Paranormaal

Wondermeisje (9) voelt emoties en leest gedachten van moeder

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nandana, een 9-jarig autistisch meisje uit India, kan de emoties van haar moeder voelen en haar gedachten lezen. “Ik was altijd al verrast als ze naar me toe kwam en me kon vertellen welk voedsel ik voor haar wilde gaan klaarmaken,” zei moeder Sandhya. “Als mijn man en ik hadden besloten er met haar op uit te trekken, wist ze van tevoren al waar we naartoe zouden gaan.”

Het meisje werd toen ze 1,5 jaar oud was gediagnosticeerd met autisme en later ook met ADHD. De afgelopen jaren is de telepathische connectie tussen Nandana en haar moeder veel sterker geworden. “Soms denk ik dat ze haar huiswerk zo snel kan maken omdat ik op die momenten denk aan de opdrachten die ze moet maken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Sandhya onderwierp haar dochter aan een aantal tests. Nandana presteerde voor haar leeftijd boven verwachting goed voor iemand met een dergelijke beperking. “Ik denk dat ze zo goed scoorde omdat de antwoorden in mijn hoofd zaten,” zei Sandhya.

Experts op het gebied van psychologie, neurologie en autisme zeiden nog nooit te hebben gehoord van een kind dat in staat is om gedachten te lezen. Ze stelden voor onderzoeken te doen naar de oorzaak en de voordelen van de unieke vaardigheid van het meisje.

In het bijzijn van psychiater dr. Jeena Fiji werd bevestigd dat Nandana in staat is haar moeders gedachten en intenties te lezen. Moeder Sandhya kreeg een briefje met daarop een gedicht, dat ze in gedachten moest oplezen. Dochter Nandana zat tegenover haar met een laptop en typte het gedicht zonder fouten. Sandhya kreeg ook een getal te zien, waarna ze de ruimte moest verlaten. Nandana schreef het juiste getal op, ook al was haar moeder niet fysiek bij haar in de buurt.

Nandana heeft zonder hulpmiddelen toegang tot haar moeders geheugen, aldus dr. Philip John van de Indian Psychiatry Society (IPS). “Het is voor het eerst dat ik zoiets heb gezien,” zei hij. “Dit is een zeer zeldzaam geval waarbij geheugen wordt overgedragen zonder hulpmiddelen. Het is erg verrassend dat Nandana zich kan verbinden met haar moeders gedachten en emoties en erop kan reageren.”

Savvy Kisani, een andere moeder met een autistisch kind, meent dat sommige autistische kinderen in staat zijn tot buitenzintuiglijke waarnemingen. “Mijn zoon Krishna gedroeg zich erg vreemd toen mijn vader bijna zou gaam sterven. Hij huilde veel, rende naar zijn grootvaders kamer en sloeg met zijn hoofd tegen de deur. Ik denk dat ze in de toekomst kunnen kijken,” zei ze.

[Khaleej Times]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kal-Purush
Kal-Purush
9 jaren geleden

Wij mensen, zijn onbegrijpelijke computers.
Het menselijk brein is utopisch en er zal nog veel meer tevoorschijn komen.
Wij zijn allen 1 met elke vorm van leven en Moeder Aarde.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

En nu maar hopen dat ze nog een enigszins normale jeugd mag hebben………..

Wim
Wim
9 jaren geleden

Eigenlijk hebben wij allemaal dat programma geïnstalleerd gekregen, maar het staat merendeels uitgeschakeld.
Zo kunnen wij veel meer, dan wij nu laten blijken.
Het komt echter wel een keer weer.
Of wij dat nog mee gaan maken weet ik niet en dat is denk ik maar goed ook.

Edwin
Edwin
9 jaren geleden

Wat ik eigenlijk wonderbaarlijk vindt, is dat dit meisje vanwege deze eigenschap als wondermeisje wordt bestempeld…het geeft al aan hoe we als modern mens verwijderd zijn van onze werkelijke alledaagse gevoelens. Mijn leven lang pik ik dag in dag uit gevoelens op van mijn omgeving, mijn ouders hadden deze aanleg, en tussen mij en mijn kinderen is deze onzichtbare band ook aanwezig, regelmatig pikken we over en weer gevoelen van elkaar op..
Dus: waarom is dit zo wonderbaarlijk?
Is onze geestelijke armoe dan tegenwoordig zo groot geworden, dat normale fenomenen als telepathie en empathie, als wonderen worden bestempeld?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x