Mens en Dier

Edwin de Roy van Zuydewijn doet boekje open over ‘notoire nazi’s’ in koninklijke familie: ‘Het wordt allemaal bedekt’

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Prinses Margarita beweerde in ‘Tijd voor Max’ dat prins Bernhard niet voor de nazi’s zou hebben gekozen. Dat is volgens haar ex-man Edwin de Roy van Zuydewijn ‘totale onzin’. “Hij was lid van de Sturm, de NSDAP en de SA.”

Hij zei in het NPO-programma Ongehoord Nieuws dat zij ‘niets, maar dan ook niets’ weet van de Tweede Wereldoorlog en ook ‘niets weet’ van nazi’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Margarita claimde dat Bernhard al vier jaar niet meer bij de NSDAP, de partij van Hitler, zat toen hij naar Nederland kwam. Bernhard is een Duitse spion geweest die in Nederland is ingezet nadat het huwelijk tussen Juliana en Carl Gustav van Zweden door Adolf Hitler en de heren van Mecklenburg was afgekeurd, vertelde De Roy van Zuydewijn.


Zeer gerenommeerde nazi’s

Zo is Bernhard naar voren geschoven. “Wat Margarita niet weet, is dat het dan toch frappant is dat zijn SS-commandant, Walter Wunderlich, eregast was op het huwelijk [met Juliana],” zei hij, toevoegende dat Max Ilgner, bestuurslid van IG Farben, ook eregast was. “Dat waren allemaal zeer gerenommeerde nazi’s. Den Haag hing ook vol met swastika’s.”

Bernhard introduceerde zijn broer, een officier van de SS, in Nederlandse wapenfabrieken en bij Nederlandse legeroefeningen. Hij heeft een Duitse officier geïntroduceerd in Nederlandse staatsgeheimen.

In een document van the State Department wordt geschreven dat ze er nog niet uit zijn wat ze met deze meneer moeten omdat zijn naziverleden toch wel erg schokkend is, merkte De Roy van Zuydewijn op.

Pedofilie

Hij haalde vervolgens uit naar koning Willem-Alexander: “Heb het dan eens over je eigen vader, Klaus met een ‘K’ von Amsberg – notoire nazi’s – kom eens met het SS-nummer van meneer Bernhard. Het wordt allemaal bedekt, het is allemaal niet gebeurd,” zei De Roy van Zuydewijn, wiens grootvader een echte verzetsheld was.

Over de pedofilie zei hij: “[Margarita] heeft heel veel jonge meisjes Soestdijk binnen zien komen. Dan hebben we het niet over 25-jarigen, dan hebben we het over meisjes van 16, 17 en 18. Dat heeft haar allemaal heel erg geschokt.

Dat is geen democratie

Nederland wordt gepresenteerd als de meest transparante parlementaire democratie. “Het is niet waar, het is een farce,” benadrukte De Roy van Zuydewijn.

De handtekening van Willem-Alexander is de bekrachtiging van een wet of een regeling. “Dus elke keer als meneer Amsberg z’n handtekening onder iets zet, heeft het gevolgen voor de rest van Nederland. Wij mogen dat niet inzien. Dat is geen democratie.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre
Andre
1 maand geleden

Dus echte Nazi’s zijn specialist in keihard liegen. Waarom moet ik nu meteen aan de grootste en beste leugenaar ooit denken? M. Rutte.

Wil
Wil
1 maand geleden

Hoe nu verder?

Bezorgde burger 🌺🌺
Bezorgde burger 🌺🌺
1 maand geleden

We leven inderdaad in een waanwereld : een wereld die van achter de coulissen wordt bestuurd : de schaduw regering met de rijksten aan de touwtjes.

En die Rijksten staan weer in dienst staan van hun Chief : Satan.

De bijbel is er duidelijk over :

Uw ( hun) vader is de duivel, en u doet maar al te graag wat uw vader wil. Hij is vanaf het begin een moordenaar geweest. Hij hoort niet bij de waarheid, omdat er geen waarheid in hem is. Wanneer hij liegt, spreekt hij zoals hij is: een aartsleugenaar, de vader van de leugen.
Johannes 8:44

Maar er is ook goed nieuws :

Maar God de Vader heeft ons gered uit de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het rijk van zijn geliefde Zoon, die ons de verlossing heeft gebracht, de vergeving van onze ( hun ) zonden.
Kolossenzen 1:13-14

De Here Jezus die de duistere machten overwon op t kruis te Golgotha … 💪

MARKIEZ
MARKIEZ
1 maand geleden

Opdoeken die charlatans.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x