Gezondheid

Arts: “Mammogrammen veroorzaken borstkanker”

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wij geven vrouwen borstkanker omdat we van ze eisen dat ze mammogrammen laten maken. Dat stelt de Amerikaanse oncoloog Ben Johnson.

“Mammogrammen veroorzaken borstkanker. Punt uit,” stelt dr. Johnson. “Mammogrammen zijn dus niet gezond voor vrouwen.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ze moeten niet geregeld een mammogram laten maken,” voegt hij toe. “De wetenschappelijke literatuur is hier duidelijk over.”

Meer kans

Mammogrammen redden volgens Johnson geen levens. “Je hebt vier procent meer kans om te sterven als je mammogrammen laat maken.”

Hij zegt dat het een verschrikkelijke test is. “Je drukt borsten samen en bestraalt ze vervolgens met kankerverwekkende straling,” zegt hij.

Johnson merkt op dat mammografie in slechts de helft van de gevallen (52 procent) effectief is en dat er veel betere tests zijn. “Verschrikkelijke test, veroorzaakt borstkanker.”

Thermografie

Hij zegt dat je beter een echo of MRI-scan kunt laten maken als je een knobbeltje hebt of denkt iets te hebben.

Zelf gebruikt dr. Johnson thermografie om borstkanker op te sporen. Bij thermografie worden temperatuurverschillen in het huidoppervlak gemeten met een infraroodcamera.

Het duurt volgens hem tot wel acht jaar voordat je een tumor hebt die op een mammogram verschijnt. “Dan is het al te laat omdat zo’n tumor uit een miljard cellen bestaat.”

Leugens

“De kanker zit dan al in het lymfatisch systeem en het veneuze stelsel,” legt hij uit. “Daarom redden mammogrammen geen levens.”

Dit is dus geen vroege detectie, aldus dr. Johnson. “Dat is één van de leugens die ze verspreiden.”

Hij besluit: “Je veroorzaakt meer borstkanker met mammogrammen dan je opspoort.”

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en andere opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
paulien
paulien
6 jaren geleden

15 geleden had ik een knobbel ter grote als een erwt ,jaarlijks moest ik met mijn borsten die ongelofelijke pijnlijke mamoe ondergaan mijn erwt werd met het jaar groter ,na 5 jaar was het een knikker,opeens kwam er een alarm in mij ,doordat je de borsten zo plat drukt ontstaan er natuurlijk onzichtbare wondjes ,dit heeft mij doen nadenken , nu 10 jaar later is mijn knobbel zo gebleven als een knikker ,en maak me er totaal niet meer druk om, dit scheelt zoiezo al veel stress en die achtelijke vrouw onvriendelijke behandeling waar ik ieder jaar giga tegen op zag en ook scheelt het in het pakje pijnstillers ,die ik van te voren in nam

trackback
(vrouwen) zegt het voort… | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
gerda
gerda
6 jaren geleden

Eerlijk gezegd vertrouw ik geen enkel (gangbaar) medisch onderzoek, er zit altijd wel een addertje onder het gras…. Al die medische onderzoeken zijn als toegangsbiljetten tot de farmaceutische industrie…. Bovendien worden er vele fouten gemaakt bij het ‘lezen’ van de resultaten van zulke onderzoeken en dat leidt vaak tot valse uitkomsten en de zogenaamde patient wordt de dupe, zowel emotioneel (shock) als lichamelijk (gevolgen van de shock)…. over medische ethiek gesproken….

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x