Buitenland

Piloot slaat alarm over bijwerkingen: ‘Dit moet stoppen’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij Real America’s Voice vertelden piloten over de bijwerkingen die de coronavaccins veroorzaken en de risico’s die dat met zich meebrengt.

Eén van hen, Greg Pearson, vertelde dat hij het vaccin in eerste instantie niet wilde nemen en nog nooit een griepprik heeft gehaald. Aangezien hij in Hawaï woont en familie heeft in Californië, staten waar strenge reisbeperkingen van kracht zijn, en zijn werkgever het vaccin verplicht stelde, ging hij overstag en besloot hij de prik toch te halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Met alle risico’s van dien

Op de dag dat hij zich liet inenten was er nog niets aan de hand. Pearson ging naar bed, maar werd midden in de nacht wakker omdat zijn hart als een gek tekeerging. De piloot belandde op de spoedeisende hulp en bleek last te hebben van boezemfibrilleren, wat kan leiden tot een beroerte.

“Ik had op 30 meter hoogte een beroerte kunnen krijgen terwijl ik een vliegtuig probeerde te landen,” zei Pearson. Met alle risico’s van dien.

Ze houden dit onder de pet

De piloot zei ook dat de autoriteiten je hier niets over vertellen. “Ze houden dit onder de pet.” Hij voegde toe dat veel piloten zich niet durven uit te spreken. “Ze vrezen represailles.”

Er zijn piloten die vliegen terwijl ze last hebben van een verpletterende pijn op de borst of in het hoofd, aldus Pearson. “Dit moet stoppen.”

4.7 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wappie
Wappie
2 jaren geleden

Criminelen zijn het Criminelen zakkenvullers

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

Dat we toch met zn allen zo bang zijn om ons baantje te verliezen. En de enorme risico’s en schade en leugens op de koop toe nemen.

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

‘Fasten your seatbelt,’ begint een steeds wrangere nasmaak te krijgen als je in de vliegmachine zit.

Hans van Alphen
Hans van Alphen
2 jaren geleden

Als ze kans krijgen wordt alles onder de pet gehouden. Op Facebook wordt hoegenaamd niets meer geplaatst als het tegen het z.g. vaccin is. Ik heb 3 weken terug iets van jullie geplaatst op fb en nu na 3 weken voor een maand geschorst…..N.B Hebben jullie geen rekening nummer, is misschien wel handig.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x