Gezondheid

Oma vertelt hoe haar tumor enorm is gekrompen na het nemen van cannabisolie. Zelfs de wetenschap is nu geïnteresseerd

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit het Britse Derby claimt dat de tumor in haar borst aanzienlijk is gekrompen nadat ze begon met het innemen van cannabisolie.

Lin Coxon kreeg te horen dat ze een agressieve behandeling moest ondergaan, waaronder acht rondes chemotherapie, maar daar paste ze voor.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De kanker was ook uitgezaaid naar haar lymfeklieren. Daar zijn de tumoren meer dan gehalveerd, aldus de 69-jarige Coxon.

Niets te verliezen

Ze heeft de aandacht weten te trekken van wetenschappers van St George’s, University of London, die onderzoek doen naar het behandelen van kanker met cannabinoïden.

“Ik kan niet zeggen dat cannabisolie voor iedereen werkt, maar je kunt het altijd proberen,” zei ze. “Mensen hebben niets te verliezen, vooral als ze wachten op chemotherapie.”

Uit een aantal studies blijkt dat cannabinoïden in het lab kwaadaardige cellen doden. Experts claimen dat er nog geen definitief bewijs is.

Onderzoek

Op 28 juni kreeg de oma van haar dokters te horen dat het bobbeltje in haar borst 33mm groot was en nabijgelegen lymfeklieren en spierweefsel had aangetast.

De artsen zeiden dat ze chemotherapie moest ondergaan en dat alle lymfeklieren verwijderd moesten worden. Ze zou ook nog eens bestraald moeten worden.

In afwachting van de chemotherapie begon Lin zelf onderzoek te doen en las ze verhalen van patiënten die zeiden dat ze baat hadden gehad bij cannabisolie.

Verbaasd

Ze besloot het zelf ook te proberen. De tumor is inmiddels zo klein geworden dat ze ervoor heeft gekozen om geen medische ingrepen te ondergaan.

“De dokter was verbaasd toen hij zag dat de tumor nog maar 11mm was,” zei ze. Lin zegt dat ze nog steeds cannabisolie neemt en dat de tumor steeds kleiner wordt.

[Daily Mail, Derby Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
6 jaren geleden

Ja dit bijzondere plantje heeft gekende en ook nog ongekende eigenschappen ,door deze gebeurtenissen van mensen die herstellen en waar dokters alleen maar medicijnen voorschrijven of anderen kuren mensen laat ondergaan is gebaseerd op het in stand houden van de behandeling die mensen daarin ondervinden een medicijn die voor 100% werkt is er niet ,ze schrijven kuren voor met een soort medicijn krijgt men bijwerkingen dan krijgt men weer een ander medicijn en tot slot heb je ,je medicijnkastje vol leggen met pillen dus kassa voor de verkoper ,daar zit de verkoper natuurlijk niet op te wachten op een medicijn die voor 100% werkt en als deze er wel zou zijn dan word er een stuk minder om gezet dus slinkt de kassa , nu is het zo dat dit plantje een goede tot zeer goede eigenschap heeft en dat onderbreekt bij mensen wel eens , ze experimenteren met van alles maar ze vergeten dat ze met mensen bezig zijn , ze vergeten daardoor ook hun medeleven met mensen en als ze een beetje meeleven zijn altijd nog de voorschriften die het meeleven onder schoffelen , de voorschriften het gedrag van het voorschrijven van medicijnen is een gedragsregel en men dient deze op te volgen , de regel zelf houd geen rekening met mensen misschien wel de persoon die behandelt , maar is ook onder worpen aan een gedrag regel tegenover de patiënt , mensen onderwerpen zich aan regels maar de regels onder werpen zich niet aan mensen omdat het een gedrag regel is ..dan plantje wat leven is heeft geen gedrag nodig het doet gewoon zijn werk met zonder bijwerkingen , en op zoiets zit men niet op te wachten het is eigenlijk gezegd te eenvoudig voor de pillendraaier en de pillen verkoper , maar ze gaan nu wel legalen kwekerijen op zetten van dit plantje om toch de invloed ervan onder controle te krijgen en daarbij word het een verkoop van cannabisolie en cannabis straks gewoon als een medicijn of als een middel om te roken verkocht en het is kassa , ze weten wel om mensen zich toch weer te verbinden en dat gedrag heeft weer met omzet te maken van het middel wat geld is alles draait om het getal wat er mee word verdient en daar past het leven zich op aan de regel is dan weer een gedrag , de omzet en het medeleven word weer onder geschoffeld aan ander soort medicijn …Het getal is de onderwerping waarin de mens zich aan onderwerpt …

Louise
Louise
6 jaren geleden

Kennelijk is de zelfhulp van patiënten eindelijk aan t doorbreken , goedzo, in dit geval cannabisolie, hoe meer mensen naar buiten brengen dat het geholpen heeft, t liefst met bewijs, dwingt het de medische wereld toch tot onderzoek ……Dus doorgaan net zolang tot we zelf kunnen kiezen welke behandeling het beste voor je is……… Nou zitten we weer rechtop met het verhaal van de (Bacteriofagen) fagen is een virusje dat alleen de slechte bacterie verwijdert…. Uitgevonden gelijk met de antibiotica, het westen ging voor antibiotica, andere delen van de wereld (Greorgie) ging voor de fagen en met succes ……lang geleden heb ik er al eens over gelezen, maar het was hier niet bekend…. nu wel dus , nou vind ik antibiotica net zoiets als vaccinatie het word je soms door de strot geduwd, (financiën ?)met bijwerkingen …… het zijn de Artsen zelf die voor resistentie hebben gezorgd het wordt teveel en voor allerhande kwalen maar uitgeschreven …..nu is dus bekend bij het grote publiek dat er wel degelijk andere mogelijkheden zijn, alleen tja de medische wereld moet zich nog even ontwikkelen…..maar de moraal van t verhaal is eigenlijk dat we zelf ( als patiënt) op onderzoek moeten uitgaan en dat is toch wel wonderlijk , het grote geld zit toch bij de farma dus meer mogelijkheden zou je denken, maar ik hoop dat mensen toch assertiever worden aangaande hun gezondheid ……. Dus, jawel, blijven publiceren alsjeblieft ……….

densie
densie
6 jaren geleden

welke WETEN schap….
zij die er geld aan willen verdienen? GAT in de markt….?
pffff….
laat ’t zijn zo het IS…..het geneest, lichtkracht!
Geneeskrachtig kruid welke de Christus reeds gebruikte

namaste

Derek
Derek
6 jaren geleden

Mijn dochtertje heeft Colitis Ulcerosa en had er veel last en lag met regelmaat in het ziekenhuis. Sinds ze vorig jaar begon met het nemen van canabisolie zijn de klachten verminderd en is een ziekenhuisopname niet meer aan de orde geweest. Het is stabiel 🙂

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x