Great ResetBuitenland

Pas op: De alternatieve media worden GEKAAPT

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

De alternatieve arena wordt gekaapt, stelt de Britse auteur en spreker David Icke, die er zelf al vele jaren in meedraait.

Icke wordt vaak aangevallen om zijn uitspraken, die later toch – in alternatieve kringen althans – worden geaccepteerd en als gemeengoed aanvaard.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Begin jaren negentig zei hij al dat een piepkleine elite de wereld bestuurt, begin jaren 2000 dat we in een simulatie leven en in de lente van 2020 dat ‘corona’ een hoax was. Zijn nieuwste uitspraak: de alternatieve media worden gekaapt. Hij heeft ze ‘mainstream alternatieve media’ gedoopt. “Dit is heel gevaarlijk en het begint weer van voren af aan.”

Het spelletje is zo doorzichtig

Hij noemt specifiek X-baas Elon Musk en eerder noemde hij Russell Brand en de Britse zender GB News. De Deep State verkoopt Twitter, waar zij bepaalde wat mensen voorgeschoteld krijgen, echt niet zomaar aan iemand die vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan, benadrukt Icke.

Hij wijst erop dat het in het DNA van veel mensen zit om te zoeken naar een verlosser, zelfs velen die denken dat ze wakker zijn. “Het spelletje is zo doorzichtig.”

Dat Alex Jones terug is op X na een peiling van Musk is ook onderdeel van het spel, stelt Icke. “Je wordt in de maling genomen, maar de meesten zullen dat nooit begrijpen.”

Collectieve blokkade

Hij wijst erop dat het besluit lang geleden is genomen en dat het interview met Tucker Carlson diende als voorbode. Musk werd de nieuwe God van de mainstream alternatieve media en Alex Jones kwam in het middelpunt te staan als symbool van de mainstream alternatieve media, naast Musk, Carlson, Rogan, Andrew Tate, Jordan Peterson, Brand, Eva Vlaardingerbroek en de rest, schrijft Icke.

Ze zeggen soms zinnige dingen, maar staan als collectieve blokkade voor de diepere lagen van het konijnenhol.

Icke herinnert mensen eraan dat de bedrijven van Musk – SpaceX, Neuralink, Tesla, enzovoorts – essentieel zijn voor de agenda van de globalisten, waar de mainstream alternatieve media naar eigen zeggen tegen zijn. Zonder de steun van de globalisten zou het zakenimperium van Musk in een dag in elkaar storten.

Alternatief nepnieuws actief gepusht

Ondertussen worden de echte alternatieve media gemarginaliseerd, zoals gepland. “Maar we zijn er nog.”

Op X wordt het echte nieuws nog altijd gecensureerd en weggedrukt, terwijl alternatief nepnieuws juist actief wordt gepusht. Zo werd een screenshot van een artikel waarin wordt beweerd dat Michelle Obama volgens officiële overheidsdocumenten geen kinderen heeft gebaard, miljoenen keren bekeken, ondanks een community note die duidelijk maakt dat het bericht nep is.

Nog steeds tuinen mensen er massaal in

Het gaat om een bericht geschreven door Baxter Dmitry van The People’s Voice, een website die ook in Nederland gretig wordt geciteerd. The People’s Voice, van Sean Adl-Tabatabai, is een clickbait-operatie die hiervoor YourNewsWire en News Punch heette en die is opgezet om de alternatieve media in diskrediet te brengen. De ‘auteur’, Baxter Dmitry, bestaat niet, liet Icke 10 jaar geleden al zien. En nog steeds tuinen mensen er massaal in.

Een screenshot van een artikel van ‘Baxter Dmitry’ waarin wordt beweerd dat Bill Gates levenslang boven het hoofd hangt wegens het verkrachten van kinderen, werd meer dan 76.000 keer geliket en 7,2 miljoen keer bekeken. Het bericht werd gedeeld door arts Anastasia Maria Loupis, één van de meest invloedrijke personen op X. Ook een nepbericht dus, maar geen community note. Dat terwijl berichten op X over de gevaren van de coronaprikken worden gebombardeerd met community notes.


Of zoals Vladimir Lenin zei: “De beste manier om de oppositie te beheersen, is deze zelf te leiden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
6 maanden geleden

ineens zie ik die enge russel op youtube net als die verschrikkelijke lubach in mn feed bovendrijven.

ralf
ralf
6 maanden geleden

Michelle Obama heeft inderdaad geen kinderen gebaard.
dat kunnen mannen namelijk niet.

dat alternatieve media overgenomen worden is al heel lang te zien. zie powned, geenstijl, de facebooksite van jensen.
het inzetten van trollen is één van de vele manieren waarop ze ons monddood proberen te maken en valse informatie de wereld in willen helpen.

louis
louis
6 maanden geleden

David Icke werkte jaren lang voor de BBC, in dezelfde periode toen jimmy savile daar werkte, en zou nooit iets hebben meegekregen van de pedofiele praktijken , ook naderhand heeft hij zich daar nooit over uit gelaten. Icke ex vrouw is een satanist, als je hun/haar googelt met duckduckgo en naar afbeeldingen gaat zie je haar op zijn schouder het 666 handsign maken. Icke vertelt voor 99% de waarheid, wat alle demagogen doen en daar tussen weeft hij zijn misleiding en leugens. Zijn misleiding is om de mensen weg te leiden bij Jezus en God, en ze richting buitenaardse te loodsen. wat heel goed uitkomt sinds de MSM ons daar ook op begint voor te bereiden. Zou de elite hem werkelijk meer dan 30 jaar zijn gang laten gaan als onthuller van hun plannen..? Natuurlijk niet, ze hebben honderden, zo niet duizenden voor minder afgemaakt. De Bijbel zegt over buitenaardse dat het door demonen geinspireerde uitingen zijn.

Draak
Draak
6 maanden geleden

Zou geen verrassing moeten zijn. Alleen duh, vertrouw ik Icke ook niet. Een keer een boek van ‘m gekocht om van mijn vage twijffels af te zijn en dat was gelijk zijn laatste boek. Laat de verlossers elkaar maar de tent uitvechten, ik ga lekker door met het bijelkaar sprokkelen van mijn eigen waarheidjes en waarheden.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x