Binnenland

Curve al 3 maanden plat: ‘Geef mij één reden waarom vrijheidsbeperkende maatregelen nog nodig zijn, één!’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederlanders laten zich massaal testen op corona. Een afspraak maken voor zo’n test is voor veel mensen nu niet meer mogelijk. “Er is nergens structureel plek,” zegt de koepelorganisatie van GGD’s over de ruim 100 testlocaties waar mensen zich met coronaklachten kunnen melden. Volgens de GGD is het nog nooit eerder zo druk geweest. Daarnaast waren de GGD-testlijnen overbelast.

GGD IJsselland zei tegen RTV Oost dat minister De Jonge met een oplossing moet komen voor de problemen met coronatesten. “Dit kan zo niet langer, de GGD kan dit niet meer aan,” zei een woordvoerder.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoe zit het met de cijfers? Gisteren waren er 823 nieuwe positieve testen bij het RIVM gemeld. Er liggen in heel Nederland 153 coronapatiënten in het ziekenhuis, van wie 31 op de ic. Op het hoogtepunt lagen er zo’n 4000 patiënten in het ziekenhuis, van wie 1400 op de intensive care.

We bevinden ons momenteel in een hele vreemde situatie. Annelies zegt hierover op Twitter: “Vanaf half mei is de curve al zo plat als een dubbeltje, bij zowel de ziekenhuisopnames als de overlijdens. Al 3 (!) maanden hebben wij dus geen significante problemen meer met Covid-19. Geef mij één reden waarom vrijheidsbeperkende maatregelen en de spoedwet nog nodig zijn, één!”

Het doel van de coronamaatregelen was om de curve af te vlakken. Die is nu dus plat.

Enorm bord voor hun kop

Huisarts Martin Voerknecht schrijft: “We doen 180.000 tests per week à 65 euro, dat is 11,7 miljoen euro. Voor een epidemie die er niet meer is. We verspillen massaal geld aan zinloos beleid. 2 ic-opnames per dag. 1 miljoen euro per stuk. Doden op leeftijd. Hetzelfde getal.”

Ook biochemicus Mario Ortiz-Martinez snapt niet waar Den Haag mee bezig is. “We worden al maanden gevangen gehouden door een zogenaamde fout-ruis als gevolg van het massale PCR-testen. Ook de schamele 1,78% ‘positieven’ van de afgelopen week valt binnen de te verwachten fout-ruis bij zo enorm veel tests op een overwegend ‘negatieve’ (niet Covid-zieke) populatie.”

Hij haalt fel uit naar de politici en de media. Volgens hem hebben Hugo de Jonge en regiem een enorm bord voor hun kop. Tegen de media zegt hij: “Ga morgen eens een keer iets anders brullen dan dat je 4 haren onder de douche verloren bent, en dat kaalheid dreigt! Want dat is wel het bizarre niveau waarop deze media zich al maanden bevinden.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Dat achterlijke testen moet gewoon stoppen.
Maar de GGD zit ook in het kamp van onze criminele regering.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Wat ik er van begrijp is dat nu moet worden voorkomen dat wij met zijn allen in het ziekenhuis belanden, want wij zijn dan wel klaar met het virus maar het virus is nog lang niet klaar met ons.

Het Leugentijdperk
Het Leugentijdperk
3 jaren geleden

Testen met een nep test op een zwendelvirus, wie wakkers is begrijpt het ware spookverhaal zo langzamerhand wel.

Wanneer houdt deze krankzinnige theatervoorstelling, de grootste zwendel uit de geschiedenis, eens een keer op? Pas als “wat en half wat” Rutte en de Jonge voor hun meesters het vaccinatieprogramma “uitroeien met gifspuiten” kunnen starten? Het “Rounduppen” van de bevolking, waarbij alleen een genetisch gemanipuleerde geselecteerde mensenheid gechipt verder leeft onder leiding van het Israëlische commandocentrum van de nieuwe wereld maffia?!

Zodra de vaccinatie roundup-spuit ingezet kan worden zal binnen nu en tien jaar de mensheid daarmee gefaseerd uitgeroeid worden en wie dat nu nog niet begrijpt en doorheeft is niet alleen de vijand van de weldenkende geest, de wakkeren, maar is ook de vijand van de eigen partner, kinderen, familie en vooral zichzelf!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Ze rennen als “‘een kip zonder kop”.
Ze zijn de weg kwijt. Samen met de agenda gaan ze verzuipen!

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x