Homepagina » Bewustzijn » Drie vurige krachten van creatie voor de mensheid

Drie vurige krachten van creatie voor de mensheid

Het Ascentieproces is niet nieuw voor je, je hebt het al vele keren doorlopen. Anders zou je niet gekozen zijn om op dit moment deel te nemen aan dit ongekende evolutionaire proces op Aarde.

Voor elk nieuw avontuur in fysiek bewustzijn krijg je nieuwe regels, een nieuwe missie en een grote hoeveelheid uitdagingen die je aangaat.

Mensen die nu naar de voorgrond treden als gekwalificeerde werelddienaars hebben een enorme expertise opgebouwd in dit universum en haar vele subuniversa. Vanaf het punt dat het universum begon te expanderen kwamen de geselecteerde sterrezaden vanuit andere tijdzones en subuniversa om te assisteren bij unieke programma’s die specifiek zijn ontworpen voor de mensheid en andere levensvormen.

De belangrijkste missie voor deze speciale groepen sterrezaden is om mensen die klaar zijn naar het volgende niveau van bewustzijn te helpen evolueren, als onderdeel van een oneindig aantal cycli en kosmische programma’s die worden voltooid.

Het cocreatieve proces op het fysieke niveau van expressie is zeer moeilijk en het kost veel moed en wijsheid om in het onbekende af te dalen en een sluier om je bewustzijn geplaatst te krijgen. Je vermogens en ware identiteit werden verborgen in je heilige hart en werden pas zichtbaar op het moment dat je in een later stadium begon te ontwaken naar je hogere zelf.

Uniek

Het Ascentieproces op Aarde is in vele opzichten uniek. Ten eerste is een versneld pad van Ascentie nog nooit eerder aangeboden. De contracten van sterrezaden bevatten daarnaast kristallen met een herinnering aan de activatie van de ontwaking. Deze kristallen van goddelijk licht worden geactiveerd door je hogere zelf en engel-assistenten die je naar bepaalde onverwachte gebeurtenissen leiden.

Je bent nooit alleen geweest, daarvoor is je missie te belangrijk. De strategie voor Ascentie wordt al sinds het allereerste begin georkestreerd en overzien. De mensen die nu ontwaken kregen tevens te horen dat ze in een fysiek lichaam op Aarde moesten blijven om verfijnd licht te helpen verankeren, hoeveel ze ook gedurende dit leven naar het licht wilden ascenderen. Het Ascentieproces voor de Aarde en de mensheid kan niet worden gerealiseerd zonder de mensen die het licht hier verankeren.

Het kostte je vele jaren om je emoties te temmen, om kennis en wijsheid te vergaren via je mentale lichaam em om je chakrasysteem af te stellen zodat je fysieke lichaam de verfijnde frequenties van licht kan integreren, absorberen en overdragen.

Elektromagnetisme

Elektromagnetische energie wordt nog weinig begrepen. De mensheid wordt op drie manieren beïnvloed door de vurige krachten van creatie.

Vuur door frictie, vuur van het lichaam. Terwijl je in het fysieke lichaam bent wordt je beïnvloed door de krachten van de natuur. Je krijgt koorts (vuur van het lichaam) om schadelijke bacteriën of virussen met een lagere frequentie uit je lichaam te werken.

Sommige symptomen van Ascentie behelsen ook het gebruik van vuur door frictie. Op bepaalde momenten voelt het net of je in een snelkookpan van intense energie zit terwijl lagere energieën naar het oppervlak worden geduwd, zodat je wordt geconfronteerd met de negatieve manifestaties uit je verleden. Je lichaam wordt soms heet wanneer je in het proces zit om oude destructieve energie weg te branden. Het kan ook voelen alsof je wervelkolom in brand staat wanneer je hogere zelf patronen met een hogere frequentie aan het downloaden is. Dit kan voelen als stroomstoten van energie.

Zonnevuur, vuur van de ziel. De krachtige zonnen van creatie stralen zonnevuur uit naar alle levende wezens. Het zonnevuur van de zonnen in het hele omniversum verlicht de hemel als externe manifestatie. Terwijl je steeds meer mysteries van je hogere zelf ontrafelt wordt het vuur van de ziel gradueel het vuur van de geest en ben je niet langer slechts een menselijk wezen met een ziel. Je wordt dan een spiritueel verlicht wezen dat geniet van de vele verschillende manifestaties van creatie.

Elektromagnetisch vuur, vuur van de geest. Wanneer je energetische signatuur resoneert met de mid-vierde dimensie ben je klaar om het volledige spectrum van lichtdeeltjes te ontvangen dat de elektromagnetische brandstof vormt voor creatie. Je wordt dan niet langer beperkt tot de frequenties van de derde en vierde dimensies.

Je bent er klaar voor om een succesvolle medeschepper te worden op het fysieke niveau. Het elektromagnetische vuur van creatie is onderdeel van je geboorterecht. Je dient echter eerst te bewijzen dat je dit krachtige vuur op een verantwoordelijke manier kunt gebruiken voordat je er volledig toegang tot krijgt.

Bron: Ronnastar.comVind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

spaargeld

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente ...

windmolens

Politici onder de indruk van overlast windmolens: ‘huizen praktisch onbewoonbaar!’

Lokale politici zijn onder de indruk van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.