Homepagina » Buitenland » Duitse minister geeft toe: Lockdowns veroorzaken meer doden dan coronavirus
lockdowns
Foto: Freud CC BY-SA 3.0

Duitse minister geeft toe: Lockdowns veroorzaken meer doden dan coronavirus

De Duitse minister van Ontwikkelingshulp, Gerd Müller, heeft gezegd dat de lockdowns tot veel meer doden zullen leiden dan het coronavirus zelf. In een interview met de Duitse krant Handelsblatt waarschuwde hij dat de corona-aanpak heeft geresulteerd in ‘één van de grootste’ honger- en armoedecrises uit de geschiedenis.

Als overheden de draconische maatregelen verlengen, zal er nog meer schade worden aangericht, aldus Müller. “We verwachten alleen al dit jaar 400.000 extra doden door malaria en hiv in Afrika,” zei hij. Daarnaast zal tuberculose op het continent een half miljoen meer slachtoffers eisen.

Müller waarschuwde verder dat ‘zich een humanitaire ramp dreigt te voltrekken’, terwijl Europese regeringen zich concentreren op lockdowns en het beperken van de bewegingsvrijheid van mensen.

De minister zei dat het beleid in de toekomst een nieuwe migratiegolf op gang kan brengen.

Honderden artsen

Vijf maanden geleden lekte een studie van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken uit die onthulde dat er mogelijk meer mensen zouden sterven door de lockdown dan het coronavirus vanwege uitgestelde behandelingen.

Uit een studie die is gepubliceerd in het tijdschrift The Lancet blijkt daarnaast dat ‘afstand houden, het sluiten van scholen, handelsbeperkingen en lockdowns’ ondervoeding verergeren.

Er zijn inmiddels al vele honderden artsen geweest die zich hebben uitgesproken tegen de lockdowns.

[Zero Hedge via Summit News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wolfje168 schreef:

  De zaak wordt kapot gemaakt. Dat het overgrote merendeel van de bange burgers achter de beleidsmakers aan blijft lopen toont de volkomen blindheid van het klootjesvolk. Nu nog het ‘groen’ op straat, voor uw eigen bestwil.

 • Johnny1984 schreef:

  Goedemorgen wakker Nederland,

  Als ik mij niet vergis was het al lang en breed bekend dat de Lockdown veel meer schade zou aanrichten dan het *virus*. Niet alleen fysiek, maar voornamelijk ook psychisch. Dit nieuwsbericht is mijns inziens dus een prachtige bevestiging voor de satanisten die bezig zijn met de uitvoer van het depopulatie-programma.

  Deze zogenaamde ‘LEIDERS’ liggen op schema en zullen willens en wetens nog meer ‘LIJDERS’ creëren door complete chaos aan te richten.  Ordo ab chao staat in het Latijn voor: orde uit chaos. Dit is het script dat deze goed betaalde acteurs bewust uitvoeren om hun wereld-orde agenda te realiseren.

  Laat u zich a.u.b niet misleiden door (anti-rascistische) verdeel en heers campagnes die ons uiteen drijven.

  Wij zijn het volk en WIJ moeten samen de krachten bumdelen, zodat wij kunnen strijden voor onze vrijheid en die van onze kinderen!

  De tijd is NU!!!!!!!

  Ik wens u veel liefde en kracht toe!

  • Harrie H.Braam schreef:

   @ Johnny,

   Zeer correct omschreven en ik ben het volledig met je eens.

   Dank voor deze uiting,
   Harrie

  • jan doornbos schreef:

   Klopt. Het doel is niet alleen depopulatie te bewerkstelligen, tevens is het de bedoeling zoveel mogelijk menselijk lijden te genereren. Nou, mede kijkend naar het script, men ligt op stoom en alles gaat in de ogen van de satanisten volledig naar wens. Tot in detail wordt het draaiboek gevolgd. Waarheid is haat geworden. Angst zorgt er bij veel mensen voor dat de eigen verstandelijke vermogens goeddeels worden uitgeschakeld. Het zogenaamd hoger opgeleid zijn slaat klaarblijkelijk meer dan ooit op de verdieping waar men ooit les heeft gehad.

 • rop schreef:

  Het is de bedoeling ook achter deze maatregelen dat in de aankomende tijden vele zullen sterven, mede door de maatregelen versnellen ze het proces, de wereld raakt overbevolkt en is eigenlijk ook tenslotte niet meer houdbaar, de houdbaarheid van vele levens kan men niet meer Aan, deze virus crises grijpen ze aan om de levensstijl van de [bijna] gehele mensheid te ondermijnen met vele schadelijke gevolgen en de vele afremmingen die ze met de maatregelen treffen zullen ze dat zeker voor elkaar krijgen, er komen door deze afremmingen meer stres ,meer angst en juist gevallen van ziektes te voorschijn door de beweging ervan af te remmen, ze doen natuurlijk net of dat ze de mensheid willen redden maar dat is zeker niet het geval ,onder hun schijnheilig oproep om mensen aan de maatregelen te willen houden ,zullen ze straks zeker de maatregelen nog meer aanscherpen ,want de virus houd zich niet aan den maatregels en de winter komt eraan en ook de gewone griep en ook de gevolgen van de beweging vrijheid zal men zeker meer vatbaarder worden voor meer stres en dus ook meer sterf gevallen en meer tweedracht , de uitroeiing is begonnen naar minder mensen toe, er mogen geen miljarden meer bij komen, er moeten miljarden er vanaf.. ze doen dat ook op een geniepig manier zodat ze de schuld van de handelingen de ze de mensheid opleggen en hun handen in onschuld kunnen wassen. ik hoop dat ik het mis heb maar de tekenen zijn zeker niet rooskleurig.. en het kan zomaar anders zijn.. maar dat deze maatregels helpen betwijfel ik, want er komen ook daardoor juist sterf gevallen uit voort ..

  • Rob schreef:

   De wereld is niet overbevolkt. Er zijn alleen teveel mensen voor de top om de boel onder totale controle te houden. De oorzaak zijn de machtswellustelingen zelf. Zij hebben alle welvaart gejat van de wereldbevolking. De top 1% heeft ruim 50% bij elkaar geroofd. Er is echter genoeg voor iedereen. Maar dan moeten we uit gaan van wat we werkelijk nodig hebben. Need, not greed. Het kapitalisme heeft het hebzucht systeem opgebouwd. Iemand moet op het idee van massa productie zijn gekomen. Dat moet verkocht worden en daar is de reclame (brainwashing) voor bedacht. Dat is de zogenaamde welvaart die ons is voorgeschoteld maar het gaat ten koste van ieders welZIJN. Via dat systeem hebben ze in de top alles steeds verder afgeroomd. Dus zij zijn zelf de oorzaak van wat nu als probleem wordt gezien. Ik heb eens gelezen dat de planeet genoeg zou kunnen bieden aan twee keer het huidige aantal mensen, zonder dat de mens zelf iets hoeft te verbouwen. Met de huidige wereld zal dat nooit mogelijk zijn. Dan moet er toch echt eerst een bewustzijnsverandering plaats vinden zodat de mens los komt van de huidige wereld die op macht en controle is gebaseerd. Wij kunnen er van los komen, in de top zouden ze dan de macht verliezen. Dan zou het een hele andere wereld zijn die we ons nu niet eens kunnen voorstellen omdat we dat nog nooit hebben meegemaakt. Maar dan zou de hele consumptie maatschappij, (gericht op consumptie) niet meer bestaan. En dan zal de mens zich ook niet zo vol proppen met wat er in winkels te koop is. Eén ding zal wel zeker zijn: de mens zou dan minder eten omdat we meer energie van ons Zelf zouden hebben omdat we ook niet meer zoveel energie verliezen in het slavernij systeem dat we nu hebben. Onbewust werken, onbewust eten (vreten), onbewust je Zelf voorbij rennen en afbranden omdat je je energie overal aan verspilt in dit slavernij systeem. Daarom branden mensen op. Er is echter genoeg voor ieder mens op deze planeet voor nu. Als de wereld wil veranderen dan moet de natuur weer terug komen. En als mensen bewust zijn zou de bevolking zichzelf ook vast wel in balans houden met de planeet. Als ons leven een stuk langer zou duren omdat we niet meer ziek worden gehouden, vermoord worden etc. dan hoeven er ook niet zo snel achter elkaar kinderen geboren te worden om de mensheid te laten bestaan. Nieuwe generaties hebben tot nu toe alleen maar het systeem draaiende gehouden, meer niet. Het teveel aan mensen is dus alleen in het beeld van de top op deze wereld, niet vanuit de mens zelf gezien.

 • rop schreef:

  De maatregels van corona virus is gericht op bestrijding ervan, er komen weer meer besmettingen aan en er worden weer meer mensen opgenomen, deze hebben dan weer een soort voorrang op ander ziektes of behandeling van mensen ,die worden er door uitgesteld en waar zeker ook door sterf gevallen gaat plaats vinden, alles word naar corona geschoven al is het een griep of een of ander iets waar men aan overlijd, ze doen net alsof ze de mensen met corona willen beschermen ,maar vele onderliggende ziektes, de vele zich bij zich dragen, [vooral de ouderen]en waardoor ze ook al een griep zullen sterven of gewoon aan wat anders ,corona krijgt de schuld ervan, daarmee stellen ze anderen gevallen uit, en er vallen meer dode er door dan normaal gesproken, als ze deze behandelingen gewoon door had kunnen gaan, en dat allemaal omdat mensen de volgzaamheid van deze regering domweg volgen door de maatregels, dus dubbel op en dus meer sterf gevallen en dat allemaal onder de mom van het bestrijden van corona.. zelfs de mondkapjes dragen gebeuren zullen slachtoffers eisen, uiteindelijk is de koolstof die men uitademt niet zo gezond in dat kapje dei je dan weer inademt. het is eigenlijk een achterliggende bewuste uitroeiing van de Mens.. die vele niet zien..

 • ProAsfalt schreef:

  Ben ik nou gek?
  Duitsland zit nog steeds in een lockdown.
  Zelfs een minister die waarschuwt mag niet meer baten.

  Gisteren zat Nieuwsuur (beter StaatsUur) het Duitse strengere Lockdown te propageren vooral die vervloekte muilkorven.

  De reguliere media.
  Het verzet tegen de Lockdown is binnen 48 uren de kop ingedrukt.

  Het is aan de reguliere media om de Lockdown binnen 48 uren op te laten heffen.

 • ben schreef:

  alleen beetje jammer dat deze minister zijn eigenbelang aan het vertegenwoordigen is.
  dus wat mij betreft zie ik dit niet als een zoveelste openbaring maar als belang.

 • johan den haag schreef:

  Zelfs dit uit de mond van een minister van een machtig land geldt, dat het volkomen genegeerd gaat worden.

  En in mei weer vrolijk WOII herdenken, terwijl ze zelf WOIII uitvoeren.

  Leuk heh onze elite
  U en ik kennen niet wat ze bekokstoven.
  maar de marionetten die wij kiezen ( wat heeft kiezen nog voor nut?) voeren het uit.

  Ik voorspel dat er weer een tijd komt dat oude radio wordt afgestoft en we luisteren naar het verzet ( natuurlijk niet a la tuthola Wilhelmina)

 • Het leugentijdperk schreef:

  Zie hoe simpel, maar vooral wat de coke snuivende, corrupte en criminele machthebbers met een fantasie virus in de door henzelf gecreëerde fabeltjeswereld kunnen bereiken en hoe het simpele en goedgelovige vee ze daarbij braaf uit de handen vreet en met angst en beven aan hun overgeeft. De overheid: beter kunnen we het niet maken, maar simpeler wel.

  De goedgelovigen en zwakkeren van geest volgen ‘C’orona’, alsof het een godheid betreft. Is er daarom al een ‘C’orona’ synagoge geopend waar de religieuzen 24 uur per dag ‘C’orona’ aanbeden kan worden, met het hoofd gericht naar de zetel van de nazi illuminati.

  • Het Leugentijdperk schreef:

   …waar = waardoor

   Bidden doet men het beste met het hoofd richting…..
   Astana in Kazakhstan of toch simpel ouderwets naar Israël?

   Astana is luxer, natuurlijk.

 • Straalmans schreef:

  Gerd Müller? 1974?

 • x

  Check Also

  marechaussee

  Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

  Als je een voorbeeldfunctie hebt en je ...

  coronawet

  ‘Weg met alle politici die voor de coronawet stemden’

  De coronawet van het kabinet is aangenomen ...

  >