Homepagina » Mens en Dier » Burgemeester Londen doet alsof hij zich laat vaccineren: ‘Ze denken dat we dom zijn’
burgemeester
Foto: Ввласенко CC BY-SA 3.0

Burgemeester Londen doet alsof hij zich laat vaccineren: ‘Ze denken dat we dom zijn’

De campagne is in volle gang: door corona worden kwetsbare mensen en medewerkers in de zorg extra aangemoedigd om de griepprik te halen. Het belang om dit jaar een griepprik te halen, is groter dan voorgaande jaren, beweren gezondheidsinstanties. Sadiq Khan, de burgemeester van Londen, geeft alvast het goede voorbeeld. Althans, zo lijkt het.

Hij zette een foto op social media waarop te zien is dat hij zijn mouw heeft opgestroopt en klaar is om zich te laten vaccineren. Er is alleen één probleem, of eigenlijk twee: de dop zit nog op de naald en de arts houdt de griepspuit boven een deel van zijn arm dat nog bedekt is met kleding:


Khan krijgt bakken kritiek over zich heen. “Ze denken dat we dom zijn. De burgemeester van Londen doet een publiciteitsstunt met een nepgriepprik,” schrijft Michael. “Waarom willen ze zo graag dat jij er één haalt, terwijl ze de prik zelf niet nemen?”

“Sadiq Khan wil dat jullie allemaal een griepprik gaan halen, terwijl hij doet alsof hij er één krijgt met de DOP EROP!” zegt Tess Summers.

En Jensky merkt op: “De burgemeester van Londen krijgt zijn griepprik, met plastic naaldbeschermer en al.”

Khan beweert zelf doodleuk dat hij zojuist zijn gratis griepprik heeft gehaald:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ome Jaap schreef:

  Wat zal het straks druk zijn bij het trinunaal!, nog drukker tijdens het berechten van de nazi’s in W.O.II

 • jenne schreef:

  Ik kijk nog al wat dagbladen in, als je één bekijkt zie je ze allemaal, over heel Europa hangt de zelfde viese bezwangerde stank met leugen en bedrog, moet zeggen het is goed georganiseerd, en de top speeld dit spel overal mee, ik krijg steeds meer zin, om iets te ondernemen, er blijft ons niet veel over als ze op te ruimen, ze luisteren absoluut niet naar hun mede mensen deze elitaire criminelen !

  • jan doornbos schreef:

   Ik ken dat gevoel, ‘steeds meer zin om wat te gaan ondernemen’. Wat ik op dit moment nog altijd doe is de ‘maatregelen’ negeren. Als we dat allemaal met ingang van vandaag gaan doen is het gesodemieter meteen afgelopen. Krijg je een grote mond van een medeburger? Gewoon vragen het woord te spellen. Heerlijk! Het zijn helaas niet alleen BOA’s bijvoorbeeld met een taalkundige ontwikkeling van een kind van 5.

 • Veterans_Resistance schreef:

  Mijn hoogbejaarde ouders hebben besloten deze keer geen griepprik meer te halen.
  Hun vertrouwen (ook in de huisarts) is inmiddels compleet verdwenen.

 • Alex schreef:

  Sadiq Khan, the biggest parliamentary joke in history!

 • Gaston schreef:

  Mogen strenge moslims eigenlijk wel een griepprik? Is het wel of niet krijgen van Griep of Covid niet enkel in de handen van allah?

  • Teun schreef:

   Ik heb deze vraag ook aan een Islamitische vrouw gesteld. Althans, mijn vraag ging over het vaccineren in het algemeen. Zij kon mij geen duidelijk antwoord op de vraag of de Koran zulks verbiedt.

   Ik denk dat een groot aantal religies geen nepotisme tolereert (voor zover deze situatie zich voordoet)

   • martin schreef:

    alles wat een lichaam schaadt is niet toegestaan. geneesmiddelen/voeding die het lichaam beter maken zijn uiteraard toegestaan. de vraag die we moeten stellen is: zijn vaccins geneesmiddelen of medicijnen/drug?

    even los van de mogelijke haram/verboden ingrediënten die het vaccin al dan niet bevat. foetusonderdeeltjes ken ni

    • Tony schreef:

     Vaccins zijn geen geneesmiddelen of medicijnen en ook geen drug. Zij vinden allemaal hun oorsprong in de chemische industrie.

     Hoe is het dan met roken, alcohol drinken, halicunerende middelen, gemanipuleerd voedsel en chemische toevoegingen aan voedsel?

  • Chip schreef:

   Deze moslim pleegt Haram, en we weten welke straf daar op staat.

 • salvar schreef:

  flikken hier zo meteen ook met de covid spuit.
  maar oke de meesten trappen erin.

 • Sina schreef:

  Voor ca. 2 weken geleden stond er een artikel op de Telegraaf over twee Ned. ministers, met de vraag of zij zich laten vaccineren als de vaccin er eenmaal is. De antwoord was duidelijk : Nee was het antwoord. Ik las het en legde het naast mij neer. Ik weet niet meer wie het waren, en heb helaas het artikel niet bewaard. Maar het betrof twee Ned. ministers. Misschien dat èèn van de lezers van Nine for News dit gelezen hebben? Ik/wij horen het graag.

 • Tony schreef:

  Everything is fake. Of het nu de griepspuit, de promotie, nieuwsberichten op tv of radio, persconferenties zijn, maakt niet uit. Het is een eindeloze show, die tot in elke uithoek van de wereld wordt opgevoerd. Het lijkt allemaal zo serieus en echt, het is niet te geloven.

  Het enige wat wel echt is dat de wereld, door de genomen maatregelen aan banden wordt gelegd, mensen hun vrijheid van bewegen en mening ontnomen is en dat vele zieke mensen niet geholpen worden. Het is een feit dat wij als gezonde mensen voor de gek worden gehouden, maar dan wel over de ruggen van mensen die daadwerkelijk gezondheidsproblemen hebben.

  Zelfs het “virus” houdt zichzelf voor de gek. Het is geen “virus”, maar een vergiftiging. En juist die mensen die vergiftigd zijn, moeten geholpen worden. Het “virus” is niet besmettelijk, maar de vergiftiging moet ophouden.

  De meeste mensen gaan dood aan heel andere ziektes en daar mag eenzaamheid en depressie aan worden toegevoegd.

  Mensen die er belang bij hebben dat inentingen (alle andere oplossingen zijn n.v.t.) als enige oplossing wordt gezien, zijn de veroorzakers van deze “pandemie”. Dat zijn Bill Gates, Anthony Fauci en alle mensen en alle organisaties (wereldwijd) die deze belangen doorvoeren. Zij hebben hun eigen agenda en dit is nog maar pas het begin.

  Daarvoor is alles toegestaan. Liegen, manipulatie en mensen voor de gek houden, hoort daar dus bij. Wat een circus!

  Het lijkt er op dat de wereld 1 grote communistische staat aan het worden is. Daarvoor is alles geoorloofd en gaat men over lijken.

  Dat is nou net wat Bill Gates zelf gezegd heeft. Om het ultieme doel te bereiken zullen er slachtoffers vallen. Daarom zijn meerdere vaccinaties nodig. Dan komen er nog meer slachtoffers en nog meer vaccinaties. Vaccinaties zijn van oorsprong giftig en nu het legaal (U.S.A.) is, is het toegestaan om als vergif gebruikt te worden.

  Dat zal zich dan zo blijven herhalen tot het ultieme doel, depopulatie tot het gewenst niveau is bereikt. Die 10 a15% waar Bill Gates het over had, is dan ook een leugen. Iets waar Bill Gates wel patent op heeft zijn leugens en het geregistreerde patent op een Coronavirus.

  Dan is de democratie helemaal verdwenen en iedereen die dan nog over is wordt voor zijn leven gekenmerkt en dan hebben gewone mensen niets meer te vertellen.

 • jani schreef:

  Een intelligent man die burgermeester: “hij weigert de griepprik”!!!!

 • Edward schreef:

  De mondkapplicht zal ongetwijfeld in het hele land gaan gelden, ook een avondklok en tweede lockdown is al besproken in het OMT. En de meerderheid van het Nederlandse volk gaat dit weer slikken als zoete koek, het zijn kikkers die langzaam gekookt worden. We gaan onze vrijheden niet meer terugkrijgen. Wat heel erg tegenvalt is de oppositie van PvdA, SP en GL die nog veel meer maatregelen wil opleggen.

 • Ron schreef:

  Wie dacht dat de komedie ging stoppen bij corona?EcoHealth Alliance werkte jarenlang samen met het Wuhan Institute of Virology en verzamelde monsters van coronavirus van vleermuizen en manipuleerde deze om op mensen te springen.
  Het gevaarlijke winst-van-functie-onderzoek werd uitgevoerd via een subsidie van de National Institutes of Health (NIH).
  De subsidie werd stopgezet in april 2020 toen de COVID-19-pandemie op gang kwam en Amerikaanse inlichtingendiensten begonnen te onderzoeken of het coronavirus waarmee het allemaal begon, ontsnapte uit een biologisch laboratorium in Wuhan, China.
  In augustus 2020 draaide de NIH echter om en verleende een nieuwe subsidie van $ 7,5 miljoen aan EcoHealth Alliance – een deel van een toekenning van $ 82 miljoen die werd verdeeld over 11 onderzoeksteams die naar de oorsprong van virussen en hoe ze mensen infecteren.
  De controversiële stap betekent dat het werk van EcoHealth Alliance zal worden voortgezet, dit keer gericht op Zuidoost-Azië in plaats van op China.In 2019 hebben de National Institutes of Health, met de steun van NIAID, in zes jaar tijd 3,7 miljoen dollar toegezegd voor onderzoek met wat winst-van-functie-werk. Het programma volgde op een ander vijfjarig project van 3,7 miljoen dollar voor het verzamelen en bestuderen van vleermuiscoronavirussen, dat eindigde in 2019, waarmee het totaal op 7,4 miljoen dollar kwam en het coronavirus op de wereld losgelaten werd.
  Veel wetenschappers hebben kritiek geuit op het onderzoek naar winst van functie, waarbij virussen in het laboratorium worden gemanipuleerd om hun potentieel voor het infecteren van mensen te onderzoeken, omdat het het risico inhoudt dat er een pandemie ontstaat als deze per ongeluk vrijkomt.Zelfs de makers van de coronavirus-SARS-chimaera trokken de wijsheid in van het sleutelen aan virussen om ze gevaarlijker te maken voor mensen. Zoals Nature meldde, gaven de auteurs in hun paper toe dat financiers misschien wel twee keer nadenken over het toestaan van dergelijke experimenten in de toekomst.
  Ondertussen Uit documenten van de Freedom of Information Act (FOIA) blijkt dat een BSL-3-laboratorium onderzoek doet aan het University of Pittsburg Medical Center dat SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, combineert met dodelijke miltvuur.
  Genetisch gemanipuleerd, kan het hybride virus “worden gebruikt als een gastheerstam om SARS-CoV-2 recombinant S-eiwitvaccin te maken”, meldt The Last American Vagabond.

 • Dun Jos schreef:

  Mijn moeder heeft ooit een griepprik gehad en was twee weken ziek en misselijk. 😡
  Daarvoor en erna was/is ze nooit ziek geweest en is toch 80 geworden. 😁

 • Veterans_Resistance schreef:

  ‘Het belang om dit jaar een griepprik te halen, is groter dan voorgaande jaren, beweren gezondheidsinstanties.’

  Afgelopen seizoen maar 404 griepdoden i.p.v. heel wat duizenden.
  Volgens mij is de griep zo goed als verdwenen en is er geen enkele noodzaak meer. Toch???

 • Teun schreef:

  Situatie in de VS

  youtu.be/Wl0KjcWHj8c

  Is deze situatie nieuw?

 • Chip schreef:

  Ja, ze denken dat we dom zijn.
  Deze vooringenomenheid, kan er alleen maar zijn als je zelf dom bent, want een slim persoon, weet dat je terughoudend moet zijn met je oordeel of iemand al dan niet dom is.

  En wie geloofd dat die stinkende moslim-burgemeester met haarsnit om zijn crapuleuze uiterlijk te verbergen (let er maar eens op, ze doen het allemaal, maar daarachter, zit het monster, en ik kan het zien) zich daadwerkelijk heeft laten vaccineren, is inderdaad, dom.

 • Het leugentijdperk schreef:

  Een looslim burgemeester (moslims mogen liegen, tegen varkens, als het de rotligie verder helpt) in london met wat fake theater en soort van symboolpolitiek die voorbeeldig de weg vrijmaakt naar het corona gifvaccin en totale dwang en onderdrukking. …..Duidelijk is dit alles ook de weg vrijmaken in Europa naar de puriteinse islamisering, met bijvoorbeeld een rookverbod, alcoholverbod, verplichte gestichtsbedekking….gezichtsbeddekking, geen handen schudden, gebedsruimtes blijven open en zijn boven alles heiliger dan heilig, waar de burgers in huisarrest gaan of straatverbod krijgen met een avondklok.

 • Bas van Stapelberg schreef:

  Burgemeester van Londen een hardcore moslim, net als wolf in schaapskleren Aboutablet, het eerste wat hij deed was lingeriereclame verbieden dit miezerige ventje. Londen is al bijna helemaal geislamiseerd succes op het eiland toegewenst.

 • ben schreef:

  een islamiet als burgemeester van london, hoe diep kan je zinken GB ?

 • ben schreef:

  ik vind het een goed plan als elke islamiet zich gratis laat inspuiten met wat voor vaccinatie ook…

  • Stay Positive schreef:

   Slaat nergens op. En je doet nu het verdeel en heers spelletje van de elite aan het spelen. Pas op, speel niet met vuur.

   • ben schreef:

    de islam bagatelliseren, das pas spelen met vuur !
    en nee, ik doe niet mee aan verdeel en heers, er zijn m.i. op dit moment 2 kwaadaardige systemen waar we mee te maken hebben, dat is de (al 40 jaar) islamisering van het westen en deze nep corona zooi/nwo.

 • Rob schreef:

  Meestal worden de griep prikken pas aan het einde van het jaar genomen, in het griep seizoen. Waarom wordt er dan nu al zoveel druk op gezet om nu griep prikken te halen? Simpel: ze hebben een probleem met het aantal doden waar ze corona als oorzaak op kunnen plakken. Ze hebben dus doden nodig en die komen er door de griepspuit. Zo hebben ze een excuus om de corona cijfers weer op te krikken en een goede reden om weer een lockdown te rechtvaardigen. Niet alleen in Engeland, ook hier in ons land.

  • Tony schreef:

   De resultaat van de vorige inspuitactie is tegen gevallen. Dus maar zo snel mogelijk opnieuw beginnen. Dat belooft nog een zieke winter te worden. Mensen die zich met een griepspuit laten inenten, vragen er zelf om.

 • Martijn schreef:

  Die “vent” is een kloon, laat je niet voor de gek houden.

 • Stay Positive schreef:

  Je ziel verkopen aan de duivel zal ooit een passende straf opleveren.

 • John schreef:

  De zelfde foto is er ook voor de H de jong. 🤔

 • Straalmans schreef:

  Misschien nemen ze een placebo (vitamine) prik.

 • ProAsfalt schreef:

  Ook al zouden de beelden wel goed zijn geweest dan zegt het nog niets wat in de spuit zit. Kan net zo goed louter H2O(l) zijn geweest.

 • x

  Check Also

  rivm

  RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

  Op 16 maart zei premier Rutte tijdens ...

  mondkapje

  Rebelse neuroloog draagt toch mondkapje ‘om niet standrechtelijk geëxecuteerd te worden’

  Neuroloog Jan B. Hommel liet begin deze ...

  >