UFO

Wereld UFO Dag: de bekendste UFO-meldingen

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Wereld Ufo Dag op dinsdag 2 juli wordt het bestaan van ongeïdentificeerde vliegende objecten of UFO’s gevierd.

De organisatie wil op deze dag de bewustwording over het bestaan van UFO’s verhogen. Volgens haar bestaan UFO’s ongetwijfeld. Ze moedigt regeringen op deze dag aan om hun kennis over UFO-waarnemingen bekend te maken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er worden tijdens Wereld UFO Dag talrijke activiteiten georganiseerd. Zo kijken mensen samen naar de hemel om UFO’s te spotten en ook wordt er gekeken naar films over UFO’s.

Er waren ooit twee Wereld UFO Dagen, te weten op 24 juni en 2 juli. Op 24 juni 1947 zag de Amerikaanse piloot Kenneth Arnold boven Mount Rainier in Washington negen UFO’s die met een snelheid van circa 2000 kilometer per uur voorbij vlogen. De getuigenis van Arnold werd uitvoerig behandeld in de Amerikaanse media. Het was de eerste keer dat de term ‘vliegende schotel’ werd gebruikt.

De bekendste UFO-melding vond echter plaats op 2 juli 1947 nabij Roswell in de Amerikaanse staat New Mexico. In de buurt van een boerderij stortte toen een vliegende schotel neer. Talrijk getuigen beweerden dat het om een buitenaards ruimtevaartuig met buitenaardse lijken ging. De gebeurtenis werd snel wereldnieuws.

Volgens de Amerikaanse luchtmacht ging het echter om een neergestorte weerballon. Later kwamen er evenwel nieuwe verklaringen van de luchtmacht. De nieuwe verklaringen en de gewijzigde uitleg van de overheid hebben de geruchten over een werkelijke neerstorting van een UFO alleen maar gevoed.

In 1973 gaf de Amerikaanse oud-president Jimmy Carter toe dat hij in 1969 in de staat Georgia een onbekend vliegend object had gezien. Volgens Carter gaf het object licht en veranderde het van kleur.

Ook in andere landen zijn bekende UFO-meldingen gedaan. In 1986 werden in de Braziliaanse deelstaat São Paulo 20 UFO’s gezien. De objecten verdwenen opeens toen militaire toestellen werden gestuurd om ze te onderscheppen.

Op 19 september 1976 vloog er een UFO over de Iraanse hoofdstad Teheran. Volgens Iraanse generaals ging het om een buitenaards object. Sceptici zeiden dat de getuigen geen UFO, maar een hemellichaam hadden gezien, waarschijnlijk Jupiter.

Op 6 april 1966 zagen meer dan 200 leerlingen en leraren van twee Australische scholen een vliegende schotel. Volgens de getuigen landde de UFO in een weiland.

Wereld UFO Dag wordt gevierd in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Canada, China, Thailand, België, Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Nederland, Zuid-Afrika, Taiwan, Turkije, Tsjechië, Australië, Spanje, Brazilië, Italië, Frankrijk, Nigeria, Finland, Oostenrijk en Polen.

Bron: Knack.be, Euronews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
10 jaren geleden

Eerlijk gezegd vind ik dat ufo gebeuren helemaal niet zo belangrijk ,oke stel dat ze rondvliegen en schijnen ze dat eeuwenlang te doen. schieten we niet echt wat mee op, veel belangrijker vind ik dat de mensheid gaat begrijpen dat de áarde een energieband aan het betreden is die hoger van trilling/licht is waardoor lichamelijke veranderingen in de goede zin gaan optreden maar ook mentaal en dat dát uiteindelijk zorgt voor een verbeterd leefklimaat wereldwijd.

LUFTIKUS
LUFTIKUS
10 jaren geleden

Wie heeft je dat verteld? Ben ik wel eens benieuwd naar, ik ken namelijk niemand die iets van verandering merkt behalve dan bergafwaarts.

schieten we niet echt wat mee op, veel
………..hoger van trilling/licht is waardoor lichamelijke veranderingen in de goede zin gaan optreden maar ook mentaal en dat dát uiteindelijk zorgt voor een verbeterd leefklimaat wereldwijd.[/quote]

tbn
tbn
10 jaren geleden

[quote name=”kim”]Eerlijk gezegd vind ik dat ufo gebeuren helemaal niet zo belangrijk ,oke stel dat ze rondvliegen en schijnen ze dat eeuwenlang te doen. schieten we niet echt wat mee op, veel belangrijker vind ik dat de mensheid gaat begrijpen dat de áarde een energieband aan het betreden is die hoger van trilling/licht is waardoor lichamelijke veranderingen in de goede zin gaan optreden maar ook mentaal en dat dát uiteindelijk zorgt voor een verbeterd leefklimaat wereldwijd.[/quote]

Als dat aan het gebeuren is.. dan zal iedereen het toch gewoon doorhebben zodra het zover is??? Dus waarom is het zo belangrijk dat ze het nu begrijpen??

kim
kim
10 jaren geleden

[quote name=”LUFTIKUS”]Wie heeft je dat verteld? Ben ik wel eens benieuwd naar, ik ken namelijk niemand die iets van verandering merkt behalve dan bergafwaarts.

schieten we niet echt wat mee op, veel
………..hoger van trilling/licht is waardoor lichamelijke veranderingen in de goede zin gaan optreden maar ook mentaal en dat dát uiteindelijk zorgt voor een verbeterd leefklimaat wereldwijd.[/quote][/quote]

Er is genoeg over te vinden bv de schumannresonantie is sterk verhoogd van ruim 7 naar nu bijna 13. Trilling heeft effect op alles .Niet van de ene op de andere dag maar wel geleidelijk heb je weleens die proef met zout gezien op een blad dat boven een grote microfoon(?) hing en dan steeds ingewikkelder patronen liet zien? zo ook met de menselijke cellen de structuur veranderd omdat we een hogere energieband betreden de zogenoemde fotonengordel.( ruim 2000 jaar breed) . Kzou zeggen zoek eens wat op.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x