Homepagina » Binnenland » Het linkse media-establishment laat dit geluid, het echte geluid, niet toe op tv. Kijk hoe Jensen klimaatdoemdenkers ontmaskert
Het linkse media-establishment laat dit geluid, het echte geluid, niet toe op tv. Kijk hoe Jensen klimaatdoemdenkers ontmaskert
Foto: YouTube/Jensen

Het linkse media-establishment laat dit geluid, het echte geluid, niet toe op tv. Kijk hoe Jensen klimaatdoemdenkers ontmaskert

De talkshow van Robert Jensen werd pas geleden van de buis gehaald. Hij heeft besloten zijn programma voort te zetten op YouTube.

In de eerste aflevering ontkent hij dat de stekker uit zijn programma is gehaald vanwege lage kijkcijfers.

“Laten we eerlijk zijn en dit is echt de waarheid: we zijn niet gestopt omdat het te weinig kijkers had,” zegt hij. “Dat is een totale leugen. Het scoorde vér boven het gemiddelde van die zender.”

Niet het geval

De linkse media reageerden euforisch op het stoppen van zijn talkshow.

Jensen: “Het meest absurde was dat de bevooroordeelde linkse media dagenlang artikelen, columns en zelfs praatprogramma’s wijdden aan Jensen en dat ze het er allemaal over eens waren dat het programma gefaald had en dat het een flop was.”

Er is allemaal niks van waar

Jensen zegt zelf dat hij van de buis is gehaald omdat ‘het heersende linkse media-establishment dit geluid, het geluid van gezond verstand, het echte geluid, gewoon niet toelaat op tv’.

“De publieke omroep is hier hoofdschuldige aan,” zegt hij. “Het is een bureaucratisch links bolwerk geworden, geleid door oude VARA-managers zoals Frans Klein en Shula Rijxman. Op schandalige wijze voldoen ze al lang niet meer aan hun publieke taak.”

[Jensen]
4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Vroeger vond ik Jensen een kwal van een vent. Tegenwoordig mag ik hem eigenlijk wel, mede door dat tegengeluid.

Rikk
Rikk
2 jaren geleden

Kunnen de kijkcijfers niet publiekelijk gemaakt worden? Zodat er meer transparantie is?

Natuurlijk gaan we daarna weer soebatten of die cijfers wel kloppen…
Het einde der (groot deel) mensheid is in zicht.

Jelle Bos
Jelle Bos
2 jaren geleden

Jensen jij bent top.,

Jappiejajo
Jappiejajo
2 jaren geleden

Nog geen 100.000 kijkcijfers op primetime is gewoon waardeloos. Bovengemiddeld is logisch omdat men niet zo snel naar de meeste zenders kijken tussen 2 uur en 5 uur ’s ochtends, dat haalt het gemiddelde naar beneden.

Nee Mensen, als je nou eens kritische vragen ging stellen, mensen uit liet praten, de lachband verving voor het geluid van je publiek, misschien had het dan anders gelopen. Had ook wat linkse figuren aan de tand gevoeld. Ik heb een aantal keren gekeken naar het programma, maar hij lult met zijn gaat mee, en trekt alle aandacht naar zichzelf toe.

Geef de publieke omroep niet de schuld van jouw falen bij een commerciële zender (die jij uit een dal moest gaan trekken). Je hebt kansen op kansen gekregen, smoezen gebruikt (ja voetbal zat er tussen etc) en je show niet aangepast naar de vraag van je eigen publiek.

Eigen schuld, dikke bult….

x

Check Also

voetballer

Media: puur ‘toeval’ dat zoveel voetballers plotseling in elkaar zakken

In de afgelopen weken en maanden zijn ...

bpoc2020

Ziekenhuispatiënt haalt uit naar media: ‘Jullie pushen net zo hard mee met die hele vaccinatie-ellende’

Leon (50) werd opgenomen in het Catharina ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x