Bewustzijn

Ervaringen in de Astrum Stargate

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Astrum Stargate is een krachtveld, waarbij gewerkt wordt met 24 geënergetiseerde kristallen bollen en twee geometrische driehoeksvormen.

Het doel van een sessie in de Stargate is een diepe, innerlijke activering en zuivering van zowel het fysieke als het mentaal-emotionele lichaam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De ervaringen die mensen hebben in de Astrum Stargate zijn erg persoonlijk en uiteenlopend. De Stargate geeft wat voor de betreffende persoon op dat moment het meest nodig is. Dat betekent ook dat een tweede ervaring totaal anders kan zijn dan de eerste ervaring in de Stargate.

Om toch een beeld te schetsen van hoe een sessie kan verlopen volgen hieronder drie verschillende ervaringen van mensen die in de afgelopen maanden een sessie met de Astrum Stargate hebben ondergaan.

———-

Omdat ik de Astrum Stargate zelf eens wilde ervaren en uitproberen heb ik een sessie van een half uur in Soest geboekt. Ik kon ervoor kiezen om een koptelefoon met muziek op de natuurlijke frequenties op te doen. Ik heb dat echter niet gedaan om me beter te kunnen concentreren op mijn ervaring. De eerste 10 minuten gleden gedachten van me af over zaken die ik die dag had meegemaakt.

Vervolgens voelde ik een warme geconcentreerde energiestroom van buiten naar binnen via mijn derde oog op gang komen die enkele minuten heeft aangehouden. Daarna kwamen er enkele beelden en indrukken uit Egypte voorbij. Na ongeveer 25 minuten voelde ik het energieniveau afnemen en dat deze sessie afgerond was. Na een half uur kwam ik er ‘high’ uit!

Een blij, vervuld en extatisch gevoel dat ik tot aan het begin van de volgende dag heb ervaren. Dit gevoel kwam me bekend voor. Ik heb het eerder in een graancirkel ervaren, en een keer na een activatie van Janosh. In de Astrum Stargate heb ik (weer) een plezierige staat van zijn mogen ervaren!

Roland D.

———-

Mijn ervaringen in de stargate: de eerste keer heb ik me vooral duidelijk opgetild in energie gevoeld. Stralend, gelukkig, vol energie erna. Veel meer kan ik me hiervan niet herinneren.

De tweede keer voelde ik duidelijk het opengaan van de stargate en weer de aanwezigheid van, ik noem het maar helers. Kon meteen voelen dat er aan m’n derde oog gewerkt werd, aarding, ik kon voelen hoe er op verschillende plekken geheald werd.

Erna had ik minder last van m’n hoofd (daar ging het me voornamelijk om), en ik voelde me weer opgetild in energie. Er is de dagen erna nog veel verdriet losgekomen. Waar het de eerste keer vooral voelde als opgetild in de energie, was het voor de tweede keer meer helend, alsof er gewerkt werd aan blokkades in m’n energiesysteem. Nu, een week of twee later merk ik dat ik makkelijker bij een hogere afstemming kan komen. Ik voel meer rust in mezelf.

———-

Op reis met de Astrum Stargate

Medio mei 2012. Mijn vriendin Monique belt. Of we samen een keer iets leuks zullen gaan doen. Prima toch? Daar ben ik wel voor in. Heb je iets leuks in gedachten, vraag ik haar. Ja, zegt ze, op de website van Niburu staat iets over een Astrum Stargate en daar heeft ze wel interesse in alhoewel ze net als ik, geen idee heeft wat het allemaal inhoudt. We spreken af dat ik zelf ook even de site check en dat we er later op terug zullen komen.

Het is misschien niet iets wat twee beste vriendinnen over het algemeen besluiten samen te gaan doen, als ze op zoek zijn naar een activiteit om het contact weer even aan te halen in onze drukke levens. We kunnen er ook voor kiezen om samen op koopjesjacht te gaan in één of andere leuke stad, of samen naar de nagelstudio, bijvoorbeeld. Wie ons beiden kent zal zeker lachen om bovenstaande opties want samen kennismaken met de Astrum Stargate is een activiteit die veel beter bij ons tweeën past.

Een afspraak is snel gemaakt en vol verwachting maar toch niet wetende wat ons te wachten staat, arriveren we op 29 mei bij het Niburu Health Center in Soest. De ontvangst door Marjolein die ons op onze reis met de Astrum Stargate zal begeleiden, is allerhartelijkst. De sfeer is relaxed, een goed begin.

Mijn vriendin gaat eerst, het is tenslotte háár plan. In de tijd dat Monique haar behandeling ondergaat, verdiep ik me in wat folder- en tijdschriftenmateriaal en ben ondertussen razend benieuwd naar wat er zich afspeelt in de behandelkamer en hoe Monique dat alles ervaart. Na verloop van tijd (zo’n 45 minuten?) komt ze opgewekt de kamer uit. Er vindt slechts oogcontact tussen ons plaats, ervaringen uitwisselen doen we na afloop.

Mijn beurt. Voordat ik plaats neem op de behandeltafel die in het midden van de Astrum Stargate staat opgesteld, mag ik de kracht ervaren van één van de grote kristallen bollen die op de twee geometrische driehoeken ligt. Ik voel een enorme richting de aarde zuigende kracht. Het is beslist geen onaangenaam gevoel, integendeel zelfs. Ik vind mezelf geen zweverig type, maar betekent dit dat ik wat meer met mijn beide benen op de grond moet komen staan?

Vervolgens onderga ik in de verduisterde kamer mijn verdere kennismaking met de Astrum Stargate. Het komt voor mij als een volslagen verrassing, misschien omdat ik blanco in dit avontuur ben gestapt, maar ik kom tijdens de sessie in contact met een intens diep houden van mijn moeder. Zo intens heb ik dat nog nooit gevoeld. Ik ben overrompeld maar tegelijkertijd ontzettend dankbaar dat ik dit mag voelen.

Zonder al te veel privé prijs te geven kan ik wel zeggen dat deze ervaring voor mij op een belangrijk punt in mijn leven komt, in relatie tot mijn moeder. Ik zou alles verwacht kunnen hebben maar dat dit zou gebeuren, daar heb ik niet bij stil gestaan. Een beetje onthutst maar met een vol, rijk gevoel verlaat ik ‘ruimteschip’ Astrum Stargate om weer met Monique verenigd te worden die mij op reis nam in dit avontuur. Zichtbaar en voelbaar uitgelaten wisselen we onze ervaringen uit. Ook Monique had het gevoel naar beneden te worden getrokken door de kristallen bol. Al met al was het voor haar een fijne en ontspannen kennismakingsessie geweest die eigenlijk wel langer had mogen duren. Maar ja, het was dan ook een éérste kennismaking die, zoals we meteen uitroepen, zeker nog een vervolg zal hebben.

Medio augustus 2012. Een sms-je van Monique. Of we samen weer eens iets zullen gaan doen. Lijkt me een goed plan! Op reis dan maar weer?

Wordt vervolgd.

———-

Tijdens de kennis- en informatie-markt aankomend weekend, 22 en 23 september te Soest, is het ook mogelijk om een korte ervaring in de Astrum Stargate op te doen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

www.niburuhealth.nl [email protected]

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
yes
yes
11 jaren geleden

Wat zijn precies “geenereitiseerde” bollen. En hoe worden deze geenergetiseerd?

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Dit heeft zeker een positieve invloed zelfs na 5 minuten in de Astrum Stargate zitten. Het leek bij mij of ik de helft woog na die 5 minuten en zeer lichtvoetig kon bewegen. Alles gaat soepeler.

Nique
Nique
11 jaren geleden

Heb zelf een keer in zo’n korf gestaan maar sorry, nee ik voelde niks. Ook geen tinteling. En dat zeg ik dan ook gewoon eerlijk.

Ik heb een oefening gedaan met Bronikov dat iemand z’n hand boven m’n hoofd hield. Dat voelde ik wel heel duidelijk.

karel Appel
karel Appel
11 jaren geleden

aan YES,
die bollen wordt door de moneymachiene getrokken en ingewreven met colloidaal goud van de planeet iburu.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x