CoronaBinnenland

De epidemie verspreidt zich vrijwel uitsluitend onder gevaccineerden: ‘Nu wordt het echt interessant’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Zorgminister Kuipers schreef vorige week op Twitter dat de herhaalprik ‘de kans op ernstige ziekte verkleint, de kans om het virus door te geven verkleint en de kans op langdurige klachten lijkt te verminderen’.

Uit cijfers van het Robert Koch Instituut, het Duitse RIVM, blijkt dat ongeveer 90 procent van de coronapatiënten op de ic gevaccineerd is.

‘Problemen in de datakwaliteit’

“Nu wordt het echt interessant,” schrijft gepensioneerd statisticus Herman Steigstra. “Minister Kuipers beweert dat je na vaccinatie zelden nog in het ziekenhuis komt.” Hij wijst erop dat 90 procent van de corona-opnames toch wel gevaccineerd is. “Dus, de epidemie verspreidt zich nu vrijwel uitsluitend onder gevaccineerden.”

Opmerkelijk genoeg geeft het RIVM deze maand geen vaccinatiecijfers. Op de webpagina waarop de updates en rapportages over ziekenhuis- en ic-opnames naar vaccinatiestatus zijn te vinden, valt te lezen: “In verband met problemen in de datakwaliteit van geregistreerde Covid-19-vaccinaties is het deze maand (oktober 2022) niet mogelijk om een RRV-rapportage (relatief risicoverschil) uit te brengen. Wij verwachten op 22 november 2022 weer een rapportage te publiceren.”

Paniek

Steigstra: “Vandaar natuurlijk dat het RIVM nu een maand lang geen vaccinatiecijfers meer gaat geven. Officieel door ‘problemen met de datakwaliteit’. Maar wij weten wel beter. Paniek!” Hij merkt op dat de Nederlandse cijfers vorige maand vrijwel identiek waren aan deze Duitse cijfers.

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kan niet meer.
Kan niet meer.
4 maanden geleden

Hoever wil de hr. Kuipers nog gaan? Dit is toch niet meer te VERANTWOORDEN!!

Edwin
Edwin
4 maanden geleden

En hoe kan je aantonen dat je minder ziek wordt na vaccinatie terwijl je vantevoren nooit kunt weten hoe ziek je wordt.

Victor Hugo
Victor Hugo
4 maanden geleden

Ze verliezen zienderogen aan geloofwaardigheid met hun verzonnen plandemie!

semper amici
semper amici
4 maanden geleden

De grote vraag is: Zullen de goedgelovigen zich nu eens een keer achter de oren gaan krabben.Mijn antwoord is een volmondig NEE. Zij zullen het narratief van de overheid blijven geloven, aangezien zij ook ontzetten d bang zijn, wat er in hun lichamen is geprikt. Dus beter het hoofd in het zand steken en denken “ik weet van niets, dus er is niets!!”

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x