Homepagina » Binnenland » Het linkse media-establishment laat dit geluid, het echte geluid, niet toe op tv. Kijk hoe Jensen klimaatdoemdenkers ontmaskert
Het linkse media-establishment laat dit geluid, het echte geluid, niet toe op tv. Kijk hoe Jensen klimaatdoemdenkers ontmaskert
Foto: YouTube/Jensen

Het linkse media-establishment laat dit geluid, het echte geluid, niet toe op tv. Kijk hoe Jensen klimaatdoemdenkers ontmaskert

De talkshow van Robert Jensen werd pas geleden van de buis gehaald. Hij heeft besloten zijn programma voort te zetten op YouTube.

In de eerste aflevering ontkent hij dat de stekker uit zijn programma is gehaald vanwege lage kijkcijfers.

“Laten we eerlijk zijn en dit is echt de waarheid: we zijn niet gestopt omdat het te weinig kijkers had,” zegt hij. “Dat is een totale leugen. Het scoorde vér boven het gemiddelde van die zender.”

Niet het geval

De linkse media reageerden euforisch op het stoppen van zijn talkshow.

Jensen: “Het meest absurde was dat de bevooroordeelde linkse media dagenlang artikelen, columns en zelfs praatprogramma’s wijdden aan Jensen en dat ze het er allemaal over eens waren dat het programma gefaald had en dat het een flop was.”

Er is allemaal niks van waar

Jensen zegt zelf dat hij van de buis is gehaald omdat ‘het heersende linkse media-establishment dit geluid, het geluid van gezond verstand, het echte geluid, gewoon niet toelaat op tv’.

“De publieke omroep is hier hoofdschuldige aan,” zegt hij. “Het is een bureaucratisch links bolwerk geworden, geleid door oude VARA-managers zoals Frans Klein en Shula Rijxman. Op schandalige wijze voldoen ze al lang niet meer aan hun publieke taak.”

In onderstaande video, die inmiddels ruim 120.000 keer is bekeken, gaat het over de Europese verkiezingen, worden klimaatdoemdenkers ontmaskerd (Jensen: er is allemaal niks van waar!) en komt de revolutie van Nigel Farage in Engeland aan bod:

[Jensen]


Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Nog geen 100.000 kijkcijfers op primetime is gewoon waardeloos. Bovengemiddeld is logisch omdat men niet zo snel naar de meeste zenders kijken tussen 2 uur en 5 uur ‘s ochtends, dat haalt het gemiddelde naar beneden.

  Nee Mensen, als je nou eens kritische vragen ging stellen, mensen uit liet praten, de lachband verving voor het geluid van je publiek, misschien had het dan anders gelopen. Had ook wat linkse figuren aan de tand gevoeld. Ik heb een aantal keren gekeken naar het programma, maar hij lult met zijn gaat mee, en trekt alle aandacht naar zichzelf toe.

  Geef de publieke omroep niet de schuld van jouw falen bij een commerciële zender (die jij uit een dal moest gaan trekken). Je hebt kansen op kansen gekregen, smoezen gebruikt (ja voetbal zat er tussen etc) en je show niet aangepast naar de vraag van je eigen publiek.

  Eigen schuld, dikke bult….

  5 likes
  • Nog geen 100.000 kijkers? Waar heeft u dit vandaan?

   12 likes
   • Kijkonderzoek.nl hierop staan alle kijkcijfers.

    4 likes
    • Ehh primetime? Ja tegenover de voetbal, als je ook de cijfers van uitzending gemist terugkijken enz. erbij zet zit hij al rond de 180.000. Daarbij veel kijkers van Jensen is juist het publiek wat geen tv meer kijkt zoals ikzelf. Het enigste wat ik nog kijk op ziggo is discovery channel en Formule 1. Al die linkse zooi komt mij de strot uit.

     Hoe worden kijkcijfers bepaald? door 1600 kijkcijferkastjes en geloof maar niet dat het kijkerspubliek van Jensen die kastjes in huis heeft. Dus de cijfer kloppen van geen kant.

     Ook de podcast’s van Jensen op alle platformen kom je al bijna op de 250.000 na 3 weken.
     Jensen over Baudet na 4 weken op youtube 216K Na 4 dagen heeft uitzending 1 al 136K kijkers. Over 3 weken wil ik die cijfers nog wel eens zien….

     11 likes
    • Ja 😂😂😂 en wiecm heeft daar de vinger in de pap linkse media de politiek korrekten die liever hun broidheren de politieke pluche plakkers regen gwrzere been wil stoten. En ja wie gelooft wordt zalig ook u.

     0 likes
  • Eens, Jensen die nu vanuit de “underdog” hoek vecht tegen het establishment en zijn broer die ineens op de radio is. Lijken meer op zetten uit de koker van een spindokter. Gecontroleerd tegengeluid, net zoals de gecontroleerde oppositie van Baudet. Jensen zal zich uit deze underdog positie moeten “vechten” en daarmee zogenaamd bewezen autenthiek zijn. Allemaal bedacht. Men bouwt langzaam toe naar een rechtse wereld. En daarna weer na een linkse etc etc. Ze spelen het spel en zijn lachende derde. De gewone man is niet de pineut, maar heeft nooit echt wat te vertellen. Democeatie was een experiment van de elite. Het is tijdelijk…

   4 likes
  • Uw mening hoef niet de waarhrid te hoop dat u het beseft

   1 likes
 2. Peter R de Vrieskist, de misdadiger die alles beter denkt te weten met zijn arrogante kop. Hij was al arrogant maar sinds hij in de linkse talk shows zit lijkt hij het alfa mannetje te spelen van links Nederland die voor de vernietiging van eigen land en volk is. Allemaal hebben ze hun ziel verkocht aan satanische agenda en dat is goed aan hun gezicht te zien.

  29 likes
 3. De dag dat deugend links harde klappen gaat krijgen komt steeds meer dichterbij.
  Landverraders moeten gestraft worden, keihard en zonder mededogen…
  Hun einde is nabij, verjaag en vertrap dit monsterlijke volk als pestlijders…

  28 likes
 4. Vroeger vond ik Jensen een kwal van een vent. Tegenwoordig mag ik hem eigenlijk wel, mede door dat tegengeluid.

  24 likes
 5. Jensen jij bent top.,

  20 likes
 6. Jensen het geluid van gezond verstand? Lamenielache… Wat een ego, kan alleen maar denken in dualiteit: rechts is goed en links is slecht, nog zieliger dan Calimero (zij zijn groot en ik ben klein en dat vind ik niet eerljk) Boehoe, huilie huilie. Iemand met een béétje gezond verstand trapt niet in deze val, laat zich niet zo in niveau verlagen en trapt niet open deuren in… Wat een roeptoeter, wat een blaaskaak en zoveel schapen die erin trappen…
  Denk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart/wit…

  5 likes
  • Wat een onderbouwing van je stelling. Gewoon geweldig

   3 likes
  • Ehm, je kan wel net doen alsof er een utopische houding mogelijk is, maar dat is dus niet zo… .. . en als ik als bewust persoon nu moet kiezen, kies ik inderdaad voor rechts… .. . je kan een land niet zomaar laten overstromen met mensen van een andere cultuur… .. . je hebt ook in het spirituele verschillende niveaus

   Simpel en niet rationeel zoals jij en normalere zielen zoals ik… .. .

   0 likes
   • @ Koning

    Hoe kun je in vredesnaam een “bewust persoon” zijn om in zo’n programma te trappen, wat gewoon onderdeel is van dezelfde corporate media waarvan de linkse media ook onderdeel van zijn. Er is absoluut niets mis om rechts of links te denken, alleen wat de meeste niet beseffen; is dat alle politieke bewegingen (inclusief de populisten) allemaal 1 pot nat zijn. Het is 1 groot spel om mensen verdeeld te houden en de ilussie te geven dat er iets te kiezen is.

    1 likes
  • Denk niet alleen blauw, denk niet alleen rood…..

   0 likes
 7. Kunnen de kijkcijfers niet publiekelijk gemaakt worden? Zodat er meer transparantie is?

  Natuurlijk gaan we daarna weer soebatten of die cijfers wel kloppen…
  Het einde der (groot deel) mensheid is in zicht.

  6 likes
  • @Rikk, die kijkcijfers krijg jij heel misschien nog ook als je daar heel vriendelijk om vraagt. Maar of jij dan ook de goede cijfers onder ogen krijgt? Wat denk je zelf van een omroep die een kritische medewerker de laan uitstuurt omdat zijn critische geluid haar niet welgevallig is, en waar dan vervolgens de linkse drammers de grootste lol hebben “omdat de stekker uit zijn programma is gehaald vanwege lage kijkcijfers.”

   Maar je kunt er natuurlijk altijd een e-mail aan wagen, die is zo verstuurd. Gewoon proberen..doen de hondjes ook, en die hebben vaak nog succes ook..

   1 likes
 8. Uiteindelijk zal heel die linkse leugenkliek met donderend geraas door het ijs zakken. Over heel de wereld is men het meer dan zat en is er overduidelijk een verschuiving naar meer waarheid bezig. De linkse leugens zijn massaal over de datum zo blijkt. Geef nooit op Jensen !

  6 likes
 9. De klimaat doemdenkers blijven maar liegen dat de mens de schuld is van de opwarming. Intussen denken ze er in Italië over na om tijdens de Giro een berg te vermijden vanwege 4 meter sneeuw.

  Ik heb al eerder geschreven dat er al decennia lang allerlei berichten zijn die weer geven dat de stand van de aardas gaat veranderen. Dat is in feite allang gaande. Pas geleden las ik weer zo’n bericht waarin gezegd werd dat de aardas zich al 8 decennia aan het ‘oprichten’ is, wat betekent dat die weer helemaal verticaal gaat komen te staan. Ja, dan verandert overal het klimaat. Dan zullen we een stabiel klimaat krijgen die het hele jaar door gelijk blijft. De seizoenen zijn er geweest omdat de aardas onder een hoek van 23,5 graden stond t.o.v. de zon. Het verschil in deze tijd is te merken aan het feit dat de temperatuur vaak tot aan het einde van de middag op loopt of gelijk blijft en tegen de avond pas af neemt. Vroeger was het rond 15:00 de hoogste temperatuur en daalde het daarna alweer.

  4 likes
  • Klimaatdoemdenken is nix mis mee, hoe je het ook wendt of keert, het klimaat/weer verandert en niet ten goede. Het is oogkleppenbeleid hier nix aan te doen wegens de belachelijke discussie omtrent de schuldvraag. Wij weten helemaal niet wat bepaalde groeperingen en overheden allemaal precies uitvoeren met o.a. chemtrails, HAARP en weet ik welke technologieën nog meer en welke invloed dit allemaal op elkaar heeft.

   0 likes
   • Ja, het klimaat verandert en heeft dat altijd gedaan. U en ik veranderen ook, elk moment. De aarde verandert dus ook elk moment en heeft haar eigen tijd/cyclus en zo ook alle planeten en sterren in de kosmos. Wel wordt door de mens roofbouw gepleegd en bevuilt/vergiftigd men moeder aarde en dat zal ons, lijkt mij wel eens gaan opbreken.

    1 likes
  • Nogmaals, sneeuw in de Alpen zelfs in de zomer is niet vreemd. Heb het vaak genoeg meegemaakt. Voor mensen die er niks van af weten, tja…

   0 likes
 10. Lijkt me zuiver en alleen controlled opposition. De opzet van dit alles is geheel anders. Zo lijkt het toch. Ik ken die kerel totaal niet maar aan de inhoud van het programma te zien lijkt het me meer op een op een opgezet tegengeluid dan een spontaan programma. Eerder een poging om verloren kijkers terug te winnen. Echt spontane programma’s door mensen met een andere visie worden geblokkeerd. Of worden tegengewerkt door het establishment.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ronald plasterk

Ronald Plasterk legt in 1 meesterlijke tweet uit waarom we niets hebben aan windmolens

De discussie rondom het klimaat heeft alle ...

professor

Ze zijn helemaal gek geworden. Deze professor pleit voor het uitroeien van de mensheid om het klimaat te redden

Een Britse professor wil het klimaatprobleem op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.