Innovatie

Gratis stroom met de Magic Motor

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nee, de aarde is niet plat en ja, we gaan echt een keer vliegen, we gaan ook sneller vliegen dan het geluid.

We krijgen kastjes in huis waarop bewegende beelden worden getoond, zelfs met geluid, Je kan de bewegende beelden zelfs op een draagbaar apparaatje ontvangen en daar ook mee bellen, zonder dat er een snoertje aan zit.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dit was 100 jaar geleden een reden om je voor gek te verklaren.

We tonen u hieronder één mogelijke toepassing van ons Magic Motor Systeem. Het is mede aan u om uw verbeelding te gebruiken waar de Power “in a box”, Magic Motor, nog meer toepasbaar voor is. We willen wel heel duidelijk aangeven dat dit moet worden ontwikkeld en het absoluut geen “hoax” is.

Deze pagina toont het concept van onze eerste keuze als project. Maar ook de voordelen om dit toe te passen op grotere schaal, toepassingen in combinatie, en de logische voordelen van meerdere systemen.

Voor een stroomvoorziening in uw huis, vervang of toevoeging zonnecel-installatie.

Als u de Power “ïn a box” en generatormodule aansluit op uw, reeds geïnstalleerde zonnecelsysteem werkt uw huislaadsysteem 365/24/7. Want het Magic Motor Systeem werkt altijd, op zijn beste vermogen. Het Magic Motor Systeem werkt op bewolkte dagen en zelfs ‘s nachts. Uw zonnecelsysteem zal nog steeds werken op zonnige dagen, zonder dat u afhankelijk bent van “zonnige dagen”. Als het energiebedrijf teruglevering accepteert, kunt u de opbrengst gebruiken om uw gasverbruik te betalen.

Een woonwijk met Magic Motor-voorziening.

Wanneer het Magic Motor Systeem in een complete woonwijk is geplaatst, met individuele installaties per woonunit, is het mogelijk om dit bij uitval of onderhoud op te vangen als complete wijk.

Bijvoorbeeld: voor een korte periode koppelt u de generator af omdat de aandrijving nodig is om een pomp te gebruiken. Dan kan het overige deel van de wijk ervoor zorgen dat u toch stroom heeft. Omdat u nog verbonden bent met het “openbare” stroomnetwerk. Er kan eventueel worden gekozen voor één of meerdere “systemen voor de wijk”. Deze kunnen bij piekbelastingen het tekort tijdelijk aanvullen in de hele wijk. Als deze word(en) geplaatst op plaatsen als scholen en verenigingen, zal het stroomnetwerk op alle plaatsen beschikbaar zijn en daarmee de autonomie versterken. En als de wijk thuis de stroom niet gebruikt, is deze beschikbaar als “redundant vermogen” voor andere delen in de wijk. Zoals bij uitgaansgelegenheden, sport en recreatie.

U heeft daarmee als wijk een “eigen, redundante energiecentrale”

Een heel dorp met Magic Motor-voorziening.

Stelt u zich voor dat een heel dorp, of een overgroot deel daarvan, is voorzien van individuele Magic Motor Systemen. Dan zijn er in principe geen hoogspanningsleidingen meer nodig. Geen windmolens die het landschap ontsieren, uiteindelijk geen kerncentrale meer nodig, geen fossiele verbranding voor energie en geen mogelijkheid de stroomvoorziening te saboteren. Want, net als met computersystemen van het internet: Als er één, twee, tien of honderd uitvallen, zal het netwerk daarmee niet geheel wegvallen. Hooguit een zeer klein deel wat even niet te bereiken is. Hoe meer “back-up systemen” blijven draaien, hoe kleiner de impact van de storing zal zijn.

Maar kan het nog mooier? Ja dat kan het zeker!

Wellicht klinkt het vreemd dat het nog mooier en beter kan, maar… stelt u zich eens voor: wanneer u een elektrische auto heeft die een Magic Motor Systeem ingebouwd heeft. Dan komt u, geheel kosteloos, op uw werk waar de stroom van de auto kan worden gebruikt als energiebron bij uw bedrijf. Gaat u naar huis, kan het thuis worden gebruikt als aanvulling op uw stroomvoorziening, maar tevens voor de rest van wijk, dorp, stad of land. Daarmee zal de benodigde stroom, op dat moment, worden aangevuld met de stroom uit uw auto. Maar zal tevens de auto van energie voorzien. Is de auto geladen, kan de stroom worden gebruikt voor externe functies

Kosteloos vervoer en extra stroom meegenomen, voor waar het nodig is.

Maar dan, met de auto op vakantie.

Wellicht denkt u, nu wordt het te gek. Maar bedenk de mogelijkheden met iets wat u al heeft! U gaat op vakantie met uw elektrische auto en kunt uw energie gebruiken om uw vakantiehuisje, camper of caravan van stroom te voorzien. Thuis, in uw wijk of stad is het extra vermogen niet nodig, want u bent niet meer thuis. Het “oververmogen” van uw huis kan worden gebruikt door het openbare netwerk terwijl uw mobiele vermogen kan worden gebruikt waar het voor u nodig is.

Bron: Magmo.eu

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Phoenix
Phoenix
10 jaren geleden

Laat mij zonder echt te weten hoe dit systeem werkt, sceptisch zijn of dit wel echt is en werkt.

De techniek wordt niet uitgelegd, sterker nog, dit is volgens zeggen “een streng bewaard geheim”. Buiten het feit dat er zoiets is als een patent aanvragen, denk ik eigenlijk gelijk dat iemand hier heel rijk van wil worden.

Daar bovenop vind ik de site amateuristisch en gillend overkomen. Het product komt hierdoor over als een Tell Sell uitvinding die uiteindelijk niet blijkt te doen wat men claimt. Of erger nog, het blijkt een Palm Invest variant waarbij mensen zonder zekerheid geld moeten doneren voor de ontwikkeling en de eigenaar vervolgens met de noorder zon vertrekt.

Ik sta zeker open voor vrije energie en geloof heilig dat die er in 1001 oplossingen is. Maar in dit geval frons ik de wenkbrauwen….

Mark Snell
Mark Snell
10 jaren geleden

PAS OP!! DIT IS EEN HOAX!!

Er is nog helemaal NIETS! Ja, een 3D tekening van een grijze doos…

19 december as. zal dhr. M.T. Keshe zijn home generatorsysteem demonstreren. Dat lijkt me pas interessant.

Mark

theo
theo
10 jaren geleden

Jemig! Is Mike Levy terug met zijn Amazing Discoveries??

“Maar wácht! Er is meer! Als u nú bestelt, …”

Manmanman.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
10 jaren geleden

Met grote belangstelling volg ik al jaren de diverse mogelijkheden van nulpuntenergie. Ook bovenstaand idee verdient de nodige aandacht, maar er is telkens weer één aspect, dat steeds weer opduikt, nl. ‘het terugleveren van energie op voorwaarde, dat de energiemaatschappij dit accepteert, waarbij dan geld aan degene wordt betaald voor het terugleveren’. Dit is een gedachtenkronkel, want als je werkelijk wilt praten over “vrije energie”, is deze pas dan vrij, wanneer iedereen op deze planeet ook daadwerkelijk kosteloos hierover kan beschikken. Een energiecentrale zal niet meer moeten zijn dan een verzamelstation, dat de “vrije energie” distribueert zonder hiervoor (zoals tot op de dag van vandaag op grove schaal gebeurt) geld te vragen.

In de nieuwsbrieven van Dick Korf (www.freeenergy4all.nl), worden ook telkens weer hele berekeningen gemaakt hoe snel een investering in een “vrij energiesysteem” kan worden terug verdient, als leveren van overcapaciteit door de energiecentrale wordt geaccepteerd en betaald aan de leverancier.

Mijn bescheiden mening in deze is: zolang uitvinders zich op bewustzijnsniveau nog bezighouden met patentaanvragen en de energiecentrales hun centrale rol in het distribueren van “vrije energie” niet kosteloos willen uitvoeren, is voor het leven op deze planeet van “vrije energie” absoluut geen sprake en zijn we nog steeds slaaf van een systeem, waar we nog steeds onder lijden en ons dus afhankelijk van maken.

Bovenstaand artikel schetst een prachtig beeld van opwekken en verdelen van “vrije energie”, dat zeker meer aandacht verdient, maar “vrije energie is geen slavenenergie”. Die tijd wil de mensheid in alle opzichten achter zich laten. Mijn credo is “waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde” en van hieruit is werkelijke vrijheid mogelijk, ongeacht huidskleur, geloof, sexe, politieke overtuiging etc. en is het vrij delen met en voor elkaar een basiselement in het leven van welke vorm van energie dan ook.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x