Homepagina » Het Complot » Complot bewezen: senator probeert geheimzinnig detentiekamp binnen te gaan. Dit filmpje laat zien wat er vervolgens gebeurt
Complot bewezen: senator probeert geheimzinnig detentiekamp binnen te gaan. Dit filmpje laat zien wat er vervolgens gebeurt

Complot bewezen: senator probeert geheimzinnig detentiekamp binnen te gaan. Dit filmpje laat zien wat er vervolgens gebeurt

Er gaan al vele jaren complottheorieën rond over zogeheten FEMA-kampen. Sinds 2015 gaan er geruchten dat vestigingen van Walmart in de VS zijn omgetoverd tot zulke kampen.

Vestigingen in Californië, Texas, Florida en Oklahoma sloten plotseling de deuren. Er zouden problemen zijn met de riolering. Een leugen, zo blijkt nu.

We weten dat tenminste één van deze vestigingen een detentiecentrum is geworden waar kinderen van migranten worden vastgehouden.

Tegengehouden

De Amerikaanse senator Jeff Merkley probeerde de vestiging in Bronsville in Texas binnen te gaan om de leefomstandigheden van de kinderen te inspecteren.

Ze werden naar verluidt gescheiden van hun ouders en in kooien met betonnen vloeren gehouden.

Merkley probeerde het centrum binnen te gaan, maar werd tegengehouden door Binnenlandse Veiligheid.

Politie

Alle ramen en deuren van het centrum waren geblindeerd. Toen de senator aankwam werd hem gelijk verzocht te vertrekken.

De beleidsmaker zei dat hij met een leidinggevende wilde spreken. De medewerkers van de schaduwmacht belden vervolgens de politie.

Na 10 minuten met de lokale politie te hebben gesproken werd de senator gedwongen te vertrekken.

Volstrekt onacceptabel

“Dat een organisatie iets te verbergen heeft en congresleden de toegang ontzegt is in een democratie volstrekt onacceptabel,” zei hij.

“Voor zover we weten heeft geen enkel congreslid mogen zien wat hier gebeurt,” vervolgde hij.

Ander centrum

Het Witte Huis haalde uit naar de senator en claimde dat hij ‘leugens verspreidt’ over de situatie.

Merkley zei dat hij wel een ander centrum heeft kunnen bezoeken, waar hij zag hoe honderden kinderen in kooien werden vastgehouden.

Foto: Wikimedia Commons

[The Free Thought Project]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. is in een democratie volstrekt onacceptabel,” zei hij.
  democratie zeg mij totaal niets wel een dictatuur.

  8 likes
 2. Doet me denken aan het sprookje van Hans en Grietje en de heks . Als Hans voldoende is vetgemest , zal de heks hem verorberen .
  Reden voor Trump om een muur te bouwen tussen zijn land en Mexico om de toestroom van duizenden kinderen tegen te houden , die bedoeld zijn voor duistere praktijken van de Cabal .
  Je weet niet half wat daar gebeurt , gruwelijk en meer dan dat !
  Hopelijk gaat deze kliek van dit detentiekamp net zo ten onder als de heks in het kindersprookje .

  20 likes
 3. In de buurt van Tucscon, en daar ondergronds zijn enorme ruimten waar kinderen worden vast gehouden.
  Nog deze maand worden deze erbarmelijke toestanden aan het licht gebracht.

  16 likes
 4. als men naar docu: EUROPE Last Battle kijkt dan zie je VAN WIE DIE FEMA KAMPEN ZIJN
  hint: NIET VAN die VS, maar lel deepstate + zion land, zo duidelijk bewezen om die Amerikanen op te ruimen, deel 9 (of die docu van joden zelf: marching to zion laat u u ziel uit uw lijf kotsen want joden openbaren daar die thora EEN EN AL HAAT naar het Christendom, over Jezus wat ze vertellen moet je zelf zien, en oh ja hun messias is de anttichrist, hun god: satan) bv ultra orthodoxe joden en rabbi’s IN ISRAEL onthullen vele joden de haat minachting voor “gentile/goyim VS die zij enkel gebruiken om MO compleet onder oorlogen te zetten en rest planeetdeel 9 is het walgelijkste wat ik ooit zag van mensDOM op aarde, al een geluk dat ong 3-4 miljard mensen op aarde synagoge of satan zagen, deze docu erbovenop zorgt dat israeHELL eigenhandig vernietigd heeft! Hoe gaat dat spreekwoord nu weer?
  Hoogmoed voor de val???? jaja wat je ZAAIT, ZAL JE ZELF OOGSTEN
  dit is hun ondergang
  ….

  4 likes
  • @MR,

   Goedemiddag beste,

   Indien u tijd heeft kijk dan hier eens naar…..

   https://www.youtube.com/watch?v=rYE9UgmVrfU&ab_channel=BrendonO%27Connell

   ISRAEL’S SECRET WEAPON – THE TALPIOT PROGRAM

   Ps. Deze Brandon O’Connell heeft zelf ook best wel een goede YT account met veel meer “wetenswaardigheden” welke hem echter al diverse malen achter tralies heeft doen belanden en dan…..weet je dat hij goed zit of erg dicht aan het vuur!!

   Gegroet,

   Gladiator

   3 likes
   • mijn dank is groot, deze docu nog niet gezien gaat over:

    “Netanyahu can get away with murder because Israel controls the worlds high technology sector – over and above even the US. That “American” you see “controlling” something? He or she is an American Jew or Zionist, dual national Israeli American citizen. Israel rules. Until we target specifically this control of the high technology sector and specifically The Talpiot Program, we will all continue to wonder how Israel gets away with all it does. It is a racist state of the most odious kind. But who will stand up to them? From medical nano technology to cyber security to private hacking companies to military technology to police databases, banking, finance and medical – Israel runs them all. This is Israel’s false flag nuke.”

    u moet dit zien…. vanaf 3min 15 KIJKEN dan begint het, liefst eerste 3min te beluisteren indien teveel gevraagd op 3min15 zetten en dan KIJKEN

    3 likes
 5. Wat is waar. Dit verhaal staat haaks op het beleid van Soros in Europa, nml de ontvolking en destabilisering van ons continent. Aangezien Soros ook veel macht in de Vs heeft, klopt er iets niet aan dit verhaal.

  1 likes
  • Beste Enki

   Wat is waarheid vroeg Pilatus. Wel mijn beste, waarheid resoneert in het ” hier en nu”!! We doen dagdagelijks ervaringen op en het is goed om deze te linken aan heilige teksten, om tot een holistisch inzicht te komen. Eigen ervaring op zich zou inderdaad niet voldoende zijn, maar meer en meer mensen doen dezelfde ervaring op zoals deze senator in bovenstaand bericht weergeeft. We botsen met name tegen en muur, als wij willen bruggen bouwen!!

   Namaste

   3 likes
   • Beste Enki

    Er zijn nu eenmaal mensen die liever blijven in het probleem hangen, eerder dat ze probleemoplossend zouden te werk gaan. Dat is onze ervaring. Een goed beleid werkt probleemoplossend naar mijn inzicht ( niet enkel het mijne). Maar bij dezen die liever in het probleem willen blijven hangen, zetten geheel andere doelstellingen voorop. Zij offeren liever mensen, dan mensen werkelijk vooruit te helpen. Voor de elite zijn we niet meer dan hun spijs, om hun systeem draaiend te houden. Velen doen zoals ik dezelfde ervaring op. Een offerlam hebben ze nodig, om te kunnen groeien. Dat is wat er speelt, en je merkt dat ook binnen de wereldse religies. Zij offeren. De Waarheid zit zo niet in elkaar, iedereen kan daar functioneren in eer en geweten, respecterende de persoonlijke levenssfeer van elk individu.

    Namaste

    1 likes
  • ‘Het beleid van soros’??? Je snapt gewoon hun cult niet.

   3 likes
  • Beste Enkidoe, het is niet ontvolken, maar het slimmere deel, het deel wat zich wil en kan verzetten omvolken met wat simpeler denkend en goed gelovig, wat makkelijker denkend, dom en achterlijk volk. Vandaar ook het inzetten van achterbuurt, goedgelovig en cultuur achterlijke zandbak en bushbush volk uit Afrika. Ik weet uit eerste hand dat veel van dit volk nog nooit een wasmachine heeft gezien, maar er wel ooit in de bushbush van hebben gehoord. Zelfs een gasstel weten de zielen niet waar dat voor mag dienen, want ze bereiden in donker en zandbak Afrika het eten op houtjes en maken waarschijnlijk vuur met primitieve middelen. Dergelijk dom en achterlijk volk heeft en krijgt hier stemrecht en zullen zich eenvoudig laten gebruiken, voor slavernij zijn ze nog te dom, maar als middel tegen de eigen bevolking in te zetten een perfect middel. Lijken mij ook zeer geschikt om te gebruiken voor de hooggeplaatste zieke geesten in sekskelders of om drijfjachten mee te organiseren. De kinderen die dergelijke mensen op de wereld zetten zouden wel eens bij uitstek geschikt kunnen zijn voor rituelen. Jezelf wat verplaatsen in de zieke geesten die ons werkelijk regeren en dicteren (Bilderberg fanatici) en je zult zien dat er schier oneindige mogelijkheden zijn waarom men wil omvolken. Nederland is reeds kapot en wat het land nog voorstelt zal in rap tempo worden afgebroken, omdat het moet van de geesteszieke hogere hand.

   1 likes
 6. de detentieboot is ook daarheen voor de kindertjes. Usa heeft extreem vreemde verzekeringen (zelfde soort als wat we hier ineens hebben) op gebied van jawel ‘terrorisme” en natuurgeweld. Usa bestaat niet uit normale politie maar uit huurlingen betaald door rothchild. Usa is een verader van echt de wereld. DE GROTE VERADER DIE ZICH”VRIEND EN BEVRIJDER” NOEMDE. WIE HEEFT DE SLAVEN DAAR GEBRACHT? Ik zou als ik jullie was heel snel opzoeken wie de handelaren waren, boeken vol met “joodse” achternamen van hun meesters.

  9 likes
 7. :adrianus-johannes.

  De medewerkers van de schaduwmacht belden vervolgens de politie.

  wat is het samenwerkings-verband onderling.. niet zo ver ergens zijn we allemaal familie of verre familie van en met elkaar.. over insect maar niet na te denken..
  het dissocieren word dat ons onderwezen waardoor wij elkaar de vreselijkste dingen aan doen..
  hoe kunnen deze mensen want wanneer zij achter de persona ontwaken zich nog handhaven om de zielloze daden die zij begaan zijn door hun wil uit te leveren aan de wille lozen elite..
  kan geld dat de wille loze uit het niets creëren de oorzaak zijn je zuster,nicht of broeder, neef het leven zuur te maken de enige oorzaak zijn ? of heb jij jou ziel uitgeschakeld.!

  3 likes
  • geld hé, meesten dansen zo op commando satan en verraden/vermoorden hun naasten met alle gemak voor geld/macht, politici/machtshebbers ‘elite *kuch-kuch* offeren baby’s op met alle gemak, blijkbaar schakelen die 2% voor geld en macht alles en iedereen uit ‘in a hart-beat zonder spijt ooit, ze die zionisten filmen alles en onder chantage mag je dan politiek in!

   4 likes
 8. Voor een bewezen complot zie ik geen bewijzen ..
  Net als van de bewijzen van de mh17 ..zie ik niks ..
  Het voor de deur staan en roepen hier zitten opgesloten aliens achter de muren is net zo geloofwaardig als het roepen …ROEPEN ..dat er kinderen vast zitten .
  Allemaal hard roepen er zitten kinderen opgesloten ..dus als men dat massaal gaat doen gaat iedereen het geloven ?
  Of niet ..
  Als je wil bewijzen dat er iets is gebeurd moet je met bewijzen komen ..niet met woorden .
  God ..bestaat ( staat in de bijbel) dus is waar ?
  Niemand heeft ooit een bewijs geleverd ( comprende ) ?
  Men legt een “vermeend ” Buk raket motor op 1 tafel en zegt er specifiek bij .
  Dit is de raket motor van de BUK die de mh17 heeft neergeschoten .
  ( als bewijs) .
  Voor een raket motor die ( na gebruik) lees explosie 10 kilometer naar beneden is gedonderd met meerdere honderden ..misschien wel meer dan 1000 kilometer per uur ..zag de motor er wel heel erg ONBESCHADIGD uit ..
  De zoveelste leugen.
  Wie zegt ons niet/wel dat deze DEMOCRAAT en duidelijk de pest heeft aan TRUMP niet/wel de waarheid spreekt ?
  Manipulatie en leugens ..
  Ik heb mijn twijfels ..
  Maar ja wie ben ik ..
  Een ontwaakte ? ..een dromer ? een mafkees ?
  Of een realist ..
  Ik noem me zelf een kritische realist en een denker .
  Dat Denken zouden wat meer personen moeten doen ..

  3 likes
  • @Rene Strobos

   …”voor een bewezen complot zie ik geen bewijzen ..”

   Hoeft ook niet, dergelijke zaken valt onder het kopje verwarring zaaien en rookgordijnen leggen en zo de waarheid geweld aandoen en de leugens in stand houden.

   1 likes
 9. Beste

  Heeft ooit iemand dan kunnen bewijzen dat God niet bestond?
  God kan men ook De Waarheid noemen
  Volgens jou bestaan de de Waarheid niet? Bestaat dan de leugen volgens jou?

  Namaste

  4 likes
 10. De koek is op in de vs. Bestaande immigratie wet word weer gehandhaafd. Dit soort melodramatische toneelstukjes werken niet meer. De ouders zetten deze kinderen in deze positie. Amerika eerst.

  3 likes
 11. Wat laat dit filmpje dan zien.
  Een persoon die een verhaal verteld en wat met zijn mobieltje staat te spelen.
  Of zijn er twee filmpjes.?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederlandse

Nederlandse rechters zijn er niet meer voor de burgers. Kijk hoe de democratie wordt uitgeschakeld

Actieclub Urgenda procedeert al jaren tegen de ...

nederland

Nederland wordt bestuurd door een regentenklasse. Kamerlid legt haarfijn uit hoe de democratie verkwanseld wordt

Professor Hans Daudt verklaarde op 4 mei ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.