Buitenland

‘Pandemie van de gevaccineerden’: 90% van de mensen met omikron is volledig ingeënt

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Deense RIVM laat weten dat negen op de 10 (89,7 procent) mensen met omikron ‘volledig gevaccineerd’ zijn of hun eerste booster hebben gehad. Iets meer dan driekwart van de Deense bevolking (77,9 procent) is volledig gevaccineerd.

In Duitsland ligt het percentage zelfs nog iets hoger. Van alle Duitsers met omikron is bijna 96 procent volledig gevaccineerd, schrijft Welt-verslaggever Tim Röhn op Twitter.


Saillant detail: Robert Malone, uitvinder van de mRNA-techniek, werd van Twitter gegooid nadat persbureau AP had geschreven dat hij mensen ‘misleidt’ door te zeggen dat de vaccins niet beschermen tegen de omikronvariant.

We zouden toch ‘volledig beschermd zijn’ na vaccinatie?!

“Pandemie van de gevaccineerden,” schrijft voormalig beurscommentator Willem Middelkoop op social media.

Waarop Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) reageert: “En in Nederland is dat echt niet anders! Vandaar dat we motie na motie en verzoek na verzoek hebben ingediend bij de regering en het RIVM voor de ruwe data op ziekenhuisniveau. Niets gekregen! Waarom? Omdat we, aldus De Jonge, hem maar moeten vertrouwen. Natuurlijk!”

4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
2ekamer lachwekkend
2ekamer lachwekkend
1 jaar geleden

Vind het altijd weer leuk als ze er in de 2ekamer er van op de hoogte zijn, met welke smoes gaan ze zich hier uit redden, ik hoop iets beters als racist, vrouwen hater, rechts radicale of complottheorie …

Dingerydoo
Dingerydoo
1 jaar geleden

Denk dat er veel zijn die verlangen naar de 4e omicron-booster

rop
rop
1 jaar geleden

Het is toch wel duidelijk dat mensen worden belazerd dat het vaccin een beschermfactor is, waarschijnlijk heeft het vaccin er voor gezorgd dat het juist door het vaccin, mensen besmettelijker er voor zijn geworden, daar lijkt het veel eerder op.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 jaar geleden

LS…

Het Zio Nazi Fascisme spant nog de kroon maar dat gaat veranderen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x