Homepagina » Binnenland » Earth & Beyond: Van graancirkels tot zinkgaten
earth beyond923489349833

Earth & Beyond: Van graancirkels tot zinkgaten

Wereldwijde klimaatveranderingen, zinkgaten die overal ontstaan, aardbevingen en weer actief wordende vulkanen, steeds meer ufo’s die worden gesignaleerd en meldingen van contact met buitenaardse entiteiten, graancirkels blijven komen, steeds meer mensen op zoek naar (echte) antwoorden.

Hoogste tijd voor een evenement als Earth & Beyond. “Earth & Beyond zet de deur een stukje verder open, we zijn niet bang om zaken naar voren te brengen,” zegt Frans Heslinga van het bedrijf Infinity Event BV uit Utrecht.

Ongeveer drie jaar geleden begon Frans zaken te onderzoeken, accepteerde niet meer wat hem in de krant en via de TV voorgeschoteld werd. Daarna ging het in snel tempo. De echte waarheden over politiek, het (falende) bankensyteem, false flag-operaties, voeding, (vermeende) aanslagen kwamen snel aan het licht.

Remote viewing, nulpuntenergie, healing

Earth & Beyond wil een vernieuwend krachtig evenement zijn waarbij bezoekers volop informatie kunnen krijgen. En verrast zullen worden. Niets is immers wat het lijkt. Op Earth & Beyond komen zeer uiteenlopende onderwerpen aan bod. Van remote viewing of verzien tot contact met buitenaards leven en onthullingen over de diverse ruimteprogramma’s die (wel of niet) hebben plaatsgevonden. Maar ook de oorsprong van de mens, healing, gezondheid en magnetisme komen aan bod.

Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht, in het fonkelnieuwe Super Nova-gebied. Een ruim en prachtig gedecoreerd complex , je zou eigenlijk zeggen speciaal voor een evenement als Earth & Beyond gebouwd. Alleen al de locatie staat garant voor een geslaagd evenement!

Eerste UFO Convention

Een speciaal onderdeel van Earth & Beyond is de Dutch UFO Convention. Voor het eerst in Nederland een echte conventie voor personen die zich bezighouden met het ufo-fenomeen en buitenaards leven. Vijf presentatoren, waaronder dr. ir. Coen Vermeeren (bekend van het boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’), zullen de dag invulling geven.

Evenement, meer dan beurs

Earth & Beyond wordt bewust steeds ‘evenement’ genoemd. Er is immers een grote beursvloer met diverse stands, tevens centrale ontmoetingsruimte en in 5 seminarzalen worden tegelijk zo’n 30 presentaties/seminars gehouden. Daarnaast zijn er workshops en vinden er demo’s plaats. Earth & Beyond is dus veel meer dan een beurs alleen.

Ook wordt er een prachtige finale voorbereid: alle sprekers verzameld in één groot forum. Dat forum moet in staat zijn werkelijk alle vragen van het publiek te beantwoorden. Een unieke happening, die rond 19.30 uur zal starten.

Op de vraag waarom ‘the truth stranger is than fiction’ (dat is de slogan van de beurs) is het antwoord van Heslinga: “because fiction has to make sense”. Dus dat belooft wat. En de datum van de beurs, zaterdag 21 juni, de langste dag van het jaar? De vijfde zonpassage? Toeval? Ach, we zullen maar zeggen: niets is toeval…

Wil jij alles weten over de huidige veranderingen in, op en rond de aarde, het universum, buitenaards contact, hoe onze toekomst eruitziet of hoe jij een bewuste levensstijl kunt aanwennen? Dan is dit hét evenement waar je bij wilt zijn!

Toegangskaarten

Bestel hier voor slechts €34,50 exclusieve toegangskaarten (aan de deur betaal je op de dag zelf €40,-).

Met dit speciale toegangsbewijs krijg je toegang tot de beurs, alle seminars, workshops en lezingen, de allereerste Dutch UFO Convention en het 2 uur durende seminar van Kiesha Crowther ‘In connection with Mother Earth’. Bestel nu en je ontvangt de hypnosesessie Stem af op het Universum ter waarde van €29,99 helemaal gratis (alléén bij tickets via Niburu Webshop!)

Koop je ticket(s) in onze webwinkel en verzeker je ervan dat jij erbij bent.
Bestellen kan nog tot 19.00 uur vanavond en alléén met directe betaling per iDeal of PayPal!

Evenement: Earth & Beyond
Datum: 21 juni 2014
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Aanvang: 10.30 uur

Meer informatie:

www.earthandbeyond.nl

www.dutchufoconvention.nl

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wim schreef:

  Die zinkgaten doet me denken aan de Silver surfer die de Aarde voorbereidt voor Galactus de wereld veroberaar.

 • LoKi schreef:

  Vandaag al tot 2 keer toe zet de NASA het beeld op blauw. De 1ste keer om 13:25 komt vanuit de achtergrond een grijze bol steeds dichterbij en nu net 14:50 komt vanuit de dampkring een grijze bol die heel langzaam de ISS nadert en lijkt te passeren en knal wederom blauw.
  Ik hoef niet uit te leggen dat de NASA een hoop tracht te verdoezelen en te verzwijgen.

  • redice schreef:

   het word hoog tijd dat er eens iets echt gebeurd zodat mensen wereldwijd weten wat er boven en in de dampkring gebeurd.
   als het een intelligent alienras zou zijn denk ik dat wij als allesvernielend ras niet veel kans zullen maken, zoal wij die een nest ratten uitroeien, en gelijk hebben ze…

   • Daan schreef:

    @redice , ik denk (en hoop natuurlijk) niet dat dat ‘alienras’ vijandig is tegenover de mens. Als dat zo zou zijn geweest dan waren we er al lang niet meer. Ik hoop dat NASA maar zo snel mogelijk bedenkt dat ze moeten toegeven over het verzwijgen van buitenaards leven. Het is onwaarschijnlijker dat er geen intelligent(er) buitenaards leven zou zijn dan dat het er wel zou zijn. Ik hoop dat als het ooit gebeurd dat NASA toegeeft, hoop ik dat er een vredige openbare kennismaking zal volgen met dat alienras of zelfs rassen, you never know…

 • louise schreef:

  nog ongeveer een jaar of 4 staat Saturnus nog in pluto…..(wat betekent dat alles wat niet op orde is (goed) of geheim…naar buiten komt!! nou het is met de banken begonnen, en elke dag hoor je wel weer wat anders…..we hebben dus in deze woelige tyd met heel veel verschillende dingen te maken,er komt dus genoeg naar boven..een grote groep mensen zullen ook wel voelen dat dit gebeurt (gaande is) pluto kan echt de onderste steen boven krijgen…..waar ik me wel zorgen over maak!!!ja,er gebeurt van alles! maar de oplossingen zijn niet of niet goed genoeg,t lijkt wel of mensen het niet snappen,dit is een goede kans om e ea te verbeteren!!!! maar wat er gebeurt als men er niks mee doet???????

  • Astro schreef:

   Saturnus kan niet IN Pluto staan. Beide zijn, in de astrologie, planeten. Ze kunnen allebei wel in tekens staan, maar niet in elkaar.

   • huisheks schreef:

    Pluto staat in het teken van Steenbok. Pluto = de vernietiger. Steenbok staat o.a. voor grote instituten, zoals regeringen, kerk(en), banken, maar ook huwelijken.
    steenbok staat ook voor materie. 1 + 1 =….
    De vernietiger haalt uit naar dit soort instellingen en geheimen moeten boven tafel komen.
    De chaos is nodig om daarna weer op te kunnen bouwen.
    Helaas duurt dit ietsje langer dan 4 jaar, hier hebben we nog wel even mee te maken vrees ik.
    Maar dan heb je ook wat, zullen we maar zeggen.
    Bekijk onder tussen dit filmpje eens. StormCloudsGathering.com
    Licht op de zaak, zonder complot theoriëen.
    Het is, zoals het is.

 • biko schreef:

  Voor velen is fiction the truth.

  • pietje bell schreef:

   Met bijna 500 triljoen universa blijft er weinig fictie over.Maar blijf maar geloven dat Noah een ark bouwde of in de toren van Babel .of in Adam en Eva. Voor je het weet krijg je hele natte voeten En zal je heel blij zijn dat die fictieve buitenaardse je net op tijd met de rest van al het leven! Van de aarde afhalen. met hun momenteel miljarden schepen die klaar liggen.Voor het te laat is.En dat kan wel eens eerder zijn dan je denkt.Er is uit eindelijk maar een baas hier En dat is moeder aarde.En die is al flink bezig richting de grote finale.Maar ja dat zal dan ook weer fictie zijn.

 • Peter schreef:

  Voor mijzelf is gevoelsmatig het stadium van informatie opnemen allang voorbij. Maargoed, dit is een lange trein die voorbij rijdt en er komen nog steeds mensen die voor het eerst met deze materie in aanraking komen. Ik vind echter de onverschilligheid van grote groepen mensen iets wat buitengewoon triest is, en ik heb op een bepaalde manier schrik voor die ontwikkeling. Zulk soort mensen krijgen geestelijk een te grote schok om te verwerken, als er t.z.t wel iets plotseling gebeurt. Maar dat ligt dus helemaal aan zichzelf. Iedereen kan weten wat er speelt, dus ‘wir haben es nicht gewusst’ kan niet meer. Verder zou ik willen opmerken; zullen we nu eens ophouden met al dat zinloos ge-engels. Ik krijg het woord ‘Earth’ niet uit mijn bek en heb als Nederlander ook helemaal geen zin om dat te moeten. Ik wil het in mijn eigen land niet hebben over kids kittens dryroasted peanuts and Health. Spaanstaligen spreken Spaans, Franstaligen spreken Frans, Duitstaligen spreken Duits, en Nederlandstaligen spreken Engels… RAAR ?

 • Nobel schreef:

  Stop nu eens met deze onzin, maak niet overall een Hype van. Er zijn hier jarenlang verhalen gepubliceerd, en iedere keer kwam het dichterbij dat buitenaardsen zich zouden openbaren. Plotseling stoppen deze verhalen, en niemand vraagt zich af waarom er niks is gebeurt? Zolang er geschiedschrijving is, vertellen mensen over onverklaarbare zaken. Natuurrampen, zoals de sinkholes, zijn er altijd geweest. Soms verdwenen er hele dorpen, of steden. Nu gaan ze het groot uitlichten, en plotseling is het een fenomeen.
  Waarom zijn de UFO foto’s altijd zo onduidelijk. Met de huidige techniek, en dat iedereen een smartphone bij zich heeft, en nooit een filmpje die duidelijk is? Je vindt van alles op internet, gefilmd met een mobiel, in hoge resolutie, maar geen UFO’s of ontmoetingen met buitenaardsen? Je zag zelfs vanuit 100derden bronnen een meteoriet neerkomen, in hoge resolutie, en vanuit alle hoeken gefilmt.

 • Abel3 schreef:

  Juist Pieter, dat tegenwoordig alles in het Engels moet, daar baal ik ook van.

 • Kees Chinees schreef:

  Ja Peter en Abel3 laten we ook alle films en dergelijke nasynchroniseren dat klinkt zoveel beter. Nederlanders kunnen een aardig woordje Engels spreken ook erg handig wanneer je in het buitenland bent. Tenzij je in Frankrijk bent waar ze inderdaad Frans en ook echt alléén Frans kunnen spreken. Dit is juist heel goed voor jullie ontwikkeling vooral ook als je zo’n simpel woordje als ‘Earth’ niet eens kunt uitspreken.

 • eNdEmiOn schreef:

  Wie vind nog meer dat de entreeprijs veel te hoog ligt?

 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >