Natuur en Milieu

World Economic Forum promoot plan om zonlicht te blokkeren met ‘ruimtebellen’: ‘Volstrekt gestoord’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Het World Economic Forum (WEF) promoot een plan om zonlicht te blokkeren met behulp van ‘ruimtebellen’, zogenaamd om ‘klimaatverandering’ te bestrijden. Ook miljardair Bill Gates houdt zich hiermee bezig. Vorig jaar ging zijn project om de zon te dimmen in de ijskast.

Wetenschappers waren van plan om een grote ballon met reflecterende deeltjes op te laten. Die moesten in de stratosfeer zonlicht tegenhouden. Milieugroepen en lokale bewoners hebben zich fel verzet tegen het project, dat moest plaatsvinden in Zweden.

Complottheorie

Het WEF van Klaus Schwab en andere globalistische organisaties lijken erop gebrand om zonlicht te blokkeren. In een verontrustende video die is gepubliceerd door het WEF wordt gesteld dat klimaatverandering volgens wetenschappers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) kan worden omgedraaid door zonlicht te reflecteren met behulp van ‘ruimtebellen’.

In de video wordt dit proces ‘geo-engineering’ genoemd. Dit is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde en was tot voor kort een ‘complottheorie’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Robots

De video legt uit dat de bellen in de ruimte zouden worden gemaakt door robots en dat ze een ‘vlot’ ter grootte van Brazilië zouden vormen.

De Britse journalist Lewis Blackpool vindt het plan volstrekt gestoord:


[National File]

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
202 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gaafland
gaafland
4 maanden geleden

Wanneer je denkt dat het niet gekker kan…..

Doortje
Doortje
4 maanden geleden

Stop deze gekken!

Adriaan
Adriaan
4 maanden geleden

De aarde kan zichzelf prima reguleren. Daar hebben we geen spacebubbel voor nodig. Wat zou de CO2 overprint zijn voor het maken en in ruimte brengen van zo’n bubbel, vraag ik me af.

Rebecca
Rebecca
4 maanden geleden

Het wordt tijd dat het gehele zooitje wordt opgepakt. Dan richting Cuba!
Alle heulers erachteraan en schoon schip maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

202
0
We lezen graag je reactie!x