Binnenland

Earth & Beyond: Van graancirkels tot zinkgaten

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wereldwijde klimaatveranderingen, zinkgaten die overal ontstaan, aardbevingen en weer actief wordende vulkanen, steeds meer ufo’s die worden gesignaleerd en meldingen van contact met buitenaardse entiteiten, graancirkels blijven komen, steeds meer mensen op zoek naar (echte) antwoorden.

Hoogste tijd voor een evenement als Earth & Beyond. “Earth & Beyond zet de deur een stukje verder open, we zijn niet bang om zaken naar voren te brengen,” zegt Frans Heslinga van het bedrijf Infinity Event BV uit Utrecht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ongeveer drie jaar geleden begon Frans zaken te onderzoeken, accepteerde niet meer wat hem in de krant en via de TV voorgeschoteld werd. Daarna ging het in snel tempo. De echte waarheden over politiek, het (falende) bankensyteem, false flag-operaties, voeding, (vermeende) aanslagen kwamen snel aan het licht.

Remote viewing, nulpuntenergie, healing

Earth & Beyond wil een vernieuwend krachtig evenement zijn waarbij bezoekers volop informatie kunnen krijgen. En verrast zullen worden. Niets is immers wat het lijkt. Op Earth & Beyond komen zeer uiteenlopende onderwerpen aan bod. Van remote viewing of verzien tot contact met buitenaards leven en onthullingen over de diverse ruimteprogramma’s die (wel of niet) hebben plaatsgevonden. Maar ook de oorsprong van de mens, healing, gezondheid en magnetisme komen aan bod.

Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht, in het fonkelnieuwe Super Nova-gebied. Een ruim en prachtig gedecoreerd complex , je zou eigenlijk zeggen speciaal voor een evenement als Earth & Beyond gebouwd. Alleen al de locatie staat garant voor een geslaagd evenement!

Eerste UFO Convention

Een speciaal onderdeel van Earth & Beyond is de Dutch UFO Convention. Voor het eerst in Nederland een echte conventie voor personen die zich bezighouden met het ufo-fenomeen en buitenaards leven. Vijf presentatoren, waaronder dr. ir. Coen Vermeeren (bekend van het boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’), zullen de dag invulling geven.

Evenement, meer dan beurs

Earth & Beyond wordt bewust steeds ‘evenement’ genoemd. Er is immers een grote beursvloer met diverse stands, tevens centrale ontmoetingsruimte en in 5 seminarzalen worden tegelijk zo’n 30 presentaties/seminars gehouden. Daarnaast zijn er workshops en vinden er demo’s plaats. Earth & Beyond is dus veel meer dan een beurs alleen.

Ook wordt er een prachtige finale voorbereid: alle sprekers verzameld in één groot forum. Dat forum moet in staat zijn werkelijk alle vragen van het publiek te beantwoorden. Een unieke happening, die rond 19.30 uur zal starten.

Op de vraag waarom ‘the truth stranger is than fiction’ (dat is de slogan van de beurs) is het antwoord van Heslinga: “because fiction has to make sense”. Dus dat belooft wat. En de datum van de beurs, zaterdag 21 juni, de langste dag van het jaar? De vijfde zonpassage? Toeval? Ach, we zullen maar zeggen: niets is toeval…

Wil jij alles weten over de huidige veranderingen in, op en rond de aarde, het universum, buitenaards contact, hoe onze toekomst eruitziet of hoe jij een bewuste levensstijl kunt aanwennen? Dan is dit hét evenement waar je bij wilt zijn!

Toegangskaarten

Bestel hier voor slechts €34,50 exclusieve toegangskaarten (aan de deur betaal je op de dag zelf €40,-).

Met dit speciale toegangsbewijs krijg je toegang tot de beurs, alle seminars, workshops en lezingen, de allereerste Dutch UFO Convention en het 2 uur durende seminar van Kiesha Crowther ‘In connection with Mother Earth’. Bestel nu en je ontvangt de hypnosesessie Stem af op het Universum ter waarde van €29,99 helemaal gratis (alléén bij tickets via Niburu Webshop!)

Koop je ticket(s) in onze webwinkel en verzeker je ervan dat jij erbij bent.
Bestellen kan nog tot 19.00 uur vanavond en alléén met directe betaling per iDeal of PayPal!

Evenement: Earth & Beyond
Datum: 21 juni 2014
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Aanvang: 10.30 uur

Meer informatie:

www.earthandbeyond.nl

www.dutchufoconvention.nl

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
10 jaren geleden

Die zinkgaten doet me denken aan de Silver surfer die de Aarde voorbereidt voor Galactus de wereld veroberaar.

LoKi
LoKi
10 jaren geleden

Vandaag al tot 2 keer toe zet de NASA het beeld op blauw. De 1ste keer om 13:25 komt vanuit de achtergrond een grijze bol steeds dichterbij en nu net 14:50 komt vanuit de dampkring een grijze bol die heel langzaam de ISS nadert en lijkt te passeren en knal wederom blauw.
Ik hoef niet uit te leggen dat de NASA een hoop tracht te verdoezelen en te verzwijgen.

louise
louise
9 jaren geleden

nog ongeveer een jaar of 4 staat Saturnus nog in pluto…..(wat betekent dat alles wat niet op orde is (goed) of geheim…naar buiten komt!! nou het is met de banken begonnen, en elke dag hoor je wel weer wat anders…..we hebben dus in deze woelige tyd met heel veel verschillende dingen te maken,er komt dus genoeg naar boven..een grote groep mensen zullen ook wel voelen dat dit gebeurt (gaande is) pluto kan echt de onderste steen boven krijgen…..waar ik me wel zorgen over maak!!!ja,er gebeurt van alles! maar de oplossingen zijn niet of niet goed genoeg,t lijkt wel of mensen het niet snappen,dit is een goede kans om e ea te verbeteren!!!! maar wat er gebeurt als men er niks mee doet???????

biko
biko
9 jaren geleden

Voor velen is fiction the truth.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x