Mens en Dier

Medisch adviseur pleit voor onderzoek naar risico’s massavaccinatie, en wordt gecensureerd: ‘Het is triest’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman schreef onlangs in een bericht op LinkedIn dat we eigenlijk nog helemaal niets weten over massavaccinatie omdat politici nooit eerder de hele wereld wilden vaccineren.

Wat zeggen de experts? Natuurkundige Daniël Miedema schreef voor Trouw: “Door de hele bevolking te vaccineren, zorgen we ervoor dat een resistente variant van Sars-CoV-2 gaat groeien. Hierdoor lopen kwetsbaren gevaar, omdat de vaccins er niet tegen werken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Miedema staat niet alleen. Wereldwijd delen duizenden onafhankelijk onderzoekers zijn wetenschappelijke standpunt, stelt Mittemeijer-Ooteman.

Censuur

Ze verwijst naar uitspraken van Hanneke Schuitemaker van Janssen, die in Op1 tegen Jeroen Pauw zei dat het virus onvoorspelbaar wordt door massavaccinatie.

“Hoogste tijd voor een pas op de plaats en gedegen onafhankelijk onderzoek naar de risico’s van massavaccinatie en oversterfte,” schreef de medisch adviseur, waarna haar bericht werd verwijderd door LinkedIn.

In een nieuw bericht, dat inmiddels ook is weggehaald, doet Mittemeijer-Ooteman haar beklag over censuur. “Sinds een tijdje heb ik er ook last van,” schrijft ze. “Zelfs als het gaat om inhoudelijke posts op het gebied van mijn werkveld: onderzoek, ethiek, safety en farmaceutische zorg. Het is triest.”

Ga wat nuttigs doen

“VWS doet onderzoek naar oversterfte af als ‘desinformatie’. Maar dat betekent nog niet dat het desinformatie is. Wie bepaalt dat?” vraagt ze.

Mittemeijer-Ooteman, werkzaam bij het toezichtsorgaan van een grote farmaceut, laat weten dat ze zich niet de mond laat snoeren. En tegen Big Tech zegt ze: “Ga wat nuttigs doen.”

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Ja en nou, zo zal het blijven gaan.

whg
whg
2 jaren geleden

Het macht van de sterkste heerst.
De sterkste blijkt vaak de domste te zijn.

klaus
klaus
2 jaren geleden

Het is triest dat het 24/7 herhaalt moet worden, al 2 jaar lang, nu het 3e jaar…
En ieder die dit nog serieus neemt de hoax ook mede in stand houd, maar ja, de bij dehandjes moeten zo gauw mogelijk dood gaan, want die hebben “we” de afgelopen 50 jaar al hard genoeg genaaidt, oh wacht!!!

whg
whg
2 jaren geleden

Het macht van de sterkste heerst.
De sterkste blijkt vaak de domste te zijn.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x