Homepagina » Het Complot » Is dit de echte reden waarom we nooit zijn teruggegaan naar de maan?
Is dit de echte reden waarom we nooit zijn teruggegaan naar de maan?

Is dit de echte reden waarom we nooit zijn teruggegaan naar de maan?

Ruimtevaartorganisaties zetten geen mensen meer op de maan omdat dat te gevaarlijk is, zo wordt geclaimd.

Volgens een populaire complottheorie wordt de natuurlijke satelliet bewoond door hoogontwikkelde aliens die de astronauten hebben weggestuurd, meldt de Daily Express.

Veel onderzoekers en ufologen zeggen dat het Amerikaanse ruimteagentschap een sinister geheim verbergt en dat we niet alles te horen hebben gekregen over wat er op de maan gebeurde, en nog steeds gebeurt, schrijft Ancient Code.

Ontmoetingen

“Veel mensen claimen dat er genoeg bewijs is om te suggereren dat er buitenaardse bases zijn,” aldus de website.

Geopenbaarde documenten en getuigenverklaringen van klokkenluiders doen vermoeden dat ruimteagentschappen niet willen dat de samenleving te weten komt wat er op de maan gebeurt.

Volgens de theorie hadden NASA-astronauten er ontmoetingen met aliens, die hen waarschuwden om niet terug te komen.

Makkelijker

Dat zou verklaren waarom we plotseling niet meer naar de maan gingen, stelt Ancient Code. “Waarom hebben we na al die tijd nog geen permanente bemande basis op de maan?”

“Zou het niet makkelijker zijn om een basis op het maanoppervlak te bouwen dan een ruimtestation rond de aarde operationeel te houden?”

De Amerikaanse scheikundige Harold Urey (1893-1981) onderzocht maanstenen die Apollo 11 had teruggebracht.

Groot raadsel

Hij zei dat de samenstelling van de maanstenen die de astronauten hadden meegebracht hem voor een groot raadsel stelde.

Scott C. Waring van UFO Sightings Daily claimt dat in het archief van de Amerikaanse marine bewijs is gevonden voor het bestaan van bouwwerken op de maan.

SpaceX

Wie weet komen we volgend jaar meer te weten, aangezien het commerciële ruimtevaartconcern SpaceX dan twee betalende ruimtetoeristen om de maan wil laten vliegen.

Beide toeristen hebben al een aanzienlijk bedrag gestort, aldus topman Elon Musk.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Wat een raadsel hahaha! Er is geen locatie genaamd Maan waar geland kan worden omdat de maan niet een fysiek object is maar een deel van de holographische hemelse lichtprojectie… net als de zon, de sterren en de planeten.

  5 likes
  • En de projector staat in uw tuin zeker? enig bewijs hiervoor? de zon is redelijk echt want anders zou het hier maar koud zijn denk je niet???

   18 likes
   • Jij bent de projector 😉 het is wetenschappelijk bewezen inmiddels dat we in een holografisch universum leven. Jij ervaart dus jij creeert. Wat jij ervaart voed jij het universum mee en de feedback is deze realiteit.

    4 likes
    • what is wrong with you, people? just a friendly question…

     10 likes
    • good god….

     5 likes
    • Weekend is weer begonnen zeker. Wat een stapel onzin weer. Hoe dan ook, men is niet eens daar geweest. Te ver, te simpele technologie om er sowieso naar toe te kunnen (destijds) en mensen makkelijker voor de gek kunnen houden destijds.
     Blijft vermakelijke materie die maanreisjes.

     0 likes
    • Ok…dus in mijn realiteit is een trein knuffelbeer en zacht…dus ik kan er gerust.voor springen…nix aan de hand. Wat een F* b*llshit…

     Ook energie volgt bepaalde regels…

     Het is geen hologram…het is een gecreëerde werkelijkheid. Een hologram is “echt” nep. Een gecreëerde werkelijkheid is werkelijkheid…alleen gecreëerd.

     0 likes
  • Dudes man, argh. Kan er niet een aparte site komen voor dit soort getrol/denkbeelden? Ik zou graag met mensen praten over grenswetenschappen zoals vroeger hier kon en niet al die trollen hier lezen, het kost al teveel tijd om alles te lezen tussendoor en het gebrek aan kennis doet pijn aan me ogen

   3 likes
 2. Ik snap nog niet waarom de ufologen onder ons nog geen sterke telescoop op de maan hebben gericht.

  20 likes
 3. Wat ik me altijd afvraag is waarom het allemaal oh zo geheimzinnig moet? Waarom niet heel simpel alle bevindingen delen?Wat een gedonder, telkens maar weer. Zo vermoed ik alleen maar dat er helemaal niets is.

  19 likes
  • @J. Hofmans

   Er is naar mijn weten een wereldcomplot aan gaande duizenden jaren lang al om de mensen dom te houden je bewustzijn bewust laag houden zodat je niet de big picture ziet. welk big picture vraag je, je af? zoals ik al zei om mensen dom te houden. het gaat dus om het individu die mag dus niet ontdekken wie hij zij is als wezen zijnde.

   Ik kan je zeggen dat wij allemaal multi dimensionale zielen zijn wij leven in dimensies zijn aanwezig in alle dimensies een deel van ons multi dimensionale zelf vertoeft in 3D op aarde en heeft een fysiek ziel licht lichaam. Dit is de reden vanwaar alle geheimzinnigheid hier op aarde.

   Wat de maan betreft er wordt daar grote invloed uitgeoefend op de mensheid met allerlei geavanceerde technologieën die via de pijnappelklier (mind) binnenkomen en zo ons proberen te beïnvloeden, het zijn vooral afleidingen om de waarheid van jezelf niet meer te zien of te gaan voelen. En ga je inderdaad vermoeden dat er helemaal niets is. Er is een hele oceaan, ruimte, universum schat aan informatie. Wat ook nog eens letterlijk en figuurlijk in jezelf ligt alles want je bent multi dimensionaal zielen wezen van nature.

   14 likes
   • Ik dacht zelf juist altijd dat het minder werkzaam maken van onze pijnappelklier of epifyse ons dom hield. Bij de meeste volwassenen is deze namelijk verkalkt zo te zien op CT scans.

    Fluoride, Kwik, Calcium, Bromide etc verstoren de werking van de epifyse. Dus Hitler wilde ons eigenlijk beschermen tegen de buitenaardsen door hele dorpen tam te maken door middel van fluoride toediening?

    0 likes
 4. De maan is ook wel een heel speciale sateliet. Precies op de juiste afstand van de aarde om zonsverduisteringen mogelijk te maken en draait precies zo dat we altijd hetzelfde stuk zien vanaf de aarde. De kans daarop is astronomisch klein. Daarom vragen heel veel mensen zichbaf of het wel een natuurlijke sateliet is.

  9 likes
  • [ Precies op de juiste afstand van de aarde om zonsverduisteringen mogelijk te maken en draait precies zo dat we altijd hetzelfde stuk zien vanaf de aarde. De kans daarop is astronomisch klein. ]

   De kans is alleen klein dat je in een periode leeft dat de maan de zon precies kan verduisteren. Ooit draaide de maan veel dichterbij rond de aarde en over tig jaar staat hij te ver weg om de zon nog compleet te verduisteren.

   Dat één kant van de maan altijd naar de aarde gericht is, is ook geen toeval, dat komt door getijdekrachten tussen maan en aarde die de draaiing van de maan uiteindelijk hebben afgeremd.

   10 likes
  • “Genoeg bewijs om te suggereren”, ” doen vermoeden”…. er valt niks te halen op de maan.. china wil er ooit een zonnecellenpark neer gaan zetten..verder is het een stoffige kale steen.. toch lijkt het mij een uitstekende locatie voor een ruimteschip fabriek..dan hoeft bij vertrek de dampkring niet meer overwonnen te worden en kun je een veel effectiever schip bouwen.

   4 likes
  • Ja, het is een natuurlijke satelliet!
   in ons planeetstelsel zijn de planeten heel precies ‘geplaatst’
   Saturnus jupiter, mars zij staan op plekken die aangeven hoe groot de aarde was in haar vroegere ontwikkelingsstadia. Dus de diameter van hun omloopbanen geven aan hoe de diameter was in vroeger ontwikkelings toestanden.
   Het is een ‘organisch’ gevormd geheel.
   De aarde is in het enorme verdichtingsproces geworden tot een van de hardste planeten.
   De harde massa bestaat uit 90 % graniet!
   Dat is in onze galaxi niet elders te vinden.
   De aarde is alweer op haar retour om weker te worden.
   Want dichter/harder dan diamant kan niet.
   Als de planeten waren overgelaten aan louter natuurkrachten dan waren ze allang uiteen gedreven.
   En laat nou het duistere zooitje hier op aarde pogingen gedaan hebben om de aarde uit haar baan te brengen.
   Het is dus erg goed dat de maan beschermd wordt. Ook al blijkt uit andere berichten dat de achterzijde van de maan vol gebouwd is . Maar of dat door mensen is gedaan?

   2 likes
 5. NASA in het Hebreeuws
  Het woord uitgesproken is niet “NASA” maar “nâSHâ'” (de “sh” geluid in tegenstelling tot de “s” geluid). om een dwaalspoor te brengen, dat wil zeggen (mentaal) te misleiden, of (moreel) te verleiden bedriegen.
  Interessant genoeg, is het woord voor het eerst geïntroduceerd in Genesis 3: 13 …
  Het woord ‘verleid’ in de Statenvertaling is afkomstig van dit Hebreeuwse woord, dat zoals hierboven gezien betekent Eva werd bedrogen door een slang (Hebreeuws: “Nachash” vertaald als “serpent”) “grotelijks bedrogen.”. Ik creërde de volgende grafische vroeg in mijn onderzoeken betreffende de NASA, en natuurlijk anderen hebben gelijkaardige vertolkingen gedaan, wijzend op de NASA “swoosh” lijkt erg veel als een slang tong …
  https://www.youtube.com/watch?v=auik4D1yIAY
  https://www.youtube.com/watch?v=mGx1zs0k4qw&list=PLEpr4aa9rk9pSH7mCVu3_7ANW_d6s5UNI

  2 likes
  • nasa… national aurinautical and space agency. is that so hard?

   10 likes
  • Als je nasa een kwaadwillende organisatie was zouden ze hun naam echt niet van zoiets afleiden met het risico betrapt te worden..leuk gevonden maar zonde van je energie. De nasa is gewoon een hard werkend bedrijf dat het moeilijk heeft overeind te blijven omdat niet alles wat ze onderzoeken geld in het laatje brengt. En dat is in de tijd helaas een vereiste.

   5 likes
 6. De Russen en Chinezen zullen ook wel meer weten. Ook zij geven niks bloot. Of kan het zijn dat er helemaal geen Aliens zijn op de maan? Het is toch gek dat geen enkele maanfoto verplaatste objecten laat zien. Bij bewoning of activiteit zou dat zeker het geval moeten zijn.

  8 likes
  • Misschien geven de Russen en de Chinezen niks vrij omdat er niks te vertellen valt? Heeft iemand daar wel eens over nagedacht?

   5 likes
  • Ach, boven in Nederland is weinig te beleven, mooie omgeving maar gebeurt niet veel en blijft ook zo (gelukkig), is kaal, saai en niet interessant.
   De maan is daar weer een overtreffende trap van, gewoon een doods en dor ding waar echt niets te halen zou vallen, zowel, ontbreekt fatsoenlijke technologie daarvoor.

   0 likes
 7. De meeste mensen zijn nog niet klaar om de waarheid onder ogen te zien.
  Space Travel is a Hoax
  https://www.youtube.com/watch?v=7GYW3elFs8c
  Leuke kerel die FE Ashole en hij maakt geweldige video,s.

  Hoe kan je een atmosfeer hebben en in space een vacuum, net als een binnenband van een auto er moet toch wel een afscheiding tussen zitten?!
  En ja de ISS is een hoax en natuurlijk zie je vanuit die fake opname nooit een satelliet terwijl er ons verteld wordt dat er duizenden aanwezig zijn, en waar is de space debis?!

  Observations of the ISS and Cassini Saturn Mission
  https://www.youtube.com/watch?v=h1D8Zul-0zk&t=1848s

  You have to understand, most people are not ready to be unplugged
  https://www.youtube.com/watch?v=eOQw9P0oFds

  2 likes
  • Zuurstof zien we ook niet en toch is dat er. Zo werkt het ook met de afscheiding van de aarde met de ruimte.

   Satellieten bevinden zich verder op een hoogte tussen 2000 en 35000 km, IIS op 400 km. Dus zie daar de reden waarom we nooit satellieten zien vanuit IIS.

   8 likes
 8. Altijd al gedacht wij werden geweigerd omdat we te dom zijn ! We geven alleen maar om farma en wapen industrie en dat willen alle anderen rassen niet !!!
  We zijn er nooit geweest !!! Het werd niet toegestaan ! Wij zijn buiten gesloten omdat we niet deugen niet wij mensen maar onze regeringen !!!

  6 likes
 9. er kunnen maar twee touristen mee met die maanreis. jammer, ik was net te laat met aanmelden

  4 likes
 10. Het mooiste van alles is dat we allemaal suggeren en denken de waarheid te kennen..Niemand van de reacties hier heeft het met eigen ogen kunnen aanschouwen..We worden aan twee kanten gevoed..Zoek je eigen waarheid en ga daar van uit zou ik zeggen…Vind je dat de aarde plat is prima..Denk je dat we in een matrix leven of weet ik het wat of dat de maan vol zit met ETs prima..Niemand heeft het zelf gezien of meegemaakt of iets in die richting..Dus ga zelf op onderzoek uit en vertrouw je eigen gevoel en reason of logica. .Love & light

  3 likes
 11. Ze vertellen ons niets en hebben inmiddels al lange tijd een schotel om te gaan dus ook dat is een reden om niets te zeggen.

  De leef illusie is er dan alleen voor ons en de rest van de gemanipuleerde die denken dat ze niet gemanipuleerd worden of zijn.

  3 likes
 12. “Waarom hebben we na al die tijd nog geen permanente bemande basis op de maan?” -Omdat het nauwelijks een doel dient en verschrikkelijk veel zou kosten.

  “Zou het niet makkelijker zijn om een basis op het maanoppervlak te bouwen dan een ruimtestation rond de aarde operationeel te houden?” -Nee. Het ruimtestation is veel dichterbij dus veel makkelijker te bevoorraden. Het ruimtestation is op aarde in modules gebouwd en bij gewichtloosheid in elkaar gezet. Het simpelst voor de maan is hetzelfde doen, maar je kunt wel problemen met de ondergrond krijgen. Ook wordt er in het ruimtestation veel onderzoek gedaan naar gewichtsloosheid , wat op de maan uiteraard niet mogelijk is.

  3 likes
 13. Gratis af te halen: 4wiel aangedreven auto op zonne-energie, tweepersoons cabrio, weinig kilometers, radio-installatie met satellietverbinding en nog veel meer opties.
  Ophalen op eigen kosten. ophaal adres bevragen bij NASA

  1 likes
 14. we hebben daar helemaal niets te ” zoeken “!! afblijven moeten de ” bewoners ” gedacht hebben..en wegwezen!
  overal waar de mens een voet zet is het binnen de kortste tijd een oorlog of uitroei plan.. heel vaag ja dat er daarna niet meer is heengegaan en er nog geen ander plannetje is ( de chinezen gaan het straks proberen las ik ergens.. maar die gaan n.a.w. alleen Rose Gardens en Lotus restaurantjes daar opzetten en dat lusten ze daar echt wel, die buitenaardse willen ook wel eens wat anders dan de pot schaft!

  pppfff.. al de speculaties .. er is in ieder geval niets wat ons daar moet doen zijn! lekker laten voor wat het is en zelf denk ik dat er heel veel bedrijvigheid is op die maan.. die ik zo lief heb als ik kijk naar haar

  Ik denk dat het een POORT is naar een andere dimensie, zou zo maar kunnen die stelling

  1 likes
 15. De Tall Whites zijn agressief en narcistisch.

  0 likes
 16. “Genoeg bewijs om te suggereren”, ” doen vermoeden”…. er valt niks te halen op de maan.. china wil er ooit een zonnecellenpark neer gaan zetten..verder is het een stoffige kale steen.. toch lijkt het mij een uitstekende locatie voor een ruimteschip fabriek..dan hoeft bij vertrek de dampkring niet meer overwonnen te worden en kun je een veel effectiever schip bouwen.

  0 likes
 17. ik vraag mij eigenlijk af wat ze nog meer verzwijgen voor ons? gisteren leesde ik op de site van wetenschap in beeld dat er nog wat anders te aarde kan vernitigen voor aleer de meteoor ons zou raken gewoon de wind is all genoeg.mens lief wat een wereld maar ja het zijn zei met de macht die de mensen in de waan laten over van alles en nog wat. en de waarheid over die zogenaamde planeet x? vragen en vragen als kind of tiener krijg je wel antwoorden van sommige maar eens je volwassen bent ben je niet belangrijk meer zeker niet op de sites waar veel van de jonge gasten opzitten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...