Homepagina » Binnenland » Journalist trekt van leer tegen Rutte: ‘U schaadt de mensenlevens van iedereen in Nederland’
rutte
Foto: EU2017EE Estonian Presidency CC BY 2.0

Journalist trekt van leer tegen Rutte: ‘U schaadt de mensenlevens van iedereen in Nederland’

De weg uit de crisis gaat langs solidariteit, zei minister Hugo de Jonge eerder deze maand tijdens een lezing. Hoe valt die uitspraak te rijmen met de uitspattingen van premier Rutte, die tegen voetbalsupporters zei dat ze ‘hun bek moeten houden’ en die coronabetogers in Den Haag en Utrecht ‘losgeslagen tuig’ noemde?

Volgens journalist en columnist Vicki Van Lommel laten de uitspraken van Rutte goed zien waar het kabinet voor staat. “Met het beleid waarvoor u namens de gehele regering de verantwoordelijkheid draagt, schaadt u niet alleen de mensenlevens van iedereen in Nederland op álle vlakken in hun leven, maar zaait u ook angst in de harten van jonge kinderen,” schrijft ze in een opiniestuk voor de Groninger Krant.

Kinderen krijgen bijvoorbeeld geregeld te horen dat ze nog maar een paar jaar te leven hebben als ze niets tegen klimaatverandering doen. “Hoe veilig denk je dat kinderen zich dan nog voelen? En in tegenstelling tot het geschetste rampscenario bewijzen we als mensheid al miljoenen jaren dat we met klimaatverandering kunnen dealen,” aldus Van Lommel.

Al minstens 56 jaar

Dan corona. Ze wijst erop dat het coronavirus in 1964 is ontdekt, wat betekent dat dit virus al minstens 56 jaar onder ons is. “Tot begin dit jaar was daarvoor nooit enige lockdown nodig.” Het valt volgens haar ook niet uit te leggen dat het coronabeleid, dat vandaag weer flink wordt aangescherpt, is gebaseerd op de positieve resultaten van de coronatest. “Die toont immers alleen hooguit genetisch materiaal aan en zegt verder helemaal niets over het materiaal, laat staan of het besmettelijk is.”

Van Lommel is kritisch over het coronavaccin. “We hebben het al zeker ruim een halve eeuw zonder coronavaccins gedaan en aan griep kun je ook doodgaan. Mensen hebben het recht om te kiezen aan welke risico’s ze blootgesteld willen worden en hoe, zonder dat ze voor asocialen worden uitgemaakt,” zegt ze. Jammer genoeg horen we dit soort geluiden nooit tijdens de ‘persconferenties’.

Of zoals politiek econoom Kees van der Pijl opmerkt: “Waarom eigenlijk een persconferentie als niet één journalist ooit een kritische vraag stelt?”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Rutte. Of hij is totaal incompetent of hij is (in)direct omgekocht, bedreigd of gechanteerd. In alle gevallen dient hij op te hoepelen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Ik denk dat laatste.

limalo
limalo
Reactie op  Pieternella
3 maanden geleden

daar twijfel ik aan, deze gasten hebben een keus, als zij inderdaad gechanteerd waren hadden ze gewoon een keus, en dat is aftreden, maar dat deed hij niet, wat bewijst dat hij mee in het complot zit

wolfje168
wolfje168
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Die man voert zijn opdrachten uit. En die opdrachten komen niet van het volk.

Cornelis
Cornelis
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Denk dat er hier in europa ook zich een honeypot bevindt net als epstein…en dat met de arrestatie van ghislain maxwell een heleboel stront deze kant komt opgewaait…en dat rutte en cohorten er in mee zullen worden gezogen…revolutionair online slaat de plank wel eens mis maar…sommige dingen is het bullseye…alleen mist t bewijs…denk dat bewijs er al is t moet alleen nog overwaaien…

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Zoek ook even naar Tavistock Institute en MK Ultra, zou een rol kunnen spelen.

Bas
Bas
3 maanden geleden

Zojuist weer een flink aantal mensen angst ingeboezemd. Het lijkt allemaal een hopeloze situatie

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Ik blijf me afvragen waar de “HOGE” advocaten blijven ? Waarom slepen ze Rutte en de hele regering niet voor de rechtbank voor het schenden van onze vrijheid/grondrechten ?

peter
peter
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Rechters mogen in NL niet toetsen aan de grondwet , volgens sommige complotdenkers hebben wij zins de 2 de oorlog helemaal geen grond meer.

Peters
Peters
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Omdat er geen recht meer bestaat in Nederland….zie de rechtszaken die gevoerd worden bijv:Willem Engel ( Viruswaarheid ) heeft er al wat verloren en vele anderen,de spoedwet is het beste voorbeeld als die er doorkomt staat het gewoon zwart op wit dat we niks meer te vertellen hebben.

Dani
Dani
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Omdat “ze” net zo corrupt zijn als de rest.
De mensen die de wetboeken als leerstof hebben gehad, weten allen, ….nogmaals… weten allen wat er wel en niet klopt aan dit asociaal beleid.
“Ze” weten ook dat de grondwet allang niet meer is…

Dat zij er niets mee doen is net zo schokkend als een MP die tegen het volk zegt, “ḧou je bek”

Zoiets als weten dat er strafbare feiten gepleegd worden, en door wie… maar er tegelijktijd niets mee doen want het betaald zo lekker..

wow
wow
3 maanden geleden

he, he

UPRISING
UPRISING
3 maanden geleden

Vraagje:

Aangezien ik nog geen enkele persconferentie aangaande deze “crisis” heb gezien. Mogen er daadwerkelijk vragen worden gesteld achteraf, en zo ja: zijn deze werkelijk nooit kritisch?

En nog loopt de meerderheid blind achter de politiek aan?

Mikkel
Mikkel
Reactie op  UPRISING
3 maanden geleden

Ik heb net de persconference gehoord. Alleen de msm-leugenpers mag (vooraf gescripte) vragen stellen.

Die ‘journalisten’ stellen dan dat de maatregelen helemaal niet ver genoeg gaan. Zo bereiden ze ons voor op de volgende veel strengere fase die nu al gepland staat voor over drie weken.

Alles volgens plan, één groot terroristisch toneelspel.

Teun
Teun
Reactie op  UPRISING
3 maanden geleden

De vragen die zij mogen stellen zijn van tevoren afgestemd met…

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  UPRISING
3 maanden geleden

UPRISING, prima maar enig idee wat dit gaat kosten? Gezien met de eerste corona golf de regering het bedrijfsleven nog met 90% kon compenseren. Maar hoe zit dat met de tweede golf. Moeten ze voorbeeld volgend jaar de gezondheidzorg met 250% verhogen? Of kunnen we ons gedrag gewoon naar Brussel
toe sturen?

UPRISING
UPRISING
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Mag ik vragen waar u hier op reageert? Dit heeft volgens mij niets met mijn post te maken.

Harry
Harry
3 maanden geleden

Machthebber die het volk onderdrukken, trekken vroeg of laat aan het kortste eind. De afrekening kan volgend jaar maart al een feit zijn.

Bas
Bas
Reactie op  Harry
3 maanden geleden

Hopelijk krijgen wij niet die mevrouw van D66 als premier

Tineke
Tineke
Reactie op  Bas
3 maanden geleden

Sigrid Kaag heeft nauwe banden met WHO. En zij instrueert achter de schermen Mark Rutte en Hugo de Jonge.
De andere mevrouw van de zogenaamde donorwet Pia Dijkstra stopt er volgend jaar mee. Helaas is dan deze omstreden wet ook weer doorgedramt. Door democraten 66 of was het nou dictators 66?

BB
BB
Reactie op  Harry
3 maanden geleden

Eerste regel mee eens, laatste regel niet. Links en rechts dienen dezelfde meesters. Onze politieke kopstukken (en koningshuis) delen namelijk specifieke bloedlijnen…

salvar
salvar
Reactie op  Harry
3 maanden geleden

@Harry
de afrekening kan niet komen want verkiezingen komen er niet meer.
de dictator is geboren en zal het land naar de bliksem helpen.
als op de hele wereld de poppetjes op hun plaats zitten dan blijft ruttekop ok zitten.
als je dan commentaar heb wordt je geruimd of verdwijn je in een kamp.

Gea Breuker
Gea Breuker
3 maanden geleden

Waarom geen kritische vragen? Waarom geen ‘volksopstand van nuchtere Hollanders’?

Hou toch op met ‘vragen’ stellen, hier zijn de antwoorden….
Het gaat die satanistische fascisten niet om het vaccin, ze weten zelf ook wel dat griep, corona, rino virussen, allemaal komen wegens electro-magnetische stralingseffecten op het menselijk lichaam. Bij de ene mens heftig, de ander gaat er aan dood, de andere kucht het weg en de meesten hebben er geen last van.
Ze weten, of we weten, ook dat het huidige economische systeem, gebaseerd op schulden en geld-uit-lucht-op-papier versus the haves & have-nots en zeker de have-nothings, het niet aankan. Het is logisch, want de mens is een beest in mensenkleren, en is nog te primitief om te delen en de buurman te vertrouwen. Het Westen heeft alles, gemaakt en ‘eerlijk’ verdiend over de ruggen van de rest van de wereld. Maar toch, wij waren of zijn slimmer, het is nu eenmaal zo, vandaar onze welvaart en vandaar dat zij zich in het riool wassen.
Maar nu, de rest van de wereld wil de welvaart ook, dat gaat nu even niet omdat het westen te lui en te dom is geworden, verdronken in hun eigen historische overwinningen en te lief en dociel geworden om er voor te vechten. Tenminste, dat is ‘opgelegd door de media en linkse rakkers’ en op een of andere manier maar het zal iets met luiheid te maken hebben, zit het westerse volk in dat schuitje.
Maar ‘we’ gunnen het de rest van de wereld ook niet, blijkbaar. Met we bedoel ik die hele kleine groep satanisten die achter de schermen aan de touwtjes denken te trekken. Maar eigenlijk trekken ze aan elastiek, en maken gebruik van de domheid en de latente angst om het ‘welvarende leven te verliezen’ van het overgrote deel van het Volk.
Door het Volk voor te houden dat ‘het beter wordt’ als er vaccins komen etc maar die komen er dus nooit.
De reden dat het aankopen van de vaccins ‘staatsgeheim’ zijn is omdat er helemaal geen onderzoek naar corona-vaccins is. Het geld wordt betaald aan de producenten van 5G apparatuur, en aan bedrijven als Moderna en Profusa maar dan aan de tak die RFID en onderhuidse detectie methodes ontwikkeld.

Heb je je wel eens afgevraagd, wat dat uitrollen van 5G allemaal moet kosten? En wat het kost om het draaiende te houden? De energie die het vraagt kan nooit opgebracht worden door wind- en zonnepanelen.
Wat als er echt geen kolen en gas en kern energie meer is, hoe dan uberhaupt ‘s nachts dat 5G systeem aan de praat houden?

Wat als er idd aan de-populatie plannen wordt gewerkt, hoe veel van die 500 miljoen overgebleven slaven zullen dan aan de electrische energie verwerking werken?

Is het logisch dat er momenteel miljarden (en ja ik weet het, het is maar op papier maar toch is ook voor de satanisten de enige mogelijkheid om bedrijven en banken in de lucht te houden om systemen die benodigd zijn voor 5G en de uitrol ervan te produceren) worden verbruikt voor een wereldwijd systeem dat straks zoveel bandbreedte heeft maar nauwelijks ‘gebruikers’? Of is het werkelijke doel dan toch robots die de klusjes doen voor enkele honderd duizenden uitverkorenen die dan overblijven? Hoeveel robots kun je uberhaupt nog maken van die alsmaar slinkende berg ‘rare earth metals’?
Maar wacht, die satanisten, die onmensen moeten toch offers brengen, kinderen verkrachten en weet ik veel wat, maar die zijn er dan toch niet meer? Zonder offers, geen ‘bescherming van Satan’ dus down the drain they go?
Waar blijft de logica nu?

Of is er geen logica, is dit alles momenteel een heel gemeen toneelstuk voor de komende jaren om een paar miljard nutteloze eters te lozen, om daarna op een iets minder drukke planeet en met iets meer zorg voor de natuur en meer gemengd als volk der aarde verder te gaan?
En trouwens, de techniek die nu door enkelen wordt misbruikt middels tirannie en onderdrukking kan ook eenvoudig vermaakt worden tot iets moois, iets transparants en vooruitstrevends, iets gezonds en goeds. Maar dat moeten we wel zelf aankaarten en afdwingen, want het verdienmodel zoals nu van toepassing op onze economie (vraag en aanbod) is een doodlopende weg, de afgrond in.

Oh jee, stel ik zelf toch weer vragen… Maar hoe dan ook, ik stel ze tenminste en dat kan van die rukkers die bij de poppenkast van Liego en Pinokkio zitten te ja-knikken niet gezegd worden!

En als laatste, wat David Icke zegt: volksgerichten a-la het Neurenburg tribunaal dienen nu al te worden opgericht. Niet om te berechten, maar alvast om te inventariseren wie aan de haat-kant van de mensheid staat, en wie aan de liefde-kant.
Er is momenteel een kritische en allesbepalende vraag die u allen dient te stellen, aan uzelf en aan uw omgeving:
Choose Freedom, or choose Fascism

jenne
jenne
Reactie op  Gea Breuker
3 maanden geleden

Het is maar een verdomd klein groepje die bezitten en daar mee mannipuleren, dit groepje heet Zionistische Joden, met handlangers, U kunt dit op de juiste internet sites terug vinden, onze westerse civilisatie heeft ze lang af kunnen houden, te beginnen bij de Romeinen tot nog toe, maar via het naîve Amerikaanse volk hebben ze hun macht enorm kunnen vergroten, tot iets giganties, ze hebben alles in handen, banken, media, internet, pharmaceutische industrien regeringen gekocht via hun bank Rothschild – Blackrock, kapitaal 63 trillioen $, het zijn zij die bepalen, wat Merkel, Macron, Rutte zeggen en doen, wij hebben vergeten rationeel te denken, een stukje hierarchiese erfenis van de Romeinen, maar het gaat gebeuren, terzijnertijd, en ja dat gaat offers kosten, maar goed vrijheid van denken en handelen is een groot goed !

Tony
Tony
Reactie op  Gea Breuker
3 maanden geleden

Gea, dat klopt en is de bedoeling. Een 2-deling van de maatschappij en een ondergang van de wereld zoals wij die tot voor kort kenden. Het gaat er ook om dat de boosdoeners zelf hun handen niet vuil hoeven te maken.

jenne
jenne
3 maanden geleden

Het meest irriterend vind ik die grijns, die grimas die op zijn gezicht gebijteld is, het duidelijke bewijs van een psychopaat, ook het lachen met zijn mond weid open, en dan een vriend van Jort Kelder ? probeer het maar !

jenne
jenne
3 maanden geleden

Vraag je maar eens af, wat de “”NOODWET”” inhoud voor ons, een bezetting maar dan op papier, met enorme mogelijkheden, voor de overheid, vrijheid zal er niet meer zijn, de voorbereiding op de grote Financiele economische RESET door Blackrock, alleen digitaal geld, en een waarde vermindering van ons geld, een enorme devaluatie, spaargeld geblokkeerd, enz.

Teun
Teun
3 maanden geleden

Financiële reset wordt verkocht als een vorm van solidariteit.

x

Check Also

who

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze ...

van dissel

Belgische Jaap van Dissel zegt het gewoon: ‘Vaccinatie weigeren heeft gevolgen’

Viroloog Marc Van Ranst, ook wel de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x