CoronaBinnenland

De epidemie verspreidt zich vrijwel uitsluitend onder gevaccineerden: ‘Nu wordt het echt interessant’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Zorgminister Kuipers schreef vorige week op Twitter dat de herhaalprik ‘de kans op ernstige ziekte verkleint, de kans om het virus door te geven verkleint en de kans op langdurige klachten lijkt te verminderen’.

Uit cijfers van het Robert Koch Instituut, het Duitse RIVM, blijkt dat ongeveer 90 procent van de coronapatiënten op de ic gevaccineerd is.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

‘Problemen in de datakwaliteit’

“Nu wordt het echt interessant,” schrijft gepensioneerd statisticus Herman Steigstra. “Minister Kuipers beweert dat je na vaccinatie zelden nog in het ziekenhuis komt.” Hij wijst erop dat 90 procent van de corona-opnames toch wel gevaccineerd is. “Dus, de epidemie verspreidt zich nu vrijwel uitsluitend onder gevaccineerden.”

Opmerkelijk genoeg geeft het RIVM deze maand geen vaccinatiecijfers. Op de webpagina waarop de updates en rapportages over ziekenhuis- en ic-opnames naar vaccinatiestatus zijn te vinden, valt te lezen: “In verband met problemen in de datakwaliteit van geregistreerde Covid-19-vaccinaties is het deze maand (oktober 2022) niet mogelijk om een RRV-rapportage (relatief risicoverschil) uit te brengen. Wij verwachten op 22 november 2022 weer een rapportage te publiceren.”

Paniek

Steigstra: “Vandaar natuurlijk dat het RIVM nu een maand lang geen vaccinatiecijfers meer gaat geven. Officieel door ‘problemen met de datakwaliteit’. Maar wij weten wel beter. Paniek!” Hij merkt op dat de Nederlandse cijfers vorige maand vrijwel identiek waren aan deze Duitse cijfers.

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kan niet meer.
Kan niet meer.
1 jaar geleden

Hoever wil de hr. Kuipers nog gaan? Dit is toch niet meer te VERANTWOORDEN!!

Edwin
Edwin
1 jaar geleden

En hoe kan je aantonen dat je minder ziek wordt na vaccinatie terwijl je vantevoren nooit kunt weten hoe ziek je wordt.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ze verliezen zienderogen aan geloofwaardigheid met hun verzonnen plandemie!

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

De grote vraag is: Zullen de goedgelovigen zich nu eens een keer achter de oren gaan krabben.Mijn antwoord is een volmondig NEE. Zij zullen het narratief van de overheid blijven geloven, aangezien zij ook ontzetten d bang zijn, wat er in hun lichamen is geprikt. Dus beter het hoofd in het zand steken en denken “ik weet van niets, dus er is niets!!”

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x