Great ResetMens en Dier

Economisch analist over Great Reset: ‘We gaan dingen meemaken die we voorheen niet voor mogelijk hielden’

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Deze ‘hete herfst’ heeft één motto: de frontale aanval op het midden- en kleinbedrijf. Dat zei economisch analist Ernst Wolff op internetzender AUF1. We gaan dingen meemaken die we voorheen niet voor mogelijk hielden, waarschuwde hij.

Wolff zei dat de grote bedrijven en overheden de extreme prijsstijgingen wel kunnen opvangen, maar dat de ondernemende middenklasse en de burgers in grote problemen zullen komen. Dat is volgens de analist zeker onderdeel van het plan. Er wordt doelbewust aangestuurd op escalatie en paniek.

Ze willen namelijk dat de burgers uiteindelijk smeken om een nieuw monetair systeem en een digitaal basisinkomen; digitaal centralebankgeld met een sociaal kredietsysteem, aldus Wolff.

Bereidwilliger

Normaal gesproken zouden vooral de Europeanen niet openstaan voor digitaal geld en een basisinkomen, maar zoals de corona-noodtoestand heeft laten zien, tonen ze zich gedurende een crisis een stuk bereidwilliger.

Als mensen steeds armer worden gemaakt en kunnen rondkomen dankzij een digitaal basisinkomen, zouden ze het systeem nog dankbaar zijn ook. En zo niet, dan heeft de staat genoeg mogelijkheden om de burger te straffen.

Want als mensen eenmaal afhankelijk zijn van het ‘basisinkomen’ omdat hun vermogen als gevolg van een economische crisis in rook is opgegaan, kun je eenvoudig een kredietsysteem of andere totalitaire controlemaatregelen invoeren.

Suprematie die nooit eerder heeft bestaan

Vroeger was de situatie in de Verenigde Staten een goede graadmeter van wat ons te wachten staat, zei Wolff. Maar nu moeten we naar China kijken, want daar wordt datgene voorbereid wat voor ons gepland staat.

De wereldmacht ligt bij Washington noch Peking. De macht ligt bij het digitaal-financieel complex. Aangezien het internationale bankensysteem zich heeft verbonden aan de grote databedrijven, is er een mondiale suprematie ontstaan die nooit eerder heeft bestaan, zei Wolff.


4.8 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albatros
Albatros
6 maanden geleden

pensioen heb je niet meer alleen basis inkomen alles wat je gespaard heb ben je kwijt dat is wat ik er van begrijpt je wordt bestolen

Joop Visser
Joop Visser
6 maanden geleden

Helaas gaat de man gelijk krijgen.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
6 maanden geleden

Ik heb hun digitale geld (controle) niet nodig, vreet nog liever gras.

mark
mark
6 maanden geleden

Net als voor de burger geld ook voor het midden en klein bedrijf, betaal de verhogingen niet. Ik doe er zeker niet aan mee. Iedereen kan zich voorbereiden..!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

162
0
We lezen graag je reactie!x