BuitenlandCorona

Duitse minister geeft toe: Lockdowns veroorzaken meer doden dan coronavirus

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse minister van Ontwikkelingshulp, Gerd Müller, heeft gezegd dat de lockdowns tot veel meer doden zullen leiden dan het coronavirus zelf. In een interview met de Duitse krant Handelsblatt waarschuwde hij dat de corona-aanpak heeft geresulteerd in ‘één van de grootste’ honger- en armoedecrises uit de geschiedenis.

Als overheden de draconische maatregelen verlengen, zal er nog meer schade worden aangericht, aldus Müller. “We verwachten alleen al dit jaar 400.000 extra doden door malaria en hiv in Afrika,” zei hij. Daarnaast zal tuberculose op het continent een half miljoen meer slachtoffers eisen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Müller waarschuwde verder dat ‘zich een humanitaire ramp dreigt te voltrekken’, terwijl Europese regeringen zich concentreren op lockdowns en het beperken van de bewegingsvrijheid van mensen.

De minister zei dat het beleid in de toekomst een nieuwe migratiegolf op gang kan brengen.

Honderden artsen

Vijf maanden geleden lekte een studie van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken uit die onthulde dat er mogelijk meer mensen zouden sterven door de lockdown dan het coronavirus vanwege uitgestelde behandelingen.

Uit een studie die is gepubliceerd in het tijdschrift The Lancet blijkt daarnaast dat ‘afstand houden, het sluiten van scholen, handelsbeperkingen en lockdowns’ ondervoeding verergeren.

Er zijn inmiddels al vele honderden artsen geweest die zich hebben uitgesproken tegen de lockdowns.

[Zero Hedge via Summit News]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

De zaak wordt kapot gemaakt. Dat het overgrote merendeel van de bange burgers achter de beleidsmakers aan blijft lopen toont de volkomen blindheid van het klootjesvolk. Nu nog het ‘groen’ op straat, voor uw eigen bestwil.

Johnny1984
Johnny1984
3 jaren geleden

Goedemorgen wakker Nederland,

Als ik mij niet vergis was het al lang en breed bekend dat de Lockdown veel meer schade zou aanrichten dan het *virus*. Niet alleen fysiek, maar voornamelijk ook psychisch. Dit nieuwsbericht is mijns inziens dus een prachtige bevestiging voor de satanisten die bezig zijn met de uitvoer van het depopulatie-programma.

Deze zogenaamde ‘LEIDERS’ liggen op schema en zullen willens en wetens nog meer ‘LIJDERS’ creëren door complete chaos aan te richten.  Ordo ab chao staat in het Latijn voor: orde uit chaos. Dit is het script dat deze goed betaalde acteurs bewust uitvoeren om hun wereld-orde agenda te realiseren.

Laat u zich a.u.b niet misleiden door (anti-rascistische) verdeel en heers campagnes die ons uiteen drijven.

Wij zijn het volk en WIJ moeten samen de krachten bumdelen, zodat wij kunnen strijden voor onze vrijheid en die van onze kinderen!

De tijd is NU!!!!!!!

Ik wens u veel liefde en kracht toe!

rop
rop
3 jaren geleden

Het is de bedoeling ook achter deze maatregelen dat in de aankomende tijden vele zullen sterven, mede door de maatregelen versnellen ze het proces, de wereld raakt overbevolkt en is eigenlijk ook tenslotte niet meer houdbaar, de houdbaarheid van vele levens kan men niet meer Aan, deze virus crises grijpen ze aan om de levensstijl van de [bijna] gehele mensheid te ondermijnen met vele schadelijke gevolgen en de vele afremmingen die ze met de maatregelen treffen zullen ze dat zeker voor elkaar krijgen, er komen door deze afremmingen meer stres ,meer angst en juist gevallen van ziektes te voorschijn door de beweging ervan af te remmen, ze doen natuurlijk net of dat ze de mensheid willen redden maar dat is zeker niet het geval ,onder hun schijnheilig oproep om mensen aan de maatregelen te willen houden ,zullen ze straks zeker de maatregelen nog meer aanscherpen ,want de virus houd zich niet aan den maatregels en de winter komt eraan en ook de gewone griep en ook de gevolgen van de beweging vrijheid zal men zeker meer vatbaarder worden voor meer stres en dus ook meer sterf gevallen en meer tweedracht , de uitroeiing is begonnen naar minder mensen toe, er mogen geen miljarden meer bij komen, er moeten miljarden er vanaf.. ze doen dat ook op een geniepig manier zodat ze de schuld van de handelingen de ze de mensheid opleggen en hun handen in onschuld kunnen wassen. ik hoop dat ik het mis heb maar de tekenen zijn zeker niet rooskleurig.. en het kan zomaar anders zijn.. maar dat deze maatregels helpen betwijfel ik, want er komen ook daardoor juist sterf gevallen uit voort ..

rop
rop
3 jaren geleden

De maatregels van corona virus is gericht op bestrijding ervan, er komen weer meer besmettingen aan en er worden weer meer mensen opgenomen, deze hebben dan weer een soort voorrang op ander ziektes of behandeling van mensen ,die worden er door uitgesteld en waar zeker ook door sterf gevallen gaat plaats vinden, alles word naar corona geschoven al is het een griep of een of ander iets waar men aan overlijd, ze doen net alsof ze de mensen met corona willen beschermen ,maar vele onderliggende ziektes, de vele zich bij zich dragen, [vooral de ouderen]en waardoor ze ook al een griep zullen sterven of gewoon aan wat anders ,corona krijgt de schuld ervan, daarmee stellen ze anderen gevallen uit, en er vallen meer dode er door dan normaal gesproken, als ze deze behandelingen gewoon door had kunnen gaan, en dat allemaal omdat mensen de volgzaamheid van deze regering domweg volgen door de maatregels, dus dubbel op en dus meer sterf gevallen en dat allemaal onder de mom van het bestrijden van corona.. zelfs de mondkapjes dragen gebeuren zullen slachtoffers eisen, uiteindelijk is de koolstof die men uitademt niet zo gezond in dat kapje dei je dan weer inademt. het is eigenlijk een achterliggende bewuste uitroeiing van de Mens.. die vele niet zien..

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x