Homepagina » Buitenaards » Is dit de echte reden dat we niet zijn teruggegaan naar de maan?
Is dit de echte reden dat we niet zijn teruggegaan naar de maan?

Is dit de echte reden dat we niet zijn teruggegaan naar de maan?

De NASA bereidt zich voor op de eerste bemande missie naar Mars. Maar waarom zijn we na 1972 niet meer teruggegaan naar de maan?

Astronauten en vele onderzoekers claimen dat dit is omdat er al bases op het maanoppervlak staan. En dat die bases niet door mensen zijn gebouwd.

Het voormalige hoofd van NASA Communications Systems, Maurice Chatelain, bevestigde in 1979 dat Neil Armstrong en Buzz Aldrin aan de rand van een krater twee UFO’s hadden gezien na hun maanlanding.

Gewaarschuwd

“Iedereen binnen de NASA wist ervan,” zei Chatelain. “Maar niemand sprak erover.”

Volgens Armstrong hadden de buitenaardsen ‘gewaarschuwd’ dat ze niet moesten terugkomen.

Tijdens Apollo 17, de laatste bemande maanmissie van de NASA in 1972, deed CBS live verslag van de landing.

Toen de NASA uitzoomde met de camera die op de rover was gemonteerd, verscheen plotseling een enorm rechthoekig object in beeld.

Verbaasd

Presentator Walter Cronkite was verbaasd en zei: “Dat lijkt op een door mensen gemaakt object.”

Vrijwel gelijk ging het beeld op zwart, waarna oudere beelden werden getoond. Twintig minuten later kwam Walter weer in beeld. Hij vertelde de kijkers dat het object ‘onderdeel was van de maanrover’.

De beelden zijn nooit opnieuw uitgezonden en er is op tv ook nooit meer over het incident gesproken.

Meer hierover in onderstaande video:

Enorm

Donna Hare heeft voor de NASA gewerkt en verklaarde dat haar team beelden moest ontdoen van UFO’s en andere onverklaarbare objecten.

Karl Wolfe, die voor de Amerikaanse luchtmacht werkte, kreeg naar eigen zeggen beelden van een NASA-medewerker over ‘een basis op de achterkant van de maan’.

“Er waren torens en cirkelvormige gebouwen te zien, ze waren enorm,” zei hij. “Sommige bouwwerken waren wel een kilometer groot. Het waren enorme bouwwerken.”

Verborgen

Ook astronauten die op de maan zijn geweest hebben zich hierover uitgesproken.

Dr. Edgar Mitchell zei bijvoorbeeld: “Ik ben er volledig van overtuigd dat aliens ons in de gaten houden. Ik weet niet hoeveel er zijn, waar ze vandaan komen en hoe ze het doen, maar ze houden ons in de gaten; we zien hun schepen constant.”

Is het mogelijk dat de NASA het bestaan van buitenaardse bases op de maan al 50 jaar verborgen houdt? Kan dat de echte reden zijn waarom we sindsdien niet meer terug zijn geweest?

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob Steenwinkel schreef:

  De reden is………WE ZIJN NOOIT GEGAAN!

  27 likes
  • Loki schreef:

   Rob
   Ik zal je even uit een droom helpen en je hoeft allen maar even hier naar te kijken.
   http://www.ufosightingsdaily.com/2017/10/just-simple-video-on-how-to-find-best.html
   http://www.ufosightingsdaily.com/2017/10/alien-base-entrance-found-in-moon.html

   Zo, en nu je dit hebt gezien kun je je gaan afvragen wie deze opnamen heeft gemaakt, naar alle waarschijnlijkheid niet de Paashaas, Sinterklaas of de Kerstman.

   11 likes
   • Rob Steenwinkel schreef:

    Of jij bent of een verkeerde ……..of gewoon een simpele achterlijke!

    7 likes
    • Bokito schreef:

     Loki:

     Zoek op YouTube de volgende onderwerpen, desnoods kopieer het als je te lui bent, breng wel even op om 1u30m van je leven op te geven:

     A funny thing happened on the way to the moon

     Spacebubbles
     Astronauts gone wild
     Mathew Boylan (omstreden vanwege zijn acteer verleden, echter heeft bij NASA gewerkt)
     ISS Hoax blue/green screen

     Zo zijn er tal van filmpjes etc die bewijzen dat ze niet verder zijn gekomen dan low earth orbit.

     NASA weet het zelf niet meer, zoek ook weer op YouTube of op de NASA site zelf:

     “I would fly to the moon in an instant, but we lost that technology right now.” Euhm wat? Bedenk dat de technologie van een GameBoy ons naar de maan zou hebben gestuurd en wat aluminiumfolie.
     Operation Orion:
     ”We need to withstand the van Allenbelts, because we can’t get trough.” Wait again what?! De Apolloastronauten praten over de van Allenbelts (omdat ze daar doorheen moesten voor de maan) Ze zeggen dat ze niets hebben gevoelt en nu beweerd NASA dat ze er niet door heen kunnen vliegen!?

     Succes met wakker worden Loki.

     8 likes
     • Robert schreef:

      Er is geen platte aarde, simpelweg omdat de beweging van zon en maan boven het aardoppervlak niet overeenkomen met de werkelijkheid. De beweging komt overeen met een bol. Tevens is de zo’n ook geen platte schijf. Deze zou dan bij opkomst en ondergang meer eliptisch moeten zijn. Conclusie, de zo’n is ook een bol.
      Ook zitten er geen wolken achter zowel zo’n en maan. Terplekke gekomen recht onder die wolken moest ik constateren dat zowel zon als maan achter die wolken waren, andersom dus.

      4 likes
   • Loki schreef:

    Oh en voor je zegt dat dit een volledige opname van de maan is, bestaan er ook opname van astronauten die dit soort zaken hebben gefilmd.

    6 likes
  • Peter schreef:

   Jawel ze zijn wel op de maan geweest, maar NIET met raket techniek. Zeker niet in die tijd. Ze konden onmogelijk tegen de wereld zeggen; hee jongens kijk eens wat voor leuke ufo’s wij hebben ge-retro-engineerd. Dus moesten ze de ware methode wel verhullen met valse filmpjes. Precies hetzelfde gebeurt overigens nu met de ISS. Ja, de ISS bestaat wel, maar dat is niet wat je denkt dat het is. Daarom hebben ze die fake zero-G video’s van de astronauten aan boord. Ook de zogenaamde delay-time van filmpjes aan boord wordt geacteerd.

   6 likes
  • yeah sure schreef:

   idd, why why why? we zijn nooit gegaan! en al die nep videos en fotos zijn gewoon expres de wereld in geholpen om mensen te laten gevoven goh! ze zijn wel op de maan geweest,en gingen niet meer omdat er aliens bases zijn gestationeerd op de maan…
   yeah sure and you ass!

   5 likes
 • Gladiator schreef:

  Julius Ceasar (+/- 43 v.Chr.) “Geef ze brood en spelen”………..en het werkt nog steeds.
  Tja, degene die nu ECHT denkt dat iemand ooit op de maan of zelfs buiten de dampkring (wat is dat werkelijk???) is geweest die kan toch niet meer echt serieus genomen worden.

  Even voor alle duidelijkheid, en er zijn een veel groter aantal voorbeelden te noemen waarom dus niet maar een raket moet stuwkracht hebben…..en in een vacuum, want volgens NASA is space een VACUUM, kun je géén stuwkracht hebben en door de VAN ALLEN BELT komt men ook niet heen en zelfs NASA heeft dit probleem al een keer of 5-6 zelf aangekaart vanaf 2015. Ongelooflijk, hoe onnozel kan iemand zijn om in deze Walt Disney crap te geloven zeg.
  Voor mij hierbij…..einde discussie!

  11 likes
  • StefanZ schreef:

   Gladiator… Zeker zwaar gelovig ? Ik heb nog NOOIT een filmpje van god gezien, of een foto…
   WEL heb ik ENORM veel filmpjes, foto’s en meldingen van oog getuigen gezien en gelezen. Als er net zoveel content van god zou zijn als van ufo’s, zou het geloof niet meer bestaan, maar zou het een wetenschap zijn. Natuurlijk staat er veel onzin op het net (zoals jouw reactie), maar niet ALLES is uit de duim gezogen. Zelf heb ik ook meerdere ufo’s gezien en geloof me… ik heb nog geen brilletje nodig. Misschien verstandig om soms eens naar boven te kijken i.p.v. naar de borsten van de buurvrouw. Ben Rich, oud directeur van Skunkworks (Lockheed/Martin) heeft bijvoorbeeld op zijn sterfbed in ’95 gemeld, dat buitenaardsen bestaan en dat “we” alle technologie al bezitten voor ruimte reizen. Je bent wel een stom rund of uiterst naïef, als je daar nog nog niet van overtuigd bent. Als het er buitenaards uitziet, buitenaards ruikt en buitenaards smaakt, dan is de kans dat het buitenaards IS wel heel erg groot. Waarom hebben mensen toch zo’n moeite, om dingen die ze misschien niet begrijpen, gewoon te accepteren. Het IS niet eng, dat er beschavingen zijn, die veel verder zijn in hun technologische ontwikkeling. Wij “bestaan” 4.5 miljard jaar, maar ons universum al bijna 14 miljard jaar. Hoe ver zal onze technologische ontwikkeling zijn over 100, 1000 of een miljoen jaar? Een kosmisch ogenblik. Denk je echt dat dan de Van Allen Belt nog enig obstakel zal zijn, of de “lichtsnelheid”? Verplaatsing in het universum zal niet meer op die manier plaats vinden. Wij zullen dan (100 jaar?) in staat zijn ruimte/tijd te manipuleren, als we dat nu al niet kunnen. Haal je kop eens uit je kont en sla Het Net eens open en LEER. Dat zal je vast goed doen….

   13 likes
   • Bokito schreef:

    Heb je ook de filmpjes gezien die ik gepost heb hierboven StefanZ? Ik geloofde heilig in buitenaardsleven toen ik nog 25 was (5 jaar geleden). Nu weet ik het allemaal niet zo zeker omdat NASA alles faked en CGI doet. Er kunnen ook dingen vliegen boven 15km hoogte en dat zie je niet via een vliegtuig. Een telescoop heeft bv ook een FishEye lens en wie zegt dat de sterkte echt de sterkte is die erop staat. Misschien is de sterkte wel ietsjes aangepast of minder.

    Doe je eigen onderzoek ook op het andere gebied waar men vraagtekens stelt en niet eenzijdig.

    2 likes
    • StefanZ schreef:

     @Bokito,
     Dat is nog groter geouwehoer dan Gladiator. Leer eerst een je gedachten logisch op te schrijven. Je geeft aan dat je 30 bent, maar je schrijft als een kleuter.Wat wil je hier nu eigenlijk mee zeggen? NASA is JUIST de organisatie, die alles in doofpotten wil stoppen en onder tapijten wil vegen. Wij mogen om een of andere reden niet weten, dat we niet alleen zijn en dat er andere beschavingen zijn, die verder zijn dan wij. Het is toch niet zo raar, dat beschavingen de problemen die wij hebben met ruimte reizen, al lang opgelost hebben. “Wij” lossen ook elke dag problemen op en groeien in een rap tempo naar een betere technologie? Kijk eens wat we in de afgelopen 50 jaar hebben bereikt. Waarom zou het ergens anders niet zo zijn? “Doe je eigen onderzoek”? Dat doe ik juist. Ik lees heel veel en leer. Ook van het internet, alhoewel je daarmee voorzichtig moet zijn, er zit een hoop onzin tussen, maar NIET alles is CGI zoals jij stelt. Lees je eens in in het project “disclosure”van dr. Greer. Waar hoge top militairen, wetenschappers en politiek leiders hun zegje doen en hun ervaringen delen. De Amerikaanse en waarschijnlijk ook Russische en Chinese overheden, hebben getracht alles onder de pet te houden, maar dat wordt steeds moeilijker en is nu bijna onhoudbaar geworden. Om deze organisaties te ontmaskeren, moeten wij onze kop eens uit het zand halen en opheldering eisen, zodat ook wij de volgende stap kunnen maken….

     3 likes
     • Gladiator schreef:

      @StefanZ,
      Beste, ik had eigenlijk gezegd dat ik hier niet verder meer op wilde reageren en normaal houd ik echt wel voet bij stuk maar nu zal ik toch héél eventjes voor 1 x mijn eigen woord breken als u het goed vindt!!??
      Op de eerste plaats “ouwehoer” ik niet, nooit!! Alles wat ik hier schrijf heb ik terdege uitgezocht en kan ik met meerdere FEITEN onderbouwen, wat echter niet altijd kan ivm de ellenlange verhalen die het dan zouden worden. Zou men echter vragen om LINKS, dan ben ik te allen tijde bereid deze ook te geven!

      En dan haalt u me er tot mijn verbazing ook nog ene Dr. Steven Greer erbij waarvan nu toch wel zo goed als iedereen (u dus niet) weet dat deze man een leugenaar, bedrieger en last but not least een enorme geldwolf!!
      Hij is nog nooit met enig bewijs van waarde gekomen, zelfs niet met een bewijs van de zgnd “hooggeplaatste personen” waarmee hij zoal gesproken zou hebben!
      Maar, omdat ik het prettig zou vinden dat u deze fout, want dat is het en niets anders, met ene Dr. Steven Greer niet meer maakt googel gewoon eens zelf naar: Steven Greer…..a fraude!!! Of zoiets dergelijks dan wel te verstaan. Het www staat er namelijk vol mee. Kijkt u met name eens naar een brief van een 4tal “hooggeplaatste personen” die hem bettichten van het onjuist vermelden van door hen gedane uitspraken welke hij nota bene in een boek gepubliceerd had. Hij kan van geluk spreken dat deze hen de gehele oplage uit pure goodwill niet hebben laten vernietigen.
      Now I rest in my Case!!
      Gladiator

      1 likes
    • Robert schreef:

     Voer je eigen onderzoek eens wetenschappelijk uit. Een telescoop heeft geen fisheye lens, aapje.

     4 likes
  • Frank schreef:

   “Zou men echter vragen om LINKS, dan ben ik te allen tijde bereid deze ook te geven!”

   Nou kom maar op met die links dan…..
   En youtube of wikipedia zijn niet goed genoeg!

   0 likes
 • Zonnemax schreef:

  We hoeven niet naar de maan. Met dit kabinet en een stelletje oppositie slapers gaan we bijna als vanzelf naar de maan. Ik had een teiltje naast me staan toen ik een stukje van het “parlement” zag vandaag…
  De groeten allemaal!

  31 likes
 • peter snijder schreef:

  Of te horen gekregen van de de daar aanwezige buitenaardsen,hier nooit meer je gezicht laten zien.
  je weet maar nooit. Nasa.

  2 likes
 • predator schreef:

  Laten wij onze mening respecteren.Wij zijn allemaal achterlijk als we maar elke dag blijven werken voor de elite.Laten wij ons samen sterk maken en overtuigen dat het niet kan of onmogenlijk is .ipv elkaar uittemaken voor achterlijk..er is hier maar 1 de echte achterlijke en dat is die niet open staat voor andere visies…Heb je hem?
  tjuus wha

  10 likes
 • Mike schreef:

  Rond de jaren ’20 hebben Pleiadians contact gezocht met channelers Maria Orsich en haar collega’s van de Vrill Society. Zij hebben op deze manier geavanceerde technologie gedownload. Dit bleek informatie geweest te zijn om ruimteschepen te bouwen. Maria heeft contact gezocht met Duitse wetenschappers om de gegevens uit te werken zodat de ufo’s ook daadwerkelijk konden worden gebouwd.

  Hoewel het de bedoeling was van de Pleiadians om deze technologie toegankelijk te maken voor het publiek hebben de Nazi’s het vrij snel in beslag genomen om er zelf hun voordeel mee te doen.

  Naar verluid waren ze rond WOII al op de maan. Ze schijnen hier een korte strijd gehad te hebben met de Draco/Reptillians die er hun bases hadden. Na deze strijd hebben ze een overeenkomst gesloten en zijn de Nazi’s het zonnestelsel verder gaan verkennen en coloniseren.

  Na WOII zijn de wetenschappers via Operation Paperclip naar Amerika gehaald om daar hun werk voort te zetten. Ze zijn aan het werk gegaan in organisaties zoals NASA, CIA en Pentagon. Helaas zijn zij altijd een negatieve groep gebleven binnen deze organisaties en hebben er actief werk van gemaakt om de positieve projecten van NASA te ondermijnen. Een voorbeeld hiervan is het neerhalen van de Challenger in 1986. De Nazi’s hebben hiermee voorkomen dat de positieve tak van NASA geen foto’s zou publiceren van onnatuurlijke structuren op de manen van Uranus. Het onderzoek naar de oorzaak van de ramp heeft NASA lange tijd stil gelegd.

  Het publiek en de positieve tak van NASA is vele decennia dom gehouden over de werkelijke stand van de technologie. Het is al die tijd verbogen gebleven doordat men het heeft ondergebracht in ‘Black Military Projects’. Top geheime projecten waar zelfs de Amerikaanse presidenten geen toegang toe hadden.

  Als gevolg van de koude oorlog hebben de Amerikanen zichzelf zo onder druk laten zetten dat ze de maanlanding in scene hebben moeten zetten in een studio om de strijd te kunnen winnen van de Russen.

  Stanley Kubrick heeft hiervoor de opdracht gekregen. De film 2001 a Space Odyssey uit 1986 laat goed zien dat de regiseur er genoeg kennis en middelen voor had een dergelijke film te procuderen.

  Zoals NASA eerder dit jaar aangaf kunnen ze tegenwoordig niet meer naar de maan omdat ze zogezegd “de kennis niet meer hebben”.

  6 likes
 • Angelo schreef:

  Het is simpel.. als ze op de maan landen dan kunnen ze niet meer terug..

  Zo ook met de mensen die naar mars gaan weten dat ze daar moeten blijven.. ze kunnen niet genoeg kracht(afzetten) om terug te komen.. zo is dat ook op de maan.

  China is de eerste die het wel gaat lukken.. let maar op.

  1 likes
 • Robert schreef:

  Dus de astronauten van Apollo 11 kregen de waarschuwing niet meer terug te komen, en vervolgens waren daar apollo 12, 13, 14, 15, 16 en 17. Vreemd verhaal.

  7 likes
 • qwestion schreef:

  Mooie studio..

  6 likes
 • predator schreef:

  We kunnen zeggen wat we willen,de geschiedenis en dan heb ik het over muurtekeningen en andere bewaarde documentatie laat ons weten dat er goden kwamen..en ja die kwamen niet te paard uit het westen maar altijd van boven..Dat er meer is buiten deze aarde dat is wel een feit en de schepen van boven worden al duizenden jaren gezien..
  Maar je hebt mensen die geloven alleen zichzelf..Wat doen die hier??En ja ik heb het nieuwe kabinet ook gezien vanmorgen en dacht meteen OP RUTTE!!!mvg

  4 likes
 • Tijn schreef:

  Als we door marsmannetjes “gewaarschuwd” zijn niet meer terug te komen waarom dan toch weer maanmissies? Zouden de marsmannetjes ons slechts een tijdelijk verbod hebben gegeven?
  Overigens wel vreemd dat NASA alle telemetriegegevens en beelden van de maanmissies heeft weggegooid/is kwijtgeraakt en dat de kennis/technologie die men toendertijd heeft gebruikt verloren is gegaan.
  Ook het feit dat ze zich nu zo’n zorgen maken om de Vanallengordels terwijl ze er toch jaren lang probleemloos doorheen zijn gevlogen is op z’n minst een beetje raar.

  3 likes
 • arthur schreef:

  De maan bestaat niet. Dat is een illusie die elke dag weer geprojecteerd wordt. Hoe kan je er dan heen gaan?

  3 likes
 • Maarten V schreef:

  Gewoon veel te duur en te risicovol voor een bemande vlucht naar de maan en na de koude oorlog was er geen behoefte meer aan. Maar de Chinezen willen nu binnenkort hun vlag op de maan deponeren. Dus misschien komt er in de nabije toekomst toch nog wat volk op de maan.
  Of gaan de “grijze mannetjes met hun grote ogen” daar ook een stokje voor steken?

  Ach. We maken er al een zooitje van hier op aarde. Ik begrijp best dat de eventuele “maanmannetjes” op de maan geen zin hebben om de mens te verwelkomen.

  2 likes
 • Jeff schreef:

  uuuhhhh ik denk dat ik het helemaal niet weet en dus ook niks kan be of ver oordelen. Gelukkig maar dat een hoop mensen het hier allemaal zo zeker weten. Hm, ik luister maar naar Bowie denk ik… space oddity of zo. Ik prefereer de illusie.

  1 likes
 • StefanZ schreef:

  @Gladiator,
  Jammer dat je me niet direct laat antwoorden… dus maar even zo…
  Wie zijn die mensen dan wel, die Greer betichten van oplichting en fraude? The angry ufologist of Reddit? Die komen zelf niet met bewijs dat Greer een oplichter is, maar roepen alleen maar wat..
  Het blijft natuurlijk een welles nietes verhaal, maar jarenlang worden mensen die hun ervaringen met anderen willen delen, door velen bekritiseerd en belachelijk gemaakt. Ik kan je melden, dat ook ik ufo’s heb gezien. Dat is bewijs uit eigen hand !!! Greer heeft een heleboel mensen bang gemaakt met zijn project, die nu op hun beurt proberen Greer in een kwaad daglicht te stellen. Dit wordt al sinds jaar en dag ook bij anderen gedaan. Dat wordt echter steeds moeilijker, omdat ook het gewone klootjesvolk steeds geavanceerdere techniek bij zich hebben (smartphones, camera’s etc.) waardoor er steeds meer onomstotelijk bewijs wordt geleverd. Dat maakt angstig en er wordt op allerlei manieren geprobeerd om de boel weer terug in de doos te krijgen, maar dat lukt niet meer…..

  1 likes
 • EstrangeDave schreef:

  Ik ga zeker niet verkondigen dat ik alle wijsheid in pacht heb…maar ik vind het vrij arrogant om te denken dat wij de enige leefvorm in het hele heelal zijn.Ik geloof niet dat we ooit op de maan zijn geweest,maar dat het inderdaad in een studio is opgenomen om de “koude oorlog” te winnen van de Russen…
  Iedereen heeft daarover een andere mening…maar niemand weet wie nou echt gelijk heeft. Ik hoop wel dat we daar allemaal nou eens echt achter komen….want benieuwd ben ik zeker wel!

  1 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  >