CoronaBuitenland

Duitse ministerie van Volksgezondheid geeft toe: 1 op 5000 injecties leidt tot ernstige bijwerking

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid liet woensdag weten dat één op de 5000 mensen na een coronavaccin last krijgt van een ernstige bijwerking. Later nuanceerde het ministerie het bericht enigszins: één op de 5000 injecties leidt tot een ernstige bijwerking.

Het ministerie adviseert mensen die last hebben van bijwerkingen om zich te melden bij een arts en klachten door te geven aan het Paul-Ehrlich-Instituut, de Duitse autoriteit voor vaccins en geneesmiddelen.

Veel gevaarlijker

“Wow. De Duitse overheid heeft zojuist toegegeven dat 1 op de 5000 coronaprikken ‘ernstige bijwerkingen’ veroorzaakt,” twittert voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson. Hij voegt toe dat elk ander middel normaal gesproken allang van de markt was gehaald.

Berenson zegt ook dat we de coronavaccins niet met de griepprik moeten vergelijken. “Ze zijn nu nog minder effectief en veel gevaarlijker.”

“Eén op de 5000 krijgt ernstige bijwerkingen, zegt het Duitse ministerie van Volksgezondheid. Dat is ziekenhuisopname, blijvende handicap of overlijden. Een begin van erkenning, maar ziektekostenverzekeraar BKK kwam tot een 10 keer zo hoog aantal,” merkt Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols op.

1 op 6250 boosters loopt fataal af

“Voor alle bijwerkingenontkenners. Met deze cijfers is one size fits all jongeren en gezonde mensen doorboosteren volstrekt onaanvaardbaar. Told you,” zegt Maarten van den Berg.

Over boosteren gesproken. Huisarts Lieneke van de Griendt verwijst naar een onderzoek van professor John Gibson waaruit blijkt dat 1 op de 6250 boosters in Nieuw-Zeeland fataal afloopt.


4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
18 dagen geleden

80 miljoen inwoners gedeeld door 5000 = 16.000 ernstige gevallen. Peanuts toch ? Laten we het maar onder het tapijt schuiven en de olifant in de kamer niet willen zien.

Psa
Psa
18 dagen geleden

De waarheid zal het winnen, waar blijven de Nederlandse resultaten

Fred
Fred
18 dagen geleden

Even doorrekenen dan maar…. Iedereen met een booster is 3x geprikt. Dus is de per persoon de kans op ernstige bijwerkingen 1 op1667…”Convenient mistake”?

Fransdo
Fransdo
18 dagen geleden

1 op de 5000? Ik ken alles bij elkaar misschien 200 mensen en ik zie de een na de ander omvallen, toegegeven de meeste met al bestaande kwalen maar dan nog. Het is bekend dat behalve bloedproppen, ontstekingen en het vatbaarder zijn voor Corona dan niet- geïnjecteerden, sluimerende kankers en andere kwalen oplaaien zodra mensen zijn gevaccineerd. Ik ken twee mensen die Corona kregen na vaccinatie gelukkig zonder ernstige gevolgen.

Gelukkig behoor ik tot een lichting niet-gevaccineerden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x