Wereld

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. In Argentinië zijn beelden gemaakt van een verbazingwekkende zwerm sprinkhanen. “Ik heb nog nooit zoiets gezien,” zei een lokale overheidsfunctionaris. De insecten doen zich tegoed aan alles wat ze maar te pakken kunnen krijgen en hebben al talloze boerderijen verwoest.

De zwerm is nu op weg richting Brazilië, waar men extreem bezorgd is. Een Braziliaanse nieuwssite meldt dat mensen rekening moeten houden met 40 miljoen insecten per vierkante kilometer. Al deze sprinkhanen eten in één dag net zoveel als 2000 koeien of 350.000 mensen, zei de Argentijnse agronoom Hector Medina tegen Reuters.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Meest opzienbarende gebeurtenis in 50 jaar

Daarnaast is een gigantische stofwolk uit Afrika de Atlantische Oceaan overgewaaid. De stofwolk slokte enkele dagen geleden de Caribische eilanden op en staat op het punt de Verenigde Staten te bereiken.

Experts zeggen dat het de laatste 50 jaar niet zo heftig is geweest. “Dit is de meest opzienbarende gebeurtenis in zijn soort van de afgelopen halve eeuw,” zei Pablo Mendez Lazaro van de Universiteit van Puerto Rico tegen persbureau AP.

Woensdag is het zuiden van Californië bovendien getroffen door een aardbeving met een kracht van 5,8 op de schaal van Richter. Inwoners van Californië kregen een noodbericht op hun telefoon waarin stond: “Aardbeving! Ga liggen, zoek dekking, hou je vast. Breng jezelf in veiligheid.” De aardbeving werd gevolgd door een aantal krachtige naschokken. In de afgelopen week zijn er in Californië en Nevada niet minder dan 2267 aardbevingen geregistreerd. Dinsdag was er ook al een zware aardbeving in Mexico, met een kracht van 7,4.

The Big One

Wetenschappers waarschuwen al jaren voor The Big One, een zware beving in dichtbevolkt gebied. Seismologen voorspellen al tientallen jaren dat in het zuidwesten van de VS een keer een krachtige beving zal plaatsvinden op de San Andreas-breuklijn. Die loopt over zo’n 1200 kilometer dwars door Californië en passeert grote steden als San Francisco en Los Angeles.

Schrijver Michael Snyder stelt dat wat we tot nu toe hebben zien gebeuren slechts het topje van de ijsberg is.

[Zero Hedge via End of The American Dream]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Prachtig toch allemaal de schuld van Corona en Zwarte Piet en Johan Derksen.

Of toch gewoon de wet der natuur.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
3 jaren geleden

Stel nu, dat vleermuizen het natuurlijk evenwicht van de sprinkhanen in stand zou houden?
Stel nu, dat deze vleermuizen een sprinkhanen plaag sterk zouden kunnen reduceren maar daarvoor de kans niet meer krijgen omdat er overal wieken geplaatst zijn waar hun gestel niet tegen bestand is.
Ik denk dat ik dan mijn windmolenpark heel stel zou verkopen om te voorkomen dat ik gigantische schadeclaims aan mijn broek zou krijgen van de bevolking waarvan de oogsten dus het voedsel in een zucht vernietigd wordt
Ik ben dus ook wel heel erg benieuwd of er een relatie is tussen de oversterfte van de vleermuizen en buitenproportionele insecten plagen,

Peter
Peter
3 jaren geleden

De Noordzee kust waar het vandaag wemelde van miljoenen lieveheersbeestjes…. vragen, vragen , vragen…

Ron
Ron
3 jaren geleden

Wil je weten of dit het nieuwe normaal is neem een kijkje op de youtube Diehold foundation Ice age

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x