet de hulp van extraterrestrials zonder een te grote voortvaardheid aan boord te leggen.
  de zogenaamde Greys door mensen geprogrammeerde levensvormen. De ‘buitenaardse implantaten’ zijn ook vervaardigd door mensen, aldus Dr. Greer.
  Hij legt uit waarom mensen massaal bang zijn gemaakt voor buitenaardsen en hoe ‘buitenaardse ontvoeringen’ zijn uitgevoerd door geheime groepen die worden aangestuurd door mensen.

  Er wordt ontzettend veel desinformatie verspreid over buitenaards leven, weet Greer. En die desinformatie heeft het UFO-onderwerp besmet.
  De planetaire defensie-overheersing door diverse huidige wereldmachten is een permanent gevaar voor oorlogsagressies wat zich ook doorzet naar de spacedefensie

  0 likes
 18. Daarbij vraag ik me af of de mensen die Dr Greer afvallen zijn filmpjes wel bekijken, want wat hij heel helder weet te vertellen maakt naar mijn idee ook “sense”, zoals Rory zegt.. En grappig genoeg heeft ook hij het over mediteren..

  0 likes
 19. Ik vind Greer een engert.

  0 likes
 20. [quote name=”andersom”]
  de zogenaamde Greys door mensen geprogrammeerde levensvormen. De ‘buitenaardse implantaten’ zijn ook vervaardigd door mensen, [/quote]
  Eerst vonden de ET ontvoeringen plaats daarna pas de MILABS. ET zal ook wel degelijk de implants hebben gezet alsmede de US zelf. Er zijn ook ET greys niet allen zijn PLF’s en er zijn veel meer typen ET waar je niet van hoort.

  0 likes
 21. [quote name=”Rory”]Ik vond dit een verhelderende presentatie over het ufo onderwerp. Het verhaal maakt voor mij wel ‘sense’, en ik haal er ook samenhangende verbanden uit naar voren vergeleken met het ufo verhaal van Anton en Niburu. Zoals bijv. de verbanden met het mediteren.
  En mediteren houdt vervolgens weer verband met de juiste (de ware) interpretatie van de bijbel.

  Voor meer over mediteren raad ik een ieder aan de bijbelse interpretaties van Bill Donahue te bekijken, zeer interessant.
  http://www.youtube.com/user/bdona4556%5B/quote%5D
  Ja Bill Donahue geeft goede presentaties.

  0 likes
 22. [quote name=”Sander”]Dit kan net zo makkelijk des informatie zijn. Ik weet ook niet meer wat ik moet geloven, want hoe dieper je graaft hoe raarder het wordt. Bij mij bekruipt het gevoel van het zal allemaal wel. Er is zoveel informatie te vinden over dit onderwerp met uiteenlopende theorieën dat het onmogelijk is om het goede eruit te filteren. Ik ben er ook mee gestopt om dit te doen en ik raad iedereen aan om dit ook te doen. Probeer in het hier en het nu te leven, wees vriendelijk en respectvol voor je omgeving. Wie goed doet, goed ontmoet toch?[/quote]
  Zo mooi is dat omdat jij je niet kan vinden in de ufologie moeten anderen ook maar stoppen met zich erin verdiepen ? Het ET verhaal is allang bekend hoor. Ik ben bang dat je het disclosureproject niet lang genoeg gevolgd hebt.

  0 likes
 23. [quote name=”Kosmo74″]@Herman de Graaf,

  Ja hij krijgt hiervoor betaald, maar gebruikt zijn cash voor het grotere doel als je begrijpt wat ik bedoel.
  Ennuh, ik heb meer vertrouwen in Steven dan in SaluSa, hij is met zoveel passie vrije energie en disclosure aan het voorbereiden met gevaar voor eigen leven, nee als iemand het voordeel van de twijfel verdiend is hij het wel. In December is zijn film (gemaakt voor het volk en betaald door zijn volgers) The Sirius project klaar met de intentie te bewijzen dat zowel Disclosure als vrije energie gerealiseerd moet/kan worden.
  Wie weet is de premiere wel 21 December.
  En nee ik kan het niet hebben als er slecht gesproken word over iemand die zoveel moeite doet ons in te lichten cq verlichten…deze man verdiend respect en vertrouwen.
  http://www.sirius.neverendinglight.com/%5B/quote%5D
  Ja ben het geheel met je eens. Ik volg dit project al vanaf 2001 en er is niks mis mee.

  0 likes
 24. [quote name=”O. Westerman”]
  Zo mooi is dat omdat jij je niet kan vinden in de ufologie moeten anderen ook maar stoppen met zich erin verdiepen?
  [/quote]
  Ik zeg nergens dat iemand iets moet, ik adviseer het.

  [quote name=”O. Westerman”]
  Ik ben bang dat je het disclosureproject niet lang genoeg gevolgd hebt.[/quote]

  Ik doe al zeker 15 jaar onderzoek naar alles wat te maken heeft met het universum. Dat er buitenaards leven is voor mij een vaststaand feit, mathematisch gezien is er geen ontkomen aan. Ik leef al zo lang met die wetenschap en ik heb dat naast mij neer gelegd. Jij zoekt waarschijnlijk antwoorden van het waarom en hoe. Die fase heb ik ook gehad, je komt nog wel op het moment dat alleen het hier en nu zal tellen.

  0 likes
 25. @Westerman,
  Na 11 jaar studie moet jij me kunnen helpen. Ik kom niet verder dan paar weken. En ik ben te ongeduldig om uren te luisteren.
  Maar ik heb Greer toch eens de soorten Greys horen opnoemen: Ballatrax, Orion, Zeta Reticuli. Die zijn dus nep? En hoe zit het met abductions die alleen onder hypnose naar boven komen? Wat zijn wel de echte aliens?

  0 likes
 26. [quote name=”Sander”]Dit kan net zo makkelijk des informatie zijn. Ik weet ook niet meer wat ik moet geloven, want hoe dieper je graaft hoe raarder het wordt. Bij mij bekruipt het gevoel van het zal allemaal wel. Er is zoveel informatie te vinden over dit onderwerp met uiteenlopende theorieën dat het onmogelijk is om het goede eruit te filteren. Ik ben er ook mee gestopt om dit te doen en ik raad iedereen aan om dit ook te doen. Probeer in het hier en het nu te leven, wees vriendelijk en respectvol voor je omgeving. Wie goed doet, goed ontmoet toch?[/quote]

  Wie goed doet goed ontmoet? Dacht het niet ik maak (vaak)alleen maar mee dat je echt als gekke gerritje gehouden wordt,ze maken graag gebruik van je hulp en goede diensten maar geven je een schop als je zelf ergens mee zit. ZO zijn de mensen (over het algemeen)

  0 likes
 27. Niet alle Greys werken samen met geheime organisaties of zijn gemaakt in laboratoria voor kwade doeleinden, want er zijn ook goede Greys uit andere stelsels. Daar vallen o.a de hybride grey wezens uit Zeta Reticuli en ik ken mensen uit verhalen en filmpjes die liefdevol contact met ze hebben.

  0 likes
 28. [quote name=”Delfia”]@Westerman,
  Na 11 jaar studie moet jij me kunnen helpen. Ik kom niet verder dan paar weken. En ik ben te ongeduldig om uren te luisteren.
  Maar ik heb Greer toch eens de soorten Greys horen opnoemen: Ballatrax, Orion, Zeta Reticuli. Die zijn dus nep? En hoe zit het met abductions die alleen onder hypnose naar boven komen? Wat zijn wel de echte aliens?[/quote]
  Ik zelf hoor meestal en dat is standaard de Zeta versie die anderen zeggen me niet zoveel maar zou goed kunnen. Er zijn ET grey’s grote en kleine greys en er zijn de zgn PLF dat zijn soort van bio robots en zitten ook in Engeland in underground base. Reptilians zijn er ook. Ik ben al ruim 30 jaar bezig met dat ufo gebeuren. Maar de meest concretere dingen kwamen pas in de jaren 90 naar boven.

  0 likes
 29. [quote name=”Delfia”]@Westerman,
  Wat zijn wel de echte aliens?[/quote]
  Er zijn 2 soorten abductions ET en MILAB ( door mil gedaan) Abductions herinnerd onder hypnose kunnen zowel ET als milab zijn. Meestal vinden de ET abductions eerst plaats waarna de MIl er lucht van krijgt en de mensen zelf ontvoerd om dingen te weten te komen of om de mensen om de tuin te leiden. Het disclosure project heeft vastgesteld via een ex mil getuige dat er 57 soorten contact hebben gezocht met de aarde. Als je de 2001 persclub conference video bekijkt dan zal je die tegenkomen als het goed is. Greer had in zijn jonge jaren zelf contact met ET. Hij heeft zijn vorige baan als chirurg bij emergency opgegeven voor fulltime ufo disclosure dat doe je dus niet ff zomaar.

  0 likes
 30. Wie is die trol die ons minnetjes uit loopt te delen, ten onrechte ? Wil de echte lolbroek opstaan. De gene die dat doet geeft hiermee dus te kennen niets van het ufo fenomeen af te weten !

  0 likes
 31. @O. Westerman

  Haha,
  die laatste kreeg je van mij( per ongeluk )lol

  0 likes
 32. De eerste 40 minuten vond ik interessant. Doe mij ook maar zo’n apparaat wat je hele huishouden voorziet van energie (en voor iedereen) Behalve Greer heb ik W.Ockels ook wel eens over de energie per cm2 lucht gehoord. Inademen dan maar, al die vrije energie.
  De vlag gaat uit als zo’n plan werkelijk gerealiseerd wordt.

  0 likes
 33. onthult de agenda van geheimzinnige groepen als Majestic 12, Cosmic Ops en PI-40
  Exopolitiek :dagelijkse worden nieuwe wetenschappelijke proeven ondernomen en al dan niet met succes uitgevoerd
  maar dit onderstaande krijgt een wansmakelijk politiek staart, zeker in rechtstreeks contact tot eventuele samenwerking met Extraterrestrials van staat tot staat en tot staten, wat nu al duidelijk aan de oppervlakte komt

  Greys door mensen geprogrammeerde levensvormen (PLF’s). De ‘buitenaardse implantaten’ zijn ook vervaardigd door mensen,
  mensen massaal bang zijn gemaakt voor buitenaardsen en hoe ‘buitenaardse ontvoeringen’ zijn uitgevoerd door geheime groepen die worden aangestuurd door mensen

  0 likes
 34. [quote name=”O. Westerman”]Wie is die trol die ons minnetjes uit loopt te delen, ten onrechte ? Wil de echte lolbroek opstaan. De gene die dat doet geeft hiermee dus te kennen niets van het ufo fenomeen af te weten ![/quote]
  Dus jij hebt nog nooit een stem gegeven??Raak dan zelf dat knopje ook niet aan, dan kun je pas iemand een trol noemen.Ik ben ook tegen het plus en minsysteem omdat het iemand kan frustreren wat mij niet een hout uit zou maken.Het plus min systeem zou niet moeten hoeven..Maar goed ik ben er aan gewend, want ik schrijf ook op nujij.nl en op WUZ(wat u zegt)v/d telegraaf.Ook daar wordt dit zielige systeem gebruikt.Zielig voor sommigen die daarna nooit weer terugkeren, om te schrijven.En wij als UFO Publiek en bewustmakend en onthullend nieuws, zitten niet te springen om een dergelijk systeem, wat mensen doet verdwijnen.Maar onthou deze: instinctief door het “stoplicht”, wordt een reaktie in rood eerder gelezen dan in groen!!-)))Dus lach erom!

  0 likes
 35. Dus heeft hij het voor de derde keer gevonden.

  lol wat een charlatan.

  0 likes
 36. Van het disclosure project is inmiddels bekend dat personen verschillende rollen spelen in dit leven.

  0 likes
 37. Gezien enkele meldingen op internet lijkt het er heel erg op dat we hier te maken hebben met een acteur. En of die de waarheid in deze verkondigt … ???

  0 likes
 38. Wat ik me ook afvraag is of Greer(en zijn team)inmiddels zelf niet zo’n “device” thuis hebben? Betaald hij z’n energie rekening nog? Hij heeft allemaal specialisten in z’n “team”. Waarom laat hij nooit zo’n uitvinding/apparaat al werkend in z’n video presentatie zien? Ik wil boter bij de vis i.p.v gebakken lucht.

  0 likes
 39. [quote name=”mb”]Gezien enkele meldingen op internet lijkt het er heel erg op dat we hier te maken hebben met een acteur. En of die de waarheid in deze verkondigt … ???[/quote]
  Steven Greer een acteur ? ha ha ha. Een acteur die de Cia en andere organisaties heeft gebriefed over het ufo topic ? Een acteur die 400 + mil getuigen achter zich heeft staan die onder ede hebben verklaard of zouden willen verklaren voor congres ? Een acteur die 3 gedegen boeken geschreven heeft hoe het Ufo fenomeen in elkaar steekt en wat er allemaal komt kijken bij een evt disclosure ? Het is wel duidelijk dat je er niks van begrepen hebt.

  0 likes
 40. [quote name=”bram”]Dus heeft hij het voor de derde keer gevonden.

  lol wat een charlatan.[/quote]
  Als je iets zegt vermeld dan wel even erbij waar je het over hebt. Wie is een zgn charlatan en wie heeft iets een derde keer wat uitgevonden ? Steven Greer is geen charlatan.

  0 likes
 41. ILove Steven Greer,… Echt, wat ben ik die man en zijn lef en opoffering dankbaar—: ) thx Steven Ik vind hem een juweel, weet je hoe moeilijk het is omzoveel informatie te weten , dit aan een sceptische massa te verkondigen, jezelf bloot te stellen aan al het gehoon en nog normaal blijven functioneren. – ik haal er enorm veel hoop uit en snap nu veel meer van het feit dat de ET’s niet zomaar met zijn allen aan de hemel verschijnen. Ik heb beide films gekeken tot half 3 vannacht, heb er mijn slaap voor opgeofferd. En die minnen vielen mij ook op, vreemd hoor, dat die ook bij neutrale en zelfs positieve reacties stonden…. nouja, somebody had fun! : )

  0 likes
 42. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”mb”]Gezien enkele meldingen op internet lijkt het er heel erg op dat we hier te maken hebben met een acteur. En of die de waarheid in deze verkondigt … ???[/quote]
  Steven Greer een acteur ? ha ha ha. Een acteur die de Cia en andere organisaties heeft gebriefed over het ufo topic ? Een acteur die 400 + mil getuigen achter zich heeft staan die onder ede hebben verklaard of zouden willen verklaren voor congres ? Een acteur die 3 gedegen boeken geschreven heeft hoe het Ufo fenomeen in elkaar steekt en wat er allemaal komt kijken bij een evt disclosure ? Het is wel duidelijk dat je er niks van begrepen hebt.[/quote]

  We wachten af …

  0 likes
 43. ik ken het disclosure project al bijna 10 jaar en als er hier mensen zijn die hem niet kennen dan zijn dat mensen die hier op de forum niet thuis horen !! deze man doet al jaren z`n best om alles aan het licht te brengen dit is echt 1 van de bekenste op dit gebied!

  0 likes
 44. ik heb nog nooit een zogenaamde “U.F.O.”
  gezien. jullie?

  0 likes
 45. BTW er zullen hier wel veel slaapwandelaars rondlopen, aan gezien ze geloven wat hier allemaal voor speculatieve dromen staan, wat een joke!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Onderwijs is één groot bedrog. Student die alleen maar tienen haalt onthult in dit ophefmakende bericht waarom hij stopt

Onderwijs is één groot bedrog. Student die alleen maar tienen haalt onthult in dit ophefmakende bericht waarom hij stopt

Billy Willson uit Kansas haalde aan de ...

Big bang is niet het begin van het heelal en we weten dat al 40 jaar. Deze wetenschapper doet verrassende uitspraken

Big bang is niet het begin van het heelal en we weten dat al 40 jaar. Deze wetenschapper doet verrassende uitspraken

Op school heb je vast geleerd dat ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+