Homepagina » Buitenland » 9/11 opgezet door Israël om islamofobie te verspreiden. Is islamitisch terrorisme doorgestoken kaart?
9/11 opgezet door Israël om islamofobie te verspreiden. Is islamitisch terrorisme doorgestoken kaart?

9/11 opgezet door Israël om islamofobie te verspreiden. Is islamitisch terrorisme doorgestoken kaart?

De aanslagen op 11 september 2001 waren onderdeel van een islamofoob project van Israël om communisme te vervangen door ‘islamitisch terrorisme’ als nieuwe bedreiging in de wereld. Dat stelt de Amerikaanse politiek commentator Kevin Barrett.

Volgens de journalist zijn Tel Aviv en haar bondgenoten hierdoor in staat om hun agenda verder uit te voeren.

Barrett merkte op dat president Trump erg heeft weten te profiteren van de golf van islamofobie, die volgens hem aan de basis staat van de Amerikaanse politieke cohesie.

Permanente haat

Israël, de VS en hun bondgenoten hebben de 9/11-operatie georkestreerd en gebruikt als manier om communisme te vervangen door terrorisme als de volgende grote vijand, aldus de analist.

“9/11 was onderdeel van een project om bij de Amerikaanse bevolking permanente haat jegens moslims op te wekken,” zei Barrett.

Israël heeft hier volgens hem het meeste baat bij gehad omdat de aanslagen vanwege westerse economische belangen ook werden gebruikt om ‘het Midden-Oosten te destabiliseren’.

Ontmaskeren

Tijdens zijn presidentscampagne zei Trump dat ‘de islam ons haat’, stelde hij een inreisverbod voor moslims voor en herintroduceerde hij de term ‘islamitisch terrorisme’, stelde de onderzoeker.

Barrett vindt dat Amerikaanse moslims een meer actieve rol moeten gaan spelen in het ontmaskeren van dit project ‘dat erop gericht is islamofobie te verspreiden door moslims de schuld te geven van valse vlag-operaties’.

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Iep
Iep
3 jaren geleden

Op de vraag: Ja!

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Nep joden, mensen die zich voordoen als joden zijn een schande voor degene die het echte Jiddische geloof beleiden. Degene die oorlogen en aanslagen in scene hebben gezet zijn nep en laag, vies en doortrapt en hebben de echte joden omgebracht in de WOII en ze tot op heden gebruikt als dekmental. 9/11 is een 100% inside job van geldgeile lieden en degene die sinds de oprichting van de FED op 23 dec. 1913 zich bezig houden met de meest obscene en de meest doortrapte zaken die men kan bedenken. Nep joden zijn net als doorgedraaide moslims wel echt, maar zijn niet dat wat ze pretenderen te zijn. Hoewel ik totaal wars ben van religies, zijn mensen natuurlijk vrij om te doen wat ze willen zolang ze anderen daarmee niet lastig vallen en niet ons proberen te verdrukken en dat nota bene met ons belastinggeld afgeperst door onze bloedeigen regering (landverraders) die ons in de hoek trappen ten gunste van hier niet thuishorende (agressieve, criminele, moordzuchtige) vreemdelingen. Verder moet gezegd worden dat de islam een door de SA gefinancierde club is die met grote sommen geld gefinancierd vanuit oliestaten zich als een zieke en kunstmatige ideologie uitbreid. De nep joden spelen hierbij een zeer dubieuze en sturende rol. Zoek maar eens op wat voor achterlijke ideeën de nep joden hebben omtrent de achteruitgang (niet vooruitgang!!!) van Europa. Google o.a. geestelijk gestoord object, Barbara Spectre maar eens.

Lucie
Lucie
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Nep-joden,dat zijn Khazaren,een Turks nomadenvolk,die vroeger in Oekraïne en de Kaukasus leefden.
Hierover is al op deze site een artikel geschreven in dec.2014.

Bery
Bery
3 jaren geleden

Zijn er echt nog mensen die geloven dat 9/11 aanslag door moslims is gepleegd? Of zijn het gewoon mensen die moslims haten en gewoon de leugen accepteren?

Minute Repeater
Minute Repeater
Reactie op  Bery
3 jaren geleden

Het is een combinatie van, er zijn nog steeds mensen die nog goedgelovig zijn wat betreft het officiële verhaal. Helaas zijn de meeste mensen nog zo gebrainwasht als het maar zijn kan, er zijn ook veel mensen die wel weten wat er gaande is, maar het allemaal te eng vinden om zich hiermee bezig te houden. Persoonlijk heb ik veel mensen in mijn omgeving die het wel door hebben, maar net alsof doen alsof het niet bestaat.

Dan zijn er nog mensen die claimen ” wakker te zijn” en op de hoogte te zijn van de “false flag operaties”, de elites en de bekende door de eeuwen heen gebruikte verdeel en heers tactieken, maar toch nog moslims voor alles verantwoordelijk houden en haten. Naar mijn mening laat een deel van die mensen zich gewillig gebruiken, omdat ze net zoals “nieuw” links heel selectief zijn in het interpreteren van de NWO.

Deels is dat denk ik te verklaren door dat een veel volk van “nieuw” rechts afkomstig is uit de hoek van de FPO, Front National, Vlaams Belang en meer van dat soort “nationaal socialistische fan partijen”, het is leuk en aardig dat die partijen zeggen dat ze gebroken hebben met het verleden, maar daar geloof ik persoonlijk weinig van. Veel mensen zijn gevallen voor de charme offensieven van die partijen, ik weet nog goed dat na de dood van Fortuyn (die natuurlijk geen rechts extremist was), zo´n beetje alle Europese nationaal socialistische achtige politieke partijen met veel belangstelling naar Fortuyn hadden gekeken.

Waarbij na zijn dood, Haider maar ook de Winter hardop zeiden dat het aannemen van de”Fortuyn stijl” ervoor kon zorgen dat hun rechts extremistische partijen een positiever imago konden krijgen. En zodoende een breder publiek konden bereiken en zodoende onderdeel van de mainstream konden worden. Er zijn ook genoeg documentaires van (neo) nazi groeperingen in Amerika; waarbij ze ver voor 9/11 al aangaven dat ze zich beter zouden gaan kleden, zich minder agressief in het openbaar zouden gedragen etc etc, om zodoende meer mensen aan te trekken. Daar zijn ze behoorlijk effectief in geweest, maar partijen zoals de FPO, Front National en het Vlaams Belang vertrouw ik voor geen meter. Overigens hebben we hetzelfde gezien bij veel extreem linkse groeperingen, want ook bij bijvoorbeeld “Groen Links”, maar vooral bij de linkse politieke partijen in Brussel zitten een hoop mensen met een onfris verleden en dito ideologie.

De Vriendt Koen
De Vriendt Koen
3 jaren geleden

ik denk ook dat de echt devote ‘joden’ karakterieel anders in elkaar steken dan de politieke maffia in Israël.
die politieke maffia staat echter dicht bij de gedragingen van Adolf.

faya
faya
3 jaren geleden

De gedragingen van Adolf waren een rechtstreeks gevolg van de politieke maffia Vriend.
Een bende coke snuivende psychopaten die tot op de dag van vandaag nog steeds actief zijn en overal de lakens uitdelen.
Zelf psychisch zwaar ziek maar beheren zelfs de psychiatrie ook nog! Het moet niet gekker worden.
Godzijdank zijn dit hun laatste dagen.

Havana
Havana
Reactie op  faya
3 jaren geleden

Mag ik vragen waaraan je ziet dat hun dagen geteld zijn.?? Namelijk ik heb het idee dat ze steeds dichter bij hun doel komen , de NWO op poten zetten en de slapende vevolking helpt hen hierbij..

faya
faya
Reactie op  Havana
3 jaren geleden

Van mensen die 9FN lezen ga ik er automatisch van uit dat ze ook andere alternatieve sites en nieuwsbronnen lezen maar dat is dus kennelijk niet zo.
Van hieruit schakelen ze waarschijnlijk meteen over naar de Telegraaf of Geenstijl, of gaan RTL of SBS kijken.
Allemaal deep state gerelateerd trouwens, anders zou je weten dat hun dagen geteld zijn.
Hun nepgeld is op, er wordt niet meer bijgedrukt, CNN wordt niet meer gelooft, oorlog kan niet meer, de 3.5 billion dollar deal werd bekroond met nepgeld en dus kregen ze nepwapens, hoe wil je oorlog voeren met een paar ton oud ijzer?
En je weet het, geen oorlog, geen overheersing meer.
De een na de andere truc voeren ze met de deep state uit.
Ze zijn niet zo gewend aan vechten voor hun rechten, of laat ik zeggen wat ze zelf besloten hebben wat hun recht is, normaillter drukken ze gewoon door wat in hun hoofden opkomt maar dat gaat dus niet meer.
Er zitten nu slimmere jongens in de race, die hun brains niet met coke opgeblazen hebben, niet aan baby- en kinderverkrachting doen en ze dus nog allemaal op een rijtje hebben.
Is dat schrikken?! Dat moet bevochten worden is de mening van mensen die al net zo achterlijk zijn, die anti Trump haatcampagne was dus te verwachten.
Schreinend. Schandalig.
In tussentijd wordt de een na de andere deep state member in stilte opgepakt, klapt de een na de ander uit de school, zingen als kanaries, verraden elkaar, de Hillary emails zijn ze nog niet klaar mee, pizza gate in de openbaarheid gaan ze niet tegen houden.
Het staat al in de steigers om het openbaar te maken, eerst nog wat tuig oppakken, ze zijn als de openbaringen een feit zijn zowiezo veiliger in de gevangenis/femakamp, want reken maar dat het zorgvuldig in slaap gehouden volk dan pas echt woest word.
Vergis je niet in het militair industrial complex nieuwe stijl dat zich van alle uitschot wat pro deep state was ontdaan heeft.
Dan zal ik ook de ondergrondse bases waar reptilians huisden en de deep state van negatieve energie voorzag, vernietigd zijn en dus negatieve energie steeds minder en minder invloed op de planeet krijgt ook nog even aanhalen. {zie David Wilcock}
Daar horen we allemaal niets van maar het gebeurd wel.
De deep state is dus zinkende, daar aan zie ik dat hun dagen geteld zijn.
Waar aan zie jij trouwens dat ze steeds dichter bij hun doel komen en de NWO succesvol op poten zetten?
Daar ben ik wel benieuwd naar.

faya
faya
Reactie op  faya
3 jaren geleden

Voor alle duidelijkheid: de geheime sektes die aan duivelaanbidding en spirit cooking doen en Joost mag weten wat ze nog meer uithalen om de duivel te pleasenl {reptilians} krijgen geen respons meer.
Ben benieuwd hoe ze de NWO op eigen kracht voor elkaar krijgen met Trump en zijn Troepen tegen zich.
Het blijft spannend!

faya
faya
Reactie op  faya
3 jaren geleden

En niet denken dat het alleen ‘hoge’ heren zijn die opgepakt zijn en opgepakt gaan worden, ze kunnen bij je in de gemeentepolitiek zitten, de nazi gezindten, in je buurthuis, zelfs leden van je eigen buurtmilitie EN degene die dit van ‘hogerhand’ speciaal voor jou organiseerden, die zich tegen je keren omdat je pro Trump bent, kunnen hetzelfde lot verwachten.
Gewoon midden in de nacht van hun bed gelicht worden, niet aanbellen, nee deur intrappen, een lantaarn in je slaperige ogen, alles van je afpakken en mee jij, precies wat ze met de goedwillende burgers die een betere wereld willen van plan waren.
Nazi streken zijn het, landverraders, maar ook hier weer: te dom om het zelf te beseffen.
De deep state kan een hele lange arm hebben, die van Trump is minstens zo lang.

Frans2
Frans2
Reactie op  faya
3 jaren geleden

“Allemaal deep state gerelateerd trouwens”
En hoe weet je nu 100% zeker dat de sites die jij bezoekt niet óók deep state gerelateerd zijn? Controlled opposition? Uitlaatkleppen zodat MSM er niet mee lastig gevallen wordt?

faya
faya
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Liet de msm zich maar eens lastig vallen door die sites, voor mij hebben ze hun betrouwbaarheid allang bewezen.
Ik snap de logica ook, als je het kwaad niet met wortel en tak uit de maatschappij verwijder komen we nooit van dat kankergezwel genaamd nazi’s af.
Kom op zeg, het leven van mensen proberen zuur te maken via de buren/de buurt of instanties die moeilijk doen omdat men zich niet wenst aan te passen aan deze zieke, leugenachtige, op kopen kopen kopen, socialisen socialisen socialisen met wauzen waar je niets mee hebt gerichte maatschappij, kortom mensen die falikant tegen de NWO zijn.
Je telefoon die het ineens niet meer doet, dan je tv die het ineens niet meer doet, email foetsie en dan op een forum lezen dat binnenkort je electriciteit ook afgesneden gaat worden???
Barbaars en middeleeuws toch?
Nazistreken en landverraad worden sinds Trump dan ook zeer hoog opgenomen.

Havana
Havana
Reactie op  faya
3 jaren geleden

Dank u voor uw antwoord . Zoals ik eerder zei het gevoel hebben dat ze steeds dichter bij hun doelen komen , de pizzagate , Clinton e mails , Trump toestanden , de wapendeal met Saudi Arabie , ISIS die eigenlijk succesvol geleid werd door Israel , de vluchtelingestroom naar Europa die daaruit vloeit , Syrie die met gifgas aangevallen wordt en bovendien nog de schuld ervan krijgt , Israel die haar zogenaamde territorium uitbreid en landen in bezit neemt ( te beginnen in het M.O , om dan te eindigen in een nieuwe wereld orde ) , irak , Libie , … Arabische Lente , hun agenda wordt nauwgezet gevolgd en gechecked.

Hoax
Hoax
3 jaren geleden

Waarom iets opzetten als je alleen maar hoeft te anticiperen op de berichten die je afgeluisterd heb.Een duw in de juiste richting kan genoeg zijn. De international geld elite{joden,christenen,moslims en andere multi miljardairs] geeft namelijk niet om gewone mensen,heeft er geen contact mee{wij zijn dingen].Maar is altijd op zoek naar middelen om de macht te houden of te vergrote.En om concurrentie uit te schakelen.De miljardairs hebben geen probleem met elkaars wel of niet religie,die handelen met elkaar. Spelen religie[ Klootjes volk]of economie [Kleine middenstand] continu tegen elkaar uit ,En lopen met het been[de economie]weg terwijl de rest vecht!Shapo voor de totaal aanwezige gewetenloosheid.Onderzoek in Engeland wees uit dat dezelfde families al zo’n 900 jaar aan de macht zijn .Wel dat doen zij op deze manieren die meteen gebruikt worden om via de salami[kleine stukjes] methode burger rechten af te pakken en zichzelf steeds meer bevoegd heden toe te kennen en anoniem te blijven.
Welcom in de wereld van de leidende primaten.
Alle 10000 relegie’s hebben 1ding gemeen :de pertinente mega onzin over alles ,gebracht met gewelddadige regels behalve het Janisme.
De echte elitie mag nu iedereen op de wereld afluisteren, bespioneren,voorliegen,manipuleren controleren ,onbeperkt vast zetten zonder proces of rechter je spullen inbeslag nemen en verkopen zonder proces, je huis uitzetten zonder proces of rechter elektronisch afluisteren en volgen.
Deze mensen hebben de knapste koppen in dienst om dit uit te denken en te voeren.
Voor zichzelf hoeven zij alleen maar een verdiende macht verhaal te verzinnen om er mee weg te komen.
De ONAANTASTBAREN is een naam de de lading dekt.
Zo en nu koffie!

faya
faya
Reactie op  Hoax
3 jaren geleden

Hoax, en dit wat jij aan nazi en landverraders praktijken opnoemt zeker allemaal onder de regering Trump….hahaha dit geloof je toch niet? Heb je er trouwens links van?
Hoe kom je er op! Of zit je maar een beetje te jennen.

faya
faya
Reactie op  Hoax
3 jaren geleden

O ja, als ze dan denken dat je op het punt zit dat het niet meer rotter kan voor je, immers niemand wil nog iets met je te maken hebben, achter je rug is iedereen waar je contact mee hebt door een van hun ‘agenten’ kennelijk ingelicht wat een gevaarlijk of raar mens je bent, de slaapwandelende schapen dan, mis ik dus niets aan) en op een forum lezen dat het altijd zo blijft en dat de buren ook niet blij met me zijn.
Dan zijn ze kennelijk nogal dicht in de buurt hun deep state werkzaamheden uit aan het voeren.
Maar de Bokito’s en Bokita’s gaan het wel leren hoe een beschaafd mens te worden.
Dat ze zelf maar een lang en ellendig leven in een fema kamp mogen hebben en zich werkelijk uit de naad moeten werken gun ik ze van harte.
Ikzelf ben mijn cottage in Engeland aan het uitzoeken.
Eerlijk duurt het langst.

faya
faya
3 jaren geleden

Wow! En waar gaan ze zoveel controleurs vandaan halen?
Om te horen dat A aan B vraagt of hij niet vergeet kaas mee te nemen, C aan D meldt dat de afspraak een half uurtje later komt en nog veel meer van dat soort berichten, miljoenen en miljoenen van dit soort huis/tuin en keuken berichten.
Miljoenen controleurs heb je nodig, die je ook allemaal nog blind moet kunnen vertrouwen.
In Europa en Amerika wonen alleen al dik 800 miljoen mensen, enig idee hoeveel personeel je dan nodig hebt?
Ik hou het er maar op dat ze zelf zwaar paranoia zijn en dit graag op ons over willen dragen.
Trappen we niet in.

faya
faya
3 jaren geleden

Zelf dus zwaar paranoia, en terecht.
Om die 1% nazi´s en landverraders wereldwijd op te pakken heb je minder controleurs nodig, makkelijk te doen en ze hebben ze al een poos in het visier.
Ze willen niet voor niets van Trump af.
Dus waarom jij het zo draait dat de gewone man, miljarden gewone mensen bang voor moeten zijn en gevolgd worden …? Niet te begrijpen.
We zitten in het TRUMP tijdperk.
Heh, dat mensen dat telkens weer vergeten.
Raar hoor.

-V-
-V-
3 jaren geleden

De titels spreken voor zich, en Larry Silverstein is een goede vriend van me zegt Trump.

Clinton Slips Says “Pentagon Bombed” 9/11 Truthhttps://www.youtube.com/watch?v=M5HcmTOAGVk

9/11 TRUTH Donald Trump’s Good Friend Larry Silverstein is a LIAR
https://www.youtube.com/watch?v=JkUU9ntgKxA&t=797s

War on Error
War on Error
3 jaren geleden

Punt is: feitenvrije politiek is de verbindende factor in de westerse politiek. ‘Motorblok’, monopolitiek.
Ze hoeven elkáár maar gelijk te geven. Politiek Correcte Orwelliaanse Nieuwspraak.
Al het andere is taboe!

Wat je qua geo-politiek nader doorspit; vrijwel altijd stuit je op ‘de olifant in de kamer’ als architect, regisseur – en profiteur:
ook deze bekende (ex-)Jood; bezoek de link hieronder, waar hij de vele leugens op een rij zette:

“Weeks after Silverstein and Lowy presented their final bid for the WTC, Vornado’s Bernard Mendik died after becoming ‘suddenly ill’. So many ‘suddenlys’.

former director of studies at the US Army War College, has said publicly says that US military leaders now know that Israel ‘and those traitors within our nation’ were responsible for the 9/11 (see his interview after this article).

The Rothschilds and their Zionist secret society web control American government policy on Israel and everything else – and it’s the same in Britain and country after country, including France, Germany (of course), Italy, Belgium and the European Union, which was a Rothschild creation from the start.

. . . . . working as one unit to impose a global Orwellian dictatorship on the human population – including the mass of Jewish people.
Zionism is a subject that all but a few are either too ignorant or too frightened to tackle and expose, but it must be made public and the web dismantled if global tyranny is to be avoided in the very near future.

In fact, it’s not even about the ‘future’; the tyranny is already here and it is just a case of how deeply we are going to allow ourselves to be enslaved by it.”

Israeli-born musician and writer Gilad Atzmon
http://humansarefree.com/2011/02/everything-about-rothschild-zionism.html

Het gaat dus nog veel verder dan islamofobie. Tegelijk regisseren ze juist Islamisering van het Westen. Het doel is alle religies uit te roeien. Het Vaticaan is al volledig geïnfiltreerd, speelt dit duivelse spel mee!

En neem dan ook nota hiervan. Wie is hiervan op de hoogte. Stuur het door aan alle Kamerleden; niet dat die het volk cq. kiezer überhaupt vertegenwoordigen.
Misschien is contact met bezorgde burgers nodig.

De Republikeinse Partij heeft z’n ziel verkocht aan de ‘Rosgild’ Zionisten – tégen de USA:

Response To Cantor’s Pledge Of Allegiance To Israel “November 13, 2010 “Salon” – – Soon-to-be GOP House Majority Leader Eric Cantor met on Wednesday with Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu — the same day when the actual U.S. Secretary of State met with Netanyahu — and vowed that he and his GOP colleagues would protect and defend Israeli interests against his own Government.

According to a statement proudly issued by Cantor’s own office:
Regarding the midterms, Cantor may have given Netanyahu some reason to stand firm against the American administration.

! “Eric stressed that the new Republican majority will serve as a check on the Administration and what has been, up until this point, one party rule in Washington,” ! the readout continued.
By Jim Kirwan 11-16-10 http://www.informationclearinghouse.info/article26808.htm http://rense.com/general92/resp.htm

In 2014, this report notes, President Obama signed Executive Orders 13660, 13661, 13662, 13685, 13694 and 13757
these Executive Orders signed by Obama and orders President Trump not to ever remove them—thus effectively negating his ability to conduct foreign policy. ->>

( Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. http://www.whatdoesitmean.com/index2344.htm )

In his book Geneva Versus Peace (1937) the Comte de St. Aulaire, who was the French ambassador to London, recalled a dinner conversation with Otto Kahn which took place shortly after WWI.
This shocking expose is fast disappearing down the memory hole.
Asked why bankers would back Bolshevism, –>>

Israel’s idea for the “PEACE” of the Future is a handful of Nuclear bombs followed up by an umbrella of phosphorus shells for the survivors. HM: bankers and their minions take the place of God.
They define reality and morality, turning them upside down.

the Financial International, the Capitalist Communist one. ‘They.’ ” http://abundanthope.net/pages/Political_Information_43/Response-To-Henry-Makow-s-The-Banker-Explained-Occupy-America-Scam.shtml

Chinees gezegde: Als we niet van koers veranderen, eindigen waar we naar toe op weg zijn. Al 100 jaar varen we dezelfde (ramp-)koers. De Wereldoorlog duurt al 100 jaar.

Ze vieren! al sinds deze zomer de communistische coup door Kaplan, en Lenin in Rusland.
Toen was de elite gemakkelijk geïnfiltreerd, Nederlandse universiteiten leverden opvallend veel van de ‘bruikbare idioten’. Herhaalt zich nu weer: UvA programmeert ‘bruikbare idioten’ voor opleggen van ‘het Grote Plan”: ‘Agenda 2030’ van ‘de Internationale’ aka. VN.:
http://www.uva.nl/over-de-uva/uva-profiel/internationalisering/internationalisering.html

De Kamer neemt bijgaande retoriek 1 op 1 klakkeloos over. Steeds weer. Van niks weten is anno nu natuurlijk geen excuus. Ze verwarren de doelen van de alsmaar land annexerende staat met respect voor het Judaïsme. Ze promoten aldoende de uitererst bloedige Bolsjewiekse revolutie, nu op wereldschaal. Slaan alle waarschuwingen willens en wetens in de wind. ‘Van God los’.

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x