Mens en Dier

Ex-CIA-agent geeft uniek inkijkje in de duistere geheimen van de CIA. Kijk hoe ver de spionagedienst bereid is te gaan

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De CIA is actief op zoek naar mensen die sociopatische neigingen hebben, zo onthulde voormalig CIA-analist John Kiriakou onlangs tijdens een bijeenkomst in Washington D.C. die was georganiseerd door WorldBeyondWar.org.

Sociopaten hebben geen geweten, maar kunnen niet worden gecontroleerd, aldus Kiriakou.

Mensen met sociopatische neigingen hebben nog enigszins een geweten en zijn makkelijker in de hand te houden, voegde hij toe.

“Het probleem is dat er geen goede manier is om de sociopaten eruit te plukken. Datzelfde geldt voor de psychopaten, die doorgaans de leidinggevende functies bekleden,” zei hij.

Kinderprostituee

Stel je nu eens voor dat je voor de spionagedienst in het Midden-Oosten zit en daar een lid van een terreurgroep hebt gerekruteerd. Met behulp van zijn informatie weet je toekomstige aanslagen te voorkomen.

De informant wil vervolgens dat je iets voor hem doet. Hij wil dat je voor hem een kinderprostituee regelt, zegt Kiriakou.

Het is jouw taak als CIA-agent om de regels te overtreden in het land waar je zit. Je moet dingen doen waar in de meeste landen de doodstraf op staat, licht hij toe.

Ontmanteld

De meeste CIA-officieren zouden de informant het kind brengen. En als ze zich er ongemakkelijk bij voelen krijgen ze vanuit Langley te horen dat ze hun werk moeten doen, klinkt het.

“Dat is het probleem. Ik ben in de loop der jaren tot de conclusie gekomen dat er geen CIA hoeft te zijn,” stelt Kiriakou.

“De Amerikaanse politicus Daniel Patrick Moynihan had gelijk toen hij in 1976 zei dat de CIA moest worden ontmanteld,” vervolgt hij.

Martelde

“John Kennedy had gelijk toen hij in 1963 zei dat de CIA moest worden ontmanteld,” zegt hij.

Kiriakou was de eerste Amerikaanse overheidsfunctionaris die bevestigde dat de overheid Al Qaida-gevangenen martelde.

Bekijk het fragment hieronder (vanaf 13:50):

Foto: YouTube/WorldBeyondWar

[WorldBeyondWar]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 jaren geleden

Zonder terreur, oorlog en en andere misdaden zouden overheden geen enkel recht van bestaan hebben, dus zorgen zij wel dat we daar in geen geval tekort aan hebben. Dat is de taak van CIA, FBI en alle soortgelijke smerigheid in andere landen. Als we ons daarvan verlossen zijn we gevrijwaard van heeel veel ellende.

J@n
4 jaren geleden

Net als onze narcisten in Den Haag, is geen afspiegeling meer van de maatschappij.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x