Homepagina » Paranormaal » Wondermeisje (9) voelt emoties en leest gedachten van moeder
Wondermeisje (9) voelt emoties en leest gedachten van moeder

Wondermeisje (9) voelt emoties en leest gedachten van moeder

Nandana, een 9-jarig autistisch meisje uit India, kan de emoties van haar moeder voelen en haar gedachten lezen. “Ik was altijd al verrast als ze naar me toe kwam en me kon vertellen welk voedsel ik voor haar wilde gaan klaarmaken,” zei moeder Sandhya. “Als mijn man en ik hadden besloten er met haar op uit te trekken, wist ze van tevoren al waar we naartoe zouden gaan.”

Het meisje werd toen ze 1,5 jaar oud was gediagnosticeerd met autisme en later ook met ADHD. De afgelopen jaren is de telepathische connectie tussen Nandana en haar moeder veel sterker geworden. “Soms denk ik dat ze haar huiswerk zo snel kan maken omdat ik op die momenten denk aan de opdrachten die ze moet maken.”

Sandhya onderwierp haar dochter aan een aantal tests. Nandana presteerde voor haar leeftijd boven verwachting goed voor iemand met een dergelijke beperking. “Ik denk dat ze zo goed scoorde omdat de antwoorden in mijn hoofd zaten,” zei Sandhya.

Experts op het gebied van psychologie, neurologie en autisme zeiden nog nooit te hebben gehoord van een kind dat in staat is om gedachten te lezen. Ze stelden voor onderzoeken te doen naar de oorzaak en de voordelen van de unieke vaardigheid van het meisje.

In het bijzijn van psychiater dr. Jeena Fiji werd bevestigd dat Nandana in staat is haar moeders gedachten en intenties te lezen. Moeder Sandhya kreeg een briefje met daarop een gedicht, dat ze in gedachten moest oplezen. Dochter Nandana zat tegenover haar met een laptop en typte het gedicht zonder fouten. Sandhya kreeg ook een getal te zien, waarna ze de ruimte moest verlaten. Nandana schreef het juiste getal op, ook al was haar moeder niet fysiek bij haar in de buurt.

Nandana heeft zonder hulpmiddelen toegang tot haar moeders geheugen, aldus dr. Philip John van de Indian Psychiatry Society (IPS). “Het is voor het eerst dat ik zoiets heb gezien,” zei hij. “Dit is een zeer zeldzaam geval waarbij geheugen wordt overgedragen zonder hulpmiddelen. Het is erg verrassend dat Nandana zich kan verbinden met haar moeders gedachten en emoties en erop kan reageren.”

Savvy Kisani, een andere moeder met een autistisch kind, meent dat sommige autistische kinderen in staat zijn tot buitenzintuiglijke waarnemingen. “Mijn zoon Krishna gedroeg zich erg vreemd toen mijn vader bijna zou gaam sterven. Hij huilde veel, rende naar zijn grootvaders kamer en sloeg met zijn hoofd tegen de deur. Ik denk dat ze in de toekomst kunnen kijken,” zei ze.

[Khaleej Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wim schreef:

  Eigenlijk hebben wij allemaal dat programma geïnstalleerd gekregen, maar het staat merendeels uitgeschakeld.
  Zo kunnen wij veel meer, dan wij nu laten blijken.
  Het komt echter wel een keer weer.
  Of wij dat nog mee gaan maken weet ik niet en dat is denk ik maar goed ook.

  5 likes
 • Kal-Purush schreef:

  Wij mensen, zijn onbegrijpelijke computers.
  Het menselijk brein is utopisch en er zal nog veel meer tevoorschijn komen.
  Wij zijn allen 1 met elke vorm van leven en Moeder Aarde.

  2 likes
  • Jimmy schreef:

   Kal-Purush u schrijft ‘Wij zijn allen 1 met elke vorm van leven en Moeder Aarde.’ kan u dat toelichten.

   0 likes
   • Kal-Purush schreef:

    Mijn lichaam bestaat uit atomen en cellen en vormen zo het lichaam wat ik nu bezit.
    Alles wat wij doen komt voort uit trillingen die ons brein opvangt vanuit het Heel-Al, echter is de ene persoon afgestemd op een lagere trilling en zal dan ook lage trillingen oppakken en de andere vangt een hogere trilling op.
    Wij zijn ook 1 met alle dieren, vissen en ander leven, zoals bomen, planten, enz., hier op Aarde
    Wij zijn geschapen uit het niets of zoals een boek schrijft zijn wij ontworpen uit de aarde en de dames later uit een rib, wat ikzelf dus niet aanhang.
    Onze levensvorm op deze bol is, m.i., ook gerelateerd aan en in de oneindige ruimte boven en onder ons voor zover ik deze kan bevatten.
    Nu ben ik geen religieus iemand en geloof niet in de heilige drie eenheid zoals die ons wordt opgedrongen door een groep mensen in het vaticaan.
    Wat ik wel kan aanvaarden is dat wij met al het leven op deze bol en met deze Aarde zelf verbonden zijn en dat wat wij ander leven aandoen ook terug krijgen.
    Wat je zaait zal je oogsten.
    Wat ik ook aanvaard is dat alle negatieve gedachte / uitingen ooit eens zullen terug komen op degene die ze uitstuurt.
    Ik ben met U verbonden, U met mij en wij samen met alle andere op deze wereld en in deze samenleving, het woord zegt het al: samen leven, en daar behoort ook onze huidige bol bij die wij nu zo aan het vernietigen zijn met ons ongebreidelde plundering van alle natuurlijke delfstoffen, het vergiftigen van de lucht, grond en zeeën.
    Wij hebben in het verleden, in de tijd voor de Maya’s, erfgoed vernietigd dat stamde uit de tijd voor de Maya’s, Cortes en zijn manschappen en daarbij aanwezige vertegenwoordigers van het christendom.
    Dit alleen omdat het niet strookte met de toen bestaande religie, dus moest alles vernietigd worden.
    Hierbij is veel erfgoed en informatie verloren gegaan, bibliotheek van Alexandrië die verwoest werd met alle info erin, missionarissen vernietigde elke vorm van anders geloof in de naam van het Geloof, van de toenmalige kerken.
    Wij zijn ook een onderdeel van de aarde en zullen daar ook weer in terug keren, vandaar mijn uitdrukking.
    Een leuke uitdrukking is ook nog:
    Bezint eer gij begint.
    M.a.w. let op wat je uitzend want het komt terug.

    1 likes
    • Edwin schreef:

     @Kal-Purush

     Mooi en simpel verwoord, is geen speld tussen te krijgen!

     Daarom gaat de hele strijd van “wij,de verlichten” versus “zij, de duisternis die verdreven MOET worden” in feite nergens over, het is een mindset die zichzelf oneindig herhaalt, simpelweg omdat energie zich nu eenmaal circulair gedraagt.
     Bron-de vormenwereld die uit de bron/”god-head” voortstroomt (emaneert) -en vervolgens weer desintegratie (verval)van de emanatie (stervensproces/transmutatie)- waardoor de emanatie weer thuiskomt in de bron…en zo gaat deze cirkel oneindig door

     Daarom klopt het precies als je zegt: “Wat je uitzend komt naar je terug (karma)”,… energie is uiteindelijk circulair.

     Wat je zaait, zal je oogsten,
     behandel een ander zoals je wilt dat anderen jouw behandelen,
     allemaal gebaseerd op dit circulaire gedrag van onze energie,van ons ZIJN.

     Mijn tegengas is af en toe bedoeld als een prikkel om mensen uit het new-age hokje te krijgen.
     We zijn het verleden, heden, en toekomst..Al-Tijd…Hier en Nu..wat of wie we ook zien: We ZIJN dat

     Zolang we andere mensen beschuldigen van duistere praktijken, en ons er aan ergeren…net zolang zullen we in die energie blijven, en zullen anderen op hun beurt ONS van precies dezelfde dingen beschuldigen, als waar wij hen van beschuldigen…
     Het lijkt af en toe als een hond die is vergeten dat hij achter zijn eigen staart aanrent, simpel.

     Nogmaals: Dankjewel Kal-Purush!
     Mooi verwoord!

     1 likes
 • Pascal schreef:

  Men zegt dat wij in 2017 volledig geupdate zijn.

  Ik ben inmiddels zover dat ik de mens als een GMO product zie die ook software gestuurd is. De software komt bij uw en mij en ook uw kat en hond dus alles wat leeft in het DNA te staan. DNA is uw harde schijf. Naar mijn mening is dat ook de reden dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat we veel meer kennen als de tijd nu. Men zegt ook dat wij maar 10% van onze hersenen kunnen gebruiken en met die update zal dat meer gaan worden wat we nu al merken met ons bewustzijn.

  Ik hou het hier maar even bij want voor vele is dit niet mogelijk.

  0 likes
  • Polleke schreef:

   “Men zegt”, “men zegt”. Deze formuleringen komen meestal van mensen die volgens mij twijfelen aan hetgeen ze zelf zeggen. Tot daar nog aan toe, maar waar ik een hekel aan heb, zijn mensen als Pascal die zich niet enkel verheven voelen boven andere mensen, maar ook menen dit te moeten etaleren. ” Hier hou ik het bij, want voor velen is dit niet mogelijk” alsjeblieft zeg, wat een pretentie.

   Trouwens : wie is die “men” die de onzin de wereld instuurt dat we tegen 2017 ge-update zijn?
   U beweert: “men zegt dat we slechts 10 procent van onze hersenen gebruiken en dat het door uw update beter zal worden???? Helaas maar dat is al heel lang achterhaald, niemand beweert nog dat we maar 10 procent van onze hersenen gebruiken.

   3 likes
   • Pascal schreef:

    Hey @Polleke

    Geen beste dag gehad dat ze zo gestrest reageert?

    Men is men op het internet kan je het noemen.

    Ik ga op de rest van uw verhaal maar niet in, omdat uw graag boven de rest wilt staan in uw denigrerende reactie.

    Veel succes verder!

    0 likes
    • kees schreef:

     Dat wij maar 10% van onze hersenen gebruiken is inderdaad al wel hele oude gedachte. Is allang aangetoond dat dit onzin is en dat we 100% van onze hersenen gebruiken maar alleen niet alles tegelijk. We kunnen tot ongeveer 85% tegelijk gebruiken. Bronnen genoeg hierover.

     0 likes
     • Pascal schreef:

      Wie kan dat aantonen dat het niet zo is?

      Ik ben van mening dat het een samenhang is tussen de genootschappen en de Frequenties van GOD die ons 10% geven. Hierdoor zijn de genootschappen in staat ons alles te laten geloven omdat we eigenlijk die 10% hersens domme mens zijn.

      0 likes
 • Huisheks schreef:

  En nu maar hopen dat ze nog een enigszins normale jeugd mag hebben………..

  2 likes
 • Edwin schreef:

  Wat ik eigenlijk wonderbaarlijk vindt, is dat dit meisje vanwege deze eigenschap als wondermeisje wordt bestempeld…het geeft al aan hoe we als modern mens verwijderd zijn van onze werkelijke alledaagse gevoelens. Mijn leven lang pik ik dag in dag uit gevoelens op van mijn omgeving, mijn ouders hadden deze aanleg, en tussen mij en mijn kinderen is deze onzichtbare band ook aanwezig, regelmatig pikken we over en weer gevoelen van elkaar op..
  Dus: waarom is dit zo wonderbaarlijk?
  Is onze geestelijke armoe dan tegenwoordig zo groot geworden, dat normale fenomenen als telepathie en empathie, als wonderen worden bestempeld?

  2 likes
  • Imala schreef:

   zinnige reactie.
   het stoorde mij dat dit artikel haar ineens als een wonderkind wegzet. Arm kind? denk ik dan. Gewoon een heel mooi meiske ik hoop dat ze haar met rust laten.

   Mijn zoon kwam bijv s nachts uit bed om me antwoord te geven op een vraag waar ik op dat moment over piekerde. 🙂 Wij genieten hiervan, zijn er dankbaar voor en doen gewoon ons best zo goed mogelijk ons leven in te richten. Ik voel al jaren lang intenties van mensen nou dat kun je beter niet altijd maar zeggen 🙂 Dus wat dat betreft is het wel goed dat mensen die dergelijke zaken niet of moeilijk aan kunnen nemen zulke “bewijzen” zien zodat ze langzaam maar zeker anders naar het leven kunnen gaan kijken.
   Onze geestelijke armoe is inderdaad vrij groot.

   0 likes
 • Rogonow schreef:

  Ik weet hoe die techniek van Nandana in elkaar zit. Het gaat om overeenkomstige en/of gelijke hersenactiviteit.
  Als ik wil “inloggen” in iemands toestand, beeld ik me in die persoon te zijn. Dit doe ik niet gewoon visueel, maar via inbeelding van: spierspanningen, rek en druk van pezen en posities van lichaamsdelen. Bij een stap verder krijg ik informatie over diens gevoelens en gedachten. Gewone neurotypischen kunnen volgens mij nog veel leren van hogergevoeligen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  hormoongif

  Een aanval op de gezondheid van de burger. Dit nieuwe onderzoek waarschuwt voor hormoongif op groente en fruit

  Groenten en fruit uit de supermarkt zijn ...

  Deze man spioneerde jarenlang voor de overheid. Maar niet op de manier waarop je zou denken

  Iets als ADHD bestaat ook helemaal niet. Rapper Lange Frans legt in deze podcast uit hoe we geprogrammeerd worden in de Matrix

  De meeste mensen doen helemaal niks. Ze ...

  >