Gezondheid

Mensen worden bang gemaakt zodat ze zich laten vaccineren. Professor is vernietigend over deze prik

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enige tijd geleden was professor Peter Doshi, verbonden aan de Universiteit van Maryland, in het nieuws vanwege zijn kritiek op de griepprik. Het bericht doet sinds kort weer de ronde op social media.

Doshi trok in The BMJ fel van leer tegen het gebrek aan wetenschappelijk bewijs achter de griepprik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De promotie van de griepprik is volgens Doshi één van de meeste agressieve marketingcampagnes op het gebied van gezondheid.

Bangmakerij

In de VS nam het aantal vaccinatiedoses bijvoorbeeld toe van 32 miljoen in 1990 tot 135 miljoen nu. Deze stijging alles te maken met bangmakerij, stelde hij.

De overheid vertelt ons dat griep een gevaarlijke aandoening is, met mogelijk ernstige bijwerkingen die fataal kunnen aflopen, en dat vaccinatie een veilig instrument is om alle problemen te verhelpen.

Onzin, zei Doshi. Hij legde uit dat het griepvaccin minder veilig is dan wordt beweerd en dat mensen systematisch bang gemaakt worden zodat ze zich laten vaccineren.

Vaccinatieschade

De gezondheidsdienst stelt dat griepvaccins veilig zijn en dat de risico’s niet opwegen tegen de voordelen.

Daar is Doshi het ook niet mee eens. Uit een Australische studie blijkt dat één op de 110 kinderen jonger dan vijf jaar in 2009 stuiptrekkingen kreeg na het Mexicaanse griepvaccin.

De prik veroorzaakte ook de slaapziekte narcolepsie. In Nederland is de staat verantwoordelijk gesteld voor de vaccinatieschade.

Aangepraat

De professor verwees naar andere aandoeningen die de farmaceutische industrie ons aanpraat door de problemen ervan sterk te overdrijven.

Hij bestempelde veel oude studies als slecht van kwaliteit. Ze bewijzen niet wat ze geacht worden te bewijzen, klonk het.

Volstrekt waardeloos

Doshi kreeg bijval van neurochirurg Russell Blaylock, die zei dat het griepvaccin niet werkt. “Het vaccin is volstrekt waardeloos en de overheid weet dat,” zei hij.

Het aantal sterfgevallen door griep is sinds 1950 erg laag gebleven, aldus Doshi, toevoegende dat nooit is aangetoond dat vaccinatie het aantal overlijdens doet afnemen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Mikkie
Mikkie
6 jaren geleden

…en juffie Herzenberg nog steeds doorgaan met inentingen (en E-nummers ook trouwens) promoten. Zij zei in een interview dat er “inmiddels” geen kwik meer in zit….. Weet iemand hier meer van? En tijdje geleden zat het nog wel in de inentingen voor honden….Snapt íemand waarom zo iemand een interview van úren op TV krijgt? Ze ís wel heel charmant natuurlijk, dat dan weer wel…En ze is natuurlijk microbioloog…daar heb je niet veel van, dus bijzonder, en alleswetend….

Rene
Rene
6 jaren geleden

wie maakt wie nu bang, de mensen die zeggen dat je misschien niet ziek wordt als je je laat vaccineren of de mensen die zeggen dat je misschien ziek wordt als je je wel laat vaccineren?

zolang het hier vrijwillig is, gezond verstand……

Frans2
Frans2
6 jaren geleden

“Enige tijd geleden was professor Peter Doshi..”
2013 om precies te zijn ja, toen deze antropoloog en niet medisch geschoolde man zei dat griepvaccins niet voor de volle 100% werkten, DUS volkomen waardeloos waren. Duh… Die zou dus over de loterij zeggen dat omdat je niet altijd wint je DUS nooit wint.

Op welke sociale media is dit nu weer actueel?

“Let’s be clear–Doshi does not have formal training in epidemiology, microbiology/virology, immunology or any other area of biomedicine that would make him an “authority” on the flu vaccine. Doshi is an anthropologist who studies comparative effectiveness research. Doshi never engaged in influenza or flu vaccine research at Johns Hopkins or at his current location, the University of Maryland.

More importantly, Doshi’s flu article was essentially an OPINION PIECE, not an original research article with original data derived from experimental research–in fact, the paper did not report any new findings.”

http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/zombie-anti-vaccine-lie-peter-doshi-appeal-authority/

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x