Propaganda

VIDEO: Bewijs dat de muziekindustrie helemaal nep is

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag de dag kan iedereen die achter een microfoon gaat staan beroemd worden. Met de computer wordt het stemgeluid aangepast, liedjes worden geschreven door grote groepen professionals en de artiest – talent of geen talent – is alleen nodig om het project af te ronden.

We kijken niet meer op van jonge vrouwen die vrijwel naakt het podium opkomen en daar allerlei vulgaire handelingen verrichten. Om een hit te scoren heb je de steun nodig van een grote muziekcorporatie zoals bijvoorbeeld Universal Music. Als een persoon bereid is zijn of haar ‘ziel te verkopen’ – een term die vaak wordt gebruikt door artiesten – in ruil voor roem en geld, doet de platenmaatschappij de rest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze mensen worden vereerd door het volk. We willen ons kleden zoals zij, we willen eruitzien zoals zij. Veel artiesten zijn vandaag de dag niets meer dan wandelende reclameborden, die worden gebruikt om de massa te beïnvloeden, enorme winsten te genereren en het gedrag van consumenten te sturen.

Verschillende grote artiesten hebben er al op gewezen dat een groot deel van de muziek wordt gebruikt voor mind control. ODB van de Wu-Tang Clan is een goed voorbeeld.

En superster Roseanne Barr zei recentelijk dat de entertainmentindustrie onder invloed staat van MK-ULTRA, een geheim project van de CIA. De CIA is al vanaf het begin betrokken bij de muziekindustrie. De inlichtingendienst heeft een speciale afdeling die zich ermee bezighoudt.

In dit filmpje getiteld ‘Sony kills music’ kun je zien hoe Michael Jackson muziekreus Sony ontmaskert. Zoals uit onderstaand filmpje van mediabedrijf RT blijkt wordt muziek gebruikt om de massa te hersenspoelen. Elk liedje kan een hit worden zolang het wordt gepromoot door de grote muziekmachine. De video maakt duidelijk dat een groot deel van de muziekindustrie niets met muziek heeft te maken.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Anonymous
Anonymous
7 jaren geleden

Celebrities are murdered and cloned! Also in Holland!

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x