Homepagina » Wereld » Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen
gebeuren

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. In Argentinië zijn beelden gemaakt van een verbazingwekkende zwerm sprinkhanen. “Ik heb nog nooit zoiets gezien,” zei een lokale overheidsfunctionaris. De insecten doen zich tegoed aan alles wat ze maar te pakken kunnen krijgen en hebben al talloze boerderijen verwoest.

De zwerm is nu op weg richting Brazilië, waar men extreem bezorgd is. Een Braziliaanse nieuwssite meldt dat mensen rekening moeten houden met 40 miljoen insecten per vierkante kilometer. Al deze sprinkhanen eten in één dag net zoveel als 2000 koeien of 350.000 mensen, zei de Argentijnse agronoom Hector Medina tegen Reuters.

Meest opzienbarende gebeurtenis in 50 jaar

Daarnaast is een gigantische stofwolk uit Afrika de Atlantische Oceaan overgewaaid. De stofwolk slokte enkele dagen geleden de Caribische eilanden op en staat op het punt de Verenigde Staten te bereiken.

Experts zeggen dat het de laatste 50 jaar niet zo heftig is geweest. “Dit is de meest opzienbarende gebeurtenis in zijn soort van de afgelopen halve eeuw,” zei Pablo Mendez Lazaro van de Universiteit van Puerto Rico tegen persbureau AP.

Woensdag is het zuiden van Californië bovendien getroffen door een aardbeving met een kracht van 5,8 op de schaal van Richter. Inwoners van Californië kregen een noodbericht op hun telefoon waarin stond: “Aardbeving! Ga liggen, zoek dekking, hou je vast. Breng jezelf in veiligheid.” De aardbeving werd gevolgd door een aantal krachtige naschokken. In de afgelopen week zijn er in Californië en Nevada niet minder dan 2267 aardbevingen geregistreerd. Dinsdag was er ook al een zware aardbeving in Mexico, met een kracht van 7,4.

The Big One

Wetenschappers waarschuwen al jaren voor The Big One, een zware beving in dichtbevolkt gebied. Seismologen voorspellen al tientallen jaren dat in het zuidwesten van de VS een keer een krachtige beving zal plaatsvinden op de San Andreas-breuklijn. Die loopt over zo’n 1200 kilometer dwars door Californië en passeert grote steden als San Francisco en Los Angeles.

Schrijver Michael Snyder stelt dat wat we tot nu toe hebben zien gebeuren slechts het topje van de ijsberg is.

[Zero Hedge via End of The American Dream]
5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
10 maanden geleden

Prachtig toch allemaal de schuld van Corona en Zwarte Piet en Johan Derksen.

Of toch gewoon de wet der natuur.

vladi
vladi
Reactie op  H.J.
10 maanden geleden

of technologie die onze verbeelding te boven gaat.
Misschien worden de locusts onder grond uitgebroed tot een zwerm van bijbelse proporties.

wie weet wat?

fff

Rob
Rob
Reactie op  vladi
10 maanden geleden

Dat zou goed kunnen. Zo’n gigantische zwerm komt niet zomaar ineens op een natuurlijke manier in het openbaar voor. Als dat zich uit wil breiden door vermenigvuldiging dan zou daar een hele tijd overheen moeten gaan. Dat zo’n zwerm dan ineens toch voor komt moet dan haast wel doelgericht gecreëerd zijn. Het zou wel in plan passen van reductie van de wereldbevolking. Alles kaal vreten is hongersnood kweken. En bij die gigantische stofwolk uit Afrika heb ik ook zo mijn bedenkingen.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
10 maanden geleden

Stel nu, dat vleermuizen het natuurlijk evenwicht van de sprinkhanen in stand zou houden?
Stel nu, dat deze vleermuizen een sprinkhanen plaag sterk zouden kunnen reduceren maar daarvoor de kans niet meer krijgen omdat er overal wieken geplaatst zijn waar hun gestel niet tegen bestand is.
Ik denk dat ik dan mijn windmolenpark heel stel zou verkopen om te voorkomen dat ik gigantische schadeclaims aan mijn broek zou krijgen van de bevolking waarvan de oogsten dus het voedsel in een zucht vernietigd wordt
Ik ben dus ook wel heel erg benieuwd of er een relatie is tussen de oversterfte van de vleermuizen en buitenproportionele insecten plagen,

OptimaForma
OptimaForma
Reactie op  De Wilde Luizen
10 maanden geleden

Wat een universiteit zou kunnen doen is in een bepaalde cirkel om een vleermuizen rijk gebied heen op elke windmolen een kastje te plaatsen wat ultrasoon geluid produceert. Vleermuizen vliegen op geluid. Wellicht is het mogelijk om een “geluidsmuur” op te trekken. Meetbaar. Uitvoerbaar. Zou kunnen werken

vladi
vladi
Reactie op  OptimaForma
10 maanden geleden

een ‘muur’ optrekken voor iets wat met subsidies overeind word gehouden en niets opleverd?

fff

Peter
Peter
10 maanden geleden

De Noordzee kust waar het vandaag wemelde van miljoenen lieveheersbeestjes…. vragen, vragen , vragen…

Peter
Peter
Reactie op  Peter
10 maanden geleden

Die zijn wel leuk, toch? 🙂

Ron
Ron
10 maanden geleden

Wil je weten of dit het nieuwe normaal is neem een kijkje op de youtube Diehold foundation Ice age

janosch
janosch
10 maanden geleden

en het topje van de ijsberg maar smelten en smelten……

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
10 maanden geleden

let op , wijn mensen zijn nog geen 0.001% op deze aarde van haar bestaan dus wat hebben wij te zeggen buiten dat mensen haar het meest misbruikt hebben..

Fleur
Fleur
10 maanden geleden

Wij zijn in de periode beland waarop de aarde ( zeer ) sterk gaat afkoelen door geringe tot geen zonne-activiteiten. Dit veroorzaakt extreem weer met daarbij onbekende natuurverschijnselen.

https://electroverse.net/you-think-2020-is-bad-think-again-wait-for-the-real-catastrophes-to-kick-in-volcanic-eruptions-global-cooling-crop-loss-and-famine/

Straalmans
Straalmans
10 maanden geleden

In Afrika, Iran, Zuid-Azië zijn de sprinkhanen volop alles aan het kaal vreten. Nu dus ook in de 2 grootste landen van Zuid Amerika. Bereid je maar voor op voedseltekorten v.a. oktober. Al het voedsel zal flink duurder worden. Of je moet houden van sprinkhanen eiwitten. Misschien dat dat nog goedkoop te krijgen zal zijn.

Flip
Flip
Reactie op  Straalmans
2 maanden geleden

Een half jaar verder………….

Rayoflight
Rayoflight
10 maanden geleden

Er Word nogal veel ‘geknoeid’ met insecten. Bill Gates misschien? En er is een push om novelty-food populair te maken. lijkt me dat het voedsel dat wij over tien jaar dagelijks eten volledig anders zal zijn dan nu.

x

Check Also

muggen

Daar komen de genetisch aangepaste muggen van Bill Gates: ‘crimineel experiment’

Miljardair Bill Gates boekte onlangs tegenslag toen ...

zweden

Ondertussen in Zweden: ‘Het voelt soms alsof corona überhaupt niet bestaat’

In Zweden is het leven normaal. Geen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x