Homepagina » Gezondheid » Studies laten zien dat gevaccineerde mensen ziektes verspreiden
Studies laten zien dat gevaccineerde mensen ziektes verspreiden

Studies laten zien dat gevaccineerde mensen ziektes verspreiden

Kinderartsen in de VS dringen er bij Amerikaanse ouders en scholen op aan om kinderen in te enten tegen kinderziektes zoals de mazelen, nu duidelijk is geworden dat de recente uitbraak van mazelen in het beroemde pretpark Disneyland in Californië is begonnen.

Uit wetenschappelijke studies is volgens de WAPF (Weston A. Price Foundation) gebleken dat mensen die zijn ingeënt tegen ziektes als de mazelen, bof, rodehond, kinderpokken, gordelroos en de griep tot vele weken of maanden na vaccinatie zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde mensen kunnen besmetten.

Gevaccineerde mensen dragen bovendien ziektes achter in hun keel met zich mee en kunnen anderen besmetten terwijl ze zelf geen ziekteverschijnselen hebben.

“Vele studies laten zien dat kinderen tot enkele weken of zelfs maanden na een inenting andere mensen kunnen besmetten. Ouders die hun kinderen laten vaccineren kunnen anderen dus in gevaar brengen,” legt filmmaker Leslie Manookian uit. Met haar award-winnende documentaire ‘The Greater Good’ hoopt ze een dialoog los te maken over de veiligheid van vaccins.

Zelfs in gebieden waar de gehele bevolking is gevaccineerd, doen zich uitbraken voor van kinkhoest, mazelen en rodehond. Mensen die zich laten inenten tegen de griep lopen in de toekomst meer kans om ziek te worden, klinkt het.

“Alle kinderen en ouders die worden gevaccineerd, zouden twee weken in quarantaine moeten worden geplaatst,” zei voorzitter van de WAPF Sally Fallon Morell. “Dit is de minimale tijdsduur die nodig is om de overdracht van besmettelijke ziektes te voorkomen.”

Volgens Manookian moet de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC artsen die vaccins toedienen instrueren hun patiënten te informeren over de risico’s met betrekking tot de verspreiding van ziektes na inenting.

De WAPF stelt dat de beste bescherming tegen besmettelijke ziektes een gezond immuunsysteem is. Neem voldoende vitamine A en vitamine C. Kinderen met een sterk afweersysteem herstellen gemakkelijk van besmettelijke ziektes en krijgen zelden last van complicaties, aldus de non-profitorganisatie.

Het aantal gevallen van mazelen daalde in de VS van 7575 in 1920 tot 432 in de periode tussen 1958 en 1962. Het vaccin werd in 1963 in gebruik genomen. Tussen 2005 en 2014 waren er in de VS geen sterfgevallen als gevolg van de mazelen, maar wel 108 sterfgevallen door het BMR-vaccin.

Bronnen:

1. Outbreak of Measles Among Persons With Prior Evidence of Immunity, New York City, 2011 http://cid.oxfordjournals.org/content/early/2014/02/27/cid.ciu105
2. Detection of Measles Virus RNA in Urine Specimens from Vaccine Recipients http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7494055
3. Comparison of the Safety, Vaccine Virus Shedding and Immunogenicity of Influenza Virus Vaccine, Trivalent, Types A and B, Live Cold-Adapted, Administered to Human Immunodeficiency Virus (HIV)-Infected and Non-HIV Infected Adults http://jid.oxfordjournals.org/content/181/2/725.full
4. Sibling Transmission of Vaccine-Derived Rotavirus (RotaTeq) Associated with Rotavirus Gastroenteritis http://pediatrics.aappublications.org/content/125/2/e438
5. Polio vaccination may continue after wild virus fades http://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2008/10/polio-vaccination-may-continue-after-wild-virus-fades
6. Engineering attenuated virus vaccines by controlling replication fidelity http://www.nature.com/nm/journal/v14/n2/abs/nm1726.html
7. CASE OF VACCINE-ASSOCIATED MEASLES FIVE WEEKS POST-IMMUNISATION, BRITISH COLUMBIA, CANADA, OCTOBER 2013 http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=20649
8. The Safety Profile of Varicella Vaccine: A 10-Year Review http://jid.oxfordjournals.org/content/197/Supplement_2/S165.full
9. Comparison of Shedding Characteristics of Seasonal Influenza Virus (Sub)Types and Influenza A(H1N1)pdm09; Germany, 2007–2011 http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0051653
10. Epigenetics of Host–Pathogen Interactions: The Road Ahead and the Road Behind http://journals.plos.org/plospathogens/article?id=10.1371/journal.ppat.1003007
11. Animal Models for Influenza Virus Pathogenesis and Transmission http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3063653/
12. Acellular pertussis vaccines protect against disease but fail to prevent infection and transmission in a nonhuman primate mode http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3063653/
13. Study Finds Parents Can Pass Whooping Cough to Babies http://www.nytimes.com/2007/04/03/health/03coug.html?_r=0
14. Immunized People Getting Whooping Cough http://www.kpbs.org/news/2014/jun/12/immunized-people-getting-whooping-cough/
15. Vaccine Failure — Over 1000 Got Mumps in NY in Last Six Months http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/03/06/vaccine-failure–over-1000-get-mumps-in-ny-in-last-six-months.aspx
16. Impact of Repeated Vaccination on Vaccine Effectiveness Against Influenza A(H3N2) and B During 8 Seasons http://cid.oxfordjournals.org/content/early/2014/09/29/cid.ciu680.full
17. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/09/18/flu-shot-increases-flu-illness.aspx
18. http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/00056803.htm
19. http://vaccineimpact.com/2015/zero-u-s-measles-deaths-in-10-years-but-over-100-measles-vaccine-deaths-reported/

[WAPF]


Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Hoeveel studies zijn er eigenlijk nodig om die levensgevaarlijke en opdringerige oplichters van het lijf te keren ?
  Is Geld dan echt de hoogste religie voor dat tuig ? Is er niets belangrijker dan winst en geldelijk gewin ?

  Ja wel, uiteindelijk moet het plebs bestreden worden, verzwakt worden, ten einde het met zekerheid te kunnen bedwingen, te manipuleren, te plunderen, uit te melken, te misbruiken en in de hoek te trappen ! Dat moet het plan zijn, en stoïcijns kijkt iedereen toe, laat men zich gedwee vergiftigen en niemand verroert een vin.

  29 likes
  • @exegese

   De overheid is een verlengstuk geworden van de maffiosi annex gifmengers van de farmaceuten en andere grootverdieners en prostitueert ons niet alleen middels de belastingen, maar gebruikt de burger, die zich als een mak varken moet laten inspuiten met de meest totaal lichaamsvreemde stoffen, ook nog eens als een levenloos object die zich kritiekloos dient op te stellen en zich zonder blikken of blozen moet overgeven aan de wensen van de grootgraaiers.

   Alleen jammer voor vele grootgraaiers dat de burger niet langer een zwijgend en leeghoofdig wezen is en leest en zich verdiept in de hele materie en zich steeds meer afkeert van dit alles. Vandaar dat de overheid en de farmaceuten wegen zoeken om de bevolking onder de duim te houden en als het kan zelfs onder valse voorwendselen zullen afdwingen bij wet.

   Om te beginnen bij wet af te dwingen; de overheid ziet veel ‘verwarde’ mensen in NL (die men vroeger kritische mensen noemde) en aangepakt moeten worden, want deze mensen zorgen alleen maar voor nog meer ‘verwarring’ en daar worden de groortgraaiers niet rijker van als iedereen ‘verward’ roept dat ze hun troep niet langer in hun lijf willen.

   13 likes
   • Als je je verdiept moet je eens gaan studeren. Ik zie veelal hier ook op deze site onsamenhangende dingen die dan een vertekenend beeld geven.

    Sommige zeggen dat er in vaccinaties van die bepaalde stoffen zitten maar die zitten ook gewoon in moedermelk waar de concentratie nog hoger is.

    En als je ff goed kijkt dan verdient de farmaceutische industrie veel meer aan zieke kinderen dan aan vaccinaties. Bij die biblebelt uitbraak van vorig jaar zal de kassa wel flink hebben lopen rinkelen aangezien er een sterfgeval was en een paar intensive care patiënten.

    Zo zou ik ook kunnen zeggen dat jullie big pharma aanhangers zijn en ons weghouden van die vaccins, want zieke mensen leveren veel meer op 😉

    Maarja iedereen moet vrij zijn om een keuze te maken. Dat vind ik belangrijk.

    6 likes
    • Door te zijn gevaccineerd wordt je ook vaker ziek,aanzienlijk minder weerstand en daarbij tast bv kwik je zenuwstelsel/hersens aan waardoor je makkelijker bent te manipuleren bent en volgzamer.
     Laaat staan wat dat op latere leeftijd voor concequenties heeft.

     4 likes
     • Precies, wij weten allemaal nog goed hoe iedereen genas van de pokken etc voor de vaccinaties.. Mensen werden allemaal gezond oud… of.. nee wacht, het was precies andersom..

      0 likes
     • Mijn stiefzoon en dochter zijn niet gevaccineerd en zijn bijna altijd snotterig of aan het hoesten. Hiernaast hebben ze ook kinderziektes gehad zoals rode hond en mazelen. Dat was geen pretje voor ze en eigenlijk had ik ze dit liever bespaard…
      Ik ben zelf wel gevaccineerd en in de winter vaak verkouden. Ik heb dus niet zon hoge weerstand, ondanks een gezonde levesstijl.

      Er is dus voor elke keuze wel iets te zeggen. Iedereen moet de vrijheid kunnen hebben om te kiezen, ik denk dat dat belangrijker is.

      0 likes
    • ER was helemaal geen extreme uitbraak in the bible belt. Tja de media verkocht het als een uitbraak, dit omdat gelovigen vaak kiezen om te vertrouwen op de innerlijke menselijke weerstand.
     Wat wel waar is, is dat hoger opgeleidde ouders en antroposofen kiezen voor non vacinatie en vertrouwen (is weten) dat het menelijke lichaam weerstand biedt tegen ziektes.

     1 likes
    • Stoffen inbrengen in de spiermassa met een naald is niet hetzelfde als stoffen via de mond binnenkrijgen. Het immuunsysteem is op dat laatste veel beter ingericht en werkt niet alleen op antistoffen, las ik.

     Stel je voor; moedermelk injecteren.
     Probeer het liever niet.

     0 likes
    • Arnout, door te vaccineren (1e winst) krijg je juist zieke kinderen en volwassenen (2e winst). Van de wieg tot aan de dood een bron van inkomsten.

     0 likes
 2. Kennelijk wel. Ik heb geelzucht gehad op mijn 3e jaar en het blijkt dat je dan al anti-stoffen hebt aangemaakt daarvoor. Ik hoefde er n.l. geen inenting voor te halen toen ik eens naar Brasil ging.

  2 likes
  • Prachtig voorbeeld van wat vaccinaties doen. Jij hebt geluk gehad dat je als kind er goed doorheen bent gekomen, hoewel het gevaar groter schijnt na je vijfde levensjaar en toeneemt naar mate je ouder wordt. Doordat je de ziekte had heb je antistoffen aangemaakt, zodat het gevaar voor later sterk gereduceerd is. Dat gebeurt ook met vaccineren, met dat verschil dat je een inactieve stof geïnjecteerd krijgt die net voldoende is om in het lichaam antistoffen te triggeren.

   2 likes
 3. Pfff altijd dat gezeik over iedereen wordt een kasplantje. Wat een onzin. Ik heb 3 gezonde kids en allemaal gevaccineerd. Ik zelf ook. Zijn toch echt geen kasplantjes. Oudste doet VWO en staat er goed voor.

  4 likes
 4. Jullie beseffen het niet maar het zijn best domme reacties hierboven. Dit artikel heeft dezelfde waarde als een onderzoek waaruit blijkt dat je van water nat wordt.

  3 likes
  • Ik ben het geheel met je eens!!

   Wat dacht je van iemand die al 1000 x bijna doodervaring heeft.

   1000 x bijna dood hahaha dan moet je toch goed staan met God.

   0 likes
 5. Jullie moeten dan wel ff de volledige statistiek erbij geven.

  Van de 58 die mazelen hadden opgelopen waren er 28 niet gevaccineerd (55%), 17 een onbekende vaccinatie status en 6 (12%) gevaccineerd….

  Bron: http://emergency.cdc.gov/HAN/han00376.asp

  3 likes
 6. “Tussen 2005 en 2014 waren er in de VS geen sterfgevallen als gevolg van de mazelen, maar wel 108 sterfgevallen door het BMR-vaccin.”

  Maar waar staat dat dan?

  2 likes
 7. Hoe zit het dan met de ziekte Hepatitis die zich snel verspreid?

  HEPA= LEVER
  TITUS = ONTSTEKING OF ZWEER

  Gaat dat vanzelf weg??

  1 likes
 8. Het is inderdaad typisch te noemen dat vlak na de griep vaccinatierondes er ineens veel mensen verkouden zijn/griep hebben. Iedereen wijdt dat aan de koude maar verkoudheid/griep hebben helemaal niest met koude te maken. Griep komt ook in de tropen voor…. Vaccineren wederom de in standhouder/verspreider van diverse ziektes? Hoe dan ook, aan de oorzaak, het gevolg en de “genezing” wordt door één instantie flink verdiend.

  1 likes
 9. De WAPF is zelf nou ook niet bepaald onomstreden.

  0 likes
 10. hmm Druppel polio vaccin.
  Waarom sta je daar mogelijk wel achter?
  Het lijkt me interessant te weten of er pharma-onafhankelijke veiligheidsstudies zijn geweest. Wetenschappelijk, dus met échte Placebo’s door autonoom denkende en rapporterende wetenschappers. Wij van WC Eend geloof ik niet meer zo direct…

  Ik kwam wel het tegendeel tegen van veilig:
  citaat: “In 2012 heeft de CDC een persbericht geschreven getiteld “Update aangaande Vaccingeïnduceerde Poliovirussen – Wereldwijd, april 2011-juni 2012”. Zij schreven:
  “In 1988 heeft de ‘World Health Assembly’ besloten om poliomyelitis wereldwijd uit te roeien. Een van de belangrijkste middelen in de uitroeiing van polio is het levend, verzwakt oraal poliovirus vaccin (OPV) geweest. Dit goedkope vaccin wordt gemakkelijk toegediend via de mond, maakt de recente ontvangers resistent tegen infectie van wilde poliovirussen (WPVs), en biedt langdurige bescherming tegen paralytische ziektes door aanhoudende humorale immuniteit.

  Toch kunnen zowel bij immunologisch normale OPV ontvangers en hun contacten en bij personen met een immuno-deficiëntie zeldzame gevallen van vaccingeïnduceerde paralytische poliomyelitis optreden. Daarnaast kunnen vaccingerelateerde poliovirussen (VDPVs) ontstaan en polio-uitbraken veroorzaken in gebieden met lage OPV dekking. Ook kan het nog jarenlang vermenigvuldigen bij personen die een immunodeficiëntie hebben.”

  Het CDC vervolgt met:
  “VDPVs kunnen paralytische polio veroorzaken bij mensen en hebben het potentieel van een aanhoudende circulatie. VDPVs lijken biologisch op WPVs maar verschillen van de meeste vaccin geïnduceerde poliovirusisolaten (VRPV) door het hebben van erfelijke eigenschappen in overeenstemming met langdurige vermenigvuldiging of overdracht. VDPVs werden voor het eerst geïdentificeerd door sequentieanalyse van poliovirusisolaten.”

  bron: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/bill-gates-elimineert-geen-polio-maar-kinderen/

  0 likes
 11. Wat een ongelofelijke onzin! En door talrijke nonsens-bronnen te vermelden wordt hieraan zogenaamde wetenschappelijke autoritieit verleend. Dat is echt niet te geloven – wie zit er achter dit soort berichten?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Pro-prikker en medisch specialist van de overheid geeft toe dat er een verband is tussen vaccins en autisme. Gaat de doofpot open?

Pro-prikker en medisch specialist van de overheid geeft toe dat er een verband is tussen vaccins en autisme. Gaat de doofpot open?

In het nieuwsprogramma Full Measure werd onlangs ...

Baby loopt zwaar hersenletsel op door BMR-prik en krijgt 101 miljoen schadevergoeding. Zijn vaccins wel zo veilig?

Baby loopt zwaar hersenletsel op door BMR-prik en krijgt 101 miljoen schadevergoeding. Zijn vaccins wel zo veilig?

Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.