Mens en Dier

Ernst Kuipers wil debat over vraag ‘wat we moeten doen met ongevaccineerden’, krijgt lading kritiek

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ziekenhuisbaas Ernst Kuipers zei gisteravond bij Op1 dat hij ‘een moeizame herfst’ verwacht met ‘duizenden coronapatiënten op de IC’. Hij waarschuwt tegen het afschalen van alle maatregelen en vindt dat er een maatschappelijk debat moet komen over de vraag ‘wat we moeten doen’ met ongevaccineerden.

De meeste mensen zijn wel een beetje klaar met Kuipers. Zo zegt columnist Ebru Umar: “Kan er niet ‘ns een maatschappelijk debat komen over alle leiders die hun dictatoriale potentie hebben zien ontluiken de afgelopen anderhalf jaar en nu de ene helft van de bevolking tegen de ander wil opzetten ter meerdere eer en glorie van… ZICHZELF?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Altijd vier keer te hoog

“Ah. Kuipers zit ALTIJD vier keer te hoog met zijn voorspellingen. Dat heb ik reeds meerdere malen aangetoond. Misschien iemand uitnodigen die wat beter kan rekenen? Kuipers is een prima beddenbaas. Maar zijn rekenkundige voorspellingen zijn ALTIJD vier keer te hoog,” schrijft auteur en spreker Hans van Tellingen in een reactie.

“En verder, als 97 procent van de mensen antistoffen heeft (volgens Sanquin) dan kan in potentie slechts drie procent ernstig ziek worden. Die IC’s zullen maar matig gevuld worden met covidpatiënten dit najaar,” stelt hij.

Hij heeft het nog nooit bij het rechte eind gehad

“Ik neem aan dat Ernst goed aan de tand gevoeld wordt vanavond over zijn stelling dat er ‘duizenden coronapatiënten’ op de IC zullen komen deze herfst? Hij heeft het immers nog nooit bij het rechte eind gehad,” zei journalist Annelies Strikkers voorafgaand aan de uitzending.

Columnist Marianne Zwagerman spreekt van ophitsing:

4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

266 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ernst Kuipers is niets anders dan een omhooggevallen, narcistisch en vervelend mannetje, die het niet kan laten om opnieuw olie op het vuur te gooien.
Hij stelt de vraag: Wat moeten wij doen met de ongevaccineerden?
Méér dan 80 jaar geleden werd er door Duitse beleidsmakers dezelfde vraag gesteld, alleen TOEN met een andere grote groep mensen: de joden van toen.
Er wordt de hele tijd gezegd, dat je die vergelijking niet mag maken, maar dat wordt zo langzamerhand wel steeds moeilijker.
Wij als ongevaccineerden worden alsmaar meer gestigmatiseerd en er wordt voortdurend verkeerde informatie over ons in de media gedumpt.
Ik kijk zelf al lang niet meer naar dat walgelijke, propagandische programma Op 1. Dat is namelijk bijzonder slecht voor mijn bloeddruk. Los nog van het feit dat je zo’n programma zeker niet voor het slapen gaan moet bekijken. Dan vergaat je de lust om je ogen dicht te doen.
Het is natuurlijk terecht, dat mensen als Ebru Umar, Hans van Tellingen en Marianne Zwagerman van leer trekken tegen de ziekenhuisbaas Ernst Kuipers.
Het is niet anders dan ophitsen.
Zoals al voorspeld is, worden het een “hete” herfst en winter. Daarvan ben IK overtuigd.
Wij hebben straks te maken met maar liefst 3 groepen: groep I: de mensen die, na al 2 prikken, gaan voor de 3e, 4e enzovoorts; dan heb je groep II: die mensen die het na 2 prikken voor gezien houden (worden vervolgens beschouwd als niet gevaccineerd en verliezen hun groene vinkje) en groep III: de echte die hards, die tot nu toe niet gebogen hebben onder de druk van de maatschappij.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Wat te doen met deze man?

baviaan
baviaan
2 jaren geleden

verdeel en heers… we zijn op schema voor de burgeroorlog. constant mensen tegen elkaar uitspelen. zijn ze in Nederland goed in van die nsb nazi praktijken Nederland gaat zo een fantastische toekomst tegemoet.

Steven
Steven
2 jaren geleden

Die vent is gewoon een verlengstuk van de kabbalistische elite en zal daar waarschijnlijk zijn zakken goed mee weten te vullen. Net zoals die DWEIL van een Osterhaus

Back to top button
266
0
We lezen graag je reactie!x