Homepagina » Het Complot » Is dit de echte reden waarom we nooit zijn teruggegaan naar de maan?
Is dit de echte reden waarom we nooit zijn teruggegaan naar de maan?

Is dit de echte reden waarom we nooit zijn teruggegaan naar de maan?

Ruimtevaartorganisaties zetten geen mensen meer op de maan omdat dat te gevaarlijk is, zo wordt geclaimd.

Volgens een populaire complottheorie wordt de natuurlijke satelliet bewoond door hoogontwikkelde aliens die de astronauten hebben weggestuurd, meldt de Daily Express.

Veel onderzoekers en ufologen zeggen dat het Amerikaanse ruimteagentschap een sinister geheim verbergt en dat we niet alles te horen hebben gekregen over wat er op de maan gebeurde, en nog steeds gebeurt, schrijft Ancient Code.

Ontmoetingen

“Veel mensen claimen dat er genoeg bewijs is om te suggereren dat er buitenaardse bases zijn,” aldus de website.

Geopenbaarde documenten en getuigenverklaringen van klokkenluiders doen vermoeden dat ruimteagentschappen niet willen dat de samenleving te weten komt wat er op de maan gebeurt.

Volgens de theorie hadden NASA-astronauten er ontmoetingen met aliens, die hen waarschuwden om niet terug te komen.

Makkelijker

Dat zou verklaren waarom we plotseling niet meer naar de maan gingen, stelt Ancient Code. “Waarom hebben we na al die tijd nog geen permanente bemande basis op de maan?”

“Zou het niet makkelijker zijn om een basis op het maanoppervlak te bouwen dan een ruimtestation rond de aarde operationeel te houden?”

De Amerikaanse scheikundige Harold Urey (1893-1981) onderzocht maanstenen die Apollo 11 had teruggebracht.

Groot raadsel

Hij zei dat de samenstelling van de maanstenen die de astronauten hadden meegebracht hem voor een groot raadsel stelde.

Scott C. Waring van UFO Sightings Daily claimt dat in het archief van de Amerikaanse marine bewijs is gevonden voor het bestaan van bouwwerken op de maan.

SpaceX

Wie weet komen we volgend jaar meer te weten, aangezien het commerciële ruimtevaartconcern SpaceX dan twee betalende ruimtetoeristen om de maan wil laten vliegen.

Beide toeristen hebben al een aanzienlijk bedrag gestort, aldus topman Elon Musk.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Hofmans
J. Hofmans
3 jaren geleden

Wat ik me altijd afvraag is waarom het allemaal oh zo geheimzinnig moet? Waarom niet heel simpel alle bevindingen delen?Wat een gedonder, telkens maar weer. Zo vermoed ik alleen maar dat er helemaal niets is.

johan
johan
Reactie op  J. Hofmans
3 jaren geleden

@J. Hofmans

Er is naar mijn weten een wereldcomplot aan gaande duizenden jaren lang al om de mensen dom te houden je bewustzijn bewust laag houden zodat je niet de big picture ziet. welk big picture vraag je, je af? zoals ik al zei om mensen dom te houden. het gaat dus om het individu die mag dus niet ontdekken wie hij zij is als wezen zijnde.

Ik kan je zeggen dat wij allemaal multi dimensionale zielen zijn wij leven in dimensies zijn aanwezig in alle dimensies een deel van ons multi dimensionale zelf vertoeft in 3D op aarde en heeft een fysiek ziel licht lichaam. Dit is de reden vanwaar alle geheimzinnigheid hier op aarde.

Wat de maan betreft er wordt daar grote invloed uitgeoefend op de mensheid met allerlei geavanceerde technologieën die via de pijnappelklier (mind) binnenkomen en zo ons proberen te beïnvloeden, het zijn vooral afleidingen om de waarheid van jezelf niet meer te zien of te gaan voelen. En ga je inderdaad vermoeden dat er helemaal niets is. Er is een hele oceaan, ruimte, universum schat aan informatie. Wat ook nog eens letterlijk en figuurlijk in jezelf ligt alles want je bent multi dimensionaal zielen wezen van nature.

Rory
Rory
Reactie op  johan
3 jaren geleden

Ik dacht zelf juist altijd dat het minder werkzaam maken van onze pijnappelklier of epifyse ons dom hield. Bij de meeste volwassenen is deze namelijk verkalkt zo te zien op CT scans.

Fluoride, Kwik, Calcium, Bromide etc verstoren de werking van de epifyse. Dus Hitler wilde ons eigenlijk beschermen tegen de buitenaardsen door hele dorpen tam te maken door middel van fluoride toediening?

Tijn
Tijn
3 jaren geleden

De maan is ook wel een heel speciale sateliet. Precies op de juiste afstand van de aarde om zonsverduisteringen mogelijk te maken en draait precies zo dat we altijd hetzelfde stuk zien vanaf de aarde. De kans daarop is astronomisch klein. Daarom vragen heel veel mensen zichbaf of het wel een natuurlijke sateliet is.

frans
frans
Reactie op  Tijn
3 jaren geleden

Ja, het is een natuurlijke satelliet!
in ons planeetstelsel zijn de planeten heel precies ‘geplaatst’
Saturnus jupiter, mars zij staan op plekken die aangeven hoe groot de aarde was in haar vroegere ontwikkelingsstadia. Dus de diameter van hun omloopbanen geven aan hoe de diameter was in vroeger ontwikkelings toestanden.
Het is een ‘organisch’ gevormd geheel.
De aarde is in het enorme verdichtingsproces geworden tot een van de hardste planeten.
De harde massa bestaat uit 90 % graniet!
Dat is in onze galaxi niet elders te vinden.
De aarde is alweer op haar retour om weker te worden.
Want dichter/harder dan diamant kan niet.
Als de planeten waren overgelaten aan louter natuurkrachten dan waren ze allang uiteen gedreven.
En laat nou het duistere zooitje hier op aarde pogingen gedaan hebben om de aarde uit haar baan te brengen.
Het is dus erg goed dat de maan beschermd wordt. Ook al blijkt uit andere berichten dat de achterzijde van de maan vol gebouwd is . Maar of dat door mensen is gedaan?

Franss
Franss
Reactie op  Tijn
3 jaren geleden

[ Precies op de juiste afstand van de aarde om zonsverduisteringen mogelijk te maken en draait precies zo dat we altijd hetzelfde stuk zien vanaf de aarde. De kans daarop is astronomisch klein. ]

De kans is alleen klein dat je in een periode leeft dat de maan de zon precies kan verduisteren. Ooit draaide de maan veel dichterbij rond de aarde en over tig jaar staat hij te ver weg om de zon nog compleet te verduisteren.

Dat één kant van de maan altijd naar de aarde gericht is, is ook geen toeval, dat komt door getijdekrachten tussen maan en aarde die de draaiing van de maan uiteindelijk hebben afgeremd.

Vincent
Vincent
Reactie op  Tijn
3 jaren geleden

“Genoeg bewijs om te suggereren”, ” doen vermoeden”…. er valt niks te halen op de maan.. china wil er ooit een zonnecellenpark neer gaan zetten..verder is het een stoffige kale steen.. toch lijkt het mij een uitstekende locatie voor een ruimteschip fabriek..dan hoeft bij vertrek de dampkring niet meer overwonnen te worden en kun je een veel effectiever schip bouwen.

Henk
Henk
3 jaren geleden

Ik snap nog niet waarom de ufologen onder ons nog geen sterke telescoop op de maan hebben gericht.

Arnout
Arnout
3 jaren geleden

De Russen en Chinezen zullen ook wel meer weten. Ook zij geven niks bloot. Of kan het zijn dat er helemaal geen Aliens zijn op de maan? Het is toch gek dat geen enkele maanfoto verplaatste objecten laat zien. Bij bewoning of activiteit zou dat zeker het geval moeten zijn.

enkidoe
enkidoe
Reactie op  Arnout
3 jaren geleden

Misschien geven de Russen en de Chinezen niks vrij omdat er niks te vertellen valt? Heeft iemand daar wel eens over nagedacht?

erwinnaar
erwinnaar
Reactie op  Arnout
3 jaren geleden

Ach, boven in Nederland is weinig te beleven, mooie omgeving maar gebeurt niet veel en blijft ook zo (gelukkig), is kaal, saai en niet interessant.
De maan is daar weer een overtreffende trap van, gewoon een doods en dor ding waar echt niets te halen zou vallen, zowel, ontbreekt fatsoenlijke technologie daarvoor.

pietje
pietje
3 jaren geleden

Altijd al gedacht wij werden geweigerd omdat we te dom zijn ! We geven alleen maar om farma en wapen industrie en dat willen alle anderen rassen niet !!!
We zijn er nooit geweest !!! Het werd niet toegestaan ! Wij zijn buiten gesloten omdat we niet deugen niet wij mensen maar onze regeringen !!!

Matt
Matt
3 jaren geleden

Gratis af te halen: 4wiel aangedreven auto op zonne-energie, tweepersoons cabrio, weinig kilometers, radio-installatie met satellietverbinding en nog veel meer opties.
Ophalen op eigen kosten. ophaal adres bevragen bij NASA

malatesta
malatesta
Reactie op  Matt
3 jaren geleden

Als je een Wiily’s jeep wilt, marktplaats, ook zelf afhalen

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Wat een raadsel hahaha! Er is geen locatie genaamd Maan waar geland kan worden omdat de maan niet een fysiek object is maar een deel van de holographische hemelse lichtprojectie… net als de zon, de sterren en de planeten.

redice
redice
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

En de projector staat in uw tuin zeker? enig bewijs hiervoor? de zon is redelijk echt want anders zou het hier maar koud zijn denk je niet???

trix
trix
Reactie op  redice
3 jaren geleden

Jij bent de projector 😉 het is wetenschappelijk bewezen inmiddels dat we in een holografisch universum leven. Jij ervaart dus jij creeert. Wat jij ervaart voed jij het universum mee en de feedback is deze realiteit.

orlandian
orlandian
Reactie op  trix
3 jaren geleden

what is wrong with you, people? just a friendly question…

orlandian
orlandian
Reactie op  trix
3 jaren geleden

good god….

erwinnaar
erwinnaar
Reactie op  trix
3 jaren geleden

Weekend is weer begonnen zeker. Wat een stapel onzin weer. Hoe dan ook, men is niet eens daar geweest. Te ver, te simpele technologie om er sowieso naar toe te kunnen (destijds) en mensen makkelijker voor de gek kunnen houden destijds.
Blijft vermakelijke materie die maanreisjes.

Baal Lucifer
Baal Lucifer
Reactie op  trix
3 jaren geleden

Ok…dus in mijn realiteit is een trein knuffelbeer en zacht…dus ik kan er gerust.voor springen…nix aan de hand. Wat een F* b*llshit…

Ook energie volgt bepaalde regels…

Het is geen hologram…het is een gecreëerde werkelijkheid. Een hologram is “echt” nep. Een gecreëerde werkelijkheid is werkelijkheid…alleen gecreëerd.

Aluhoedje
Aluhoedje
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

Dudes man, argh. Kan er niet een aparte site komen voor dit soort getrol/denkbeelden? Ik zou graag met mensen praten over grenswetenschappen zoals vroeger hier kon en niet al die trollen hier lezen, het kost al teveel tijd om alles te lezen tussendoor en het gebrek aan kennis doet pijn aan me ogen

luna
luna
3 jaren geleden

we hebben daar helemaal niets te ” zoeken “!! afblijven moeten de ” bewoners ” gedacht hebben..en wegwezen!
overal waar de mens een voet zet is het binnen de kortste tijd een oorlog of uitroei plan.. heel vaag ja dat er daarna niet meer is heengegaan en er nog geen ander plannetje is ( de chinezen gaan het straks proberen las ik ergens.. maar die gaan n.a.w. alleen Rose Gardens en Lotus restaurantjes daar opzetten en dat lusten ze daar echt wel, die buitenaardse willen ook wel eens wat anders dan de pot schaft!

pppfff.. al de speculaties .. er is in ieder geval niets wat ons daar moet doen zijn! lekker laten voor wat het is en zelf denk ik dat er heel veel bedrijvigheid is op die maan.. die ik zo lief heb als ik kijk naar haar

Ik denk dat het een POORT is naar een andere dimensie, zou zo maar kunnen die stelling

wolfje
wolfje
3 jaren geleden

er kunnen maar twee touristen mee met die maanreis. jammer, ik was net te laat met aanmelden

malatesta
malatesta
Reactie op  wolfje
3 jaren geleden

misschien kun je nog met Branson mee?

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

NASA in het Hebreeuws
Het woord uitgesproken is niet “NASA” maar “nâSHâ'” (de “sh” geluid in tegenstelling tot de “s” geluid). om een dwaalspoor te brengen, dat wil zeggen (mentaal) te misleiden, of (moreel) te verleiden bedriegen.
Interessant genoeg, is het woord voor het eerst geïntroduceerd in Genesis 3: 13 …
Het woord ‘verleid’ in de Statenvertaling is afkomstig van dit Hebreeuwse woord, dat zoals hierboven gezien betekent Eva werd bedrogen door een slang (Hebreeuws: “Nachash” vertaald als “serpent”) “grotelijks bedrogen.”. Ik creërde de volgende grafische vroeg in mijn onderzoeken betreffende de NASA, en natuurlijk anderen hebben gelijkaardige vertolkingen gedaan, wijzend op de NASA “swoosh” lijkt erg veel als een slang tong …
https://www.youtube.com/watch?v=auik4D1yIAY
https://www.youtube.com/watch?v=mGx1zs0k4qw&list=PLEpr4aa9rk9pSH7mCVu3_7ANW_d6s5UNI

orlandian
orlandian
Reactie op  Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

nasa… national aurinautical and space agency. is that so hard?

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  orlandian
3 jaren geleden

Alles zomaar aannemen, omdat je het leest of op TV ziet. Is dan niet ontzettend dom van je? @orlandian

Sergio
Sergio
Reactie op  J. Hofmans
3 jaren geleden

Wat is er dom aan? Het is gewoon een (logische) afkorting.

Vincent
Vincent
Reactie op  Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

Als je nasa een kwaadwillende organisatie was zouden ze hun naam echt niet van zoiets afleiden met het risico betrapt te worden..leuk gevonden maar zonde van je energie. De nasa is gewoon een hard werkend bedrijf dat het moeilijk heeft overeind te blijven omdat niet alles wat ze onderzoeken geld in het laatje brengt. En dat is in de tijd helaas een vereiste.

x

Check Also

andré kuipers

André Kuipers krijgt bakken kritiek na aanval op complotdenkers: ‘Hij is zelf gevaarlijk’

Ruimtevaarder André Kuipers vindt het een gevaarlijke ...

elon musk

Elon Musk weigert coronavaccin te nemen, noemt Bill Gates ‘sukkel’

Tesla-baas Elon Musk heeft gezegd dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x