Homepagina » Binnenland » Curve al 3 maanden plat: ‘Geef mij één reden waarom vrijheidsbeperkende maatregelen nog nodig zijn, één!’
curve
Foto: CC0

Curve al 3 maanden plat: ‘Geef mij één reden waarom vrijheidsbeperkende maatregelen nog nodig zijn, één!’

Nederlanders laten zich massaal testen op corona. Een afspraak maken voor zo’n test is voor veel mensen nu niet meer mogelijk. “Er is nergens structureel plek,” zegt de koepelorganisatie van GGD’s over de ruim 100 testlocaties waar mensen zich met coronaklachten kunnen melden. Volgens de GGD is het nog nooit eerder zo druk geweest. Daarnaast waren de GGD-testlijnen overbelast.

GGD IJsselland zei tegen RTV Oost dat minister De Jonge met een oplossing moet komen voor de problemen met coronatesten. “Dit kan zo niet langer, de GGD kan dit niet meer aan,” zei een woordvoerder.

Hoe zit het met de cijfers? Gisteren waren er 823 nieuwe positieve testen bij het RIVM gemeld. Er liggen in heel Nederland 153 coronapatiënten in het ziekenhuis, van wie 31 op de ic. Op het hoogtepunt lagen er zo’n 4000 patiënten in het ziekenhuis, van wie 1400 op de intensive care.

We bevinden ons momenteel in een hele vreemde situatie. Annelies zegt hierover op Twitter: “Vanaf half mei is de curve al zo plat als een dubbeltje, bij zowel de ziekenhuisopnames als de overlijdens. Al 3 (!) maanden hebben wij dus geen significante problemen meer met Covid-19. Geef mij één reden waarom vrijheidsbeperkende maatregelen en de spoedwet nog nodig zijn, één!”

Het doel van de coronamaatregelen was om de curve af te vlakken. Die is nu dus plat.

Enorm bord voor hun kop

Huisarts Martin Voerknecht schrijft: “We doen 180.000 tests per week à 65 euro, dat is 11,7 miljoen euro. Voor een epidemie die er niet meer is. We verspillen massaal geld aan zinloos beleid. 2 ic-opnames per dag. 1 miljoen euro per stuk. Doden op leeftijd. Hetzelfde getal.”

Ook biochemicus Mario Ortiz-Martinez snapt niet waar Den Haag mee bezig is. “We worden al maanden gevangen gehouden door een zogenaamde fout-ruis als gevolg van het massale PCR-testen. Ook de schamele 1,78% ‘positieven’ van de afgelopen week valt binnen de te verwachten fout-ruis bij zo enorm veel tests op een overwegend ‘negatieve’ (niet Covid-zieke) populatie.”

Hij haalt fel uit naar de politici en de media. Volgens hem hebben Hugo de Jonge en regiem een enorm bord voor hun kop. Tegen de media zegt hij: “Ga morgen eens een keer iets anders brullen dan dat je 4 haren onder de douche verloren bent, en dat kaalheid dreigt! Want dat is wel het bizarre niveau waarop deze media zich al maanden bevinden.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
8 maanden geleden

Dat achterlijke testen moet gewoon stoppen.
Maar de GGD zit ook in het kamp van onze criminele regering.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  Petrus
8 maanden geleden

Kill Bill Mengele had al jarenlang een plan om de gehele wereld bevolking totaal te willen controleren en dit virus die in Nederland net zoveel doden heeft gebracht als een gemiddelde jaarlijkse griep ongeveer 6500, was “the ticket to ride”.

Ik denk dat ze minimaal al 40 jaar lang met het plan bezig zijn om een (nep) aanval op de gezondheid te gebruiken als een militaire strategie om de wereldburgers tot onderdanige slaven te maken.
Een mate van een plausibele onderdrukking moet geloofwaardig zijn en een zogenaamde onzichtbare vijand leent zich daar bij uitstek het beste voor.

Hier zal zelfs litaratuur over bestaan. Het zou mij niet verbazen dat dit scenario in de ordners van het pentagon opgeslagen kunnen zijn.

Ursula van der Leyen en vele vele anderen riepen al in een veel te vroeg stadium, wij moeten in iedere uithoek van de wereld vaccineren terwijl er eigenlijk nog niets aan de hand was. Conclusie: doel totale populatie controle.

Zegt de naam Luficerace iemand iets?

Dit Lucifer plan met het het dubieuze enzym, komt van idee tot ontwikkeling niet zomaar vanuit het niets.
Daar gaat jaren aan research aan vooraf.

https://stillnessinthestorm.com/2020/05/must-read-an-enzyme-called-luciferase-is-what-makes-bill-gates-implantable-vaccine-work-vaccine-id/

Ik heb persoonlijk niets met religie

Maar microsoft patent nummer WO2020060606 afgekort 666

Binnentredingswet in de VS Houserule 6666

Luciferace

Iemand heeft kennelijk heel veel plezier in het in het bedenken van de namen.

G van Peet
G van Peet
Reactie op  De Wilde Luizen
8 maanden geleden

Het heet luciferaze…en is niks bijzonders. Je hebt het hier over glimwormen..doe eens normaal onderzoek..

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Wat ik er van begrijp is dat nu moet worden voorkomen dat wij met zijn allen in het ziekenhuis belanden, want wij zijn dan wel klaar met het virus maar het virus is nog lang niet klaar met ons.

Jan
Jan
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Als dit virus achteraf niet voldoende schadelijk blijkt te zijn, komt er wel een nieuw virus. Testen en verplicht vaccineren is big business. Bovendien heeft het kwaad straks de macht over jouw lichaam en geest.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Jan
8 maanden geleden

En het nu in ontwikkeling covid vaccin is dan ook toevallig goed voor dat nieuwe virus, dan komen ze toch nog van die rotzooi af.
Zullen we wedden?

Jan
Jan
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
8 maanden geleden

We gaan meerdere malen gevaccineerd worden, omdat het virus jaarlijks muteert. De ziel van de mens zal veranderd worden in een ziel van een robot. Vanaf dat moment sta je volledig onder controle van het kwaad. In the economist 2020/2021 zie je een foto van een hand die een persoon heeft aangelijnd (hondenriem) en deze persoon heeft vervolgens zijn hond aangelijnd met de boodschap: everything is under control.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Beste @ProAsfalt. Er is telkenmale gesproken over een killer virus, zo verschrikkelijk dat het alleen kan worden aangetoond met een test? Hoe absurd klinkt dat?

Een killer virus in je lijf, maar de bijbehorende verschrikkelijke en dodelijke ziekte blijft uit. Er zouden zo onderhand toch heel wat mensen met bloed uit de ogen, mond en neus in een doodstrijd stikkend op straat moeten liggen, a la Wahung. De angst bij jouw soort mensen zit er goed in en dat is dan ook gelijk het enige waarom dit ‘virus’ nog bestaat.

Valt mij erg tegen dat er geen duizenden doodskisten opgestapeld liggen in de straten of tigduizenden mensen her en der rochelend op straat omvallen, zoals was voorspeld. Wat een grote teleurstelling voor de farmaceutische maffia moet dat zijn en wat een deceptie voor iedereen die in het theater rond het ‘virus’ zijn gestonken. Het enige wat deze goedgelovige en angstige mensen nu nog kunnen doen is vast blijven houden aan wat laatste strohalmen van leugens en bedrog en daarbij zich laten supporten en leiden als gewillige slaven door de liegende en gecontroleerde mainstream media en politiek.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  Het leugentijdperk
8 maanden geleden

Lies live on, and the truth is the victim.

mikkie
mikkie
Reactie op  Het leugentijdperk
8 maanden geleden

Leugen tijdperk..ik wil jouw wel 10 duimpjes geven!!

mikkie
mikkie
Reactie op  Het leugentijdperk
8 maanden geleden

Ik weet uit betrouwbare bron dat politieagenten niet preventief getest worden ondanks het feit dat de gewone diender op straat zeer veel in contact komt met publiek. Anderhalve meter is bijna nooit haalbaar.
Waarom worden die mensen ( die niet gemist kunnen worden want er is al veel te weinig `blauw op straat`), niet preventief getest? Omdat er niks te testen valt misschien?

Het Leugentijdperk
Het Leugentijdperk
8 maanden geleden

Testen met een nep test op een zwendelvirus, wie wakkers is begrijpt het ware spookverhaal zo langzamerhand wel.

Wanneer houdt deze krankzinnige theatervoorstelling, de grootste zwendel uit de geschiedenis, eens een keer op? Pas als “wat en half wat” Rutte en de Jonge voor hun meesters het vaccinatieprogramma “uitroeien met gifspuiten” kunnen starten? Het “Rounduppen” van de bevolking, waarbij alleen een genetisch gemanipuleerde geselecteerde mensenheid gechipt verder leeft onder leiding van het Israëlische commandocentrum van de nieuwe wereld maffia?!

Zodra de vaccinatie roundup-spuit ingezet kan worden zal binnen nu en tien jaar de mensheid daarmee gefaseerd uitgeroeid worden en wie dat nu nog niet begrijpt en doorheeft is niet alleen de vijand van de weldenkende geest, de wakkeren, maar is ook de vijand van de eigen partner, kinderen, familie en vooral zichzelf!

Teun
Teun
Reactie op  Het Leugentijdperk
8 maanden geleden

Het gaat erom of de mens straks (wereldwijd) de vrijheid heeft het vaccin te weigeren. Als dat wel het geval is, dan heb je een keus (ook voor je kinderen).

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

@Teun

Is ook het enige logische. Wie gevaccineerd is “Roundupvaccin” heeft niets meer te vrezen en is beschermd. Dat mensen zich niet vaccineren is hun goed recht en kiezen daarvoor. En mocht ik als ongevaccineerde alsnog ziek worden, dan heel graag geen reguliere medische behandeling, want uitzieken doe ik zelf wel, zonder vernietigende beademingsapparatuur en slang in de luchtpijp en kunstmatige slaap. Kost het niets of niemand geld en is ook dat eventuele probleem opgelost. Wil er wel even krabbeltje voor zetten.

Echter, er zullen dan bijv. hele volksstammen roepen dat een vaccin pas helpt als iedereen is geroundupt, De denktank van de farmaceutische maffia en machthebbers zal niet voor één gat zijn te vangen.

Tony
Tony
Reactie op  Het Leugentijdperk
8 maanden geleden

Het is triest maar waar. Ik ben het met je eens. Mensen zijn door de gevestigde media (TV, radio, kranten, ed.) maar ook door het RIVM en OMT en de regering op een dwaalspoor gezet, waardoor onafhankelijk denken de kop is ingedrukt. Feiten worden omgedraaid en veel mensen trappen daar in. Wij worden continue voor de gek gehouden en de media, radio en TV spelen daar in een belangrijke rol.

Daar heeft vooral de TV met al die hersenloze programma’s, aan bijgedragen. Hierdoor kunnen veel mensen niet meer onafhankelijk denken en zijn tot schapen geworden. Van die kudde dieren moet de regering het op dit moment hebben, dus niet van de wakkere mensen zoals wij, want wij zijn de dwarsliggers.

Het feit dat er zich zo veel mensen laten testen op een virus dat niet bestaat, en dat is bewezen, zegt al genoeg en bewijst dit. Dat mensen aan die testen meedoen bewijst meteen dat zij in de val zijn gelopen en dit niet door hebben. M.a.w. hoe kun je testen op iets dat niet bestaat! Dan hou je jezelf toch voor de gek.

Zij kunnen niet meer onafhankelijk en zelfstandig denken en geloven al die leugens die hen wordt voorgespiegeld.

Het is diep triest en de regering en de gezondheidsindustrie gaan maar door alsof hun neus bloedt. Zij hebben inmiddels zo veel macht vergaart dat zij daar gebruik van kunnen maken en bovendien zijn de mensen na deze lange periode van onzin, niet meer zo geinteresseerd als voorheen en vinden alles wel best.

Wat mij opvalt is, dat er wel mensen zijn die hun twijfels hebben, maar zelf niet de moeite nemen om op onderzoek uit te gaan. Dat kost veel tijd en dan moet je andere dingen laten.

Dan moet je dus iets opofferen, maar dat is het waard. Waarom: de toekomst ziet er voor de mensheid niet goed uit en ik wil daarin mijn steentje bijdragen. Criminelen mogen niet zegevieren, daarvoor is het leven te mooi. Wij komen dus op voor die mensen die zelf dit vermogen niet hebben of er niet de tijd voor kunnen of willen nemen. Onze verworven vrijheden zijn al af genomen en dat zal alleen nog maar erger worden en dat kunnen wij niet tolereren.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Ze rennen als “‘een kip zonder kop”.
Ze zijn de weg kwijt. Samen met de agenda gaan ze verzuipen!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Ik mag het hopen.

jan doornbos
jan doornbos
8 maanden geleden

De enige logische verklaring waarom de idiotie gewoon doorgaat is het feit dat er sprake is van georganiseerde misdaad. Er is nimmer sprake geweest van een pandemie. Wanneer je het gesprek met mensen probeert aan te gaan en met feiten zwart op wit probeert duidelijk te maken dat we in de maling worden genomen, word je simpelweg niet voor vol aangezien. Dat zijn dus mensen die werkelijk alles maar dan ook alles geloven wat hen door radio en tv wordt voorgehouden. Het eigen brein doet klaarblijkelijk niet meer mee. De meeste mensen denken dat 1 ‘vaccin’ voldoende zal zijn en hen weer veiligheid zal bieden. Tragisch…

Jack Burton
Jack Burton
8 maanden geleden

De enige reden hiervoor (vrijheidsbeperkende wetten etc) is dat het 4e rijk (NWO) sneller moet worden geïmplementeerd omdat de elite 0,01% last beginnen te ondervinden van “de Waterman” (aquarius).

Er worden overuren gedraaid mbt censuur, de leugens worden groter en groter, maar diens consistentie wordt simultaan dunner en dunner.

Het grote ontwaken was al reeds begonnen, ruim een decennia vroeger, de 0,01% heeft een hele dikke miscalculatie gemaakt en door het “exposen” van diens leugens zullen ook hun meest sluwe en snode plannen tot een tandloze leeuw verworden…

Maar nu, juist nu moeten de mensen welke de waarheid altijd willen achterhalen en de leugens zien voor wat ze zijn, geen cm ruimte, geen adem zuurstof en géén vinger meer weggeven…alleen nog maar de middelvinger…en blijven exposen en weigeren mee te doen met deze verschrikkelijke psychologische oorlogvoering.

De NWO….is gebaseerd op illusie, een illusie welke uitgaat van toekenning en angst aan authoriteit en bovenal het alombekende verdeel en heers….dit kunnen wij met z’n allen doorbreken!…maar blijf wakker en strijdbaar!!

salvar
salvar
8 maanden geleden

Huisarts Martin Voerknecht is dom door te zeggen waar zijn ze mee bezig?
waar ze mee bezig zijn is niet corona of covid maar hoe muilkorf je de bevolking.
hoe krijgen we het voor elkaar om zo meteen de ouderen en minder valide de pijp uit te helpen.
dan de rest over een tijdje.

als rutte niet opzout en bloedhond de jonge dan blijven ze hiermee bezig.
de opdracht van de meesters moeten worden uitgevoerd.

RayOfLight
RayOfLight
8 maanden geleden

Een reden makkelijk namelijk :MACHT. En wie macht heeft bepaald de wetten. Word ook steeds duidelijker dat de mensen die achter deze macht staan anti-democratische zijn. Braaf wachten tot maart en dan stemmen lijkt mij geen oplossing want de mensen die deze diabolische situatie bedacht hebben laten zich niet wegstemmen. Het is nu aan het volk om zich op een legale manier uit deze dictatuur te worstelen. Artsen advocaten rechters en politieagenten moeten wakker worden (de intelligencia). Dit gebeurt nu eindelijk of het genoeg is zal de toekomst leren. Op naar een nieuw democratisch nederland.

Biochemicus

probleem met veel geleerde heren is dat ze zich nogal afzetten tegen gekke conspiracies. Buiten de vak kaders denken en collega’s organizeren is belangrijker dan feiten aandragen. Want het blijkt allang dat de feiten er niet toe doen.
Voorbeeld:
Studies waaruit blijkt dat X=Y zijn net zo onbelangrijk. In Australie sterven mensen die mogelijk met HCQ en zink konden gered worden. Veel studies bevestigen dat dit zeker het geval is. Enigste reden volgens mij dat dit middel niet gebruikt wordt is omdat Trump dit als mogelijk middel tegen jona heeft geopperd. Dus wat de wetenschap ook zegt maakt niet uit, media en staat (deep) bepalen.Hoop toch echt dat er wat wetenschappers zijn die hun fantastische brains inzetten om te lobbyen tegen de gevestigde wanorde.

x

Check Also

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

demonstr

Beelden: de hele WERELD demonstreert vandaag tegen het coronabeleid

Overal ter wereld vinden vandaag protestmarsen plaats ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x