Bewustzijn

Drunvalo Melchizedek over graancirkels, de Russen en zonnevlammen (video)

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aan het einde van dit jaar staan de zon, de aarde en het galactische centrum exact op één lijn. Het is niet alleen de profetie van de Maya’s of de Kogi, maar van culturen wereldwijd.

Het betekent het einde van de mannelijke cyclus en het begin van een nieuwe, vrouwelijke cyclus. We worden opnieuw geboren en evolueren naar een ander bestaansniveau.

De Russische kosmonaut Marina Popovich doet uitgebreid onderzoek naar graancirkels en wordt gesteund door de Russische regering. Slechts een vijfde van de formaties blijkt authentiek te zijn. Drunvalo legt uit dat de autoriteiten intussen de code hebben gekraakt en de cirkels kunnen lezen zoals wij de krant lezen.

De Russische regering stelt volgens Drunvalo dat de graancirkels worden gemaakt door vele verschillende buitenaardse beschavingen zoals ook aangegeven door de Mayaprofetieën. In eerste instantie werd Popovich gesteund door vijf Russische wetenschappers, maar inmiddels zijn dat er reeds 50.

Zonnevlammen

De graancirkels laten onder meer zien dat de zonnevlammen een steeds grotere invloed hebben op de aardse kunstmatige technologieën, zoals bijvoorbeeld computers. Dergelijke beweringen worden ondersteund door data die zijn verzameld door NASA, aldus Drunvalo.

De aarde bestaat uit vele dimensionale niveaus. We bevinden ons hier op 3D aarde. Het enige wat we hoeven te doen is het kanaal veranderen. Op den duur hebben we geen ontvangst meer wanneer we afstemmen op 3D aarde. We blijven op de aarde want dimensies zijn staten van bewustzijn, geen plaatsen. Er is geen reden om bang te zijn, alles is perfect, wat er ook gebeurt. Je kunt alleen datgene creëren wat je je kunt voorstellen. Daarom is het altijd afgedaan als fantasie, om onze creatiekracht af te nemen.

Bron: Juicylivingtour.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x