CoronaBuitenland

E-mail onthult waarom autoriteiten geen waarschuwing afgaven over covidvaccins en myocarditis

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft geen waarschuwing afgegeven voor covidvaccins en hartontsteking omdat medewerkers vreesden dat daardoor paniek zou uitbreken. Dat blijkt uit een e-mail waar de krant The Epoch Times de hand op heeft weten te leggen.

In 2021 werd door de CDC een waarschuwing opgesteld voor hartontsteking oftewel myocarditis en de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Functionarissen waren van plan om deze waarschuwing uit te vaardigen, blijkt uit interne documenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

ten

Niet alarmistisch overkomen

In de e-mail, die dateert van 25 mei 2021, onthult een medewerker van de CDC waarom sommige functionarissen tegen het afgeven van de waarschuwing waren. Dr. Sara Oliver schreef dat mensen ‘niet alarmistisch willen overkomen’. Ze communiceerde op dat moment met een medewerker van Pfizer of Moderna. Oliver was niet bereikbaar voor commentaar.

Ondertussen werden artsen in het hele land geconfronteerd met patiënten met myocarditis die op de spoedeisende hulp werden binnengebracht met pijn op de borst en andere symptomen.

Onacceptabel en nalatig

Het besluit om artsen niet onmiddellijk te waarschuwen voor een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis bij gevaccineerden, is niet alleen onacceptabel, maar ook nalatig, zei senator Ron Johnson over de e-mail. Hij vindt dat er verantwoording moet worden afgelegd.

Bottom line is dat het kennelijk niet uitmaakt dat mensen massaal myocarditis krijgen (en sterven), zolang ze maar niet in paniek raken.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
5 maanden geleden

Heel de fake pandemie is gebaseerd op paniek zaaien. Bullshit uitleg.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

De artsen hadden de prikjes niet eens toe mogen dienen gelet op de sterftekans door Covid-19.

Bottom line is dat het kennelijk niet uitmaakt dat mensen massaal myocarditis krijgen (en sterven), zolang ze maar niet in paniek raken.
Één dode is verschrikkelijk, een miljoen doden is slechts een statistiek, aldus Stalin, te lezen in Hannah Arendt – Totalitarisme.

MARKIEZ
MARKIEZ
5 maanden geleden

Absurd, en ongeloofwaardig verhaal. Het was / is juist het plan dat er veel mensen zouden sterven.

Ron
Ron
5 maanden geleden

En dit is Nederland precies hetzelfde, zoveel mogelijk onder het tapijt vegen. Deze demissionair regering moet gestopt worden.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x