Homepagina » Buitenland » Mysterieuze knallen in Groot-Brittannië en New York veroorzaakt door stealthvliegtuig?
Mysterieuze knallen in Groot-Brittannië en New York veroorzaakt door stealthvliegtuig?

Mysterieuze knallen in Groot-Brittannië en New York veroorzaakt door stealthvliegtuig?

Afgelopen weekend werd Groot-Brittannië opgeschrikt door een serie mysterieuze harde knallen die ramen deden trillen. De geluiden werden gehoord van Londen tot Glasgow. Mensen dachten aan vuurwerk, supersone knallen of vliegtuigen.

Volgens een expert kunnen de harde knallen zijn veroorzaakt door een experimenteel spionagevliegtuig. Op Twitter spraken honderden mensen uit Aberdeen, Devon en zelfs New York over ‘explosies’ waar mensen wakker van werden.

Dr. Bhupendra Khandelwal uit Sheffield maakt deel uit van een team wetenschappers dat aan de technologie achter de zogeheten ‘pulse detonation engine’ (PDE) werkt. Toen hij opnames beluisterde van de harde knallen moest hij gelijk denken aan dit aandrijfsysteem.

“Als we een testvlucht maken kun je het vliegtuig tot op vele kilometers horen,” zei hij. “Mensen vragen ons of we minder lawaai kunnen maken of overdag kunnen vliegen.”

De technologie is gebaseerd op de pulserende straalmotor, die vooral bekend werd door de toepassing op de Duitse V-1, een vliegende bom uit de Tweede Wereldoorlog waarmee Londen en Antwerpen vanuit Nederland werden bestookt.

Sommigen denken dat het spionagevliegtuig Aurora op dezelfde manier wordt aangedreven. De naam van het toestel verscheen in de jaren tachtig in een budgetrapport van het Pentagon. Het bestaan ervan is altijd ontkend. De Aurora zou in augustus 1989 gezien zijn boven de Noordzee.

Afgelopen jaar presenteerde Lockheed Martin plannen voor een spionagevliegtuig dat een snelheid van Mach 6 kan bereiken en op zijn vroegst in 2018 in gebruik zal worden genomen. Dr. Khandelwal: “We weten natuurlijk niet zeker of anderen al over deze technologie beschikken.”

Volgens dr. Andrew Taylor van de Buckinghamshire New University was er geen sprake van een normale supersone knal. “Het klonk meer als geweervuur of andere munitie die werd afgevuurd,” zei hij. “Het kan geologisch of meteorologisch zijn geweest, maar zeker niet aeronautisch.”

Veel Twittergebruikers dachten aan supersone knallen. Afgelopen maand werd Kent nog opgeschrikt door supersone knallen, toen Britse gevechtsvliegtuigen een Litouws vrachtvliegtuig onderschepten. Een woordvoerder van het Britse ministerie van Defensie liet weten dat er op zaterdagavond voor zover bekend geen straaljagers zijn opgestegen.

Anderen dachten dat ongewone weersomstandigheden verantwoordelijk waren voor de knallen, maar de Britse meteorologische dienst wuifde deze claims weg. Rond dezelfde tijd werd een harde knal gemeld in de Amerikaanse staat New York. De knal deed huizen op hun grondvesten trillen.

Claudia Angiletta woont in Londen en keek tv toen de onverklaarbare geluiden begonnen. “Ik kon het geluid van de tv niet eens meer horen, zo hard waren de knallen. Het bleef maar doorgaan,” zei ze. Twittergebruiker Virtual Astronomer zei dat ruimtepuin verantwoordelijk kan zijn geweest voor de harde knallen, die ook zouden zijn gehoord in de buurt van Brussel.

[MailOnline]


Vind je deze info interessant? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ik heb het idee dat de illuminuti weer iets aan het voorbereiden is wat 9/11 doet verbleken zoals Project Blue Beam waar ik het eerder over had of iets anders wat de mensheid in grote verwarring zal brengen.
  Ze raken al geheel de grip kwijt over de mensheid, dat is een ding wat zeker is en het is voor deze illuminatie een absolute eindstrijd (welke ze bij voorhand aan het verliezen zijn) ze kunnen al niet eens meer hun echte alien vorm vasthouden en is dat de reden waarom o.a. generaal Petreus (of hoe spel ik dat) en paus Penisductus en vele leden van de super-elite-clan noodgedwongen van het toneel zijn verdwenen.
  Ze zijn wat van plan en er staat wat groots te gebeuren, iedereen voelt het.
  Bovenop de energien die al reeds op de aarde neerdalen, dat voelt ook steeds heftiger. Deze energie zorgen voor grote onrust omdat het al het negatieve naar boven haalt bij ons en het gaat veel te snel voor de illuminatie, en denk ik dat ze op korte termijn een tegenactie aan het voorbereiden zijn. Ze moeten wel, want ze hebben niks te verliezen, of eigenlijk hebben ze alles te verliezen.

  13 likes
  • Ik heb het idee dat sommige mensen maar wat graag overal een complot achter zien. Het geluid van een pulsejet is laag en draagt erg ver en tevens, de naam zegt het al, pulserend…als dit toestel een soortgelijke aandrijving gebruikt is het niet zo gek dat mensen denken aan supersone knallen of munitie die wordt afgevuurd. En ja, spionagevliegtuigen worden vaak in het geheim ontwikkeld en getest, het is immers niet echt handig als de “vijand” weet heeft van jouw spionage mogelijkheden.

   Slaap je wel ‘s nachts? Voor je het weet proberen de illuminatie/vrijmetselaars/grey ones of de smurfen via hersengolven uitgezonden door H.A.A.R.P en ondersteund door chemtrails en versterkt door alle 2,4 ghz wifi verbindingen je dromen te beinvloeden. Slaap lekker.

   15 likes
   • Wat zul jij piepen op de dag dat je wakker wordt…

    Lekker door dromen!

    6 likes
    • Ik ben al enkele jaren terug “ontwaakt”. Mijn liefde voor logica, ratio en feiten maakt dat ik nogal eens moe wordt van zulk soort “complotdenkers” die, op het moment dat zij iets niet begrijpen of kunnen verklaren, direct overal complotten en bovennatuurlijke zaken zien.

     Dat wij iets niet kunnen begrijpen of verklaren zegt weinig over het fenomeen of voorval zelf, het betekend slechts dat onze kennis ontoereikend is.

     9 likes
     • Ja, de staat zorgt voor ons welzijn en we moeten ons geen zorgen maken. Wij zijn in goede handen zoals een kudde schapen onder toezicht van de herder en de hond.

      2 likes
 2. De geruchtenmachine die mij interesseert hangt samen met de vorming van een groot “Ottomaans”
  rijk. Turkije aan de basis van IS, Iran, Hezbollah, enz. (Opgezet door de Zionisten!)
  Deze jongens zullen over atoomkracht gaan beschikken en droppen er eentje op Israel en eentje
  op Manhattan in de VS. Het Financial District Manhattan, de NYSE en Wallstreet in een klap -weg-
  De Zionistische Elite heeft de afgelopen 8 jaar, duizenden Miljarden schuld uit het niets gecreerd
  om hun failliete private constructie om geld\schuld te scheppen maar proberen te beschermen.
  De wereld kotst deze zieke Dollar voorts uit en als je met de vinger niet naar jezelf -de Zionisten-
  wilt wijzen is een atoombom in Manhattan en Israel een perfect manier om een grootse 3e wereldoorlog te beginnen. In een klap het einde van de Dollar en -niemand- hoeft verantwoordelijkheid af te leggen. De Belastingbetaler gaat -alles- ophoesten. Spaargeld, Pensioenen, Huizenwaarde, werkelijk alles zal gestolen worden om een zogenaamde -Big Reset- er door te drukken. Uiteraard zal er een antwoord moeten komen op de vernietiging van Israel. Met andere woorden de VS zal Iran vernietigen met absolute atoomkracht. Vraag is wat doet Rusland dan, de bondgenoot van Iran? Los van een 3e wereldoorlog zal de Islam dus ook voor veel ellende in Europa gaan zorgen, want zorgvuldig is Europa in de afgelopen deccenia volgeladen met Moslims, omdat de Zionisten alles zorgvuldig gepland hebben. Door al deze problematiek zal de massa hun laatste vrijheid
  en privacy inruilen voor absolute schijnveiligheid en een totalitair regime. Vanaf dat moment zal de massa niets meer zijn dan slaven die voor grijpstuivers zullen werken.

  Dit is wat ik vrees….

  8 likes
 3. Zou het luchtruim dan toch met behulp van de door chemtrails uitgesproeide barium, een groot filmdoek vormen waarop het moet lijken, (FAKE DUS! ), alsof we worden aangevallen door buitenaards geweld?

  Buitenaards geweld dat niet bestaat maar alleen in films waar we mee gehersenspoeld zijn met het idee dat buitenaardsen het slecht met ons voor hebben?

  Het moet er zeer dreigend uit gaan zien, waardoor de angst tot grote hoogten moet worden opgeroepen.

  Zeg alleen maar FAKE, Of LOL. of Boeie!!! En help je buren gerust stellen!

  6 likes
 4. Varkovsky effect

  Johan

  0 likes
 5. Complot hier, complot daar.
  Nu je digi zooi veilig op eigen bodem in de
  cloud machine.
  Beheerd door een bedrijf dat zich IS noemt.
  Of heb ik de reclame nu niet goed gehoord?

  0 likes
 6. Ik heb het idee dat defensie Skylar betaald om ons op het verkeerde been te zetten…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...