Buitenland

9/11 opgezet door Israël om islamofobie te verspreiden. Is islamitisch terrorisme doorgestoken kaart?

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanslagen op 11 september 2001 waren onderdeel van een islamofoob project van Israël om communisme te vervangen door ‘islamitisch terrorisme’ als nieuwe bedreiging in de wereld. Dat stelt de Amerikaanse politiek commentator Kevin Barrett.

Volgens de journalist zijn Tel Aviv en haar bondgenoten hierdoor in staat om hun agenda verder uit te voeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Barrett merkte op dat president Trump erg heeft weten te profiteren van de golf van islamofobie, die volgens hem aan de basis staat van de Amerikaanse politieke cohesie.

Permanente haat

Israël, de VS en hun bondgenoten hebben de 9/11-operatie georkestreerd en gebruikt als manier om communisme te vervangen door terrorisme als de volgende grote vijand, aldus de analist.

“9/11 was onderdeel van een project om bij de Amerikaanse bevolking permanente haat jegens moslims op te wekken,” zei Barrett.

Israël heeft hier volgens hem het meeste baat bij gehad omdat de aanslagen vanwege westerse economische belangen ook werden gebruikt om ‘het Midden-Oosten te destabiliseren’.

Ontmaskeren

Tijdens zijn presidentscampagne zei Trump dat ‘de islam ons haat’, stelde hij een inreisverbod voor moslims voor en herintroduceerde hij de term ‘islamitisch terrorisme’, stelde de onderzoeker.

Barrett vindt dat Amerikaanse moslims een meer actieve rol moeten gaan spelen in het ontmaskeren van dit project ‘dat erop gericht is islamofobie te verspreiden door moslims de schuld te geven van valse vlag-operaties’.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Iep
Iep
6 jaren geleden

Op de vraag: Ja!

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Nep joden, mensen die zich voordoen als joden zijn een schande voor degene die het echte Jiddische geloof beleiden. Degene die oorlogen en aanslagen in scene hebben gezet zijn nep en laag, vies en doortrapt en hebben de echte joden omgebracht in de WOII en ze tot op heden gebruikt als dekmental. 9/11 is een 100% inside job van geldgeile lieden en degene die sinds de oprichting van de FED op 23 dec. 1913 zich bezig houden met de meest obscene en de meest doortrapte zaken die men kan bedenken. Nep joden zijn net als doorgedraaide moslims wel echt, maar zijn niet dat wat ze pretenderen te zijn. Hoewel ik totaal wars ben van religies, zijn mensen natuurlijk vrij om te doen wat ze willen zolang ze anderen daarmee niet lastig vallen en niet ons proberen te verdrukken en dat nota bene met ons belastinggeld afgeperst door onze bloedeigen regering (landverraders) die ons in de hoek trappen ten gunste van hier niet thuishorende (agressieve, criminele, moordzuchtige) vreemdelingen. Verder moet gezegd worden dat de islam een door de SA gefinancierde club is die met grote sommen geld gefinancierd vanuit oliestaten zich als een zieke en kunstmatige ideologie uitbreid. De nep joden spelen hierbij een zeer dubieuze en sturende rol. Zoek maar eens op wat voor achterlijke ideeën de nep joden hebben omtrent de achteruitgang (niet vooruitgang!!!) van Europa. Google o.a. geestelijk gestoord object, Barbara Spectre maar eens.

Bery
Bery
6 jaren geleden

Zijn er echt nog mensen die geloven dat 9/11 aanslag door moslims is gepleegd? Of zijn het gewoon mensen die moslims haten en gewoon de leugen accepteren?

De Vriendt Koen
De Vriendt Koen
6 jaren geleden

ik denk ook dat de echt devote ‘joden’ karakterieel anders in elkaar steken dan de politieke maffia in Israël.
die politieke maffia staat echter dicht bij de gedragingen van Adolf.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x