BuitenlandCorona

93 artsen doen dringende oproep: geef coronavaccin niet aan kinderen

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Liefst 93 Israëlische artsen hebben een brief ondertekend waarin ze een oproep doen om coronavaccins niet aan kinderen te geven. De artsen wijzen erop dat de heersende opvatting binnen de wetenschappelijke gemeenschap is dat het vaccin niet kan leiden tot groepsimmuniteit. Om die reden is het vaccineren van kinderen volgens de doktoren niet gerechtvaardigd.

Ze voegen toe dat nog steeds onduidelijk is of het vaccin de verspreiding van het virus kan voorkomen en hoelang het bescherming biedt. De artsen schrijven dat er continu nieuwe varianten ontstaan die mogelijk resistent zijn tegen het vaccin.

Schadelijke effecten

“We mogen nog geen handvol kinderen in gevaar brengen door middel van massavaccinatie tegen een ziekte die niet gevaarlijk voor hen is,” schrijven de 93 artsen. “Het kan niet worden uitgesloten dat het vaccin op de lange termijn schadelijke effecten heeft die op dit moment nog niet zijn ontdekt, waaronder effecten op de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid.”

Kinderen moeten snel terug kunnen gaan naar normaal, er moet een einde komen aan het vele testen en isoleren, en er moet in de openbare ruimte geen onderscheid worden gemaakt tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, aldus de doktoren.

In de eerste plaats niet schaden

We hebben nog steeds geen compleet beeld van de ernstige en zeldzame bijwerkingen van het vaccin, omdat veel gevaccineerde mensen de bijwerkingen niet gemeld hebben, schrijven ze. “Ga niet in alle haast kinderen vaccineren zolang het beeld niet compleet is. Corona vormt geen bedreiging voor kinderen en de eerste regel in de geneeskunde is ‘in de eerste plaats niet schaden’.”

“Wij zijn van mening dat onze kinderen meteen zouden moeten terugkeren naar hun oude leven en niet gevaccineerd zouden moeten worden tegen corona,” benadrukken de 93 artsen. Ze stellen dat zelfs gevaccineerde mensen besmet kunnen raken en vervolgens anderen kunnen besmetten. “We moeten niet langer met de beschuldigende vinger naar de ongevaccineerden wijzen.”

[Israel National News]

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Als wij kinderen niet mogen pseudovaccineren hoe krijgen wij dan in godsnaam Cojona klein denkt 85% van de Nederlandse Massa gelet op het stemgedrag.

Underground
Underground
1 jaar geleden

Wat mij ontgaat hier.
Ik ben zelf ouder van 2 kinderen, wie aan mijn kinderen komt, op welke manier dan ook! Krijgt met mij te maken. Wie aan mijn kinderen komt, komt aan mij. Wat ben de voor ouder, als je je kinderen dit aan doet. Waar blijft die massale opstand. Zijn we dan zo zwak en bang geworden, dat we anderen laten vertellen, wat we wel of niet mogen. Het zijn maar een handvol klootzakken die hier even proberen de boel te regelen. Wat willen ze doen tegen miljoenen mensen, die opkomen voor hun zelf en naasten. Wat een triest en zielig volk zijn we toch. Ikke Ikke Ikke, en de rest kan stikken… Word wakker, het is al te laat…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Kinderen gaan inspuiten met Experimentele Nood-Vaccins is VER over elke MORELE GRENS… en vragen om burgeroorlogen….

Peter P. van Oosterum
Peter P. van Oosterum
1 jaar geleden

De nieuwe varianten zijn het gevolg van de vaccinaties. Die nieuwe varianten vormen een groot gevaar voor gevaccineerde mensen die op een nieuwe variant kunnen reageren met een heftige auto-immuunreactie. Deze levensgevaarlijke reactie is van meet af aan het doel van de moorddadige bedenkers van dit bedrog. Er moeten zoveel mogelijk mensen sterven. Ik wou dat iedereen het nu eindelijk eens doorhad.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x