Homepagina » Mens en Dier » Medisch adviseur pleit voor onderzoek naar risico’s massavaccinatie, en wordt gecensureerd: ‘Het is triest’
onderzoek
Foto: gencat cat CC0

Medisch adviseur pleit voor onderzoek naar risico’s massavaccinatie, en wordt gecensureerd: ‘Het is triest’

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman schreef onlangs in een bericht op LinkedIn dat we eigenlijk nog helemaal niets weten over massavaccinatie omdat politici nooit eerder de hele wereld wilden vaccineren.

Wat zeggen de experts? Natuurkundige Daniël Miedema schreef voor Trouw: “Door de hele bevolking te vaccineren, zorgen we ervoor dat een resistente variant van Sars-CoV-2 gaat groeien. Hierdoor lopen kwetsbaren gevaar, omdat de vaccins er niet tegen werken.”

Miedema staat niet alleen. Wereldwijd delen duizenden onafhankelijk onderzoekers zijn wetenschappelijke standpunt, stelt Mittemeijer-Ooteman.

Censuur

Ze verwijst naar uitspraken van Hanneke Schuitemaker van Janssen, die in Op1 tegen Jeroen Pauw zei dat het virus onvoorspelbaar wordt door massavaccinatie.

“Hoogste tijd voor een pas op de plaats en gedegen onafhankelijk onderzoek naar de risico’s van massavaccinatie en oversterfte,” schreef de medisch adviseur, waarna haar bericht werd verwijderd door LinkedIn.

In een nieuw bericht, dat inmiddels ook is weggehaald, doet Mittemeijer-Ooteman haar beklag over censuur. “Sinds een tijdje heb ik er ook last van,” schrijft ze. “Zelfs als het gaat om inhoudelijke posts op het gebied van mijn werkveld: onderzoek, ethiek, safety en farmaceutische zorg. Het is triest.”

Ga wat nuttigs doen

“VWS doet onderzoek naar oversterfte af als ‘desinformatie’. Maar dat betekent nog niet dat het desinformatie is. Wie bepaalt dat?” vraagt ze.

Mittemeijer-Ooteman, werkzaam bij het toezichtsorgaan van een grote farmaceut, laat weten dat ze zich niet de mond laat snoeren. En tegen Big Tech zegt ze: “Ga wat nuttigs doen.”

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
13 dagen geleden

Ja en nou, zo zal het blijven gaan.

whg
whg
13 dagen geleden

Het macht van de sterkste heerst.
De sterkste blijkt vaak de domste te zijn.

klaus
klaus
13 dagen geleden

Het is triest dat het 24/7 herhaalt moet worden, al 2 jaar lang, nu het 3e jaar…
En ieder die dit nog serieus neemt de hoax ook mede in stand houd, maar ja, de bij dehandjes moeten zo gauw mogelijk dood gaan, want die hebben “we” de afgelopen 50 jaar al hard genoeg genaaidt, oh wacht!!!

whg
whg
13 dagen geleden

Het macht van de sterkste heerst.
De sterkste blijkt vaak de domste te zijn.

x

Check Also

europ

Europarlementslid maakt overstap naar FVD: ‘Enige partij die inziet dat er geen pandemie of covidcrisis is’

Europarlementariër Marcel de Graaff stapt per direct ...

israël

Israëlische vaccinchef biecht op: ‘We hebben fouten gemaakt’

Uit een Israëlische studie blijkt dat een ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

78
0
We lezen graag je reactie!x