Homepagina » Buitenland » Duitse artsen noemen coronabeleid ‘georganiseerde misdaad’
duitse
Foto: YouTube/QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz

Duitse artsen noemen coronabeleid ‘georganiseerde misdaad’

Op 30 augustus, een dag na het massaprotest in Berlijn, hield Robert F. Kennedy jr. samen met een aantal artsen een persconferentie in de Duitse hoofdstad. De Duitse arts Heiko Schöning ging daarbij in op de lockdown die sinds vorige maand van kracht is in de Australische stad Melbourne.

Van 8 uur ’s avonds tot 5 uur ’s ochtends mogen de inwoners van de stad hun huis niet meer verlaten. Er zijn enkele uitzonderingen om medische zorg te verlenen of om te gaan werken. Ze mogen daarnaast één keer per dag naar buiten om in een straal van 5 kilometer rond hun huis te gaan sporten. Winkelen mag alleen gedaan worden in een winkel in een straal van 5 kilometer rond het huis.

Zware criminelen en oligarchen

“Met name de kinderen hebben hieronder te lijden, ook bij ons in Duitsland. Ik wil benadrukken dat [de maatregelen] niet gebaseerd zijn op wetenschappelijke feiten. We moeten onszelf afvragen wie hiervan profiteren. Dit zijn zware criminelen en oligarchen – en die bevinden zich niet alleen in Rusland, maar ook in de Verenigde Staten en andere landen. Zij bezitten bedrijven als Google en Emergent BioSolutions, voorheen BioPort.”

Vooral het laatstgenoemde bedrijf is interessant omdat het in 2001 een vaccin ontwikkelde nadat er paniek was ontstaan over miltvuur. Dit is overigens het enige miltvuurvaccin dat is goedgekeurd door de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA. En nu, in 2020, heeft datzelfde bedrijf deals gesloten met vaccinmaker AstraZeneca over de verspreiding van coronavaccins.

Het is steeds hetzelfde liedje: ze zaaien paniek en presenteren vervolgens de oplossing in de vorm van een vaccin, aldus Schöning, die spreekt van georganiseerde misdaad.


De hele persconferentie is hier te bekijken.

4.9 11 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ben
ben
7 maanden geleden

het feit dat er zoveel artsen wereldwijd opstaan tegen de cojona maatregelen maar keihard genegeerd worden door de overheden zegt gewoon genoeg.
de huidige wereldwijde overheden van tegenwoordig zijn maffia/criminelen of gekocht/bedreigd.

mooier kan ik het niet maken….
wat een k*t wereld leven we toch in….

ron
ron
Reactie op  ben
1 dag geleden

Helemaal met je eens, het word tijd dat er een strafzaak komt tegen alle wereldleiders.
Neurenberg 2. Het zijn allemaal moordenaars.

RayOfLight
RayOfLight
7 maanden geleden

Je hebt goede mensen zonder wapens die vredelievend deze maatschappij willen redden. En criminelen met wapens. Wetenschappers doen er goed aan om verder te kijken dan hun vakgebied. Artsen hadden eerder aan de bel moeten trekken maar nu doen ze tenminste wat. Voor mij staat het vast overheiden worden aangestuurd en volgen opdrachten uit die ons land het volk en zelfs de spirit van het volk kapot maken.

Elke minister die nu nog het coronabeleid ondersteunt moet zich zwaar schamen. Genoeg informatie dat corona meer show dan substance is.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  RayOfLight
7 maanden geleden

Zelfs ‘minister’ is misplaatst. Vroeger was je als je minster was best bijzonder. Nu ook natuurlijk, alleen dan de verkeerde kant op.

Cold_Shot
Cold_Shot
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

Zo hebben we nu een Sinister President die een narcistenclub aanstuurt (om over pedo’s nog maar te zwijgen..). Als monsters regeren zal het volk lijden.. 🙁

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Georganiseerde misdaad die door de Nederlandse rechtelijke macht wordt bekrachtigd gelet op de diverse uitspraken van Viruswaarheid tegen de overheid of overheidsinstellingen.

Zelfs tegen de private instelling, youtube, werd het bekrachtigd want het argument was dat youtube betrouwbare overheidsinformatie laat staan in opdracht van de overheid en dat wat tegen de overheid ingaat mag dan worden gecensureerd.

salvar
salvar
7 maanden geleden

het is fijn dat artsen en andere zich inzetten voor de burger.
ze bereiken er misschien de volharden ermee die in het sprookje blijven (horror sprookje) geloven.
dit is het ergste sinds het bestaan van de mensheid.
oorlog is erg maar dit spant de kroon omdat , oorlog weet je wat je hebt maar dit is zeer geniepig en achterbaks.
ik vraag me af (die twee) waar ruttekop en bloedhond de jonge vandaan komen , niet van deze wereld denk ik.
het ergste dat het hen niet uitmaakt wie er staat te blere ze gaan hun eigen gang en hebben schijt aan de bevolking.
ik weet zeker dat het van de wakkere burger moet komen, iets anders zie ik niet.
waar je aan vast moet houden is je ziel het belangrijkste wat je hebt.
1). geen 1,5 meter
2). geen muilkorf
3). geen test of vaccinatie
4). als ze gaan dwingen sla erop los wel met goede zin.

samen kunnen we winnen , het probleem is hoe vind je elkaar?
de tijd gaat echt dringen om tegengas te geven.

Teun
Teun
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Gedurende WO2 ging een aantal in het verzet.

jani
jani
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

De reden dat Bruno Bruins instortte kwam m.i. niet door oververmoeidheid maar hij kon de hem opgelegde leugens niet meer verkondigen. De ziekenhuispatiënten die door sluiting van hun ziekenhuis overhaast moesten verkassen naar andere ziekenhuizen staat me nog helder voor de geest. Dat was allemaal vlak voor de coronaleugen. Het boek dat ik van hem verwacht over zijn ervaringen in zijn korte regeer periode in dit kabinet komt hopelijk NU!!!! Dat zou wel eens zeer verhelderend kunnen zijn voor veel mensen die nu nog steeds alle vertrouwen hebben in die twee engerds.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
Reactie op  jani
7 maanden geleden

De reden dat Bruno Bruins instortte kwam m.i. niet door oververmoeidheid maar hij kon de hem opgelegde leugens niet meer verkondigen.

helemaal juist.. jani,
het cognitieve dissonantie symptoom stilzetten van de mens door ???? fysiek ongemak.. daarnaast heeft hij dus de boodschap van hoger gelegen begrepen.. en is, hopelijk in een beter kamp of weide gekomen..
en heeft de “sleutel tot zelf-bevrijding” ingezien..

Teun
Teun
7 maanden geleden

Fantastisch om te zien dat er artsen zijn die zich durven uit te spreken. Helaas krijgen deze artsen geen spreektijd van de MSM (of zij worden achter hun rug om door de MSM gedemoniseerd, belachelijk gemaakt en voor gek verklaard). Op andere kanalen kunnen zij hun verhaal ook niet kwijt. Dat houdt dus in dat bijna niemand hun kant van het verhaal leert kennen.

Tony
Tony
7 maanden geleden

In feite hebben wij een wereldoorlog. De vijand, dat is maar een kleine groep mensen, verschuilt zich achter regels en passen die regels naar eigen wens en inzicht aan, zodat deze in hun voordeel werken.

De echte wapens zijn dit keer onzichtbaar, maar de uitwerking daarvan is voor iedereen voelbaar. Het betreft regels die de Corona maatregelen in stand moeten houden, die zijn onmenselijk en die dragen al helemaal niet bij in de gezondheid van de mensen.

En waar gaat het om: een virus dat helemaal niet bestaat. Dat heeft W.A. zelf bevestigd. Wij worden dus massaal voor de gek gehouden. Dat weten de politici en zij gaan gewoon op de ingeslagen weg door. Sommige politici willen geen gezichtsverlies, andere politici zijn onderdeel van het complot om mensen beperkingen op te leggen.

De oplossing zit dan volgens de politici, die in het complot zitten, in het verstrekken van een vaccinatie. Maar wanneer er een gezondheidsprobleem is, dan kan een vaccinatie ook niet de oplossing zijn. Dan moet het over een andere boeg en die mogelijkheden zijn verboden of krijgen geen aandacht. Dat bewijst dat er hier meer aan de hand is.

Daarnaast is het bewijs voor deze oplichting van internet verwijderd. Wanneer iemand nog ergens een link of bestand heeft van de vergadering van het WHO – Global Vaccine Safety Summit van 2 of 3 december 2019 met daarin de opnames (waarvan men niet wist dat er camera’s aanstonden) waarin Heidi Larson, David Kaslov, Soumya Swaminatan, Howell Friede en Marion Gruber beweren dat vaccinaties goed zijn voor de mensen, dan hoor ik dat graag. In april en mei heb ik die nog kunnen vinden, maar helaas niet opgeslagen.

Het gaat dus over het gedeelte dat het WHO het zich niet meer kan permitteren om nog maar 1 persoon in Europa te verliezen m.b.t. tot inentingen. Tevens de opmerking van de man met de baard om zwangere vrouwen preventief in te enten. Het betreft niet de video van 1.51.22, en ook niet de korte versie hiervan, want die is nog op diverse plaatsen te vinden. Deze verwijderde video is het bewijs dat er een spelletje gespeeld wordt, er veel meer aan de hand is en daarom is die verwijderd.

Stay Positive
Stay Positive
7 maanden geleden

Deel dit artikel massaal mensen!!

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
7 maanden geleden

avondklok

betekenis & definitie

Het begrip avondklok heeft 2 verschillende betekenissen:

1) verbod dat een overheid instelt om ‘s avonds na een bepaald uur en ‘s nachts nog op straat te zijn
2) klok die ‘s avonds luidt, als tijdsaanduiding, om op te roepen tot het avondgebed e.d.

https://www.encyclo.nl/begrip/avondklok

wat en waar is de avond klok voor net als het mond neus masker..
nog even en we moeten ook de ramen weer verduisteren om dat je anders het virus corona aan trekt..
zijn er mensen in persoon die dit geloven.?! en WIE of wat zijn dit dan…

Johnny
Johnny
7 maanden geleden

wacht maar als de 5g genocide begint binnenkort en de hitte en wapens op basis van licht geluid en 5g in actie worden gezet tegen de bevolking door dit tuig van Kazacharian Maffia en zionisten, zijn de nazi’s niets tegen

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x